Kocası,sevgilisi veya nişanlısı yakışıklı olanlar içeri 😄

yok kesin okuduğunuzu anlamıyorsunuz, konu sahibi sizin ilişkiler nasıl diye sormamis... Eşi yakışıklı olanlara soruyor ama herkes gelmiş benimki göbekli ama bana yakışıklı, yok benimki kasliydi sonra bilmem nooldu, benimki yakışıklı değil ama çok karakterli... Bunları mi soruyor diyorum ben de... Soru bu değil ki
Bence siz okuduğunuz konuyu anlamamış, gelip burada millete sallamışsınız. Konu sahibi bize bir soru sormuş ama siz anlamamışsınız.
Herkes herkese yakışıklı gelmek zorunda mı? Hala yakışıklı olaaannn diyip duruyorsunuz. Siz benim sevgilimi yakışıklı bulur musunuz? Hayır ama ben bulurum. Ben sizin sevgilinizi yakışıklı bulur muyum? Hayır ama size yakışıklıdır. Yani bir insanın yakışıklılık ya da güzellik kavramı görecelidir, bana yakışıklı gelen birisi size çirkin, size çirkin gelen biri bana yakışıklı gelebilir. Herkesin sevgilisi/eşi kendine yakışıklıdır, bunun için herkes kendisine ve ilişkisine göre yazıp kendince konu sahibine tavsiyelerde bulunur.
Neyse, iyi geceler size.

hala benim ilişkim böyle lafı diyorsunuz... Konu sahibi sizin ilişkinizi mi soruyor? Herkes gelmiş benimki şöyle yok yakışıklı değil ama karakterli yok kel ama bana dünya güzeli...vs... Bunları mi soruyor? Hayır? Dümdüz sormuş sadece ve sadece eşi yakışıklı olannn....bu !

Buna kimse objektif cevap veremez ki ama. Yani senin sevgilin sana çok yakışıklı geldiğinden berabersin ama belki benim hiç tipim değil, belki konu sahibinin de tipi değil. Sevgilinin fotoğrafını buraya atsan "Ayy bunu ben havada karada tavlarım bu muymuş yakışıklı" diyecek belki. Konu baştan subjektif bi konu zaten.

Bence siz okuduğunuz konuyu anlamamış, gelip burada millete sallamışsınız. Konu sahibi bize bir soru sormuş ama siz anlamamışsınız.
Herkes herkese yakışıklı gelmek zorunda mı? Hala yakışıklı olaaannn diyip duruyorsunuz. Siz benim sevgilimi yakışıklı bulur musunuz? Hayır ama ben bulurum. Ben sizin sevgilinizi yakışıklı bulur muyum? Hayır ama size yakışıklıdır. Herkesin sevgilisi/eşi kendine yakışıklıdır, bunun için herkes kendisine ve ilişkisine göre yazıp kendince konu sahibine tavsiyelerde bulunur.
Neyse, iyi geceler size.
yooo insana sevdiği aşık olduğu kişi çekici gelir ama gerçekte ne kadar yakışıklı olup olmadığını bilir. Kel ve göbekli bi kocayi sevebilirsin aşıksındir da okeyy bi gülüşü bi tavrı çekici geliyordur okeyy ama benim kocam yakışıklı derken sadece kendini kandırmaya çalışırsın. Gerçekleri bilirsin. Konu sahibi taş gibi kocalardan sevgililerden bahsediyor dallandırıp budaklandirmaya gerek yok.

hala benim ilişkim böyle lafı diyorsunuz... Konu sahibi sizin ilişkinizi mi soruyor? Herkes gelmiş benimki şöyle yok yakışıklı değil ama karakterli yok kel ama bana dünya güzeli...vs... Bunları mi soruyor? Hayır? Dümdüz sormuş sadece ve sadece eşi yakışıklı olannn....bu !
Bise oliy burda ama ben bilmem noliy o_O
Isvicreli bilim adamlarinin test sonuclari elimize ulassin onlari da paylasacagiz,simdilik bunlar var canim,az relax ol,konu sahibi kizmadi bu kadar...

