Niye size rasgele kanıt geliyor?.Bir ilişkisini onu çok iyi tanıyan birinden duydum, diğeri sosyal medya hesabima mesaj olarak ve kanıtlı olarak geldi.
Merhaba hanımlar.Yakindan tanıdığım bir kadının kocasını aldattigini öğrendim.Bir ilişkisini onu çok iyi tanıyan birinden duydum, diğeri sosyal medya hesabima mesaj olarak ve kanıtlı olarak geldi.Kadinin takipçilerine rast gele atmışlar.Ikisi de gerçek maalesef, eşini aldatıyor ve çocukları da var.Ama bir şekilde kamufle edip hayatına devam ediyor.Derler ya bazı şeyleri bilmemek bilmekten iyidir diye.Simdi bunları bilmek canımı sıkıyor. Bilmezden mi gelmeliyim, napmaliyim sizce?Bu arada aynı binadayız .
Ya zaten denecek bir şey de değil ki, benim bildiğimi de bilmiyor .Allah ıslah etsin ne denir.Bilmezden gel. Kimsenin işine hayatına karışılmaz. 1. Dereceli yakınım olsa gidipte birşey demem. Duymadım,görmedim.
Onun sayfasındaki çok kişiye atılmış sadece bana değil.Niye size rasgele kanıt geliyor?
Ne amaçla kim atıyorOnun sayfasındaki çok kişiye atılmış sadece bana değil.
Sizi ilgilendirmez..Ha aldatilan kisi 1.derece yakin olsaydi evet burnunuzu sokabilirdiniz ancak su an sokmayinMerhaba hanımlar.Yakindan tanıdığım bir kadının kocasını aldattigini öğrendim.Bir ilişkisini onu çok iyi tanıyan birinden duydum, diğeri sosyal medya hesabima mesaj olarak ve kanıtlı olarak geldi.Kadinin takipçilerine rast gele atmışlar.Ikisi de gerçek maalesef, eşini aldatıyor ve çocukları da var.Ama bir şekilde kamufle edip hayatına devam ediyor.Derler ya bazı şeyleri bilmemek bilmekten iyidir diye.Simdi bunları bilmek canımı sıkıyor. Bilmezden mi gelmeliyim, napmaliyim sizce?Bu arada aynı binadayız .
Bén de banane modundayim fakat rahatsız da oldum yani.Kaba olacak belki ama sana ne demek geldi içimden.
Zaten karışamam Allah sahitligine cagirmasinSizi ilgilendirmez..Ha aldatilan kisi 1.derece yakin olsaydi evet burnunuzu sokabilirdiniz ancak su an sokmayin
Ben ifsalayacagim demedim , tekrar okuyun.Gorusmuyorum zaten, sadece fikirlerinizi merak ettim.Bu konuda cok soru isareti var..sizin niye haberiniz var resimler size niye geldi..en iyi ihtimal ile komsu oldugunu varsayalim..ben ifsalamam ama gorusmemde..sizde ki bu ifsa meraki niye onu cozemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?