Kim ne amaçla herkese gönderiyor kanıtları?Ben ifsalayacagim demedim , tekrar okuyun.Gorusmuyorum zaten, sadece fikirlerinizi merak ettim.
Ben ifsalayacagim demedim , tekrar okuyun.Gorusmuyorum zaten, sadece fikirlerinizi merak ettim.
Karismayin zaten.Bence kocasi da biliyordur..Herkes malini bilir yani amiyane tabirle kadin olsun erkek olsun..Olan cocuklara oluyor iste..Zaten karışamam Allah sahitligine cagirmasin
Tam olarak neden rahatsız oldunuz? Gerçekten size ne? Neden bu delil toplama falan? Belki de iğrenç bir karalama, tipik bir dedikodu aslı yok astarı yok?!Bén de banane modundayim fakat rahatsız da oldum yani.
Iliskisi olduğu adamın eşiymiş.bilemiyorum tabi.Kim ne amaçla herkese gönderiyor kanıtları?
Eşi tasalansın o zaman başkası neden tasalansın kiIliskisi olduğu adamın eşiymiş.bilemiyorum tabi.
Sanırım yanlış anladiniz, mesaji atan her şeyiyle atmis.Yani yazışma vs..Yoksa dedektif değilim.Tam olarak neden rahatsız oldunuz? Gerçekten size ne? Neden bu delil toplama falan? Belki de iğrenç bir karalama, tipik bir dedikodu aslı yok astarı yok?!
Aynen. Kim atıyor...Ne amaçla kim atıyor
Neler dönüyor kim bilir kadının arkasından
Gorusmedigim bir kadin kocasını aldatiyorsa banane..burada sorun nedir o zamanBen ifsalayacagim demedim , tekrar okuyun.Gorusmuyorum zaten, sadece fikirlerinizi merak ettim.
Neden başkalarının hayatlarına burun sokuyorsunuz anlamış değilim... Sanane elalemin derdi ya haddin değil hukukun değil ne edepsiz insanlar olduk biz... Kadının kocası er yada geç anlar ona göre yol alır... Lütfen Kendimize gelelim.... Kadın Edepsiz hayasız Kadının Derdine düşen ondan daha Hayasız...Merhaba hanımlar.Yakindan tanıdığım bir kadının kocasını aldattigini öğrendim.Bir ilişkisini onu çok iyi tanıyan birinden duydum, diğeri sosyal medya hesabima mesaj olarak ve kanıtlı olarak geldi.Kadinin takipçilerine rast gele atmışlar.Ikisi de gerçek maalesef, eşini aldatıyor ve çocukları da var.Ama bir şekilde kamufle edip hayatına devam ediyor.Derler ya bazı şeyleri bilmemek bilmekten iyidir diye.Simdi bunları bilmek canımı sıkıyor. Bilmezden mi gelmeliyim, napmaliyim sizce?Bu arada aynı binadayız .
Kendi gozunuzle gorseniz bile emin degilseniz sahit de degilsiniz zaten. Kendinize dert etmeyi birakin bunu. Kadin kimdir niye onun takipcilerine foto atiliyor anlamadim ama atan kisi yiyorsa kadinin kocasina atsin bence.Zaten karışamam Allah sahitligine cagirmasin
Inan ki ben de öyle umdum, maalesef ki gerçek.Ha yine de gözünle gordugune bile iki şahit getir deniyor ya, haşa tanık olmadım.Sadece dediğim gibi bilmek rahatsız etti.Tam olarak neden rahatsız oldunuz? Gerçekten size ne? Neden bu delil toplama falan? Belki de iğrenç bir karalama, tipik bir dedikodu aslı yok astarı yok?!
Yakinda esi de ogrenir zaten ama ben olsam karismam allah korusun cinayet filan olur kendinizi suclu hissedersiniz.Onun sayfasındaki çok kişiye atılmış sadece bana değil.
Zaten bilmiyorsunuz! Üstüne bir de malesef gerçek diyorsunuz! Birinde tanıdık söylemiş miş diğerinde mesaj gelmiş miş kanıtlı falan. Sanki çok zor fake 'lemek.Inan ki ben de öyle umdum, maalesef ki gerçek.Ha yine de gözünle gordugune bile iki şahit getir deniyor ya, haşa tanık olmadım.Sadece dediğim gibi bilmek rahatsız etti.
Kendi gozunuzle gorseniz bile emin degilseniz sahit de degilsiniz zaten. Kendinize dert etmeyi birakin bunu. Kadin kimdir niye onun takipcilerine foto atiliyor anlamadim ama atan kisi yiyorsa kadinin kocasina atsin bence.
Düzgünce cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Evet ben de öyle düşünüyorum ki zaten ben ifsalamam.Sadece o çocukara izliyorum.Allah yardim etsin.Yakinda esi de ogrenir zaten ama ben olsam karismam allah korusun cinayet filan olur kendinizi suclu hissedersiniz.
Valla canım olduğu gibi kendi nosunndan yazışmalar vs yani çok da detay vermeme gerek yok.Azarlar gibi konuşman da çirkin ayrıca. Ama tanıyorum dediğin ve beklemediğin birini bu şekilde görmek uzuyor.Hepsi bu.Zaten bilmiyorsunuz! Birinde tanıdık söylemiş miş diğerinde mesaj gelmiş miş kanıtlı falan. Sanki çok zor fake 'lemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?