Kocası,sevgilisi veya nişanlısı yakışıklı olanlar içeri 😄

Valla övünmek gibi olmasın eşim yakışıklı biridir ve gerçekten karakter sahibidir.
Bunu sadece en demiyorum baya etrafımda da duyuyorum.
Yolda falan bakanı coktur. (kıskanıyorum evet)
Kibar ve naziktir vs.
Allah nazardan korusun

Aşık etme kısmına gelirsek tamamen kimya meselesi. Elinizde olan bir şey değil taktik vs yok. biz bir eğitim sırasında tanıştık.
Ben kahve içerken yanıma geldi konuştuk falan... Yaklaşık 5 6 saat...
Kendisinin demesi ile hayat görüşüm kendimi ifade ediş tarzim ve yürürken dik yürüyor oluşum (ilk bu dikkatini çekmiş ve tanışma karari almış) beni sevdirmis.
Sonuc olarak ben de ona aşık oldum.
Konuşurken dedim kende ben bunu alırım mis gibi adam...
O akşamdan sonra telefon numaralarimizi aldık.
Ailelerle tanistik vs 3 ay icinde evlendik.
İyi ki evlendik...
Nasıl dil yürüyorsunuz ya Bi taktiği var mı, ben çok kambur duruyorum :(

Yakışıklı bir eşim var. Ama bence😬😬
Objektif bakamıyorum ki.
Sarışın severm sarışın, çok aşırı kaslı değil ama omzu geniş boyu uzun, göbekli değil, kel değil. E bence yakışıklı. Ama esmer seven biri tipsiz diyebilir belki.
İnsam aşık olunca çok objektif olamıyor.
İlk görüşte hoşlanırsın, kalbim çarpar, tanıdıkça aşık olursun. Bence tabii yine.
Yani eşimle ortak pencereden bakmamız, aynı dünya görüşünde olmamız ve ikimizin de benzer şeylerden keyif alması tipinden daha etkiliydi.
Oturup sohbet etmek, ortak zevklerimizin ol ası paha biçilemez.
Yani aslındaşöyle başlıyor sanli bu işler ay ne hoş adam diyorsın, o da derse bir ili flört derken ortak zevkler de varsa devam ediyorsun. Çok da kasmamal lazım.

Selamlar KK'nın güzel kadınları

Görümcelı,kaynanalı,eltili konulardan sizi biraz uzaklaştırıp kıymetli fikirlerinizi öğrenmek içinden bu konuyu açma ihtiyacı hissettim.

Aslında dert değil ama yaşım ilerledikçe dert edindim.Sanırım bu yaş ilerledikçe daha seçici oluyorsun olayı dogruymuş.Şimdi ben 28 yaşındayim bu zamana kadar 3 sevgilim oldu.İkisi normal hatta birisi normalden biraz daha aşağıda,en sonuncusu kaslı,seksi,çekici biriydi.Giyim tarzi ve kasları olmasa dönüp bakar miydin diye sorsalar hayır derim.

Simdi ben bu yasima kadar dedim ki hep karakter daha önemli Kelebekler16 falan filan derken yasim ilerledikçe artik olucaksa bari yakisikli ve karakterli biri hayatımda olsun istiyorum.
Hea ben cok mu guzelim? Aşırı degil ama guzel ve çekici oldugumu söylerler.

Fakat şöyle bir sıkıntı var.Hem yakisikli hem karakterli bir erkeğe henuz rastlayamadim.Bana gelen yakisikli denilebilecek tipler genelde sapik ve egolu cıktılar.Hem yakisikli hem karakterli erkek acaba yok mu? Ben imkansızı mı istiyorum acaba 🤔

Yani demek istiyorum yakışıklı ve karakter sahibi kocası olan hanımlar eşinizi kendinize nasıl aşık ettiniz? Taktikleri aliyim acaba ben nerde yanlis yapiyorum öğrenmek istiyorum.

Ya da bir erkegi kendimize nasıl aşık ederiz? Siz dümdüz bana anlatın,taktiğiniz varsa verin bu yasima kadar öyle delicesine bana aşık olan olmadı.

Yeni düzenleme:Arkadaşlar teknik taktik istiyorum.
Taktik derken karakterim bambaşka olmucak.
Örneğin:Guleryuzlu ol,özgüvenli ol ee sonra..? Başka?
Babam annemi senelerce boynuzladığı için yakışıklı olmayan ama kalbi güzel olan bir eşim olsun diye evlendim. Sonuç::: bana taktığı boynuzlarla Çin seddine temel atarım. Adamın tipi eh işte, huyu eh iştenin de eh iştesi çıktı ya. Haliyle taktik falan işlemiyor. Nasip işi. Kimine melek gibi eş gelir, kimine şeytan

Selamlar KK'nın güzel kadınları

Görümcelı,kaynanalı,eltili konulardan sizi biraz uzaklaştırıp kıymetli fikirlerinizi öğrenmek içinden bu konuyu açma ihtiyacı hissettim.

