Kocasını Kaynanasından kıskanan var mı?

kayınvalıdemı kıskanmak hıc aklımın ucundan gecmemıstı.. :delphin: nıye kıskanayım kı aynı kulvarda degılız en basta.. :umursamaz: ben esıyım zemuszemus o ıse annesı.. :kahve: tek ortak noktamız olabılır o bayanla ıkımızde kadınız.. :delphin: hee az caba sarf etmedı bunun ıcın hanı yalanda degıl.. :sinifsinif: bısey oldugunda anaokulu cocugu gıbı poposuna saplaklar :mymeka: yanımda sarılıp sarılıp sarmas dolas opusmeler koklasmalar fılan.. :delphin: ama asla tavız vermedım.. benı kızdırmak aramızı bozmak ıcın yaptıgı gun gıbı ortadaydı.. :roflol: :roflol: yaparken gozunun bı ucuyla bana bakardı.. kaydirigubbakcemile3 hey Allahım yaa ne gunler gectı beah bır yıl ıcınde .. ama ole zamanlar da oldukı hırtlagına bınesım geldı.. ama yıne de bellı etmedım.. :lepi: olan ona oldu hırsından hasetınden hastalar oldu.. :umursamaz: gene bana kaldı herseye ragmen gıttım bırde baktım.. :gitme: yıne olsa yıne yaparım.. Allah rızası ıcın .. yalnızca ve ben aılemden ole gordum cok sukur kı.. ama tek uzuldugum nokta kıymet bılınmemesı oldu.. :kahve: ama ne ekersen onu bıcersın tabıı ..
sen de takma kafana canım.. malesef benım esımde asırı anne yuklemesı var uzerınde.. :mymeka: normalde aramaz sormaz bı ınsanken evlendıkten sonra asırı yukleme yapılmıs devrelerı yandı tabıı .. :tomato: ama ben onu en yakın zamanda resetleyıp eskı halıne getırecegım.. sositososito ter temız ap apak olacak.. yerimseniben
yanı demem o kı bu tarz seylere fırsat verme.. :teselli: gordugunu gormemezlıkten duydugunu duymamazlıktan gel .. :delphin: emın ol sen kazanacaksın.. kaydirigubbakcemile5

ya annenin yeri ayrı kadının yeri ayrı diyip kıskançlığımı eleştiren arkadaşlara şunu söylemek istiyorum..yazıyı yazarkende söyledim ANNESı TABıYKı SEVECEK ıLGıLENECEK.bunu onaylamıyorum demedim.ben annemi nekadar seviyorsam oda sevecek.ama her kaynana aynı olmuyor.benim kaynanam eşini kaybettikten sonra resmen kocamı onun yerine koydu.iki emekli maaşı var hala eşimden para ister.sıkıntıda olmamızı bilmesine rağmen.kendi emekli maaşıylad o küs oğluna kendisine gelmeyen gelinine bişeyler alıp gönderir.yaranmak için.ama eltim pas bile vermez.sildi artık.kendi oğlu bile.üç oğlu var.en hayırlısı annesine en düşkün olanı benim eşim olmasına rağmen birkere eşim için yada benim için bişey yapmadıve ben onunla bir yıl aynı evde kalmayı kabul ettim.eşi öldükten sonra yalnız kalmasın diye..neyseki ayırdık.biz balkonda otururuz eşimle.herzaman namazını odada kılan o gün koridorda kılar.sırf dinlemek için.biz aynı evde kaldığımız zamanlar eşim annesi için beni çok kırdı.çok.şimdi ynımda onunla ilgilenmesini kısknıyorum.belki adı kıskançlık değil..kızıyorum desem daha doğru.mesafe koysa daha iyi olacak.diğer iki oğlundan kıymetslisi yok..benim eşime gelincede herşeyine kızar karışır..çünkü birtek eşimden yüz buluyor.bende isterdimki mesafe koyabilsin.yeri geldiğinde ağırlığını koyabilsin..

