Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım eşim oldu ama bi faydasını görmedik malesefEşimde sperm sayısı düşüklüğü hareket bozukluğu ve varikosel çıktı ameliyat oldu bu durumda olanlar varsa yardımcı olabilir mi çocuk istiyoruz bu durum çocuk sahibi olmamızı kolaylaştırır mı
Bilmiyorumko burada 4-5 kisi aynu günlerde ameliyat oldu eşlerimiz sadece 1 kişi hamile kaldı 1 kişide düşük yaptı geri kalanlarımız hala aynı durumda malesef tüp bebek denedikNeden yapılıyo o zaman bu ya kimse faydasını görmüyorsa
Benim eşim ameliyat oldu bekliyoruz bakalım daha 1 ay olmadı. İlaç falan verdi mi doktor.Eşimde sperm sayısı düşüklüğü hareket bozukluğu ve varikosel çıktı ameliyat oldu bu durumda olanlar varsa yardımcı olabilir mi çocuk istiyoruz bu durum çocuk sahibi olmamızı kolaylaştırır mı
Inşallah . Olumlu dusunun olumlu olsun .Ameliyat sonrası sabırla beklemek gerekiyor .Biz tam faydasını 9.aydaki tesste gorduk.Sanırım pek işe yarayan bişey değil umarım herkesin gönlüne göre olur![]()
Merhabalar bişey soracaktım benim eşim de de varikosel var çocuğa engel değil ama yine de ameliyat olmak istiyor .. sizin eşiniz de çocuğa engel miydi acaba ?ben gordum faydasini esim verikosel amaliyatti oldu 2 ay sonra gebe kaldim oglum suan 2 bucuk yasinda