Kocası,sevgilisi veya nişanlısı yakışıklı olanlar içeri 😄

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
Selamlar KK'nın güzel kadınları

Görümcelı,kaynanalı,eltili konulardan sizi biraz uzaklaştırıp kıymetli fikirlerinizi öğrenmek içinden bu konuyu açma ihtiyacı hissettim.

Aslında dert değil ama yaşım ilerledikçe dert edindim.Sanırım bu yaş ilerledikçe daha seçici oluyorsun olayı dogruymuş.Şimdi ben 28 yaşındayim bu zamana kadar 3 sevgilim oldu.İkisi normal hatta birisi normalden biraz daha aşağıda,en sonuncusu kaslı,seksi,çekici biriydi.Giyim tarzi ve kasları olmasa dönüp bakar miydin diye sorsalar hayır derim.

Simdi ben bu yasima kadar dedim ki hep karakter daha önemli Kelebekler16 falan filan derken yasim ilerledikçe artik olucaksa bari yakisikli ve karakterli biri hayatımda olsun istiyorum.
Hea ben cok mu guzelim? Aşırı degil ama guzel ve çekici oldugumu söylerler.

Fakat şöyle bir sıkıntı var.Hem yakisikli hem karakterli bir erkeğe henuz rastlayamadim.Bana gelen yakisikli denilebilecek tipler genelde sapik ve egolu cıktılar.Hem yakisikli hem karakterli erkek acaba yok mu? Ben imkansızı mı istiyorum acaba

Yani demek istiyorum yakışıklı ve karakter sahibi kocası olan hanımlar eşinizi kendinize nasıl aşık ettiniz? Taktikleri aliyim acaba ben nerde yanlis yapiyorum öğrenmek istiyorum.

Ya da bir erkegi kendimize nasıl aşık ederiz? Siz dümdüz bana anlatın,taktiğiniz varsa verin bu yasima kadar öyle delicesine bana aşık olan olmadı.

Yeni düzenleme:Arkadaşlar teknik taktik istiyorum.
Taktik derken karakterim bambaşka olmucak.
Örneğin:Guleryuzlu ol,özgüvenli ol ee sonra..? Başka?

Son düzenleme:
Asik olsun adina caba gostermek cok sacma geliyor bana.
Boyle seyler icguduseldir olursa olur olmazsa olmaz. Taktik filan bosa enerji kaybi bence . Dunyada yapacak bi ton sey var bunlara enerji harcamak yanlis geliyor bana.

Bize kadar vardı bacım

Son kısma odaklanacağım. Bir erkek bize nasıl aşık olur diye kasmamak lazım diye düşünüyorum.
Kendiniz olun, yeni insanlarla tanışın. Herkese potansiyel sevgili gözüyle bakmayın. Zamanla bulursunuz gönlünüze göre birini.

Hemmmen cevap veriyorum, umursamayarak! hayatinizdaki en onemli sey kendiymis gibi hisseden biri sizi degersiz gorecektir yuksek ihtimalle.. hayatinizdaki en onemli sey o olmasin, siz guclu olun, ideallerinize yolunuza odaklanin, o size eslik etsin.. mesele bu. Dolayisiyla gozunde daha degerli olursunuz. Evlilik icin de gecerli.. bu dengeyi iyi ayarlamak gerek

Asik olsun diye caba gosterirsen bence surekli pesinden kosup kosup sonra degerini de yitirirsin
Kendin ol senin icin en iyi olan seylerin zamanla gelmesi gibi sevgili de gelir

Kendine asik etmek diye birsey yok. Asik olacak olan sen oylece dursan da asik oluyor zaten, biri baştan etkilenmediyse aşik olsun diye etrafinda dönüp taktik uygulamak benlik birsey degil. Ha işe yarayabilir belki ama uzun vadede sonucu ne olur bilemem, ben olumlu bakmiyorum.

