- Konu Sahibi zeynepranasmummy
-
ASLINDA BU YAZIYI YAZARKEN UTANIYORUM:) AMA MESELE ŞU Kİ BENİM EŞİM İYİDİR HOŞTUR AMA Bİ DERDİM VAR... BANA DEĞERLİ HEDİYELER ALMAZ HEP MANTIKÇIDIR HEP MANTIK... AYAĞINI YORGANINA GÖRE UZATIR.. PARA BİRİKTİRİR BENİM ÇALIŞMAMI BU YÜZDEN DESTEKLER... YANİ AMAN AŞKIM NE İSTER ONA NE YAPSAM NE ETSEM NE ALSAM PEK düşünmez bu da beni mutsuz eder.. bir ara başının etini yedim bana altın vs almıyosun kıymet vermiyosun diye sonra bana 2000 tl hesabıma yatırmış sen ne istersen onu al ben bilmiyorum diye... ben de aldm çatır çatır harcadm:)) ben ara sıra başına kakcam da bana özel bşyler alacak ... bazen istemiyorum onu sırf bana böyle davrandğı, ara sıra jestler yapmadğı için.. acaba beni çok sevmiyormu diyorum kendi kendime.. benim istediğim şey duygusallığın biraz fazlası sanırım.. coook sevilmek istiyorum napiyim ne dersiniz?
elele tutuşmanın romantizmle ilgisi yok bence. sahiplenme göstergesidir. benim eşim de hiç romantik bi insan değildir. işin iyi tarafı bende değilim. hoşlanmam da zaten öyle şeylerden. hediye, çiçek vs.. ama istediğim bişey varsa söylerim bak şu saat çok güzelmiş, doğum günüm yaklaşıyo aklında bulunsun diyeama dışarda hep elele dolaşırız.
ASLINDA BU YAZIYI YAZARKEN UTANIYORUM:) AMA MESELE ŞU Kİ BENİM EŞİM İYİDİR HOŞTUR AMA Bİ DERDİM VAR... BANA DEĞERLİ HEDİYELER ALMAZ HEP MANTIKÇIDIR HEP MANTIK... AYAĞINI YORGANINA GÖRE UZATIR.. PARA BİRİKTİRİR BENİM ÇALIŞMAMI BU YÜZDEN DESTEKLER... YANİ AMAN AŞKIM NE İSTER ONA NE YAPSAM NE ETSEM NE ALSAM PEK düşünmez bu da beni mutsuz eder.. bir ara başının etini yedim bana altın vs almıyosun kıymet vermiyosun diye sonra bana 2000 tl hesabıma yatırmış sen ne istersen onu al ben bilmiyorum diye... ben de aldm çatır çatır harcadm:)) ben ara sıra başına kakcam da bana özel bşyler alacak ... bazen istemiyorum onu sırf bana böyle davrandğı, ara sıra jestler yapmadğı için.. acaba beni çok sevmiyormu diyorum kendi kendime.. benim istediğim şey duygusallığın biraz fazlası sanırım.. coook sevilmek istiyorum napiyim ne dersiniz?
çok sevmek hediye almakla mı oluyormuş ki? bunu da ilk kez duyuyorum!
bana öyle geliyo sence de değil mi?
kendını bunun ıcın bu kadar yıpratma senden başkasına para harcamıyorsa parasını carcur etmıyorsa gelecegınız ıcın bırıktırıyorsa bu da senı dusundugu ıcındır pahalı hedıyeler cıcekler asla sevgı gostergesı olamaz kımı zamn bıze anlayışla yaklaşması ıcten gulumsemesı gozlerımıze bakması yetmezmı romantık bırısınız anladıgım kadarıyla ama bunu dusunup kendını yıpratma sonra bu evlılıgıne sorun olarak yansır yapma allah agız tadı versın
erkekler ilk başta hizmet bekliyorlar kesinlikle=)
aslında doğru diyosun, 5 sevgi dili varmış, ama göreceli işte insandan insana değişir
(1) Onay sözleri
(2) Nitelikli beraberlik
(3) Hizmet davranışları
(4) Hediye alma
(5) Fiziksel temas
eşimle bu testi yaptık ikimizde de 1. sırada hizmet davranışları var, nolcek şimdi, ikimizde gündelikçiye aşık olcaz sanırıım
benim kocamın aynısııııı aynı hemde sadec benim eşim çok para biriktiremez yerben ilk evlendiğimizde bu yüzden kavga ettım neden sürpriz yapmıyorsun bana dıye ve ısrarlı sekilde sorun olmustu odunlugu hayatımızda baktım olmuyo beklentimi azalttım en aza indircek kadar çok üzülsemde azalttım şimdi alıştım ben ona süüppis yapıyorum utanıyo
aşkım romantik ol deyince "AHMET ARİF HASRETİNDEN PRANGALAR ESKİTTİM" i okuyo bana tek bildiği şiir
benim eşim romantik deil ama çok komik bu kapatıyo sanki ilgi sorunu eskisi kadar yaşamıyoruz
ben de ara sıra utandırıyorum ama değişmiyo ki:)) süpriz yapmıştım bir sevgililer gününde taa diyarbakırdan ankaraya hediye alıp yolladım ama o bana bi çiçek bile yollamadı.. cok sinir oldum cok kırıldım cok üzüldümmm.. hem de hamileydim ve ilk görev yerim old. için çalışıyordum orada.. zor günler ama geçti gitti.. şimdi daha iyiyim ben en azından alıştık bazı şeylere:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?