bu yüzden annesiyle vıcık vıcık olmasını hiç istemiyorum..ağır olsun istiyorum.kızıyorum kıskanıyorum sevmiyorum..abisi evime gelme demiş annesine..hala o kıymetli...bana neler nelker yaptı o bir yıl aynı evde kaldıkta..unutmuyorum..yani her kaynana bir değil..benim bildiğim hangi oğlun hayırlıysa hangi gelinin iyiyse kıymet bilirsin.ama nebiliyim zoruma giden çok şey var..yoksa annesini sevmesin tabiyki demiyorum..sadece mesafe olmalıydı..buna kızıyorum.ve kıskanıyorum işte ..kocamı değilde kaynanamı mı kıskanıyorum yoksa üffffffffffff..nebiliyim ya

aralarında öpme koklama gibi huyları yoktur.
maddi sorun varsa hemen arar aglar
falan filan
kıskanmam yani
o kıskanıyor galiba beni.

kiskanirim ama söyle kiskanirim:

benim annem yanimda degil,keske benim annemde yanimda olsaydida bende ona böle sarilabilseydim diye kiskanirim......keske benim annemde beni böyle düsünüp kayirsaydi diye kiskanirim...

baska türlüsünü düsünemem zaten

bu yüzden annesiyle vıcık vıcık olmasını hiç istemiyorum..ağır olsun istiyorum.kızıyorum kıskanıyorum sevmiyorum..abisi evime gelme demiş annesine..hala o kıymetli...bana neler nelker yaptı o bir yıl aynı evde kaldıkta..unutmuyorum..yani her kaynana bir değil..benim bildiğim hangi oğlun hayırlıysa hangi gelinin iyiyse kıymet bilirsin.ama nebiliyim zoruma giden çok şey var..yoksa annesini sevmesin tabiyki demiyorum..sadece mesafe olmalıydı..buna kızıyorum.ve kıskanıyorum işte ..kocamı değilde kaynanamı mı kıskanıyorum yoksa üffffffffffff..nebiliyim ya

Kaynanan kötü olabilir sana çok çektirmiş olabilir ama sanki yaşıtınmış gibi eşini annesinden kıskanman çok saçma.
Bir ana ile evlat arasındaki sevgiyi neden kıskanırsın anlamadım hala.Kötülük yaptıysa bile kıskançlık başka bir duygu kadını sevmemek başka bir duygu. Vallahi arkadaşım sizin bu kıskançlığınız hiç normal değil. Hani konular açılıyor ya kaynanam beni kıskanıyor diye bizde o kaynanaya veryansın ediyoruz işte burada sizin konumunuzda o konulardaki kaynanalar gibisiniz.
Unutmayın etme bulma dünyası bu dünya, sizin yerinizde olsam biraz daha sakin olmaya çalışırdım. Hissettiğiniz duygu normal değil çünkü.

insanın kaç yaşında olursa olsun anne sevgisine ihtiyacı var bence, ben tam aksine biraz yaklaşsalar birbirlerine çok mutlu oluyorum, eşim gıdasını alıyor ve mutlu oluyor diye. Hepimizin sevgisi ayrı yapmayın kızlar, anneniz babanız saçınızı okşasa hala bebekleşmiyormusunuz hoşunuza gitmiyormu, onlarında ihtiyacı var. hemen hemen hepimiz anneyiz o bağın nasıl olduğunu anlamaya çalışmamız lazım. İleride bizim bebeklerimiz büyüyecek sevmekten vazmı geçicez o zaman. annelerini seviyorlar diye bizim sevgimizden mi çalıyorlar sanki, benim eşim annesiyle biraz yakınlaşsa beni on kat fazla kucaklar. bırakın sevişsinler ruhları huzur bulur eksik tarafları tamamlanır. Ne kadar uğraşsakda bizim veremeyeceğimiz bir sevgiden bahsediyoruz anne sevgisiiiii......... takılmayın bırakın tadını çıkarsınlar sizde boş durmayın sizde kendi annenizden babanızdan alın nasibinizi.... ben hala bu yaşımda anneme babama kedi gibi sırnaşırım dizlerine yatarım, onlar saçımı okşadımı sekiz yaşındaki halime bürünürüm sankiiii. bundan güzel ne var....

