Arkadas taktikleri caktirmadan siralamis, örnek alin
:)) bir de aile bağı önemli aslında. Annesine, kız kardeşine bakışı nasıl bilmek lazım. Sebepsiz yere sevgisiz ya da saygısız insanın eşine de saygısı olmuyor.
Bende bekarım. Aslında merak etmiyo değilim bazı kadınlar nasıl buluyolar diye. Ama düşünüyorumda şimdi eşim çok yakışıklı olsa herkes ona baksa ben istememki çok kıskanırım hem. Çok arsız insanlar var yanında eşi sevgilisi olduğu halde adamların ağzının içine düşen. Ben dayanamam heralde. Dış görünüş önemsiz diyemem ama çokta yakışıklı olmasına gerek yok bana göre öncelik karakter, dışı hoş içi boş olduktan sonra napim ben öyle iki laf edemeyeceğim adamı. eli yüzü düzgün temiz bir insan olmalı. Kendine bakmalı. Kendini geliştirmiş olmalı. Sadık, merhametli, saygılı, en önemliside içinde Allah korkusu olmalı. Bence bunlar daha önemli.
Valla orasi celiskili, sonra aileci de cikabiliyor
Ben saftim baya hic düsünmedim böyle seyleri o olsun da gerisine hic dikkat etmedim
Süprizler cikti ama esim hep dogru olani yapmaya calisti cok sükür
Zor dönemlerden de gectik, yüregi saglamsa zaten kötülük yapmaz
Iyi bir insan mi gercekten orasi önemli
Bende de öyle oldu canim yasim ilerledikce olayi karakterle sinirlamaktan vazgectim.ikisi bir arada istiyorum ama yokÇoğu kişide aksi olur ben yas aldikca görünüşü daha fazla onemser oldum. Bir diger kriter de sigara içmemesi, yakisikli olup sigara içiyorsa kafadan silerim. Aradığım hedefe hala ulaşamadım :)
Bana göre hayal aleminde yaşıyorsunuz
Delicesine aşk?......
Hanımlar hanımlar sonsuza dek delicesine aşk yaşayan var mı?
Aşk nedir mesela ?
Burada yazmıstım bana göre tolere etme yetenegının hoşlantıyla yoğrulmuş heyecanla kavrulmuş halidir.....
yıllar geçiyor adamla göbekleniyor saçları dökülüyor e o zaman ayrılacaksanız sanırım ya da aşıl etmek için gecırdıgınız zamanlara yanacaksınız
Sonsuza dek yakışıklı bakımlı istiyorsanız sizin de sonsuza deği taşımanız gerekiyor
yakışıklı sevgililerim oldu da kendime aşık etmek için bir şey yaptıgımı hatırlamıyorum
İlk adımı attıklarım olabilir direkt buluşma teklif edip ondan sonra ortak şeyler paylaşa paylaşa hoşlantı büyüyor...
hesap yapmadan ilk adımı atmak önemli geliyor illa erkek atacak adımı diye bir şey yok...
Kdkdkd bakıyorsunuz sonra arı gibi uçup kelebek gibi sokuyorsunuz djdkdk
[/QUOTE
Pardon kelebek gibi uçup arı gibi sokuyorsunuz öldürmüyor şaşırtıyor
Sanirim bu olsa da olur, olmasa da... Modu:)Bende de öyle oldu canim yasim ilerledikce olayi karakterle sinirlamaktan vazgectim.ikisi bir arada istiyorum ama yok
Bu ne terbiyesizlik,bu ne hadsizlik kocanız yakışıklı değil ve konuma yorum yapiyorsunuz.Hemen konumu terkedinŞey kocam yakışıklı değil ama içerde ne var merak ettiğimden geldim
Şaka maka tabi ki gözümde ondan güzeli yok kurban yaratana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?