- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi zeynepranasmummy
-
ASLINDA BU YAZIYI YAZARKEN UTANIYORUM:) AMA MESELE ŞU Kİ BENİM EŞİM İYİDİR HOŞTUR AMA Bİ DERDİM VAR... BANA DEĞERLİ HEDİYELER ALMAZ HEP MANTIKÇIDIR HEP MANTIK... AYAĞINI YORGANINA GÖRE UZATIR.. PARA BİRİKTİRİR BENİM ÇALIŞMAMI BU YÜZDEN DESTEKLER... YANİ AMAN AŞKIM NE İSTER ONA NE YAPSAM NE ETSEM NE ALSAM PEK düşünmez bu da beni mutsuz eder.. bir ara başının etini yedim bana altın vs almıyosun kıymet vermiyosun diye sonra bana 2000 tl hesabıma yatırmış sen ne istersen onu al ben bilmiyorum diye... ben de aldm çatır çatır harcadm:)) ben ara sıra başına kakcam da bana özel bşyler alacak ... bazen istemiyorum onu sırf bana böyle davrandğı, ara sıra jestler yapmadğı için.. acaba beni çok sevmiyormu diyorum kendi kendime.. benim istediğim şey duygusallığın biraz fazlası sanırım.. coook sevilmek istiyorum napiyim ne dersiniz?
Benim bitanecim hem romantik hem çok düşüncelidir..
haftanın 2-3 günü illaki şirketin bahçesinden bi çiçek kopartır eve girdiğinde öpünce verir..yada göğsüne felan atar bak ne var burda diyip gömleğinin yaka kısmından baktırır :)))
hediye işine gelince özel günlerimiz gerçekten özeldir..bazen pahalı maddiyata dayalı kutlarız bazende tam anlamıyla manevi değeri yüksek ve yanında mum dolu pastalarla..
en son doğum günümde işteydim eşim benden 1 saat önce geliyor koca gün hiç bişi yokmuş gibi davranmıştı eve girmek için dairenin kapısını açmamla birlikte tüm giriş yatak odasına kadar çiçek yaprakları ve mumlarla doluydu..birde Elvis ten bizim şarkımızı açmış salondan sesi geliyor...birlikte çektirdiğimiz en güzel fotolardan biriylede pasta yaptırmıştı çok özeldi benim için..
yani illaki çiçekçilerden ordan burdan bişiler almak gerekmiyorki bi kadını onure etmek için..
en basiti dün akşam yürüyüşe çıktık kaldırımdaki sarı küçük çiçeklerden 1 tane aldı kulağımın arkasına taktı..
yani bunları bir kadına yaşatmak gözlerine bakıp bi gülümsemek ömre bedel..
Dilerim herkes yaşar bu duyguları bir ömür...
nekadar güzelpeki eşinin bu davranışlarına senin bir katkın oldumu?yani evlenmeden evvelmi böyleydi;yoksa evlenince senmi aşıladın ona böyle duygusal romantik davranmayı,seni nelerin mutlu ettiğini.
gerçi ben inanıyorumki hiç bıkmadan usanmadan ama başınada asla kakmadan adamı usandırmadan onu minik minik jestlerle mutlu edersek;ne biliyim herşey para değil hediye değil,mesela sevdiği güzel yemeklerden oluşan bir masa ve iki mum ve yüzündede aşk dolu bir bakış bir tebessüm olsa bir akşam işten geldiğinde...ona hala değer verdiğini hissettirimek önemli
çıkıyorkende yapardı,mesela çok sık çiçek verirdi..alamıyorsa sokaktan biyerlerden kopartır verirdi..
benimde katkım elbette ki çok çünkü bende süprizlere heyecana değer vermeye değer görmeye çok açım..açım diyorum çünkü tüm bunları karşındaki sana ne kadar hissettiriyorsa o kadar daha istiyorsun..şu da varki böyle şeyler içten gelerek olursa güzel..yani birilerine ödev verir gibi bak ben çiçek severim bana çiçek al,doğum günümü hatırla şunu al bunu al gibi telkinler hiç bi işe yaramaz..yapsalar dahi içinde his yok ruh yok kendi kattıkları bişey yok...