kaynanamı hiç kıskanmamışımdır kaç yaşına gelmiş neyini kıskanıcam:D hani genç bi kadın olsaydıda , eşim beni annesiyle kıyaslasa eleştirseydi belki kıskanma ihtimalim doğardı ama kendileri beni herkesten kıskanmaktan kafayı yemek üzerelerzemuszemus yalnız kıskanma değilde farklı bi his yaşamıştım bi gün , eşim öyle durup dururken birden annesinin oynamasını istedi-tatlicadiarzu- koyduk bi müzik hatun döktürüyo cilveler falan eşimde tuhaf bi yüz ifadesiyle seyrediyo(ağzı kulaklarında salyalar akar bi ifade ile) kaydirigubbakcemile3 benide çekiyo gel oyna kocan seviyo diye hey allahım ben hem bilmem hemde sevmemde zaten yok dedim sadece seyrediyorum şaşkınlıkla kaynanamda bir zafer edaları çok enteresan bi anı benm için. yalnız ne hissettiğimi hala keşfedebilmiş değilim yani:uhm:

Son düzenleme:
kaynanamı hiç kıskanmamışımdır kaç yaşına gelmiş neyini kıskanıcam ama kendileri beni herkesten kıskanmaktan kafayı yemek üzerelerzemuszemus yalnız kıskanma değilde farklı bi his yaşamıştım bi gün , eşim öyle durup dururken birden annesinin oynamasını istedi-tatlicadiarzu- koyduk bi müzik hatun döktürüyo cilveler falan eşimde tuhaf bi yüz ifadesiyle seyrediyo(ağzı kulaklarında salyalar akar bi ifade ile) kaydirigubbakcemile3 benide çekiyo gel oyna kocan seviyo diye hey allahım ben hem bilmem hemde sevmemde zaten yok dedim sadece seyrediyorum şaşkınlıkla kaynanamda bir zafer edaları çok enteresan bi anı benm için. yalnız ne hissettiğimi hala keşfedebilmiş değilim yani:uhm:

Kayınvalidem beni oğlundan kıskanmasın ,yeter ... :roflol::roflol::roflol:
Olur ya !.. zemuszemus

kaynanam benden kiskaniyor o kesin

geecenlerde esim (benim icin ) anne bu kizin kiymetini bilin yaptigini kimse yapmaz dedi

görümcem eltim kaynanam ucu bir arada

kaynanam hemen diyo ki

ananin kiymetini kim bilcek ANANINNNN diyor !

hayatımda tek sevdiğim varlık herşeyim :umursamaz:kızları benden daha akıllı bulundu hep onlara göre şımarmayayım diye övülmedim. sürekli mutsuzdum bekarken mutluluğu ben onda buldum başakalaarı gibi beni eleştirmiyo seviyo değer veriyo ah birde bize bir bebek nasip etse rabbim keşke :emir_bebek: o yüzden dünyada benim herşeyim o yüzden başkasından hep kıskanırım onu rabbime hep derim ona birşey olacaksa bana olsun diye....ve eşim çevresi ve ailesindede çok sevilen bir insan anasının 3 oğlu var en sevdiği oğlu bu. o yüzden kaynanamda beni kıskanmıyo değil yani

olurmu öyle şey ya çok saçma asla kıskanmam gerçi 5yıllık evliyim eşim ve kaynanamı bayramlar ve özel günler hariç birbirlerine sarılırken öperken filan görmedim ama ...terside olsa asla kıskanmazdım

bizde tam tersi kayınvalide beni kıskanır
oğlu bana yanındayken bi samimi davransın şekil yapar anındakaydirigubbakcemile3
3 aylık evliyken daha sizin aşkınız bitmedi mi diye sormuştu
bende dur daha yeni baslıyo demiştim
ama damadıyla kızını samimi görse sevinçten hindi gibi kabarır

aynen benimkide bi kaç aylık evliyken ,erkek milleti böyledir cicim ayları geçince gör sen ısırmaya başlar demişti

