Valla ya. En son nefes alsın yeter diyecekmișYakisikli ile baslayip cirkin de olsa olur ama nasil asik olura baglamak
Bu yalnızlık bana kafayı yedirtti ayolYakisikli ile baslayip cirkin de olsa olur ama nasil asik olura baglamak
Hemmmen cevap veriyorum, umursamayarak! hayatinizdaki en onemli sey kendiymis gibi hisseden biri sizi degersiz gorecektir yuksek ihtimalle.. hayatinizdaki en onemli sey o olmasin, siz guclu olun, ideallerinize yolunuza odaklanin, o size eslik etsin.. mesele bu. Dolayisiyla gozunde daha degerli olursunuz. Evlilik icin de gecerli.. bu dengeyi iyi ayarlamak gerekSelamlar KK'nın güzel kadınları
Görümcelı,kaynanalı,eltili konulardan sizi biraz uzaklaştırıp kıymetli fikirlerinizi öğrenmek içinden bu konuyu açma ihtiyacı hissettim.
Aslında dert değil ama yaşım ilerledikçe dert edindim.Sanırım bu yaş ilerledikçe daha seçici oluyorsun olayı dogruymuş.Şimdi ben 28 yaşındayim bu zamana kadar 3 sevgilim oldu.İkisi normal hatta birisi normalden biraz daha aşağıda,en sonuncusu kaslı,seksi,çekici biriydi.Giyim tarzi ve kasları olmasa dönüp bakar miydin diye sorsalar hayır derim.
Simdi ben bu yasima kadar dedim ki hep karakter daha önemli Kelebekler16 falan filan derken yasim ilerledikçe artik olucaksa bari yakisikli ve karakterli biri hayatımda olsun istiyorum.
Hea ben cok mu guzelim? Aşırı degil ama guzel ve çekici oldugumu söylerler.
Fakat şöyle bir sıkıntı var.Hem yakisikli hem karakterli bir erkeğe henuz rastlayamadim.Bana gelen yakisikli denilebilecek tipler genelde sapik ve egolu cıktılar.Hem yakisikli hem karakterli erkek acaba yok mu? Ben imkansızı mı istiyorum acaba
Yani demek istiyorum yakışıklı ve karakter sahibi kocası olan hanımlar eşinizi kendinize nasıl aşık ettiniz? Taktikleri aliyim acaba ben nerde yanlis yapiyorum öğrenmek istiyorum.
Ya da yakışıklı çirkin farketmez bir erkegi kendimize nasıl aşık ederiz? Siz dümdüz bana anlatın,taktiğiniz varsa verin bu yasima kadar öyle delicesine bana aşık olan olmadı.
Yok artık ben orda asık etme taktiği istedim bu yasima kadar bana delicesine aşık olan olmadi diye.Cirkinlerde gözüm yok ayolValla ya. En son nefes alsın yeter diyecekmiș
Ah be Yesyess hic mi adil yıldırım dinlemedin canım.Bende bu yasim kadar kendim olsam yeter diye düşünüyordum.Bunun için efor hic sarfetmiyordum.Ama öyle değilmiş olay taktikten geçiyormuş.Son yedigim iliski kaziklarindan sonra daha iyi anladim.Asik olsun adina caba gostermek cok sacma geliyor bana.
Boyle seyler icguduseldir olursa olur olmazsa olmaz. Taktik filan bosa enerji kaybi bence . Dunyada yapacak bi ton sey var bunlara enerji harcamak yanlis geliyor bana.
bosver yakisikli olmasini insan olsun, sana deger versin yeterli. belli bir yastan sonra goruntu gidiyor karakter baki. tabiki tum bunlarin yaninda eli yuzu duzgun olursa iyi ama duzgun bir insan evladi bulursan sana deger veren fizigine imajina bakip hemen on yargili olmaSelamlar KK'nın güzel kadınları
Görümcelı,kaynanalı,eltili konulardan sizi biraz uzaklaştırıp kıymetli fikirlerinizi öğrenmek içinden bu konuyu açma ihtiyacı hissettim.
Aslında dert değil ama yaşım ilerledikçe dert edindim.Sanırım bu yaş ilerledikçe daha seçici oluyorsun olayı dogruymuş.Şimdi ben 28 yaşındayim bu zamana kadar 3 sevgilim oldu.İkisi normal hatta birisi normalden biraz daha aşağıda,en sonuncusu kaslı,seksi,çekici biriydi.Giyim tarzi ve kasları olmasa dönüp bakar miydin diye sorsalar hayır derim.
Simdi ben bu yasima kadar dedim ki hep karakter daha önemli Kelebekler16 falan filan derken yasim ilerledikçe artik olucaksa bari yakisikli ve karakterli biri hayatımda olsun istiyorum.
Fakat şöyle bir sıkıntı var.Hem yakisikli hem karakterli bir erkeğe henuz rastlayamadim.Bana gelen yakisikli denilebilecek tipler genelde sapik ve egolu cıktılar.Hem yakisikli hem karakterli erkek acaba yok mu? Ben imkansızı mı istiyorum acaba
Yani demek istiyorum yakışıklı ve karakter sahibi kocası olan hanımlar eşinizi kendinize nasıl aşık ettiniz? Taktikleri aliyim acaba ben nerde yanlis yapiyorum öğrenmek istiyorum.
Ya da bir erkegi kendimize nasıl aşık ederiz? Siz dümdüz bana anlatın,taktiğiniz varsa verin bu yasima kadar öyle delicesine bana aşık olan olmadı.
Guzel soru can yamanda yakisikli ama karaktersiz ve Kenan imirzaliogluda yakisikli ama saglam Adam önemli olan Karakter karakteri guzel olan belli olur zaten ego su tavan biri benim için kivanc tatlitug bile olsa asla derim gercekten oyle ama surekli kendini baska yerden özel yerden gelmis gibi goren kendini begenen beni kucumseyen ve kucuk dusuren birisi benim için cirkin.Selamlar KK'nın güzel kadınları
Ya da bir erkegi kendimize nasıl aşık ederiz? Siz dümdüz bana anlatın,taktiğiniz varsa verin bu yasima kadar öyle delicesine bana aşık olan olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?