Thanks canım. Eşim bana aşık değil ama yine de bildiklerimi paylaşayım: her zaman bakımlı ve güler yüzlü olmalısın. Cildinle saçlarınla ilgilen. Giyimine dikkat etmelisin. Yerine ve zamanına göre mümkün mertebe bakımlı, özenli, temiz ol. Bu da özgüven katıyor zaten insana ve çevreye enerji yaymaya başlıyorsunKarizmatik kismindan yirtiyorsun canim gelebilirsin
Yakisikli ama tipim deel dermişim :)Burak ı elemedim ya onu eleyen çarpılır
Kasi gozu kara
Geyik yapmiyoruz aslinda yakisikliligin tanımını yapiyoruz.Konu konuluktan çikti kizlar napiyorsunuz
Olayı geyiğe cevirmişsiniz.Benlik sıkıntı yokta muneye yakanlanmayin.Grileşmenizi istemem.
Bence Khal Drago olani begeniyorsunuz. Ayy ben merak ederim hangisi?İki tane taş gibi adam atıyorum buraya, bunlardan birini hiç yakışıklı bulmuyorum diğeri de tam tipim. Hangisi olduğunu söylemeyeceğim ama bulmadığımı deli gibi yakışıklı bulan, ölüp biten var. Eyyorlamam bu kadar. :)
E o zaman abartmayacaksın :)Ah be canim denedim onu.Zor kadini oynadim koşturdum.Hatta zorluğun suyunu çıkarttım isi biraz abarttim herif kacti
Erkek ne kadar uzunsa o kadar iyi. Kendi boyum da uzun olsaydi 2 metrelik adam bile bakardimSenin boyun da uzundu diye hatirliyorum?
192 sevgilim olmuştu ve benim boyum 160 bile degil resmen yaninda keçi yavrusu gibi duruyordum ama olsundu.
En alt sinirim 180di, ortayi buldum 185 evlendim sonunda.
Bence Khal Drago olani begeniyorsunuz. Ayy ben merak ederim hangisi?
Merak ettim oturup kadinin tavirlarini incelemem lazim. Bir iki bir sey kaparim belki.Netflix'te love is blind diye bi reality show var. Onun bagimlisi oldum surekli izliyorum. Orda Lauren ve Cameron diye bi cift var. Cameron cok yakisikli ve asiri duygusal asiri romantik dunya tatlisi ustelik bir gun karim insallah bu evde yasamak ister diye gidip kocaman ev almis isli guclu kasli bir arkadas. Lauren'a cok asik. Ben de bu Lauren'i: "ne var la bu Lauren'da. Biz niye boylesine denk gelmiyoruz. Ben neden surekli baglanma korkusu olan at hirsizlariyla cikiyorum?" Seklinde oturup analiz ettim. Vardigim sonuclar:
1. Evet guzel kadin. Ama hani ulasilmaz bir guzelligi yok. Ama cok hos, spor yapiyor belli, bakimli, tarzli.
2. Isil isil bi kadin. Kendiyle cok barisik. Cok ozguvenli. Bagimsizligina duskun. Erkek icin taviz vermiyor. Ama hani ukala ve sert de degil gayet mutevazi ve sicak bir kadin.
3. Kendiyle barisik kendini seviyor burasi cok onemli.
4. Hafif bir his veriyor kadin insana. Yani neseli, eglenceli, guzel bi enerjisi var.
Sadece bu Cameron diil programdaki butun erkekler kadina biraz hayrandi. Yani taktik diil de boyle ne biliyim ozguven ile alakali seyler bunlar bence.
Ona ben de bayilirdim bir zamanlar. Eski haline simdi saclar falan gözüme hoş görünmüyor: D173'üm ben eh işte yani fena durmuyoruz. Topuklu giydiğimde kurtarıyorum bence ehehe.
Yok, diğeri. Henry Cavill :)
173'üm ben eh işte yani fena durmuyoruz. Topuklu giydiğimde kurtarıyorum bence ehehe.
Bacım Bir adım ileri iki adım geri yapıcaksınSelamlar KK'nın güzel kadınları
Görümcelı,kaynanalı,eltili konulardan sizi biraz uzaklaştırıp kıymetli fikirlerinizi öğrenmek içinden bu konuyu açma ihtiyacı hissettim.
Aslında dert değil ama yaşım ilerledikçe dert edindim.Sanırım bu yaş ilerledikçe daha seçici oluyorsun olayı dogruymuş.Şimdi ben 28 yaşındayim bu zamana kadar 3 sevgilim oldu.İkisi normal hatta birisi normalden biraz daha aşağıda,en sonuncusu kaslı,seksi,çekici biriydi.Giyim tarzi ve kasları olmasa dönüp bakar miydin diye sorsalar hayır derim.
Simdi ben bu yasima kadar dedim ki hep karakter daha önemli Kelebekler16 falan filan derken yasim ilerledikçe artik olucaksa bari yakisikli ve karakterli biri hayatımda olsun istiyorum.
Hea ben cok mu guzelim? Aşırı degil ama guzel ve çekici oldugumu söylerler.
Fakat şöyle bir sıkıntı var.Hem yakisikli hem karakterli bir erkeğe henuz rastlayamadim.Bana gelen yakisikli denilebilecek tipler genelde sapik ve egolu cıktılar.Hem yakisikli hem karakterli erkek acaba yok mu? Ben imkansızı mı istiyorum acaba
Yani demek istiyorum yakışıklı ve karakter sahibi kocası olan hanımlar eşinizi kendinize nasıl aşık ettiniz? Taktikleri aliyim acaba ben nerde yanlis yapiyorum öğrenmek istiyorum.
Ya da bir erkegi kendimize nasıl aşık ederiz? Siz dümdüz bana anlatın,taktiğiniz varsa verin bu yasima kadar öyle delicesine bana aşık olan olmadı.
Yeni düzenleme:Arkadaşlar teknik taktik istiyorum.
Taktik derken karakterim bambaşka olmucak.
Örneğin:Guleryuzlu ol,özgüvenli ol ee sonra..? Başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?