Kocası,sevgilisi veya nişanlısı yakışıklı olanlar içeri 😄

Yakışıklılık göreceli bir durum. Kimi sarışın ,kimi esmer Vs sever. Benim beğenim taaa küçükken nasılsa öyle bi adamla da evlendim.
Benim icin eşim epey yakışıklı 😁valla baya beyenirim eşimi😗
Hayatında kimse yoksa elbette yakışıklı olsun yada durumu şöyle olsun gibi isteklerin olabilir bu gayet normal birsey.
Ben hep kendim gibi oldum ekstra sevgiliyken farklı kalıba girip eşimi etkilemedim,oda hep doğaldı kendi gibiydi. Zaten önce arkadaştık yakın değil ama . Akabinde ilgi duymaya başladık. İlk önce görüntü etkiliyor sonrasında karakter .. karakter yoksa zaten tipin pek önemi kalmıyor. Birde iki taraf ta aynı olmamalı. Biri Daha matraksa birı daha ağır olmalı . Uyum sağlanmalı elbette ancak dengede olmali.
İşin taktiği falan yok aslında 😊 nasipse olur .

Bu isin taktigi falan olmaz , kendiniz olun , dogal olun , durust olun , numara yapmayin , herseyi icinize atmayin , karsinizdaki de bir insan ve insanlar konusa konusa anlasir , net olun
Onlarca iliskim oldu , iliskiye girmedigim ama bana asik olan onlarca adam oldu , dunya guzeli degilim , normal siradan bir hatunum ama talibimher yasimda coktu , erkekler yapmacikligi sevmez , ne kadar dogal olursaniz o kadar cekici olursunuz

Not ; dogalliktan kast ettigim dis gorunus degil , hareketler, davranislar vs vs

Ben başta sevgilimi pek beğenmiyordum ama beni ona çeken bir şey vardı. “Tatlı çocuk” kategorisine girer yakışıklıdan çok. Ben karakterine, davranışlarına, giyimine, konuşmasına, gülüşüne aşık oldum başta. Zamanla da gözüme daha bir yakışıklı gelmeye başladı. Bunun bir sebebi uzun zamandır birlikte olduğumuz için ona alışmam olabilir bir diğeri de gerçekten gözümün önünde büyümüş olması olabilir diye düşünüyorum. İlk tanıştığımızda 18, görüşmeye başladığımızda 19’du. Sanki 20-21’den itibaren tipi daha bir oturdu gibi :KK53:

Hani öyle her kadının beğeneceği birisi değil. 10 kadına göstersem 6-7’si yakışıklı der belki. Öyle boylu poslu kaslı maslı değil. Zamanında öyleleriyle de birlikte oldum, hiçbiri şimdiki kadar mutlu etmedi beni. Başta beğenmediğim adamı dünyalara değişmem.

Benim için taktik, beğendiysen bir şekilde kendini belli et, dikkat çek. Çok yapışkan da değil aşırı utangaç da değil, ortayı bularak adımlar at. Direkt ilkokullu gibi de açılmalar falan değil tabi bu adımlar, görüşmek konuşmak için arkadaşça birbirinizi tanımak için bahaneler vs. Sevgilimle doğru düzgün iletişimimiz yokken sınıf grubundan “hadi sınıfça şu filme gidelim” dediğinde diğer kızları -çok belli etmeden- ekarte edip başbaşa gitmiştim. Orada ilk silahımı kullandım tabi, sinemadan gerçekten iyi anlardım ve çok takip ederdim o zaman. Daha ilk günden +’ları topladım gözünde, ikinciye o davet etti başka bir filme. Öyle öyle sürekli iletişimde olunca bir şekilde ilerlettik. 5. yılımızdayız, saygı sevgi olduğu sürece her şeyde birbirimizin yanında oluruz. Zaman zaman birbirimizi kovaladık, her zaman karşıdan adım beklemek ve hep karşı tarafın kovalamasını beklemek yıpratıcı.

Her zaman onun yanında kendim oldum. Bence en önemli kısmı da bu. Onun bende en sevdiği şeyler dürüstlüğüm, asla “biz”den vazgeçmemem (ciddi ilgisizlikler ve aldatma vs olmadı tabi ki), doğallığım ve dobralığımdır.

Aşk işleri taktikle olmaz. Oluyorsa da o aşk değildir, başka bir şeydir.
Belki elde etme arzusu, belki hırs, belki kazanma tatmini, belki kısa süreli cinsel çekimdir ama aşk değildir.
Bunu da "aşk ne yüce bir duygudur" diyerek romantik romantik yazmıyorum.
Aşkı birçok bilim dalı inceler ve diğer duygular gibi açıklanabilir bir duygu.