Buna kimse objektif cevap veremez ki ama. Yani senin sevgilin sana çok yakışıklı geldiğinden berabersin ama belki benim hiç tipim değil, belki konu sahibinin de tipi değil. Sevgilinin fotoğrafını buraya atsan "Ayy bunu ben havada karada tavlarım bu muymuş yakışıklı" diyecek belki. Konu baştan subjektif bi konu zaten.
Size de aynı yanıtı vereyim
yooo insana sevdiği aşık olduğu kişi çekici gelir ama gerçekte ne kadar yakışıklı olup olmadığını bilir. Kel ve göbekli bi kocayi sevebilirsin aşıksındir da okeyy bi gülüşü bi tavrı çekici geliyordur okeyy ama benim kocam yakışıklı derken sadece kendini kandırmaya çalışırsın. Gerçekleri bilirsin. Konu sahibi taş gibi kocalardan sevgililerden bahsediyor dallandırıp budaklandirmaya gerek yok.

yooo insana sevdiği aşık olduğu kişi çekici gelir ama gerçekte ne kadar yakışıklı olup olmadığını bilir. Kel ve göbekli bi kocayi sevebilirsin aşıksındir da okeyy bi gülüşü bi tavrı çermiği geliyordur okeyy ama benim kocam yakışıklı derken sadece kendini kandırmaya çalışırsın. Gerçekleri bilirsin. Konu sahibi taş gibi kocalardan sevgililerden bahsediyor dallandırıp budaklandirmaya gerek yok.
Yakışıklılık ve güzellik göreceli bir kavramdır diyorum bende. Neden anlamak istemiyorsunuz? Gerçekte çok çok yakışıklı olan birini yakışıklı bulmayabilir, hatta beğenmeyebilirsin çünkü bu seninle alakalı bir durumdur. Sizin çok çok yakışıklı dediğiniz adamı ben yakışıklı bulmak ya da onun yakışıklı olduğuna inanmak zorunda mıyım? Hayır değilim. Anlamıyorsunuz ama böyle yani.

Bise oliy burda ama ben bilmem noliy o_O
Isvicreli bilim adamlarinin test sonuclari elimize ulassin onlari da paylasacagiz,simdilik bunlar var canim,az relax ol,konu sahibi kizmadi bu kadar...
Herkes ne kadar hevesli kendini anlatmaya, ben de boş boş okudum sayfalarca bi tane sorunun cevabı yok yani düz bi soru..

yooo insana sevdiği aşık olduğu kişi çekici gelir ama gerçekte ne kadar yakışıklı olup olmadığını bilir. Kel ve göbekli bi kocayi sevebilirsin aşıksındir da okeyy bi gülüşü bi tavrı çermiği geliyordur okeyy ama benim kocam yakışıklı derken sadece kendini kandırmaya çalışırsın. Gerçekleri bilirsin. Konu sahibi taş gibi kocalardan sevgililerden bahsediyor dallandırıp budaklandirmaya gerek yok.

İki tane taş gibi adam atıyorum buraya, bunlardan birini hiç yakışıklı bulmuyorum diğeri de tam tipim. Hangisi olduğunu söylemeyeceğim ama bulmadığımı deli gibi yakışıklı bulan, ölüp biten var. Eyyorlamam bu kadar. :)

680baf126f1d063497b50007f3ca05fe.jpg

Yakışıklılık ve güzellik göreceli bir kavramdır diyorum bende. Neden anlamak istemiyorsunuz? Gerçekte çok çok yakışıklı olan birini yakışıklı bulmayabilir, hatta beğenmeyebilirsin çünkü bu seninle alakalı bir durumdur. Anlamıyorsunuz ama böyle yani.
Atıyorum kıvanç tatlıtuğ tipim değil assla değil ama adam tipsiz diyebilir miyim? O adami yolda görsem ünlü olmasa mesela çirkin denir mi? Yakışıklı adam ama benim için çekici değil doğrusu bu.

