kocası oral yapmayan arkadaslar

kocası oral sex yapanlar

• sürekli yapar

OY: 13 52,0%
  • yapmaz

OY: 6 24,0%
  • çok nadir

OY: 6 24,0%

• Ankete Katılan
    25
  • Anket Kapalı .
Ya bu konu nasıl olsa kapanacak ben de bir şey sorsam. Konu açmaya çekindim. Biz hep prezervatifle korunuyoruz. Bende de obsesiflik var. biraz takıntılı bir insanım. Acaba içine boşalınca tuhaf bir his oluyor mu? Bunun temizliği nasıl oluyor? Akıp gitsin diye bekleniyor mu? Çok utandım. Kusuruma bakmayın rahatsız olduysanız okurken.
Ne bileyim ki...
O işin temizliğini adam yapmaz mı?

Ne bileyim ki...
O işin temizliğini adam yapmaz mı?

İyice de sündürmek istemiyorum. Hani sonuçta bizim içimize boşalınıyor. Neyse ben daha soramıcam deneyip göreceğiz bakalım. Bu aralar bebek düşünmeye başladık da. Korktum bir. Takıntılı olurum. O hissi sevmem. Soğurum falan gibi. Cinsellikle ilgili çok tabum yok ama kendi vücuduma karşı biraz takıntılıyım sanırım.

Ya bu konu nasıl olsa kapanacak ben de bir şey sorsam. Konu açmaya çekindim. Biz hep prezervatifle korunuyoruz. Bende de obsesiflik var. biraz takıntılı bir insanım. Acaba içine boşalınca tuhaf bir his oluyor mu? Bunun temizliği nasıl oluyor? Akıp gitsin diye bekleniyor mu? Çok utandım. Kusuruma bakmayın rahatsız olduysanız okurken.
Neden tuhaf bir his oluşsunki ? Temizliği nasıl oluyor derken? Bitince alıp atıyor . Ne sormak istediğinizi anlasam yardımcı olacağım da

Neden tuhaf bir his oluşsunki ? Temizliği nasıl oluyor derken? Bitince alıp atıyor . Ne sormak istediğinizi anlasam yardımcı olacağım da

Prezervatifle olan kısımda sıkıntı yok. Ben onsuz hiç yapmadım da o bakımdan.

Bir zamanlar itiraf.com vardı. Orda okumuştum. Kadının biri kocasının onu aldatıp aldatmadığını seviştikten sonra ayağa kalkarak anlıyormuş. Uzun süre sevişmedilerse bacaklarından akıyormuş falan. Bu bende nasıl etki yarattıysa böyle bacaklardan akacak bir şey mi bu dedim sanırım. Bu konuda bu kadar cahil cühela olacağımı düşünmezdim.

Back
X