• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocasının makamını, kuvvetini ve kudretini sonuna kadar kullanan kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

kusura bakmayın ama başhekiminizde iş yok.
böyle tipler hep olacaktır
başhekimin idareci olarak bu duruma göz yumması ve huzursuzluğa çanak tutması ne kadar doğru?
eşine,akrabasına güvenen insanlar kadar koltuk gitmesin diye haksızlığa göz yuman idarecilerin de bitmesini diliyorum

Okurken kocasi bana bir siyasi oluşumdan gibi geldi. Eger oyleyse bekle ve gör. Çünkü 100 yillik siyasi hayatimizda bu siyasi olusimlarin biri gelir,kurulur,kendinden olmayanlara kök söktürür, sonra tam tersi gelir bu sefer bu iyice kurulur,bu kendinden olmayanlara kök söktürür sonra yine ayni hikaye devam eder. Pinpon maci gibi. Maalesef demokrasiden anladigimiz sey bu (benim sosyolog olarak gozlemim bu yönde)
Dilerim bu kadının düşüşü de yakin zamanda olur,siz de görürsünüz

Kocası yeterince üst düzey bürokrat olsaydı,
Hastanedeki memuriyete mi kaldı diye düşünürdüm.
Demekki yeterince üst düzey değil.
Bulur bir yolunu, bozardım facasini.
Yerini kötüye kullanma falan tespit edilebilecek şeyler.
En olmadı muhalif gazete, yerel gazete, blog, çok takipçili hesaplardan duyulmasını sağlardım.

Tamam hukuk guguk, ülke muz cumhuriyeti, yandaslik almis basini gitmis de, koca hastanede o Kadar doktor kıçı kırık memura eyvallah ediyorsa, kadın kadar eyvallah edenlerin de karaktersizligi

Bir yere kadar onun havası sonra isler degişir.. bu hep böyle olmuştur. Kul hakkına giren insandan her şeyi bekle Allah korkusu yüreğine yeterince islememiştir. En iyisi uzak durmak.
Bu durum denetlenemiyor malesef her yerde bu tip insancıklar oluyor

Bizde de var aynısı. Ama bu kadar değil. Bu nedir ya gerçekten ayıp

Kocası yeterince üst düzey bürokrat olsaydı,
Hastanedeki memuriyete mi kaldı diye düşünürdüm.
Demekki yeterince üst düzey değil.
Bulur bir yolunu, bozardım facasini.
Yerini kötüye kullanma falan tespit edilebilecek şeyler.
En olmadı muhalif gazete, yerel gazete, blog, çok takipçili hesaplardan duyulmasını sağlardım.

Tamam hukuk guguk, ülke muz cumhuriyeti, yandaslik almis basini gitmis de, koca hastanede o Kadar doktor kıçı kırık memura eyvallah ediyorsa, kadın kadar eyvallah edenlerin de karaktersizligi
Ya bende başhekim ve doktorların ses çıkarmamasına şaşırdım. Eşimde doktor ve mümkün değil buna göz yumsun. Çalışma arkadaşları arasında hastane ortamı nedeni ile gerginlik olabilir ama dediğiniz şekilde kimse kimseyi ezemez.

pisliğin teki yani kendiside kocası ta tam birbirini bulmuşlar peki bu insanlara bunun hesabını sorması gerekenler neredeler ?

Böyle bir hemşire var çalıştığım serviste. Mesaiye gelmez; gelirse başhekimin odasında çay kahve içer. Doktorlarla tartışır hatta doktorları azarlar başına hiç bişey gelmez; nöbet tutmaz. Acayip havalı Ağralı tafralı bişey yaşıda genç daha. Bir kaç kere hakkında şikayet girişimi oldu.
Başhekimi yüksek yerler aradı, fırçaladı adam da doktorlar dahil bize; hemşire hanıma saygılı davranacaksınız yapacak bişey yok dedi.
Kocası üst düzey bürokrat. Arkası sağlam; noter katibini hastane getirtip hemşire odasında işlem yaptırdığını; çekilen arabasını çektikleri yere tek telefonla indirttiğini bilirim... İnsanlara tepeden bakan bir tip çok burnu büyük. Kocası sayesinde kök söktürüyor herkese.
Peki böyle kadınlar nasıl insanlar sizce? Kişilikleri oturmuş olgun insanlar mı yoksa görgüsüz insanlar mı?
Tam olarak tarif etmişsin zaten kişiliği oturmamış görgüsüz insanlar😂:KK9:

O degil de , kocasi ne diye ariyor ve ne diyor merak ettim . :confused:

Olasi senaryo:

Hemsire : Askitom hastanede bana iyi davranmiyorlar . :KK61:

Koca : Karima iyi davranin , yoksa bozusuruz. :sopa:

Bashekim : Roger that .:KK17:

Bakın size bir şey anlatayım. Bir tanıdığım ki maddi durumu çok çok iyi. 50 TL ye minnet etmez. Devlet okulunda okuyan oğlu için 50 TL kitap parası isteyen müdürü arayıp "kitapları devlet veriyor zaten bu neyin parası" diyor. Küstahça azarlanıyor ve hatta tehdit ediliyor. "son sözünüz bu mu" diyor ve olaylar olaylar :) defalarca şikayet ediyor, araya tanıdıkları sokuyor ve sonuç itibariyle müdür adeta yalvararak "ne olur şikayetinizi geri alın" diyor. Adam tek şartla alacağını söylüyor. Alınan tüm paralar iade edilecek ve bir daha hiçbir veliden hiçbir şart altında para alınmayacak. Adam el mahkum kabul ediyor.

Bu adam ses çıkarmasaydı, ses çıkarınca bir şeylerin değişeceğini ummasaydı o okul çeşitli bahanelerle velilerden para toplamaya devam edecekti.

Ne mi düşünüyorum? Böyle insanlar hep var olmaya devam edecek herkes korkup sustuğu sürece diye düşünüyorum. Hiçbir şey yapamıyorsanız çayına kahvesine tükürün bari zıkkım içsin.

Back
X