- 12 Mayıs 2019
- 43
- 35
- 18
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nekadar güzel yazdın tşk ederim evet 10yillik bağımlılikBazı arkadaşlar bırak oynasın, ne var demiş. Arkadaşlar adı üstünde oyun bu. Oyun sıkıldığınız, stres atmak istediğiniz de belki 1-2 saat oynanıp bırakılması gereken bir şey.
Eğer o oyun sosyal hayatından, ailene ayırman gereken zaman ve diğer sorumluluklarından çalıyorsa oyun değil bağımlılıktır.
Allah sana kolaylık versin yıllardır oynuyorsa zor bıraktırırsın. Peki hiç dışarı çıkıp gezmiyor musunuz? Günü nasıl geçiriyorsunuz mesela? Birbirinize ne kadar zaman ayırıyorsunuz?
Hahaha oda gel beraber oynayalım diyor arkadaşı var eşiyle beraber oynuyorlar yok artık demiştimbenim sevgilim de oynuyor ama genellikle birlikte oynuyoruz hatta ben ona kızıyorum bu aralar çok oynamıyoruz diye, siz de başlayın sarıyo valla
Leş bir zihniyetiniz var hanımefendi. Bir kadının tek başına gezebilmesi kendi ayakları üstünde durabilmesi vs. feministlik değil bireyin doğal hakkıdır. Siz halinizden memnunsanız gelip burada kocanızı çekiştirmeyeceksiniz. Kocanızın oyun oynarken sizi iplememesi size olan saygısızlığının göstergesi ama bazen buradaki üyelerin böyle leş cümlelerini görünce hakediyorlar diye düşünüyorum. Ve evet siz de sonuna kadar hakediyorsunuz!!!
[/QUOokadar rezilsinki nasıl bir Türkiye'de yaşadığımızı görüyorsun biliyorsun hergun bırak kadınları çocukların başına neler geliyor dışarısı tek başına çıkışta oyalanacagin kadar güvenli değil ve ben bı defasında hem takip edilip hemde kapmaca uğramıştım tek başıma çıkmıştım ya hani sonra korkup eşimi arayinca oda asla tek başıma çıkmama izin vermez ki çok haklı ben durumdan çok memnunum sen bilmeden gelip saygısızlık ediyorsun iplememekmis kocamla aramızda senin anlayamadigin kadar büyük ve güzel bir aşk sevgi var tek sıkıntımız ki sıkıntı deil insanlar bagimliliklarindan kolay vazgeçmezler bunuda anlamazsın ben onu cekistirmiyorm kurban olurum ona.sen de dışarda gezerken başına biniş gelirse sanırım onu hakediyosun
Nekadar güzel yazdın tşk ederim evet 10yillik bağımlılikçıkıyoruz tabiki istedigim zaman ama hani ben bı oynadımi 4 veya 5saat bilgisayarda kalmasından rahatsizim
Ayrıca konuşma adabı dan nekadar pis bir insan oldugun belli saygısızlık had safhada sizlerde başınıza gelen herşeyi hakediyiosunuz sen ve sen gibi düşünenlerLeş bir zihniyetiniz var hanımefendi. Bir kadının tek başına gezebilmesi kendi ayakları üstünde durabilmesi vs. feministlik değil bireyin doğal hakkıdır. Siz halinizden memnunsanız gelip burada kocanızı çekiştirmeyeceksiniz. Kocanızın oyun oynarken sizi iplememesi size olan saygısızlığının göstergesi ama bazen buradaki üyelerin böyle leş cümlelerini görünce hakediyorlar diye düşünüyorum. Ve evet siz de sonuna kadar hakediyorsunuz!!!
Okadar güzel yaklastinki sanırım iletişim herşeyin başı söylediğin gibi ılımlı yaklaştım hatta demin konuştuk sanırım haklısın dediÇok ısrarcı davranmanız onda size karşı öfke uyandırabilir. Ufak adımlarla en azından bu baımlılığı bitirebilirsiniz ama uzun bira çaba gerektiriyor.
Mesela; kendisni anladığınızı, bu oyunda iyi vakit geçirdiğini ama uzun sürünce üzüldüğünüzü belirtin ve 1,5 saat oldu mu en azından yarım saat de beraber bir aktivite yapsanız daha güzel olacağını söyleyin. İlk baştan böyle yavaş yavaş giderek belki ileride bir çözüm bulursunuz. 1,5 saat sonra mesela bir kahve için balkonda beraber. Tv ve telefonda olmasın 15-20 dk. Bu tarz şeyler. Zor ama uğraşmaya değer..