Kime aşık olacağınız biyolojik ve kültürel arka planınıza göre belirlenir. Bunu da beyniniz belirler.
Birini aşık etmek için yapacağınız taktikler karakterinizi, kültürel yapınızı, biyolojik arka planınızı komple değiştirmek değilse, hiçbir işe yaramaz.
Yani yarar da kısa süreli yarar ve siz sonsuza kadar o kişiye uygunmuş gibi davranamayacağınız için ortada 2 cümle bile konuşamayan, birlikte zaman geçirmekten keyif almayan 2 insan kalır.

O yüzden akışına bırakın. Size uygun kişi karşınıza çıktığında siz onu yakışıklı zannedeceksiniz zaten 😁

Bana çok yakışıklı geliyor benimki
İlk defa bu kadar yakışıklı bulduğum bi sevgilim oldu 😄
Benden başkası yakışıklı bulmuyordur inş 😄
Ama ne olursa olsun karakteri iyi olmasa bu kadar aşık olmazdım
Çünkü daha önceden çok yakışıklı bulduğum ama huyu 5 para etmez kişilerden buz gibi soğumuşluğum olmuştur
Sırf görüntü için takılamam
Ama karakterini beğendiğim için tipine çok ısınamadığım kişilerle görüştüğüm olmuştur

Valla övünmek gibi olmasın eşim yakışıklı biridir ve gerçekten karakter sahibidir.
Bunu sadece en demiyorum baya etrafımda da duyuyorum.
Yolda falan bakanı coktur. (kıskanıyorum evet)
Kibar ve naziktir vs.
Allah nazardan korusun

Aşık etme kısmına gelirsek tamamen kimya meselesi. Elinizde olan bir şey değil taktik vs yok. biz bir eğitim sırasında tanıştık.
Ben kahve içerken yanıma geldi konuştuk falan... Yaklaşık 5 6 saat...
Kendisinin demesi ile hayat görüşüm kendimi ifade ediş tarzim ve yürürken dik yürüyor oluşum (ilk bu dikkatini çekmiş ve tanışma karari almış) beni sevdirmis.
Sonuc olarak ben de ona aşık oldum.
Konuşurken dedim kende ben bunu alırım mis gibi adam...
O akşamdan sonra telefon numaralarimizi aldık.
Ailelerle tanistik vs 3 ay icinde evlendik.
İyi ki evlendik...

Selamlar KK'nın güzel kadınları

Görümcelı,kaynanalı,eltili konulardan sizi biraz uzaklaştırıp kıymetli fikirlerinizi öğrenmek içinden bu konuyu açma ihtiyacı hissettim.

Aslında dert değil ama yaşım ilerledikçe dert edindim.Sanırım bu yaş ilerledikçe daha seçici oluyorsun olayı dogruymuş.Şimdi ben 28 yaşındayim bu zamana kadar 3 sevgilim oldu.İkisi normal hatta birisi normalden biraz daha aşağıda,en sonuncusu kaslı,seksi,çekici biriydi.Giyim tarzi ve kasları olmasa dönüp bakar miydin diye sorsalar hayır derim.

Simdi ben bu yasima kadar dedim ki hep karakter daha önemli Kelebekler16 falan filan derken yasim ilerledikçe artik olucaksa bari yakisikli ve karakterli biri hayatımda olsun istiyorum.
Hea ben cok mu guzelim? Aşırı degil ama guzel ve çekici oldugumu söylerler.

Fakat şöyle bir sıkıntı var.Hem yakisikli hem karakterli bir erkeğe henuz rastlayamadim.Bana gelen yakisikli denilebilecek tipler genelde sapik ve egolu cıktılar.Hem yakisikli hem karakterli erkek acaba yok mu? Ben imkansızı mı istiyorum acaba 🤔

Yani demek istiyorum yakışıklı ve karakter sahibi kocası olan hanımlar eşinizi kendinize nasıl aşık ettiniz? Taktikleri aliyim acaba ben nerde yanlis yapiyorum öğrenmek istiyorum.

Ya da bir erkegi kendimize nasıl aşık ederiz? Siz dümdüz bana anlatın,taktiğiniz varsa verin bu yasima kadar öyle delicesine bana aşık olan olmadı.

Yeni düzenleme:Arkadaşlar teknik taktik istiyorum.
Taktik derken karakterim bambaşka olmucak.
Örneğin:Guleryuzlu ol,özgüvenli ol ee sonra..? Başka?

Su yasima gelene kadar asiri cirkin asiri culsuz ve asiri kaba erkekleri ozellikle buldugum icin bisey diyemiyorum... Takipteyim konuyu.

Back
X