kocasi varken kocaya kacmis

Kimsenin ne yaşadığını dışardan bakan bir göz olarak bilemeyiz,anlayamayız. İnsan bazen en yakınını bile birebir anlayamıyor. Dışardan gözükenle birebir aynı olmayabilir olaylar.

Ve biz bu yapımızdan dolayı çoğu zaman aman etraf ne der diye çekiniyoruz, fazla meraklıyız başkalarının hatalarını eleştirmeye,kendimizle kıyaslamaya..

Bu kadınlar da bu kadar olay olduktan sonra geri istenecek kadar sevdiriyor ya kendini erkek peşinde koşanlar utansın diyelim. Demek ki ne kadar taviz o kadar erkek uzaklaşıyor.

Benzer bir durumu arkadaşımın annesi yaşamıştı onu da kocası geri kabul etti ilk ama ben bile kaç kez şahit oldum tabiri caizse it gibi davranıyordu adam kadına. En son da boşandılar zaten en küçük çocuk başkasından çıkınca. Yani nasıl muamele görüyor bilemeyiz kadın. Sizinle onun konusu çık ayrı böyle bi kıyaslamaya girmeyin bence. İmtihan edilmediğimiz hatalar, günahlar için büyük konuşmayalım hayatta.

Tabiki evlatlık olmakla bu durumun alakası yok. Sadece arkadaşımız kendine yapılanları kabullenemediği için yersiz kıyaslama yapıyor. Ama adı üstünde yersiz...

Ay o zaman haklısın kardeş düğüne giderken saç mı yaptırılırmış...
:)))
Ya kadın cok rahat arabası altında keyiften kocaya kaçmış...vay be

valla kadın kadının düşmanı...sen de geldin burda dedikodusunu yapıp rahatlıcaksın gerek yok gunaha girmeye

benim anlatmak istedigim baskaydi ama siz eglenmeye yer ariyorsunuz konumun kapanmasini istiyorum

Senin problemin ne biliyor musun ?
Kendine kac aydir oturup oturup aciman ve aglaman.
Enerjini kendini gelistirmeye harcasan neler yapmis olurdun simdiye kimbilir.
Genceciksin, universite okumadiysan hazirlan bir yeri oku,
Onu yapmak istemem ya da yapamam diyorsan, git calismaya basla, hazir ailenin yaninda yasiyorken kendine ev al, onu ode, ki yaslandiginda basini sokacak evin olur.
Bir erkege muhtac olma yasamini surdurebilmek icin.
Evlenirsen ilerde sevdigin icin istedigin icin evlen.
Aklina basina al canim benim.

Arkadaşının annesi de maşallah yani bayağı geniş insan

Dediğin doğru ama boşuna kabul etmemiştir karı kocaya kimsede karışamaz çekmediği kalmayacaktır şimdi bi de kaynans yanında

Ee anlamadığım niye geri dönüyor ?

Evet sevgi köklü ise hersey olur
Sonucta kimse de bosyere terketmez
Ve hicbisey dısardan gorundugu gibi degildir bence

Bir "size ne ?" yorumu da benden.. Gıybet yapmayın, başkalarının hayatı başkalarını ilgilendirir boşuna günaha giriyorsunuz..

konu sahibi arkadaşım,
başkalarının hayatlarını kendinizinkiyle, kendi hayatınızı da başkalarınkiyle kıyaslamayın.
zira her koyun kendi bacağından asılır.

Gözünüzle görmediğiniz bir şey hakkında bu kadar net konuşmayın.
O ona demiş bu bunu tanıyormuşlarla oluyor dedikodu ve günah almalar.

Sizin ve çok güvendiğiniz kaynaklarınızın bilmediği şeyler oluyor insanların hayatında.
Allah fesatlardan korusun.

Bu kadınlar da bu kadar olay olduktan sonra geri istenecek kadar sevdiriyor ya kendini erkek peşinde koşanlar utansın diyelim. Demek ki ne kadar taviz o kadar erkek uzaklaşıyor.
Sorma, kuzenimin kaçıncı birlikteliği. Her bitişinde eski kocası konuşmak-barışmak istiyor.
Her şekilde kabulümsün diyor. Çocuğu bırakıp kaçmasına rağmen.
Kendisi evlenmeden önce de çok yalvarmıştı ama kuzenim istemedi.
Kendisinin hiç bir şekilde sevgililerine/eşlerine kul köle olduğunu görmedim ayrıca.

Bu nasıl bir mantıktır ya hem o kişinin hakkına gir hemde tövbe Rabb'inin katına onunla kıyaslama yaparak dua eşliğinde gir...

Sizi neden ilgilendirdi ki onun durumu. Kendi acılarınızı başkasının hayatını sorgulayarak dindirmeye çalışmazsanız eğer hakettiğiniz hayatı yaşamak için bir adım atmış olabilirsiniz bence !!!!!

Kafanızdan düzmemişsiniz ( bu da yeni bir kelime mi ilk kez duydum ya ) ama başkalarının dedikleri üzerine varsayımlarla o kişinin günahına girdiniz...

Dugunlerde sac yaptirmanin nesi ahlaksizlik ?
Ya da nasil ispat ediyor baska adama kactigini ?

Kendileri yaptıramadıklarından en iyisi biz bunu ötekileştirelim yarın öbür gün bir şeyini duyarsak çullanırız üstüne diye düşünmüş olabilirler.

Kaçtı veya kaçmadı kime ne konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…