Kocası odun olanlar nasıl başediyorsunuz?

Bu durumu nasıl odunlukla bağdaştırdınız anlayamadım:26:
Konunun başlığı bence çok kötü ne olursa olsun eşim odun demek istemem kötü sözün bile güzeli vardır. odun yerine inceliklerden anlamıyor demen yeterli bence

Son düzenleme:

olur ben de deneyelim derim:)) sade hediye ile de olmaz insanın istediği aşk sevilme duygusu..... daha ne istiyosun diyen biriyle de uff cok sinir bozucu.. gerçi bizimki de bi ara eşin var işin var bilmem ne vıdı vıdı etmişti ama fazla uzatmadı Allahtan:)

Eşim iyidir hoştur, ince fikirlidir espirilidir, saygılıdır ama sokakta kesinlikle elimi tutmaz ya arkadaşlar görürse der ki genelde mutlaka arkadaşları denk gelir ,çevresi geniş, tanıdık çok

Eşim iyidir hoştur, ince fikirlidir espirilidir, saygılıdır ama sokakta kesinlikle elimi tutmaz ya arkadaşlar görürse der ki genelde mutlaka arkadaşları denk gelir ,çevresi geniş, tanıdık çok

arkadaşları görse nolcakki gayet legal bi beraberlik değil mi sizin ki

Son düzenleme:
İstediklerini söyleyeceksin,
Beğendiklerini göstereceksin,
Yaptıklarını takdir edeceksin.
Çiçek beklerken kaktüs mü almış ? Onu da al başköşeye koy.
Bir dahakine çiçek alır.Almasını sağlarsın,örnekler gösterirsin,filmlerde işaret edersin,başkalarını anlatırsın,kafasına sokarsın :)
Gerçi ben de özel günlerde çiçeğe verilen paraya acıyorum.Hele sevgililer gününde filan kaç katına satıyorlar.Geçen gün ortancalar ne güzel açmış dedim.Eşim dün gelirken ortanca koparıp getirmiş,daha çok hoşuma gitti.
Takı reklamları yapılıyor,gazetelerden takı katalogları çıkıyor.Onları alıp göster.Paran olsa bana hangisini alırdın ? Ben şunu beğendim,böyle olanları daha çok beğeniyorum vs...

canım bence senin eşin bir çok romantik erkekten daha iyi niyetli. gidip senin hoşlanmayacağın bir şey alacağına, para vermiş :))))
beklentilerini karşılamıyor olabilir; ama hayal43 ablama katılıyorum, orta yol bulmaya çalış, sen öğret madem eğer onun için haava hoşsa. ama bunları takma kafana, öp de başına koy eşini :) ne adamlar var yani, sen de okuyorsundur burada..

ay benimkide odun ama seninkinin tam tersi bende isterdim versin parayı ben alayım
aldıklarını hiç beğenmiyorum
gerçi kalkıp 2000 lira yatıramayacak kadarda cimri

kızımdan başkasından çiçek almadım bence hiçbir değeri de yok çiçekle sevgi mi olurmuş ha tutar elleriyle bi bonzai saksısı yapar içine diker güzelce getirir o ayrı tabi güzel olurdu

beğendiklerimi de gösterdim, yaptığı da oldu takdir de ettim, en sonunda açık açık söyledim hani bana çiçek yahu niye hiç çiçek almıyosun dedim ama yok anacım hala gelemdi çiçek falan bazen olmuyo :) hatta böyle bi konuşma geçti aramızda o da sen bi unut çiçek mevzusunu öyle alıcam dedi atlattı hala gelecek o çiçek bi sene oldu çelenk yaptırıyo heralde kocaman bi tane

konu sahibi arkadaş gibi odun demek ağır olur ama gerçekten böyle şeylerden anlamıyolar yapcak bişey yok
Allah başka dert vermesin

