kocası oral yapmayan arkadaslar

kocası oral sex yapanlar

• sürekli yapar

OY: 13 52,0%
  • yapmaz

OY: 6 24,0%
  • çok nadir

OY: 6 24,0%

• Ankete Katılan
    25
  • Anket Kapalı .

artvinli0808

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2016
11
7
16
eşim kendi isteklerini yaptırıp veya da işini görüp sürekli uyuyor. benim ihtiyacım varmı ne hissediyorum hiç umrunda değil. zaten ilişkiye girdiğinde kısa sürüyor.. merak ediyorum arkadaşlar eşleriniz oral sex yapıyormu veya baska yollarla tatmin ediyormu sizleri . gercekten artık sinir olmaya basladım. (ilişki uzun sürse belki orala ihtiyaç duyulmaz ama malesef) tek bildiği şey erkekler 1 adım önde olmalı..

eşim kendi isteklerini yaptırıp veya da işini görüp sürekli uyuyor. benim ihtiyacım varmı ne hissediyorum hiç umrunda değil. zaten ilişkiye girdiğinde kısa sürüyor.. merak ediyorum arkadaşlar eşleriniz oral sex yapıyormu veya baska yollarla tatmin ediyormu sizleri . gercekten artık sinir olmaya basladım. (ilişki uzun sürse belki orala ihtiyaç duyulmaz ama malesef) tek bildiği şey erkekler 1 adım önde olmalı..

Oral'a mı sinir oldunuz kocaya mı?:bicak:

Kafasına vurun odunla,olayın etkisiyle belki yapar belli olmaz :kızgın::skandal:

Ya bu konu nasıl olsa kapanacak ben de bir şey sorsam. Konu açmaya çekindim. Biz hep prezervatifle korunuyoruz. Bende de obsesiflik var. biraz takıntılı bir insanım. Acaba içine boşalınca tuhaf bir his oluyor mu? Bunun temizliği nasıl oluyor? Akıp gitsin diye bekleniyor mu? Çok utandım. Kusuruma bakmayın rahatsız olduysanız okurken.

Back
X