- Konu Sahibi doganay_iz
-
maça gittiği zaman formasını kirli sepetinin üzerine çıkarır, tozluklarını balkona koyar. bu hep böyle olmuştur.. ben eve geldiğimde bunları göremeyince maça gitmediğini anladım.
arkadaşlarımla playstation oynamaya gittim dedi..
kötü bişi yapmaz o kadar güvenim var eşime. ama bana gerçeği söyleseydi memnun olurdum.. anlayışlar karşılardm..
gece hç konuşmadık, yattı uyudu benden önce..
işe gidecekti, sabah kalktığımda geldi özür diledi, bi anda ağzımdan çıktı öyle dedi. kendini haklı görseydi kesnlikle özür dilemezdi..
ben de hiç dayanamam hemen indirdim yelkenleri suya :)
bunu bugün 5 aylık evli olduğum eşim bana söyledi.. çok kırıldım..
sebepse onun yalanını yakalamış olmam..
bugün annemlere yemeğe gitmiştik, akşam halısahada maç ayarlandı dedi, maç saatne yakın gitti.
maç bittikten sonrada beni almaya geldi.
ama eve geldiğimde maça gitmemiş oldğunu anladım ve gülerek "doğru söyle bakalım maça gitmedindimi" dedim.
o da "bu huyundan hiç hoşlanmıyorum bana güvenmeyi öğrenemedn" dedi, sustum bişi demedim..
içeri gitti suç bastırırcasına surat yaptı, ben de "nasıl beceriyosun haksızken haklı olmayı dedim"...
o da bana başlıktaki cümleyi söyledi(gülerek)
çok kırgınım.. napmalıyım bilmiyrm
maça gittiği zaman formasını kirli sepetinin üzerine çıkarır, tozluklarını balkona koyar. bu hep böyle olmuştur.. ben eve geldiğimde bunları göremeyince maça gitmediğini anladım.
arkadaşlarımla playstation oynamaya gittim dedi..
kötü bişi yapmaz o kadar güvenim var eşime. ama bana gerçeği söyleseydi memnun olurdum.. anlayışlar karşılardm..
gece hç konuşmadık, yattı uyudu benden önce..
işe gidecekti, sabah kalktığımda geldi özür diledi, bi anda ağzımdan çıktı öyle dedi. kendini haklı görseydi kesnlikle özür dilemezdi..
ben de hiç dayanamam hemen indirdim yelkenleri suya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?