Kocasini aldatan kadin.

su3327

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
121
132
103
35
Istanbul
Merhaba hanımlar.Yakindan tanıdığım bir kadının kocasını aldattigini öğrendim.Bir ilişkisini onu çok iyi tanıyan birinden duydum, diğeri sosyal medya hesabima mesaj olarak ve kanıtlı olarak geldi.Kadinin takipçilerine rast gele atmışlar.Ikisi de gerçek maalesef, eşini aldatıyor ve çocukları da var.Ama bir şekilde kamufle edip hayatına devam ediyor.Derler ya bazı şeyleri bilmemek bilmekten iyidir diye.Simdi bunları bilmek canımı sıkıyor. Bilmezden mi gelmeliyim, napmaliyim sizce?Bu arada aynı binadayız .

Sen gözünle görsen bile karışma. Mesajla gelen kanıtın kanıt olduğunu bile bilmiyorsun. Neden bulaşasın ki saçma insanların saçma hayatlarına. Kocasıyla arasındaki mesele.

Sizi ilgilendirmez..Ha aldatilan kisi 1.derece yakin olsaydi evet burnunuzu sokabilirdiniz ancak su an sokmayin

Bu konuda cok soru isareti var..sizin niye haberiniz var resimler size niye geldi..en iyi ihtimal ile komsu oldugunu varsayalim..ben ifsalamam ama gorusmemde..sizde ki bu ifsa meraki niye onu cozemedim
Ben ifsalayacagim demedim , tekrar okuyun.Gorusmuyorum zaten, sadece fikirlerinizi merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…