Aslında dert değil ama yaşım ilerledikçe dert edindim.Sanırım bu yaş ilerledikçe daha seçici oluyorsun olayı dogruymuş.Şimdi ben 28 yaşındayim bu zamana kadar 3 sevgilim oldu.İkisi normal hatta birisi normalden biraz daha aşağıda,en sonuncusu kaslı,seksi,çekici biriydi.Giyim tarzi ve kasları olmasa dönüp bakar miydin diye sorsalar hayır derim.

Simdi ben bu yasima kadar dedim ki hep karakter daha önemli Kelebekler16 falan filan derken yasim ilerledikçe artik olucaksa bari yakisikli ve karakterli biri hayatımda olsun istiyorum.
Hea ben cok mu guzelim? Aşırı degil ama guzel ve çekici oldugumu söylerler.

Fakat şöyle bir sıkıntı var.Hem yakisikli hem karakterli bir erkeğe henuz rastlayamadim.Bana gelen yakisikli denilebilecek tipler genelde sapik ve egolu cıktılar.Hem yakisikli hem karakterli erkek acaba yok mu? Ben imkansızı mı istiyorum acaba 🤔

Yani demek istiyorum yakışıklı ve karakter sahibi kocası olan hanımlar eşinizi kendinize nasıl aşık ettiniz? Taktikleri aliyim acaba ben nerde yanlis yapiyorum öğrenmek istiyorum.

Ya da bir erkegi kendimize nasıl aşık ederiz? Siz dümdüz bana anlatın,taktiğiniz varsa verin bu yasima kadar öyle delicesine bana aşık olan olmadı.

Yeni düzenleme:Arkadaşlar teknik taktik istiyorum.
Taktik derken karakterim bambaşka olmucak.
Örneğin:Guleryuzlu ol,özgüvenli ol ee sonra..? Başka?

Aşkın böyle bir taktiği yok maalesef
Kısmet işi bunlar

Herkesin eşi sevgilisi kendine yakışıklı onun disinda karşındaki aşka hazırsa aşık edebilirsin ancak. Bu dediklerim aşık eder mi bilmiyorum ama sevgili edeceği kesin :
1-)Güleryüzlü ol ama abartmadan yani günün berbat bile gecmis olsa gülümse karşındakine yansıtma
2-)İdeallerin ve sınırların net olsun. Yani mesela hayvanları çok seviyorsun ya da spor yapmayı bunun tutkun olduğunu belirt. Hayatının merkezinde bunun olduğunu hissettir ama söyleme.
3-)Çaba gösterme bırak o çabalasın buluşmak icin konuşmak icin yani o üç kere bulusmayı teklif ediyorsa birini reddet birini kabul et birini sen erteleyip sen teklif et her mesajına her aramasına hemen dönme
4-)Tutarlı ol
5-) Kıskançlık yapma trip atma üstüne düşme
6-)Onun yanında mutlu olduğunu hissettir ama bağımlı gibi davranma
7-)Olmadığın biri gibi davranma yaomacık gözükür karşıdan.
8 )Bunun kadini erkeği yok ama küfür hakaret iceren cümleler kurma
9-)Karşındakinin değerleri sana zıt olsa bile saygı duy. Sen fanatik bjklisindir o fblidir tartışmaya girme.Bir de sakın yanında telefonla ilgilenme çok saygısızca.
10-)Etrafının kalabalık olduğunu düşündür mesela "tesadüfi" olarak onun olduğu cafeye arkadaşlarınla git gülümseyerek karşıdan selam ver ama yanına gitme bir daha da dönüp bakma

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl dil yürüyorsunuz ya Bi taktiği var mı, ben çok kambur duruyorum :KK43:
Bunu ayna karsisinda durusunu inceleyerek ve denemeler yaparak basarabilirsin.
Ben 13 14 yasimda bunu farketmistim ve yan durarak prova yapiyordum.
Gercekten insanin goruntusu degisiyor arti sirt agrilari olmuyor...

Benimki kaslı değil hatta tanıştığımızdan bu yana kilo aldı. Herkese yakışıklı ya da çekici de gelmez muhtemelen ama bana sorarsan dünyanın en yakışıklı ve çekici erkeği. Kafana uygun, "karakterli", ayaklarını yerden kesecek birini bulursan o zaten sana dünyanın en yakışıklı erkeği gibi de geliyor merak etme. Bunun bir formülü yok yani, sana adamın henüz denk gelmemiş diyebilirim.

