kocasi varken kocaya kacmis

Nazli gelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
1.461
1.045
158
35
evet yalniz okumadiniz kizlar benim komsum 12 yillik evli 2 tanede kizi var ve gecenlerde kocasi varken baska adama kocaya kacmisti ve simdi duydum ki kocasina geri donmus yani adam bile bile kabul etmis onu ustelik kaynanayla yasiyordu ve ustelik oda evlatlik icimden dedim benim bi sucum yokken evlatliksin diye demediklerini birakmadilar ne cingeneligim kaldi ne bulgarligim millet kocaya gidiyor donuyor ve burnu bile kanamadan hayatina devam ediyor ahhhh Rabbimmmm bana bunlari yapanlari sana havale ediyorummmmmm

Yaşananları bilemiyoruz. Gözünle gördün mü olanları? Başka kocaya gittiğini, tabirinle burnu kanamadan hayatına devam ettiğini? 4 duvar saydam mı yoksa?

Başka hayatlar hakkında bu kadar rahat konuşamamak lazım. Zira etme bulma dünyası.

aynen katılıyorum...kendinle karsılastırmıssın da ne alakası var...belki kadın kocadan cok cekiyordu ne biliim kaynana ile oturmak kolay olmasa gerek hem...gercekten ne kadar kolay konusuyorsun

benim arkadasimla ayni is yerinde calisiyordu komsum ve o soyledi herkez onu konusuyormus 1 haftadan fazla yoktu ortalikta kocasi hatta kesicem onu falan demis ama simdi annem soyledi gelmis burda bisey olmamis gibi hayatina devam ediyor diye bunlari ben duzmedim kafamdan

aynen katılıyorum...kendinle karsılastırmıssın da ne alakası var...belki kadın kocadan cok cekiyordu ne biliim kaynana ile oturmak kolay olmasa gerek hem...gercekten ne kadar kolay konusuyorsun
evet belki anasının evine gitti de kocaya kaçtı çıktı adı.
biri kuyuya bir taş atar, arkası gelir.
Konuşmayan kazanır arkadaşım, çeneni tutmayı öğrenmelisin konu sahibi.

Arkadaşım senin konularını biliyorum.. Buna dayanarak yorum yapacağım. Ne olursa olsun onların yaptığı yanlış, çirkin, ahlaksızca ne dersek diyelim ama bu durum etrafındakilerin boyle yorumlarını haklı kılmaz.. Hele hele kendinizle karşılaştirmanız hic hoş degil .. Lütfen önünüze bakın.. Kafanızı başka şeylerle meşgul edin..

hicte cok cekmiyordu komsu dugunlerine giderken bile sac yaptiran birisi kendisi kocasi ayrica ona araba bile aldi daha ne yapsin adam oldu canim kaynanayla yasayanlar ozaman hep baska kocaya kacsin ayrica kendimle karsilastirmamin nedeni bana evlatliksin dediler demediklerini komadilar o komsumda evlatlik ama kocaya bile gitse kabul ediyor adam bunu anlatmak istedim

o zaman alan satan memnun sen neden yiyorsun kendini?

N
apıcaz şimdi,komşunun dedikodusunu mu

Yemin olsun evlatlık olmakla bu olayın arasında en ufak bir bağlantı kuramadım. Kuran varsa sevabına yazıversin.

Dugunlerde sac yaptirmanin nesi ahlaksizlik ?
Ya da nasil ispat ediyor baska adama kactigini ?

Neden bu kadar anormal geldi?
Kadınlar da aldatan kocalarını kabul etmiyor mu? Hatta çoğu tek gecelik ilişkileri yok saymıyor mu?
O oluyor bu neden olmayacak?

Benim kuzenim de nikahlı kocasını bırakıp başka biriyle kaçmıştı. Yıllar sonra adam yalvar yakar geri istedi karısını. Oluyor böyle şeyler yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…