Netflix'te love is blind diye bi reality show var. Onun bagimlisi oldum surekli izliyorum. Orda Lauren ve Cameron diye bi cift var. Cameron cok yakisikli ve asiri duygusal asiri romantik dunya tatlisi ustelik bir gun karim insallah bu evde yasamak ister diye gidip kocaman ev almis isli guclu kasli bir arkadas. Lauren'a cok asik. Ben de bu Lauren'i: "ne var la bu Lauren'da. Biz niye boylesine denk gelmiyoruz. Ben neden surekli baglanma korkusu olan at hirsizlariyla cikiyorum?" Seklinde oturup analiz ettim. Vardigim sonuclar:

1. Evet guzel kadin. Ama hani ulasilmaz bir guzelligi yok. Ama cok hos, spor yapiyor belli, bakimli, tarzli.
2. Isil isil bi kadin. Kendiyle cok barisik. Cok ozguvenli. Bagimsizligina duskun. Erkek icin taviz vermiyor. Ama hani ukala ve sert de degil gayet mutevazi ve sicak bir kadin.
3. Kendiyle barisik kendini seviyor burasi cok onemli.
4. Hafif bir his veriyor kadin insana. Yani neseli, eglenceli, guzel bi enerjisi var.

Sadece bu Cameron diil programdaki butun erkekler kadina biraz hayrandi. Yani taktik diil de boyle ne biliyim ozguven ile alakali seyler bunlar bence.

Yakışıklı bulmadığıniz birisiyle nasil sevgili oluyorsunuz? Asla cekici olmayan birisini hayatına alamiyorum cok iyi bir insan olsa bile.🤦🏽‍♀️

Atıyorum kıvanç tatlıtuğ tipim değil assla değil ama adam tipsiz diyebilir miyim? O adami yolda görsem ünlü olmasa mesela çirkin denir mi? Yakışıklı adam ama benim için çekici değil doğrusu bu.
Ben diyebilirim, çünkü sarışın insanlardan çok hoşlanmam. Ki bana hep sıradan dümdüz bir erkek gelmiştir.
İşte anlatmak istediğimde bu. Sana çok çekici ve yakışıklı gelen insan bana sıradan gelebilir, bu benimle alakalı bir durum. Ama bana çok çirkin gelen bir adamda sana yakışıklı gelebilir. Yine bu kişinin kendisiyle alakalı bir durumdur. Umarım anlatabilmişimdir. Neyse diyorum, iyi geceler.

İki tane taş gibi adam atıyorum buraya, bunlardan birini hiç yakışıklı bulmuyorum diğeri de tam tipim. Hangisi olduğunu söylemeyeceğim ama bulmadığımı deli gibi yakışıklı bulan, ölüp biten var. Eyyorlamam bu kadar. :)

680baf126f1d063497b50007f3ca05fe.jpg
Kesinlikle ben de bunu diyorum siz de cümlenin basında iki tane taş gibi adam demişsiniz yani birinin bize çekici gelmemesi onun çirkin olduğu anlamına gelmez, burda kel ve göbekli bi adam göremiyorum.. Ama millet gelmiş benim eşim kel ve göbekli ama bana yakışıklı geliyor hee tmm okey işte sana geliyor dışındakilere gelme ihtimali yok konu sahibi bu fotoğraftaki gibi kocası olanlara soruyor he bunlardan biri size çekici gelmez ama milyonlara geliyor sokakta kaparlar bunu bunlara soruyor çok basit

Yoo ben cevap verdim konudaki soruya , hizli gectiniz okurken sayfalari sanirim

beni ve iliskimi biraz ovebilir misin ne kadar yakistigimizi soyle onlara hadi milana hadiiiiii 🤪 ben de seni overim o zaman kendi iliskimizi anlatmamis oluruz linc de yemeyiz win win yani hajshzjxzhjssh

Herkes ne kadar hevesli kendini anlatmaya, ben de boş boş okudum sayfalarca bi tane sorunun cevabı yok yani düz bi soru..
Geri donup mesaja tekrar baktim,cok mu dumduz diye,yok ya baya bi dolasik.
Hem de yanlis anlasilmamis bence,herkeste anlayabildigi kadar guzelce yanitlamis.
Soru bastan goreceli zaten,once onu kabul edelim...

beni ve iliskimi biraz ovebilir misin ne kadar yakistigimizi soyle onlara hadi milana hadiiiiii 🤪 ben de seni overim o zaman kendi iliskimizi anlatmamis oluruz linc de yemeyiz win win yani hajshzjxzhjssh

Ahhaa matrak bi fikir bu 😂😂
Ama senin sevgilin yakisikli , bence diil gerci ama yakisikli bi herif 😂😂😂
Sen daha iyilerine layiksin sassyyyy

Konu sahibini direkt Fahriye Evcen'e yonlendiriyorum o zaman,evet Fahriyecim soz sende😁

Back
X