Kuzum eşim oyun bağımlısı sürekli evin içine hapsetmiyorki adam tek başıma dışarı cikmama izin vermiyor sadece ki buda okadar normalki daha önce yasadigim tatsız birkaç durumdan dolayı Kapkac takip edilme gibi onun dışında istedigimz zaman çıkıyoruz geziyoruz ama ben bı oturdumu bilgisayarda 4 ve 5saat ondan rahatsızım bana göre 5saat çok fazla ama anlamamda lazım bugün sizler sigarayı nasıl kolay birakamiyorsaniz oda oyunu kolay birakamiyor ve galiba evlilik zevk aldığı şeyi bıraktırmak deil bence asıl uyum onun sevdiği şeyi beraber yapmaya çalışmaktır bende deniycemDört duvar arasında yaşamaktan memnunsunuz demek, hemde mükemmel bir evliliğiniz var, nasıl oluyor o mükemmel evlilik ?
Eşinizin tek derdi sizi kendine mahkum etmek, dışarı cıkamayacaksınız, sosyalleşemeyeceksiniz , kendinizi hiçbir açıdan geliştiremeyeceksibiz, tüm dünyanız eşiniz olacak, her dediğine inanacak, her hayatısını o herşeyi bilir diye görmezden geleceksiniz. Sizde buna hayat diyeceksiniz, size iyi niyetle uyaran insanlara da demediğiniz kalmayacak ne güzel dünya.
Bir tanıdığım sizin yaşadığınız hayatı yaşıyor kadın 10 yıl sonra ciddi psikolojik sorunlar yaşadı ve tedavi görüyor, dışarıya tek başına artık istese de çıkamıyor, umarım aynı şeyleri yaşamazsınız. Çünkü normal değil yaşadığınız şey.
Okadar güzel yaklastinki sanırım iletişim herşeyin başı söylediğin gibi ılımlı yaklaştım hatta demin konuştuk sanırım haklısın dedibundan sonra daha dikkatli olucam:)ben her zaman oyun için tepki veririm ama yanlış bı tepkiymis
valla canım ben kendim takip edildim korktum yanıma gelip ısrarla görüşmek istediklerini söyleyen biri oldu evliyim dedim ısrar etti farketmez diye bir defasında kaokaca uğradım kimsede sesini çıkarmadi bunlardan sonra korkup ta eşimi arayinca oda müsade etmedi hoş bende eşim olmadan çıkıpta tek başıma gezmek istemiyorum artık ama sizler gezin rahat rahat nolucakki haberlerde hergun izliyoruz yani ben izliyor ve görüyorum kadının biri tecavüze uğradı falan yerde hee tek başına deildi o birilerinin yanında oldu dimiDışarıda ne kötülüğü varmış da yetişkin kadın yalnız çıkamıyormuş
Polis bunları fark etmiş de biz etmemişiz
Bizimle de paylaşsın da önlemimizi alalım
Hatta pazartesi adliyeye gidince hakim savcı olanlara da ileteyim de yalnız çıkmasınlar ağır ceza hakimleri hiç kötü olay duymamışlardır
Eşin oyun içinde yaşıyor olabilir
Bağımlı olabilir ama asıl sıkıntısı size karşı tavrı
Aile danışmanı gibi konuştun erkekle nasıl konuşacağını bilirsen ilerler o ilişki çok tşk ederimSevindim. Eğer daha büyük sorunlar yoksa bu tarz sorunları çözmek daha kolay. Çoğu zaman da eğer sorunu çözmek istiyorsak kendimizden ödün vermemiz gerekiyor ama sonuçta sorunu çözeceksek neden olmasın?
Şimdi, bir sorun var ve bu sorunu çözmek için sen ödün veriyorsun. Kızsan da içine atıyorsun vb. Ama sonuçta ikiniz de mutlu olacaksınız.
Tabi, bu soruna hemen çözüldü diye bakma. Eşini kahveden hemen sonra bilgisayar başında göreceksin büyük ihtimal. İşe yaramasını istiyorsan bu yaklaşımı belki 1 ay sürdürmen gerekebilir. Ufak adımlar, küçük dokunuşlarla dikkatli ilerlersen bu oyunun sizi en azından daha az etkilemesini sağlayabilirsin.
Mutluluklar...
