Kocasini aldatan kadin.

Kadın kim
Aynı binada x Bi kiş mi?
Akraba mı
Fotoyu atan kim.
Sevgilimin eşi vs yardım falan mı edin diyor
Size neden atmışlar
Benim selam sabah Bi arkadasım olsa iletişimi bitirir im çünkü dönüp dolaşıp beni bulabilir böyle tuhaf Bi ilişkiye sahit olmak bile istemezdim
Cok yakın arkadasım ise bu nedir diye sorardım. Ya iftira ise?
Yani yüzeysel anlatmışsınız

Size kadar ulaşıldıysa, kocasına da gitmiştir o bilgiler. Gönderen herkese gönderebilir değil mi? Kocasına, anasına, babasına değil de niye size? Gönderene "Yanlış adrese gönderdin, kocası anası ben değilim" diyecek, engeli basacak, işinize bakacaksınız.

Peki öğretmenim!

Valla canım olduğu gibi kendi nosunndan yazışmalar vs yani çok da detay vermeme gerek yok.Azarlar gibi konuşman da çirkin ayrıca. Ama tanıyorum dediğin ve beklemediğin birini bu şekilde görmek uzuyor.Hepsi bu.
Azarlamıyorum. Demek istediğim sadece ya iftiraysa? Asla biliyorum, gerçek diyemezsiniz! Vebale girersiniz. Yerinizde olsam bana milletin dedikodusunu yapanla da ilişkimi keserdim.

O zaman bu site hayasız dolu.Uslubunuz çirkin, paylaşıp sordum kimseyi ifsalamadim.Hayret bir şey cemkirmeye yer geziyorsunuz.

Takipçilerine rastgele atıyorlarsa bir size gelmemiştir. Kısa sürede öğrenmeyen kalmaz zaten dert edeceğiniz bir şey yok gibi

O zaman bu site hayasız dolu.Uslubunuz çirkin, paylaşıp sordum kimseyi ifsalamadim.Hayret bir şey cemkirmeye yer geziyorsunuz.
Sen meraklı olmasaydın araştırmasaydın bilgi edinmezdin. Benim uslubum sadece çirkin düzeltilebilir ama senin Ahlakın iğrenç arkadaşım...

Yorum yapanlar sizi kocanız aldatsa ve bunu bilenler sussa ne derdiniz çok merak ediyorum şuan
Bu kadar dile düşmüş bir kadinin kocasi bilmiyor olabilir mi sizce?? Karisini herkesten iyi taniyordur eminim..

Size bu haberi ve kanıtlarını getiren kişiyle hemen irtibatı kesin bence. Kadının eşine sadakati, eşiyle kendi arasindaki sorun. Ama size bunu böyle hevesle taşıyanlar emin olun sizden de neler neler taşırlar. Böyle insanlarla hiç muhattap olmayin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…