Kocasına güvenmeyen kadından hayır gelir mi?

kocasına güvenmeyen kadından hayır gelir mi bilmem ama kocasına güvenen kadından kendine pek hayır gelmiyor onu biliyrm.bu devirde erkeklerin çoğu güvenilmez oldu bunun 5 aylığı 5 yıllığı yok.neler okuyoruz burada.siz yine de gözünüzü açık tutun daha yeniyken de eşinize pek belli etmeyin.

karısına yalan soyleyen erkege adam denirmi deseydin sende..bu erkeklerin geneli bu zaten birseyi yaparlar sonra kadın anlayınca zeytinyagı misali uste cıkmaya calısırlar tabiki sorucaksın ya sokaktaki herhangi bir kadın degilsinki sen onun esisin onlara olsa namus derler kadınlar yaptımı sorun cıkar hadi ordan ya

Maça gitmemiş de nereye gitmiş peki?
Onu da söyledi mi?

Güvensizlik karşındaki insanın davranışlarına baglıdır,
güvenimi sarsacak şeyler yapma deseydiniz...

sağ gözümden sol gözüme güvenemiyorum artık
kaldı ki eş, sevgili, arkadaş...
fikrimi sorarsanız septik tavırlarla değil de daha yapıcı ve açık olamadan aba altından gözünüz üzerinde olsun.
hayat bu ne olur ne olmaz...

eşiniz de hoşmuş valla,güven kelimesinin anlamından bi haber ki bana güvenmeyi öğrenemedin demiş,güven sadece hissettirilir.Aslında o da biliyordur da sanırım demek istiyor ki sen benim işime karışmamayı söylediğim şeye inanmayı öğrenemedin.çok yeni evlisin,kimi kadın olmasını istediği şekliyle inanır, kimi kadın istemediği bişey varsa ortaya çıkarır terkeder.bu insanın kendi yaşamıyla ilgili bir tercihidir,yargılanamaz bence.Ama olanları gözden kaçırmaya çalışmak insanın kendisine yaptığı haksızlıktır,benim kendime yıllarca yaptığım haksızlık gibi,bunu insan zamanla anlıyor..sevgili konu arkadaşım,hemcinsim, umarım hep mutlu olursunuz,umarım eşin seni kıracak hiçbişey yapmaz, fakat hayatın gerçekleri var,tercihin ne olursa olsun gözünün ve aklının süzgecinden geçemeyen herşeyi eşinle paylaşma,uyanık ol.Bu arada sanırım aranızda daha önce de böyle problemler olmuş ki eşin sana daha öğrenemedin diyor.yanılıyor muyum?

İyi de bir itiraf gelmemiş ki...

Maça gitmediğini düşünmüşsünüz , o size ''bu huyundan hiç hoşlanmıyorum bana güvenmeyi öğrenemedin'' demiş...

Yani kesin bir delil yok ise , erkekler son kozlarına kadar kullanır . Somut donelerle çıkana kadar karşısına hep senaryo yazan kadın olursunuz

Koca doğru sözlü güvenilir olmadıktan sonra yemişim hayrı.. Güvensizlik iğrenç bir his zaten

ya ben bu erkeklerı anlamıyorum yaaa suçlarını karşıdakıne atmakta nasıl bu kadar profesyoneller pessss bu ne vıcdansızlıktır anlamadım.
bırak kardeşim yaaa sorma maça mı gıdıyo yalan mı soyluyo onları ınsan yerıne koyup soru soranda hata!! ((benzer bı diyaloğu yenı yasadım da sinirlendim bak şimdi :) ))

Son düzenleme:
maça gittiği zaman formasını kirli sepetinin üzerine çıkarır, tozluklarını balkona koyar. bu hep böyle olmuştur.. ben eve geldiğimde bunları göremeyince maça gitmediğini anladım.
arkadaşlarımla playstation oynamaya gittim dedi..
kötü bişi yapmaz o kadar güvenim var eşime. ama bana gerçeği söyleseydi memnun olurdum.. anlayışlar karşılardm..
gece hç konuşmadık, yattı uyudu benden önce..

işe gidecekti, sabah kalktığımda geldi özür diledi, bi anda ağzımdan çıktı öyle dedi. kendini haklı görseydi kesnlikle özür dilemezdi..

ben de hiç dayanamam hemen indirdim yelkenleri suya :)

Biz kadılar herşeyde üç maymunu oynamalıyız..

Eşimizin telefonuna 'hayatım ' diye bir msj görsek bile ona güvenmeliyiz.Kesin eşinizin iş arkadaşıdır.Yada yanlışlıkla gelmiştir.

Eşinizi bir kadıla yemekte görsek kesin kadın çok yalvarmıştır bir derdi vardır eşınız cok acıyarak gitmiştir.

Neredeyse kocamızı bır kadının üstünde görsek kocamız kadına ilk yardım yapıyor diyeceğiz..

Erkekler hep böyle kendilieri suçluysa köşeye sıkışmışsa..Hemen 'Sen bana güvenmiyormusun,senin dırdırın yüzünden böyle oldu.sen beni çok bunaltın,sen benimle ilgilenmedin v s vs vs.....

Erkeklerin her daim kadını suclu bulacak bır bahaneleri vardır..

Eşin ile aranda olan duygusal bağ konusunda burada kimse bir laf diyemeyecektir.
Fakat o ayrı bir konu, kendisinin özür dilemesi sence bu yapmış olduğunu hafifletiyor mu?

Bence eşini karşına alıp düzgünce konuşman gerekir bu konuda.
Güven duygusu öğrenilmez, karşı tarafın davranışları ile sağlanır.
Bir insanın birine güven duyabilmesi için, ondan güvenilir davranışlar görmesi gerekir.
Bir evlilikte güven sorunu varsa, temelden sarsılır. O yüzden bana göre ciddi bir konu bu.

Netice itibari ile sana ne yaptığını ve nerede olduğunu söylemiş.
Fakat bunu niçin baştan söylemedi? Senden bir çekincesi mi var veya kızacağını mı düşündü?
Yalan söylemesi hoş birşey değil, kulak ardı edilecek bir mesele değil bence.
"Amaaan nasılsa özür diledi hatasını kabullendi" demeden önce sorunu çözmeni tavsiye ederim.
sonrasında karşına bam başka şekilde çıkmasın aynı sorun...

güven dedigin;verilir!!!kendiliginden gelmiyor yazik ki...surat yapmakta neyin nesi anlamadim?asil karisina guven vermeyen adamdan hayir gelmez.neyin kafasini yasiyor acaba esiniz cok merak ettim.

aferin çok iyi iş becerdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…