Yoo kirilmadim hakkıda olabilirsiniz yanlız sadece benim yazdıklarımı okumayinn önce kendisi incitti bir ikincisi yazdıklarında çelişki vardı bunu gördüm üçüncüsü kusura bakmayın ama bosanmalarin çoğu kadınların eşlerinden çok seslerinin çıkmasi nasıl bir hayatınız var bilemem ama bende 10yilldir tanırım eşimi dünyadaki en merhametli en iyi kocadir o ben ondan razıyım ha sozumede lafimada saygı duyar sadece oyun oynar bilgisayardan tek sıkıntım bu demisim nasıl anlayışta nerelere girmissiniz yok ben ne kötü bir hayat yaşıyormusum farkında değilim yahuuu adam bana kötü davranmiyorr daha nasıl anlatim.sizler kicalarinziin dediğini yapmak bı yerlere giderken izin deilde haber vermeyi kölelik olarak algilamissiniz ama bizde bu işler karşılıklı ve gayet güzel evet hayat bu neoldugu belli deil rabbim bilir herşeyi belki bizde bosaniriz belli mi olur ama hani olursa bosanirsak yinede razıyım ondan bir kere bile gönlümü incitmedi 43 yasindasiniz ama ben 50snde boşanan bilirim belli olmazDeminden beri yazdığınız cevapları okuyorum ; insanlara böyle bel altı vurmak huyunuz sanırım
Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok, sizin evliliğinizin de yok
Ha keza kimseye akıl verecek durumda değilsiniz, çocuk gibi oyun oynayan kocanıza destur veremeyip, kendi başına sokağa çıkamayıp , adama iki laf edemeyip bir de iki çocuğuya aslan gibi ayakta duran bir kadına laf mı sokuyorsunuz, pes
Yaptığınız şey çok ayıp ve kırıcı, hayatta kimin başına ne gelir hiç belli olmaz, umarım kırdığınız yerden sınanmazsınız haa ama siz boşanmazsınız değil mi :))))) harçlığınızı alıp , saygı falan hak getire yaşar gidersiniz, sizin evlilik başarı abidesi .......
42 yaşındayım sanırım benden çok gençsiniz size tavsiyem ; kendinize saygı duyun, evin bir reisi varsa bir de kadını var ve o kadın izne tabi değil, bir birey olun eş olmadan önce, kırmızı çizgileriniz olsun, ödün vermeden sevilmenin tadını almaya bakın hayatta, çok başarılı evliliği olan ve çok yaşamış bir kadın olarak gayet samimi bir tavsiyemdir size, hiç bir erkek izinle oturup kaldırdığı kadına aşık olmaz bunu asla unutmayın. Bence hakaret ettiğiniz üye bir özürü de hak ediyor, ne yaptığınızı anlamanız için ben de size biraz kırıcı şeyler yazdım, okuyunca hoş olmuyor değil mi ?
Bnm kocam lol oynyrdu. Birakti gta yabasladi neler yaptim neler. Yinede vazgecmedi bende saldim. Azatmadi bile. Bnde kendjme ugras buldum. Kitap okuyirm cikip arkdslarmla gezyrm. Vaktmi dolduruyorumm.. Bilmem anlatabldm mi..Aranızda kocası LoL oynayan varmı benimki çok fena bağımlı 1yillik evliyiz resmen iki farklı hayat yaşıyoruz bı turlu birakamiyor oyunu kızıp tepki verince de gel beraber oynayalım hemde vakit geçirmiş oluruz diyor sosyal hayatımız bitti resmen nasıl vazgeciricem bu oyunundan
Kusura bakma ama bende kadının düşmanı yine kadındır lafını sayende bir kere daha hatırladımKaç senedir bu forumdayım. Hiç bir kadının mutluluğu hak etmediğini düşünmemiştim.
Gerçekten kötü bir insansınız siz.
Çok şükür ki sevilmediğim yerde durmayacak kadar ONURLU bir kadınım. Bu yüzden boşandım. Her ne pahasına olursa olsun, saygısız bir evlilik içinde olmayı kendime yakıştıramam. Umarım kızlarım da beni örnek alırlar.
Kendine saygı duyan, kendini seven, değer veren kadınların çoğaldığı bir dünya diliyorum.
Bizde beraber çok şey yapıyoruz ama ben yinede bıraksın istiyorumBnm kocam lol oynyrdu. Birakti gta yabasladi neler yaptim neler. Yinede vazgecmedi bende saldim. Azatmadi bile. Bnde kendjme ugras buldum. Kitap okuyirm cikip arkdslarmla gezyrm. Vaktmi dolduruyorumm.. Bilmem anlatabldm mi..
Sana vakit ayiriyorsa birakmasni istemek bencillik olur. Birak bi kendine ait oyunu var. Onu oynasin etsn . karisma okadarina da .. Bunalir iyice kopqr sendenBizde beraber çok şey yapıyoruz ama ben yinede bıraksın istiyorum
Yok canım benim onu düşündüğüm için bırakmasını istediğimi biliyor bel ağrısı cekmeisn göz ağrısı cekmesin oturduğu yerde farkında olmadan sigara içmesin diye yaptığımı bildiği için evimin reisi yapmaz o sizin bildiğiniz reislerden deil kalbi merhameti çok güzel kadınlardan daha gzuel bir kalbı vardırAdam evin reisi, siz ne hakla karışıyorsunuz ki oynadığı oyuna?
İster oyun oynar ister başka şey yapar. Size soracak değil sonuçta.
Kadınlığınızı bilip susun bence. Yoksa adamın sizi kapıya koyması yakındır.
Valla baktım oynarken çok stres atıyor az oynuycak söz verdi lakin bende oynamaya karar verdim birlikte daha eğlenceli olabilirSana vakit ayiriyorsa birakmasni istemek bencillik olur. Birak bi kendine ait oyunu var. Onu oynasin etsn . karisma okadarina da .. Bunalir iyice kopqr senden