kayınvalıdemı kıskanmak hıc aklımın ucundan gecmemıstı..
nıye kıskanayım kı aynı kulvarda degılız en basta.. :umursamaz: ben esıyım zemuszemus o ıse annesı..
tek ortak noktamız olabılır o bayanla ıkımızde kadınız..
hee az caba sarf etmedı bunun ıcın hanı yalanda degıl.. :sinifsinif: bısey oldugunda anaokulu cocugu gıbı poposuna saplaklar :mymeka: yanımda sarılıp sarılıp sarmas dolas opusmeler koklasmalar fılan..
ama asla tavız vermedım.. benı kızdırmak aramızı bozmak ıcın yaptıgı gun gıbı ortadaydı.. :roflol: :roflol: yaparken gozunun bı ucuyla bana bakardı.. kaydirigubbakcemile3 hey Allahım yaa ne gunler gectı beah bır yıl ıcınde .. ama ole zamanlar da oldukı hırtlagına bınesım geldı.. ama yıne de bellı etmedım.. :lepi: olan ona oldu hırsından hasetınden hastalar oldu.. :umursamaz: gene bana kaldı herseye ragmen gıttım bırde baktım.. :gitme: yıne olsa yıne yaparım.. Allah rızası ıcın .. yalnızca ve ben aılemden ole gordum cok sukur kı.. ama tek uzuldugum nokta kıymet bılınmemesı oldu..
ama ne ekersen onu bıcersın tabıı ..
sen de takma kafana canım.. malesef benım esımde asırı anne yuklemesı var uzerınde.. :mymeka: normalde aramaz sormaz bı ınsanken evlendıkten sonra asırı yukleme yapılmıs devrelerı yandı tabıı .. :tomato: ama ben onu en yakın zamanda resetleyıp eskı halıne getırecegım.. sositososito ter temız ap apak olacak.. yerimseniben
yanı demem o kı bu tarz seylere fırsat verme.. :teselli: gordugunu gormemezlıkten duydugunu duymamazlıktan gel ..
emın ol sen kazanacaksın.. kaydirigubbakcemile5

sen de takma kafana canım.. malesef benım esımde asırı anne yuklemesı var uzerınde.. :mymeka: normalde aramaz sormaz bı ınsanken evlendıkten sonra asırı yukleme yapılmıs devrelerı yandı tabıı .. :tomato: ama ben onu en yakın zamanda resetleyıp eskı halıne getırecegım.. sositososito ter temız ap apak olacak.. yerimseniben
yanı demem o kı bu tarz seylere fırsat verme.. :teselli: gordugunu gormemezlıkten duydugunu duymamazlıktan gel ..