erkekler hep bizim istediğimiz gibi davranamıyor mesela bende sevgilimin başının etini yerdim bi çiçek almıyorsun bilmem ne diye bahanesi de şu çiçek kuruyup gidecek çöpe etılacakmış mantığa bak hem ben belki kurutup saklıycam ya dimi ama..bu da artık laf sokmalarıma dayanamamış gidip bana çiçek almış ama saksı çiçeğineymiş saksı çiçeği kuramayacak. o çiçek de 1 haftada kurudu gitti suladım yerini değiştirdim işe yaramadı.yaa işte canım bazıları da var bekarken bile bölesen daha ne istiyorsun adam hesabına 2 milyar yatırmış gönlünce harcamışsın senin beğenmeyeceğin birşeyi almasındansa böyle yapması daha iyi bence

Başına kakmak değilde tatlı dille anlatırsan yola gelir belki,ben böyle olsun istiyorum çokmu şey istiyorum gibilerinden.

yalnız değerli hediyeler kısmına katılmıyorum,hediyenin,gönülden kopup gelenin pahada çok değeri olmasada olur..

bana yoldan otu yolup getirse düşünmüşde bana getirmiş derim o benim için paha biçilmez olur..

bana hediye almıyorsun demek çok farklı bana altın almıyorsun demek çok farklı..

benim aşkım normal bir hediye almayı beceremez..git bir hediye dükkanından bir iki liralık bişey al ama özel olsun derim..sonra beğenmezsin der her özel günde kuyumcuya birlikte gideriz o günkü maddi duruma göre bir hediye alır..geçen sene evlilik yıldönümünde durum sıkışıktı hediye beklemiyordum..kapı çaldı bir açtım kocaman çiçek buketi üzerine çok harika bir not yazmış...aldığı takılardan daha mutlu etti beni...benimki de hiç düşünmezdi bunları..aama baktı ki ben unutmuyor sürekli özel bişeyler yapmaya çalışıyorum.ne yapsın alıştı...22 temmuz evlilik yıldönümümüz bakalım bu sene ne yapacak..
hatırlanmak özel hissetmek insanı çok mutlu ediyor...

Benim bitanecim hem romantik hem çok düşüncelidir..
haftanın 2-3 günü illaki şirketin bahçesinden bi çiçek kopartır eve girdiğinde öpünce verir..yada göğsüne felan atar bak ne var burda diyip gömleğinin yaka kısmından baktırır :)))
hediye işine gelince özel günlerimiz gerçekten özeldir..bazen pahalı maddiyata dayalı kutlarız bazende tam anlamıyla manevi değeri yüksek ve yanında mum dolu pastalarla..
en son doğum günümde işteydim eşim benden 1 saat önce geliyor koca gün hiç bişi yokmuş gibi davranmıştı eve girmek için dairenin kapısını açmamla birlikte tüm giriş yatak odasına kadar çiçek yaprakları ve mumlarla doluydu..birde Elvis ten bizim şarkımızı açmış salondan sesi geliyor...birlikte çektirdiğimiz en güzel fotolardan biriylede pasta yaptırmıştı çok özeldi benim için..
yani illaki çiçekçilerden ordan burdan bişiler almak gerekmiyorki bi kadını onure etmek için..
en basiti dün akşam yürüyüşe çıktık kaldırımdaki sarı küçük çiçeklerden 1 tane aldı kulağımın arkasına taktı..
yani bunları bir kadına yaşatmak gözlerine bakıp bi gülümsemek ömre bedel..
Dilerim herkes yaşar bu duyguları bir ömür...

tü tü tü maşallah allah bozmasın bizde de göndersin bölesinden =))

aman amn maşallah nazar değmesinnde kocasının odunlığundan yakınan bir hatunu açtığı bir konuda pek olmamış bu sankiiiimmmmm

aman amn maşallah nazar değmesinnde kocasının odunlığundan yakınan bir hatunu açtığı bir konuda pek olmamış bu sankiiiimmmmm

sağol arkadaşımm...olsun ama belki eşine okutur konu sahibi arkadaşımda belki bişiler değişir..
Allah herkesin yuvasından huzuru mutluluğu güveni eksik etmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…