Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bende başhekim ve doktorların ses çıkarmamasına şaşırdım. Eşimde doktor ve mümkün değil buna göz yumsun. Çalışma arkadaşları arasında hastane ortamı nedeni ile gerginlik olabilir ama dediğiniz şekilde kimse kimseyi ezemez.Kocası yeterince üst düzey bürokrat olsaydı,
Hastanedeki memuriyete mi kaldı diye düşünürdüm.
Demekki yeterince üst düzey değil.
Bulur bir yolunu, bozardım facasini.
Yerini kötüye kullanma falan tespit edilebilecek şeyler.
En olmadı muhalif gazete, yerel gazete, blog, çok takipçili hesaplardan duyulmasını sağlardım.
Tamam hukuk guguk, ülke muz cumhuriyeti, yandaslik almis basini gitmis de, koca hastanede o Kadar doktor kıçı kırık memura eyvallah ediyorsa, kadın kadar eyvallah edenlerin de karaktersizligi
Tam olarak tarif etmişsin zaten kişiliği oturmamış görgüsüz insanlarBöyle bir hemşire var çalıştığım serviste. Mesaiye gelmez; gelirse başhekimin odasında çay kahve içer. Doktorlarla tartışır hatta doktorları azarlar başına hiç bişey gelmez; nöbet tutmaz. Acayip havalı Ağralı tafralı bişey yaşıda genç daha. Bir kaç kere hakkında şikayet girişimi oldu.
Başhekimi yüksek yerler aradı, fırçaladı adam da doktorlar dahil bize; hemşire hanıma saygılı davranacaksınız yapacak bişey yok dedi.
Kocası üst düzey bürokrat. Arkası sağlam; noter katibini hastane getirtip hemşire odasında işlem yaptırdığını; çekilen arabasını çektikleri yere tek telefonla indirttiğini bilirim... İnsanlara tepeden bakan bir tip çok burnu büyük. Kocası sayesinde kök söktürüyor herkese.
Peki böyle kadınlar nasıl insanlar sizce? Kişilikleri oturmuş olgun insanlar mı yoksa görgüsüz insanlar mı?
Beni hastanede çalıştıracak bürokrat kocayı bosarim.