• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocasını kayınvalidesinden kıskananlar...

dengeyi sağladığı sürece kıskanmam ama zaten bana fırsat yok.Allahım bak yazarken bile ateş çıkıyo sinirden gözlerimde.ben fazla yorum yapmıcam

ben şahsen kıskanmam çünkü eğer eşim annesine saygı duyuyor onu seviyorsa bu "kadın"a olan sevgisini gösterir. annesini sevmeyen eşini sevemez bence. kayınvalidem beni dışlamadığı sürece kıskanmam. kıskanırsam da kocamı değil kayınvalidemi kıskanırım heralde beni de sevsin diye:32:

Gördügüm en sacma konu burada.
Istedigi gibi annesini öpebilir, yanlizda oturabilir, bu ne sacma ve igrenc bir konu ya?
Herkesin bir özgürlük alani vardir, evlide olsa, bu onun özelidir, eger esime saygim ve sevgim var ise, yaptigi her seyine güvenirim.
Kiskanmak ne demek ya? Kimi kimden kiskaniyorum ben?
Onu annesi dogurmus, kimsenin hakki yoktur araya girmeye.
Neden böyle bir konu actin arkadasim, derdin nedir?
Ne yasadinki böyle birsey düsünebiliyorsun? Bence sen normal degilsin canim ya, bir psikologa görün sen?

Bana göre çok saçma...Annesi o onun öperde severde gülerde ağlarda...
Sizin kendi annenizden sizi kıskansa eşiniz eminim ortalık kalkar kopar..

Istedigi gibi annesini öpebilir, yanlizda oturabilir, bu ne sacma ve igrenc bir konu ya?
Herkesin bir özgürlük alani vardir, evlide olsa, bu onun özelidir, eger esime saygim ve sevgim var ise, yaptigi her seyine güvenirim.
Ne yasadinki böyle birsey düsünebiliyorsun? Bence sen normal degilsin canim ya, bir psikologa görün sen?

sanırım biraz sert oldu:45:

sonuç olarak çok kötü kaynanaların varlığını hepimiz biliyoruz. e böyle bi evlilkte kocan seni değilde her seferinde annesini memnun etmeye çalışırsa tabiki kıskanırsın. hemen işi hollanda boyutlarında düşünmeyin. arkadaşımız iğrenç bi boyuttan bahsetmemiş. annesini daha çok seven erkekten bahsetmiş. ( tamam tabiki daha çok sevecektir. kendisine hayat veren kişinin yeri ayrıdır ama konumuz bu değil ).

mesela senin kocan her akşam sana değilde annesine güler alıp gelse sen kıskanmaz mısın???

Son düzenleme:
Annesinden niye kıskanıyım ki; onu doğurmuş, büyütmüş, okutmuş emek vermiş kaynanamı kıskanmam çok saçma olur.

Ne yasadinki böyle birsey düsünebiliyorsun? Bence sen normal degilsin canim ya, bir psikologa görün sen?[/QUOTE

ben de konuyu açarken bu normalmi acaba bi sorıyım diye açmadım zaten tamam sana nomal gelmeyebilir bunu daha tatlı da söyleyebilirdin ama neyse böyle yazdın diyelim fakat benim normal olmadığımı söyleyemezsin bu şekilde tanımadığın birini yargılamak yanlış olur arkadaşım...

Kıskanmak mı :53:

Nişanlım annesiyle sarmaş dolaş her dakika, yanyana olduklarınla..Allah da bozmasın.. Aynı şekilde erkek kardeşim de evlendiğinde annemle kardeşimin arasında öpücükler sarılmalar hiç bitmesin....Allah bozmasın..

yorumları okumadan yazıyorum.Dehşete kapıldım desem yeridir başlığı görünce.

İnsan hiç annesinden kıskanır mı eşini.Onun kanıyla canıyla beslendi eşin 9 ay karnında taşıdı.Kıyaslama ne kadar saçma seni sevdiği gibi severmi hiç annesini yada sana sarıldığı gibi ona sarılır mı.

kaynananla aranda sorun dahi olsa ondan hoşlanmasanda yani sebep her ne olursa olsun eşini ondan kıskanmak sağlıklı bir düşünce değil bence!!!!!!

konu sahibi merak ettim henüz 3 yaşında bir kardeşide varmı eşini ondan bile kıskanıyormusun:1::1:

nereye gidiyor bu toplum :45::45::45::45::45::45::45:

ben hiç bi kadının böyle bi duyguyu yaşadığını düşünmüyorum.kumamız değil kayınvalidelerimiz...
anne sevgisi ve eş sevgisi birbirinden çok farklıdır ve sıralaması yoktur diyorum...

soru tersi olsaydı kayınvalide dolardı sanırım burası,
"oğlunu gelininden kıskananlar"... :9:

ne bu şiddet bu celal. noluyoooo?*
nedir bu tepki.
arkadas istedıgı konuyu acabılır buraya.. kendısıde kıskanabılır nolmuşş.yorumunu yazmış sadece.
sizede cvp vermek düşer.
eşinizi anneısnden kıskanıyormuusnuz dıye bı konu acmış.ve nedenlerını sormuş.
sürekli eleştiri kırıcı ifadeler bu ne yaaaaa :45:

Niye kıskanıyım bunlar faklı sevgiler ... Ana sevgisi ... Eş sevgisi ... Kardeş sevgisi... Çocuk sevgisi.... Bunlar farklı sevgiler hiçbiri diğerinin yerine konulmaz, diğerinin yerini doldurmaz.

neden bu kadar celallendiniz ben de hiç anlamış değilim konu saçma gelebilir size ama hissettiği bu demekki paylaşmak istemiş sizde okur geçer bu saçmalıklarla vakit harcamazsınız olur biter... neden bu saldırganlık psikoloğa görün ne demek asıl?

Bende böyle seyleri anlamıyorum sevsin, öpsün, sarılsın annesidir! Ben annemi, babamı, kardesimi severken kocamın kıskanması ne derece normal olabilirdi ki? Bir erkek kardesim var, öperim, sakalasırım, sarılırım. Bana göre cok dogal, cok normal seyler bunlar. Annesini sevmesi, annesinin de onun sevmesi kadar dogal baska birsey olamaz bana göre.

Back
X