en basiti şu arkadaşım..ben eşime bir bardak su getiriyorum karşılığında öpücük alıyorum ..
yemek yerken masada çatalına çift zeytin geliyor birini benim ağzıma veriyor hemde öperek..
dışarı çıkıcaz bazen ayakkabımın ipini bağlıyor...geçengün saçıma evde bi işlem uyguladım maske gibi..ama saçım
ters tepki verince yaylandı resmen taramak içimden gelmedi sinirim bozuldu diye önüne oturdum tam 1,5 saat kördüğüm olmuş saçlarımı açıp taramakla uğraştı..ben şimdi bu adama aşık olmıyım değer vermiyimde kime vereyim ki..
birazdan işten gelecek ve evimiz ana cadde üzerinde 4 yol..yani çookk uzak mesafeyi görüyor eşimin geliş gidiş mesafesinide neredeyse 200 metre felan görüyorum..beni balkonda görene kadar boynu kopar işe giderkende gelirkende...yani onu aşağıda görüp el sallamamdan bile nasıl mutlu oluyor..oluyoruz..
belki çok basit sıradan şeyler gibi gelebilir size ama benim için dünyalara bedel her biri..
çok huzur verici,motive edici,mükemmel ötesi bu yazdıkların.harfi harfine hiçbiride basit değil.hangimiz istemezki böyle bir evliliği:26: Rabbim nazarlardan korusun ve daim olsun aşkınız inşALLAH.siz birbirinize en anlamlı şekilde aşkınızı belirtip gösterebiliyorsunuzher insan bunu başaramıyor işte.sen çok şanslısın bu konuda
benim eşim de tam bir odun akşam akm de ferhat göçer konseri var götür diyorum yorgunum boşuna hayal kurma diyor offf ben ne yapcam bu adamla:26:
Kendin gidebilme ihtimalin yokmu.Bi arkadaşını al ve git o da otursun ewde kendi başına...
çıkıyorkende yapardı,mesela çok sık çiçek verirdi..alamıyorsa sokaktan biyerlerden kopartır verirdi..
benimde katkım elbette ki çok çünkü bende süprizlere heyecana değer vermeye değer görmeye çok açım..açım diyorum çünkü tüm bunları karşındaki sana ne kadar hissettiriyorsa o kadar daha istiyorsun..şu da varki böyle şeyler içten gelerek olursa güzel..yani birilerine ödev verir gibi bak ben çiçek severim bana çiçek al,doğum günümü hatırla şunu al bunu al gibi telkinler hiç bi işe yaramaz..yapsalar dahi içinde his yok ruh yok kendi kattıkları bişey yok...
en basiti şu arkadaşım..ben eşime bir bardak su getiriyorum karşılığında öpücük alıyorum ..
yemek yerken masada çatalına çift zeytin geliyor birini benim ağzıma veriyor hemde öperek..
dışarı çıkıcaz bazen ayakkabımın ipini bağlıyor...geçengün saçıma evde bi işlem uyguladım maske gibi..ama saçım
ters tepki verince yaylandı resmen taramak içimden gelmedi sinirim bozuldu diye önüne oturdum tam 1,5 saat kördüğüm olmuş saçlarımı açıp taramakla uğraştı..ben şimdi bu adama aşık olmıyım değer vermiyimde kime vereyim ki..
birazdan işten gelecek ve evimiz ana cadde üzerinde 4 yol..yani çookk uzak mesafeyi görüyor eşimin geliş gidiş mesafesinide neredeyse 200 metre felan görüyorum..beni balkonda görene kadar boynu kopar işe giderkende gelirkende...yani onu aşağıda görüp el sallamamdan bile nasıl mutlu oluyor..oluyoruz..
belki çok basit sıradan şeyler gibi gelebilir size ama benim için dünyalara bedel her biri..
allahım herkese bu kadar güzel bir evlilik nasip etsin..ve maşallah sizide nazarlardan korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?