- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
Hiç böyle düşünmemiştim o zaman musadenle ben bir çıkış yapayım on güne dönerim.Şunu diyecektim de hemşire ablalar alınganlık yapıp "niye bizim mesleğimizde ne var" diye çemkirirler diye şaaptım :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç böyle düşünmemiştim o zaman musadenle ben bir çıkış yapayım on güne dönerim.Şunu diyecektim de hemşire ablalar alınganlık yapıp "niye bizim mesleğimizde ne var" diye çemkirirler diye şaaptım :)
Bakın size bir şey anlatayım. Bir tanıdığım ki maddi durumu çok çok iyi. 50 TL ye minnet etmez. Devlet okulunda okuyan oğlu için 50 TL kitap parası isteyen müdürü arayıp "kitapları devlet veriyor zaten bu neyin parası" diyor. Küstahça azarlanıyor ve hatta tehdit ediliyor. "son sözünüz bu mu" diyor ve olaylar olaylar :) defalarca şikayet ediyor, araya tanıdıkları sokuyor ve sonuç itibariyle müdür adeta yalvararak "ne olur şikayetinizi geri alın" diyor. Adam tek şartla alacağını söylüyor. Alınan tüm paralar iade edilecek ve bir daha hiçbir veliden hiçbir şart altında para alınmayacak. Adam el mahkum kabul ediyor.
Bu adam ses çıkarmasaydı, ses çıkarınca bir şeylerin değişeceğini ummasaydı o okul çeşitli bahanelerle velilerden para toplamaya devam edecekti.
Ne mi düşünüyorum? Böyle insanlar hep var olmaya devam edecek herkes korkup sustuğu sürece diye düşünüyorum. Hiçbir şey yapamıyorsanız çayına kahvesine tükürün bari zıkkım içsin.
Tabiki gorgusuz madem zengin hasbam biraksin iside sizde kurtulun böylelerine bulasmaya degmez sadece yipranan sinirleriniz olur belliki kocasinin rutbesini kendi cikarlari için kullanio degmez bulasmayinBöyle bir hemşire var çalıştığım serviste. Mesaiye gelmez; gelirse başhekimin odasında çay kahve içer. Doktorlarla tartışır hatta doktorları azarlar başına hiç bişey gelmez; nöbet tutmaz. Acayip havalı Ağralı tafralı bişey yaşıda genç daha. Bir kaç kere hakkında şikayet girişimi oldu.
Başhekimi yüksek yerler aradı, fırçaladı adam da doktorlar dahil bize; hemşire hanıma saygılı davranacaksınız yapacak bişey yok dedi.
Kocası üst düzey bürokrat. Arkası sağlam; noter katibini hastane getirtip hemşire odasında işlem yaptırdığını; çekilen arabasını çektikleri yere tek telefonla indirttiğini bilirim... İnsanlara tepeden bakan bir tip çok burnu büyük. Kocası sayesinde kök söktürüyor herkese.
Peki böyle kadınlar nasıl insanlar sizce? Kişilikleri oturmuş olgun insanlar mı yoksa görgüsüz insanlar mı?
İşte bu yaa hayalimdeki insanlıkBakın size bir şey anlatayım. Bir tanıdığım ki maddi durumu çok çok iyi. 50 TL ye minnet etmez. Devlet okulunda okuyan oğlu için 50 TL kitap parası isteyen müdürü arayıp "kitapları devlet veriyor zaten bu neyin parası" diyor. Küstahça azarlanıyor ve hatta tehdit ediliyor. "son sözünüz bu mu" diyor ve olaylar olaylar :) defalarca şikayet ediyor, araya tanıdıkları sokuyor ve sonuç itibariyle müdür adeta yalvararak "ne olur şikayetinizi geri alın" diyor. Adam tek şartla alacağını söylüyor. Alınan tüm paralar iade edilecek ve bir daha hiçbir veliden hiçbir şart altında para alınmayacak. Adam el mahkum kabul ediyor.
Bu adam ses çıkarmasaydı, ses çıkarınca bir şeylerin değişeceğini ummasaydı o okul çeşitli bahanelerle velilerden para toplamaya devam edecekti.