Hiçbir şey yapmadım. :halay:Sadece kendin ol. Bir de yakışıklı olup bunun farkında olmayan erkekler candır. Egoları olmuyor veya kasıntı olmuyorlar çünkü pek farkında değiller. seni sevmesi çok önemli.Karşılıklı sevgi saygı ve bir karakterin olsun. Özgüvenle falan olmuyor yani bu iş.. bazen en utandıgım ya da içinden çıkamadığım zamanlarda onu arayıp destek istiyorum mesela. Eğer karakteri sağlamla hayatta bazı doğruları varsa ve en yakınlarına bile doğrularına laf söyletmiyor ise bence o adam karakterlidir. Baştan belli olur zaten siz de adımlarınızı öne göre atarsınız👍🏻

Bdv nin sadece birkaç sayfasını okusanız yeter. Örnekler var epey. Biri sizi sevecekse nasıl olursanız olun sever yok gönlü yoksa ne yapsanızda istemez. Yaşınızda birşey yok bende 27 yaşında tesadüfen tanıştım eşimde ümidim hiç yoktu o zamanlar. Ve son olarak mesele yakısıklılık değil seven gözler güzel görür.

Nasıl dil yürüyorsunuz ya Bi taktiği var mı, ben çok kambur duruyorum :KK43:
Bunu ayna karsisinda durusunu inceleyerek ve denemeler yaparak basarabilirsin.
Ben 13 14 yasimda bunu farketmistim ve yan durarak prova yapiyordum.
Gercekten insanin goruntusu degisiyor arti sirt agrilari olmuyor...
Benimki kaslı değil hatta tanıştığımızdan bu yana kilo aldı. Herkese yakışıklı ya da çekici de gelmez muhtemelen ama bana sorarsan dünyanın en yakışıklı ve çekici erkeği. Kafana uygun, "karakterli", ayaklarını yerden kesecek birini bulursan o zaten sana dünyanın en yakışıklı erkeği gibi de geliyor merak etme. Bunun bir formülü yok yani, sana adamın henüz denk gelmemiş diyebilirim.
Seninki dovmeli olandi di mi,ne merak etmistin dovmeyi😄

anlatın diyor, taktik istiyorum diyor.
Mesela anlatacak olan insan ister istemez eşinden/sevgilisinden örnek vermek zorunda.
yok kesin okuduğunuzu anlamıyorsunuz, konu sahibi sizin ilişkiler nasıl diye sormamis... Eşi yakışıklı olanlara soruyor ama herkes gelmiş benimki göbekli ama bana yakışıklı, yok benimki kasliydi sonra bilmem nooldu, benimki yakışıklı değil ama çok karakterli... Bunları mi soruyor diyorum ben de... Soru bu değil ki

e herhalde herkes durumu kendi acisindan degerlendirip kendi iliskisinden ornekler verecek. bu konu hakkinda bilimsel calismalar falan var da onu paylasmamiz mi istenmis anlayamadim beklentiniz nedir?

zor degil yani “benim iliskim boyle” lafindaki tavsiyeyi anlamak.
hala benim ilişkim böyle lafı diyorsunuz... Konu sahibi sizin ilişkinizi mi soruyor? Herkes gelmiş benimki şöyle yok yakışıklı değil ama karakterli yok kel ama bana dünya güzeli...vs... Bunları mi soruyor? Hayır? Dümdüz sormuş sadece ve sadece eşi yakışıklı olannn....bu !

hala benim ilişkim böyle lafı diyorsunuz... Konu sahibi sizin ilişkinizi mi soruyor? Herkes gelmiş benimki şöyle yok yakışıklı değil ama karakterli yok kel ama bana dünya güzeli...vs... Bunları mi soruyor? Hayır? Dümdüz sormuş sadece ve sadece eşi yakışıklı olannn....bu !

e tamam da ne yapalim herkes sevgilisinin yakisikli olduguna dair noter imzali belge mi getirsin? “benim sevgilim bana gore soyle, ben de boyleyim” deyince zaten konu sahibinin istedigi cevap ortaya cikiyor.

insanlar kendi iliskilerini konusmadan bu konuya nasil cevap versinler?

simdi ben yaziyorum “konu sahibi bir erkegi asik etmek istiyorsan git bir tutam maydonozu ince ince kiy, ustune bilmemne ekle” diye tarif mi vereyim? yoo. herhalde kendi hayatimdan ornek verecegim ki fikir olsun. siz bence forum nedir bilmiyorsunuz bir de millete ders vermeye calisiyorsunuz.

Back
X