kocasi varken kocaya kacmis

erkeklerin böyle bir olayı affetmesi çok sık görülmeyen bir şey mutlaka vardır tabi de
bu arada kirve nedir

sünnet olurken senin oğlunun pipisni kim tutarsa o kirve oluyor.

Benim eşimde Doğulu ondan öğrendim. Ama eskiden kirve çocuğun tüm düğün masrafını karşılar baya büyük hediyeler verirmiş. Arsa hayvan vs gibi.

Günümüzde şöyle oluyor kirve hastane parasını veriyor. Kirvenin oğlu sünnet olurkende diğer kirve parasını veriyor.

Ben hiç sevmedim bu muhabbeti. Öyle ailemin içine şakadanak akraba gibi birini sokamam dedim. Zaten çocukta genel anestezi oldu. Kimsenin tutmasına gerek kalmadı :)
erkeklerin böyle bir olayı affetmesi çok sık görülmeyen bir şey mutlaka vardır tabi de
bu arada kirve nedir

doktora verseydiniz canım arsaları, hayvanları o tutmuştur

çok hoş anlatmışsın

Helal olsun annene taktir ettim..Tam bir güçlü kadın örneği işte..Allah sağlık,mutluluk,uzun ömürler versin inşallah canım..Valla hayran kaldım anneciğine..

Helal olsun annene taktir ettim..Tam bir güçlü kadın örneği işte..Allah sağlık,mutluluk,uzun ömürler versin inşallah canım..Valla hayran kaldım anneciğine..
Çok teşekürler canım. Annem canım herşeyim. Babamda öyleydi ama evlat olarak ayrım yapmadım sadece anneme yapılan haksızlığı görmezden gelemem gerekirdi. Benim babam emekli olsun diye annem parasını dışardan ödedi. Ben ilk okula giden dek annem yanında beni işe götürüp getirdi. Devlet dairesi demişim yanlışlık oldu devlet güvencesi vardı yani hastanede çalışıyordu. Az müfettiş geldiğinde dolaba kitlenmedim. Oturduğumuz yer diz kadar çamur. Annem durağa kadar lastik çizme giderdi ben kucağında arabaya binerken çizmelerini bir fabrikanın güvenlik kulübesindeki tanıdığa bırakır ayakkabılarını giyer ve ben de bu sırada kucağındayım. Annemin çektiği herşeyin canlı şahidiyim.

Hani arkadaşa demişler ya niye kendini kıyaslıyorsun diye.

Annemde hep der falan falan kişiler hiç çalışmaz ken canı ne isterse alır gerekirse yemek hazırlamaz adam işten gelir kahvaltı yer. Annem hem çalışır hem evi mis gibi hem en az 3 öğün yemeği olur. Birde üstüne eve gelince koyunlarımız kazlarımız var onlara bakardı.

Ama o kadınlar annemden daha çok değer görürdü. Annem bulaşık makinası istediğinde babamın cevabı bulaşığıda makina yıkarsa karı ne işe yarayacak .

Rabbim annecigine uzun uzun saglikli omurler versin bundan sonra gozyaslari hep mutluluktan olsun

Ay kıyamam annene canım benim ya..Yemin ederim gözlerim doldu okurken..Gerçekten çok fedakar bir annen varmış..Allah başından eksik etmesin onu inşallah.Babanada artık ne diyim Allah affetsin o kdar fedakar,iyi bir eş'e çok ayıp etmiş..

Öyle malesef canım. O hiç çekinmeden ortalıkta geziyor. Ben 3 yıl oldu hala sakladığım söyleyemediğim insanlar var. Zaten öğrenen herkesin yorumu rahat batmış adama oluyor. Ah ah daha neler var ama arkadaşın konusunu meşgul etmeyi daha fazla kendi derdim le QUOTE="FashionStil, post: 38226621, member: 637131"]Ay kıyamam annene canım benim ya..Yemin ederim gözlerim doldu okurken..Gerçekten çok fedakar bir annen varmış..Allah başından eksik etmesin onu inşallah.Babanada artık ne diyim Allah affetsin o kdar fedakar,iyi bir eş'e çok ayıp etmiş..[/QUOTE]

Duygulandim. Boyle kadinlarin gercekten kiymeti bilinmiyor. Konu sahibinin dedigi de buydu zaten. Ama bir kisi sana ne bundan dedigi icin butun yorumlar o sekilde geldi. Keske herkesten, her dusunceden etkilenmesek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…