Belki normal değil bilmiyorum ama..eşim annesiyle çok ilgilendiğinde bozuluyorum..tamam annesi elbette ilgilenecek bunu biliyorum ama niye bozuluyorumki onu bilmiyorum..belkide kocam beni zamanında annesi yüzünden çok kırdığı için :KK43: babası ölünce annesine pek bi düştü..kaynanamda saf ayağına yatan uyanık cinslerden .herşeye karışır ilgi bekler hep.öteki eltim bundan ayağını kesince şimdi sık sk bana gelip gidiyor.5 dk mesafede evlerimiz geldi 10 gün kaldı.kendi anneme gidemiyorum ya onunla ilgilenicem diye.benimkide annesine çok düşkün..3 erkek kardeş bunlar.abileri evli.o eltim küs kaynanaya.ikinci biziz.bekar kaynımla oturuyor.ikiside eşim kadar düşkün değil.çok ana kuzusu yaaa.normal olsa tamam anlıcaz heraldeee
nasıl bir ruhunuz var anlamak mümkün değil o anne en az en az 20 yılını geçirmiş oğluyla yani 20 yaşında evlendiğini düşünürsek onun ilk bezlenmesinden tutta ilk sütü ilk yediği katı yiyecek ilk aşk ilk hüsran herşeyini annesiyle yaşamış belki eşiyle mutsuzdu belki oğluyla kendini iki kişilik bir aile sanıyordu yada çok büyük acılar çekti oğlunu büyütürken ya siz ne biliyorsunuzda bir ana oğulun ilişkisi hakkında ahkam kesiyorsunuz sevmesin mi annesini yada çok çok çokkkkkkkk seviyorsa ne olur sevgiden zarar mı gelir benim eşim annesini öyle çokkkkk seviyor ki annnesine sarılınca annesinin gözü doluyor ben hemen koşuyorum aralarına benide sevin benide sevin diyorum onlarla bir sarılıyorum sevgi yumağı oluyoruz zaman zaman kayınvalidem beni kıskanıyor cahil bir kadın da değil üstelik lise mezunu kıskandığı zaman anlıyorum ki bu bir ruhi sorun bir anı bir acı bir şey depreşti onda hissediyorum hemen onu tedaviye başlıyorum anne hadi gel gel dışarı çıkalım diyorum onu bir çay bahçesine götürüyorum yada bir dolaşıp sarılarak eve dönüyoruz bakıyorum hemen geçmiş o duygusu ve eşim bizim ilişkimiz sayesinde çocukluıgunda yaşadığı acıları yoksullukları imkansızları unuttu yüzü gülüyor... kızım bu güleç yüzlü aile içinde güle oynaya bir çocukluk geçiriyor ya bir kadınla iyi ilişki kurmak bu kadar mı zor altan almak sizi niye incitiyor yada annesiyle 20/30 yıl geçirmiş bir erkeğin neden ona duyduğu sevgiyi esirgiyorsunuz bence bu tür insanlar sevgisiz büyümüş eşi birini sevince sanıyor ki onu sevmeyecek bunu kıskanıyor aslında ... çok yazık anne olacaksınız yada annesiniz size allah merhamet versin ve ne şanslı bir kadınım ki kayınvalidemle gerçek bir aile oldum annem kayınvalidemle kız kardeş oldu eşimin babası yok babam babası oldu koskoca bir ailem oldu allah içinize sevgi versin.. yaşattığımızı yaşamadan ölmeyeceğiz ....

Back
X