Dış gorunuş benim için cok onemli oyle asik oldum diye gozum kör filan olmuyor. Yakisikliliktan kastiniz nedir bilemiyorum hani erkek manken, erkek model kivaminda biseyse eşim model olacak yakisiklilikta degil ama eli yüzü düzgündür cirkin bulmaz kimse, kilosuna dikkat eder firsat buldukca koşar, çok kasli degildir sadece fittir ve boyu uzundur. Yeterli geldi bana
Karakteride bana göre düzgün. Özel bisey yapmadim evlenicem diye

Kocama çok aşığım dünyanın en yakışıklı erkeği. Aşık olunca yakışıklı oluyorlar zaten. Sen karakteri sağlam olandan yana tercih yap. İnsanoğlu gerekirse estetik olur ama karakter nakli filan gibi bir şey söz konusu deģil.

Valla ya. En son nefes alsın yeter diyecekmiș
Yok artık ben orda asık etme taktiği istedim bu yasima kadar bana delicesine aşık olan olmadi diye.Cirkinlerde gözüm yok ayol
Asik olsun adina caba gostermek cok sacma geliyor bana.
Boyle seyler icguduseldir olursa olur olmazsa olmaz. Taktik filan bosa enerji kaybi bence . Dunyada yapacak bi ton sey var bunlara enerji harcamak yanlis geliyor bana.
Ah be Yesyess hic mi adil yıldırım dinlemedin canım.Bende bu yasim kadar kendim olsam yeter diye düşünüyordum.Bunun için efor hic sarfetmiyordum.Ama öyle değilmiş olay taktikten geçiyormuş.Son yedigim iliski kaziklarindan sonra daha iyi anladim.

Son düzenleme:
bosver yakisikli olmasini insan olsun, sana deger versin yeterli. belli bir yastan sonra goruntu gidiyor karakter baki. tabiki tum bunlarin yaninda eli yuzu duzgun olursa iyi ama duzgun bir insan evladi bulursan sana deger veren fizigine imajina bakip hemen on yargili olma

Yakışıklı koca deyince atladım geldim hemen. Bende bi tane var göbekli gözlüklü yakışıklı. Başkasına nasıl görünüyor bilmiyorum ama bana bi bred bi tom adam resmen

Son kısma gelirsek taktikle kendine bağlayacağın adam taktik yapan başka birine de gidebilir. Önemli olan hayatı paylaşabileceğin, sırtını dayayabileceğin her şartta yanında olacak biriyle olmak. Aksi halde buraya evliliğim, kocam diye konu açanlardan olursun.

Kadın Aşık oldugu erkeği zaten yakışıklı görür.. Erkek De güzel kadına aşık olur... İlla yakışıklı olsun istiyorsan çok güçlü olman lazım :) evleneceğin adam anlayışlı saygılı düşünceli olacak. Sana değer verecek. Sokmuşum yakışıklısına Soda şişesi be..

Ben gunde 2 saat spora gidiyorum, sonra ise, sonra arkadaslarimla falan bulusabilirim, muhakkak, kuafore alisverise vs zaman ayiririm her hafta. Ekstra eve is getirdigim de cok oluyor.. dolayisiyla bu adam beni gorebilmek icin, yogun calismasina ragmen, eve ve bana pervane oluyor. Hayatimda o olmadan once de programim buydu, evlendikten sonra da aynen devam ettirdim. Eger isi gucu kendimi umursamayip kendimi ona adasaydim surekli bik bik bik, ondan baska derdim konum olmasaydi, sıkılırdı benden

Ben eşime yıllar öncesinde aşık olmustum ama eşim istemedi beni oyalandı daha sonra çok değil 1,2 yıl sonra eşim benim peşimden koşmaya başladı bazı şeyler nasip

Guzel soru can yamanda yakisikli ama karaktersiz ve Kenan imirzaliogluda yakisikli ama saglam Adam önemli olan Karakter karakteri guzel olan belli olur zaten ego su tavan biri benim için kivanc tatlitug bile olsa asla derim gercekten oyle ama surekli kendini baska yerden özel yerden gelmis gibi goren kendini begenen beni kucumseyen ve kucuk dusuren birisi benim için cirkin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…