- Konu Sahibi zeynepranasmummy
-
belli ki yapı meselesi, bunun sevgiyle ilgisi yok.. sevginin ölçütü maddiyat ya da romantiklik olamaz ki zaten.. bazısı da vardır ki değerli hediyelere boğar daha ne istiyorsun der.. böyle şeyleri büyütmemek lazım derim:80:
Bu durumu nasıl odunlukla bağdaştırdınız anlayamadım:26:
Konunun başlığı bence çok kötü ne olursa olsun eşim odun demek istemem bir şeyleri ifade ederken kötü sözün bile güzeli vardır.[/QUO
benim eşim de ara sıra kendisinden şikayetçi olduğumda ne yapalım senin kocan bi odun deyip gönlümü almaya calısır veya bının aksini söyletmeye calısır.... oyüzden yani...
arkadaslar öncelikle teşekkür ederim cevap yazdgnz için, romantik olmasını çok isterdim.. [..] Allahtan evlilik öncesi kendini cok farklı gösteren biri değildi.
Eşim iyidir hoştur, ince fikirlidir espirilidir, saygılıdır ama sokakta kesinlikle elimi tutmaz ya arkadaşlar görürse der ki genelde mutlaka arkadaşları denk gelir ,çevresi geniş, tanıdık çok
ay bu çiçek olayı beni bayılttı, en sonunda alma artık dedim açık açık, neden çiçekçiden gayet kolaylıkla alıverilen bi ot sevgi göstergesi olsun ki, çiçeği kendi yetiştirmiş olsa neyse
Bence önemli olan karşılıklı konuşabilmek sohbet edebilmek, beraber gülebilmek, ama biz hep türk film ve dizileriyle büyüdüğümüzden evlenince, anaaaa evlilik öyle bişey değilmiş kııı diye kala kalıyoruz
İstediklerini söyleyeceksin,
Beğendiklerini göstereceksin,
Yaptıklarını takdir edeceksin.
Çiçek beklerken kaktüs mü almış ? Onu da al başköşeye koy.
Bir dahakine çiçek alır.Almasını sağlarsın,örnekler gösterirsin,filmlerde işaret edersin,başkalarını anlatırsın,kafasına sokarsın :)
Gerçi ben de özel günlerde çiçeğe verilen paraya acıyorum.Hele sevgililer gününde filan kaç katına satıyorlar.Geçen gün ortancalar ne güzel açmış dedim.Eşim dün gelirken ortanca koparıp getirmiş,daha çok hoşuma gitti.
Takı reklamları yapılıyor,gazetelerden takı katalogları çıkıyor.Onları alıp göster.Paran olsa bana hangisini alırdın ? Ben şunu beğendim,böyle olanları daha çok beğeniyorum vs...
Benim bitanecim hem romantik hem çok düşüncelidir..
haftanın 2-3 günü illaki şirketin bahçesinden bi çiçek kopartır eve girdiğinde öpünce verir..yada göğsüne felan atar bak ne var burda diyip gömleğinin yaka kısmından baktırır :)))
hediye işine gelince özel günlerimiz gerçekten özeldir..bazen pahalı maddiyata dayalı kutlarız bazende tam anlamıyla manevi değeri yüksek ve yanında mum dolu pastalarla..
en son doğum günümde işteydim eşim benden 1 saat önce geliyor koca gün hiç bişi yokmuş gibi davranmıştı eve girmek için dairenin kapısını açmamla birlikte tüm giriş yatak odasına kadar çiçek yaprakları ve mumlarla doluydu..birde Elvis ten bizim şarkımızı açmış salondan sesi geliyor...birlikte çektirdiğimiz en güzel fotolardan biriylede pasta yaptırmıştı çok özeldi benim için..
yani illaki çiçekçilerden ordan burdan bişiler almak gerekmiyorki bi kadını onure etmek için..
en basiti dün akşam yürüyüşe çıktık kaldırımdaki sarı küçük çiçeklerden 1 tane aldı kulağımın arkasına taktı..
yani bunları bir kadına yaşatmak gözlerine bakıp bi gülümsemek ömre bedel..
Dilerim herkes yaşar bu duyguları bir ömür...
Benim bitanecim hem romantik hem çok düşüncelidir..
haftanın 2-3 günü illaki şirketin bahçesinden bi çiçek kopartır eve girdiğinde öpünce verir..yada göğsüne felan atar bak ne var burda diyip gömleğinin yaka kısmından baktırır :)))
hediye işine gelince özel günlerimiz gerçekten özeldir..bazen pahalı maddiyata dayalı kutlarız bazende tam anlamıyla manevi değeri yüksek ve yanında mum dolu pastalarla..
en son doğum günümde işteydim eşim benden 1 saat önce geliyor koca gün hiç bişi yokmuş gibi davranmıştı eve girmek için dairenin kapısını açmamla birlikte tüm giriş yatak odasına kadar çiçek yaprakları ve mumlarla doluydu..birde Elvis ten bizim şarkımızı açmış salondan sesi geliyor...birlikte çektirdiğimiz en güzel fotolardan biriylede pasta yaptırmıştı çok özeldi benim için..
yani illaki çiçekçilerden ordan burdan bişiler almak gerekmiyorki bi kadını onure etmek için..
en basiti dün akşam yürüyüşe çıktık kaldırımdaki sarı küçük çiçeklerden 1 tane aldı kulağımın arkasına taktı..
yani bunları bir kadına yaşatmak gözlerine bakıp bi gülümsemek ömre bedel..
Dilerim herkes yaşar bu duyguları bir ömür...
tü tü tü maşallah allah bozmasın bizde de göndersin bölesinden =))
aman amn maşallah nazar değmesinnde kocasının odunlığundan yakınan bir hatunu açtığı bir konuda pek olmamış bu sankiiiimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?