Ne mi düşünüyorum? Böyle insanlar hep var olmaya devam edecek herkes korkup sustuğu sürece diye düşünüyorum. Hiçbir şey yapamıyorsanız çayına kahvesine tükürün bari zıkkım içsin.
maddi durumu iyi olan ve vatanını seven her insan okullara bağış yapmalı.
en önemli öncelik ödenekte eğitimde olmalı.
ben tanıdığınızın yaptığı şeyi tasvip etmiyorum.
Şu an ülkenin bir kısmı bu şekilde yaşıyor zaten o kadına has değil. Koca olmasına da gerek yok, babası, annesi, amcası, dayısı vs hatta hemşehrilik bile iş görüyor.Ohoo neler var neler. İyi bari yine o kadın mesaiye geliyormuş.
Mitolojik hikayelerde tanrının gazabını üstüne çeken topluluklar gibiyiz. Sonumuz ne zaman gelecek bakalım.
Kendisi bizzat aramaz . Validen sırayla aşağıya doğru iniyorO degil de , kocasi ne diye ariyor ve ne diyor merak ettim .
Olasi senaryo:
Hemsire : Askitom hastanede bana iyi davranmiyorlar .
Koca : Karima iyi davranin , yoksa bozusuruz.
Bashekim : Roger that .![]()
Böyle insanlar hk ne dusunucem kafamı bile yormam .onlar kendi kendilerini yok sayan insanlar ben yok saymisim çok muBöyle bir hemşire var çalıştığım serviste. Mesaiye gelmez; gelirse başhekimin odasında çay kahve içer. Doktorlarla tartışır hatta doktorları azarlar başına hiç bişey gelmez; nöbet tutmaz. Acayip havalı Ağralı tafralı bişey yaşıda genç daha. Bir kaç kere hakkında şikayet girişimi oldu.
Başhekimi yüksek yerler aradı, fırçaladı adam da doktorlar dahil bize; hemşire hanıma saygılı davranacaksınız yapacak bişey yok dedi.
Kocası üst düzey bürokrat. Arkası sağlam; noter katibini hastane getirtip hemşire odasında işlem yaptırdığını; çekilen arabasını çektikleri yere tek telefonla indirttiğini bilirim... İnsanlara tepeden bakan bir tip çok burnu büyük. Kocası sayesinde kök söktürüyor herkese.
Peki böyle kadınlar nasıl insanlar sizce? Kişilikleri oturmuş olgun insanlar mı yoksa görgüsüz insanlar mı?
Bal tutan parmağını yalar diye atasözümüz var ayol. Ruhumuza işlemiş ahlaksızlık.Depremi mini eteğe bağlayacaklarına buna bağlasalar keşke.
Bal tutan parmağını yalar diye atasözümüz var ayol. Ruhumuza işlemiş ahlaksızlık.
devletin ücretsiz verdiği kitabı parayla satmaları kısmını okumamışım bir kitaba 50 tl istiyorlar diye anladım. bedava kitabı 50 tl ye veriyolarsa haklısınız bedava kitap için ücret zorunlu tutulamaz, ama bence olması gereken herkesin okula gönlünden gelerek kendi durumuna göre, isteyerek bağış yapmasıdır. çok isterdim çocuklarımız laboratuarlı okullarda, güzel bahçeli okullarda okusunlar.O adamın derdinin verdiği ya da vereceği elli TL olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa tüm velilere para iadesi yapılmasını şart koşmazdı. Derdi, durumu olan ya da olmayan her veliden haraç keser gibi zorunlu para alınması. Devletin ücretsiz verdiği kitabı vermeyip para karşılığı vermesi. Bu zorbalık mı doğru olan? Eğitim mafya kılıklı müptezellerin eline kaldıysa ben de tek kuruş vermem.
devletin ücretsiz verdiği kitabı parayla satmaları kısmını okumamışım bir kitaba 50 tl istiyorlar diye anladım. bedava kitabı 50 tl ye veriyolarsa haklısınız bedava kitap için ücret zorunlu tutulamaz, ama bence olması gereken herkesin okula gönlünden gelerek kendi durumuna göre, isteyerek bağış yapmasıdır. çok isterdim çocuklarımız laboratuarlı okullarda, güzel bahçeli okullarda okusunlar.
Fazla abartılmış konu bence. Evet var böyle tipler ancak çevrede bir tane karakterli kişi mi kalmamış onu şikayet etsin bu yaptığına çanak tutmasın ?
Bilemiyorum bu kadar üst düzeyse hemsirelikte ne işi var, neden her gün çalışmaya geliyor ?