Kocasının tombiş karısı

boyuna göre kilon gayet iyi.ama sanırım arada fazla kilom var dediysen o da diline dolamıştır.erkekler sever bu tür zafiyetleri kullanmayı sen üzerinde durmazsan o da zamanla bırakacaktır.

Tutmayın beni krndimi atıcam.
Bende 1.68'le 79 kiloyum eşim bişe demiyo bende mutluyum ama zorla depresyona sokarsınız insanı yaa

Bence spor yapın üstünüze de dar şık bir şeyler alın giyin. Bu durumda laf söyleyecek hiçbir şey kalmaz. Sizin için zafer özgüvenle gelir. Bir daha konuşursa da ben de six pack görmek istiyorum kocacım dersiniz

1.55 boyum 63 kiloyum şimdi doğumdan sonra 72 dim hihi :) ....ve vermeyede devam ediyorum.... esin beni görse şu kadına bak obez herhalde sonra sana döner aşkım ne kadarda zayifmissin der ...ay cok güldüm kendime :-)

1.68 boy ve 61 kiloya göbek nasıl çıkar, eşiniz nasıl tombiş diye sever ki. Benim boyum da 1.68 57 kiloyum dört kilo alsam bile o göbek çıkmaz yani ya da ben de mi şişkoyum :KK70:
Bazen özgüvenli olmak iyidir eşiniz öyle söylediği zaman "yoo gayet de iyiyim manken gibiyim maşallah" gibi laflar söyleyip önüne geçin laflarının. Çünkü abartacak absürt bir durum yok sizde ya da ben çok icsellestirdim:)

bazı ınsanlarda gobek genetıktır ben 1.65 kılom 53 gobusum var evlendıgımde 43 kıloydum yınede ayva gobusumm vardı yanı kollarım cırpı bacaklarım cırpıyke o gobusuk hep oradaydı :D belkı konu sahıbıde oykedır ama kesınlıkle kılolu dıyebıkcegımız bı yapıda degıl

bence karın egzersızlerı yapabılırsınız kılo vermee ıhtıyacınız yersız gerek yok yanı... Tabı canınız ıstıyrsa yapın esınızın sylemlerı ıcın degıl... sankı erkeklerde karısı ıstıyr dıye kas yapıyorlar ıslerı guclerı gobek salmak

Merhaba arkadaşlar.
Kilo konusunda çok takıntılıyım. Doğumdan önce 59 kiloydum. Toplamda 26 kilo kadar aldım hamileliğimde. Fakat dikkat ederek diyet yaparak vs. 61 kiloya kadar düştüm. Boyum 1,68 bu arada.
Gelelim asıl mevzuya eşim beni bu halimle sevdiğini söylüyor. Fakat beni severken tombişim , şişik , göbekli tarzında laflar kullanıyor. Üstelik bundan rahatsız olduğumu söylememe rağmen. Suratımı astığımda ise 'rahatsız oluyosan zayıfla o zaman' diyor. Diyet yaptığımda 'bırak şu diyeti ben seni böyle de seviyorum' diyor. Bazen de ' zayıfla bakalım bir de öyle görelim' diyor. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım artık. Nasıl olmamı istiyor beni nasıl beğeniyor anlamıyorum. Siz benim yerimde olsanız napardınız? Ya da ne önerirsiniz bana?
Biyunuza gore kilonuz gayet normel benim boyum 1:60 kilom 61 ben kendimi hic kilolu gormuyorum .sen manken gibisin eşin seni kıskanıyor.ıy öykü serter gibi omuzların tahta gibi olucak .cok zayıf kadınlar itici gelmiştir bana sen fazlasıyla iyisin.kocan kendine baksin.

Bende doğum sonrası veremedim kiloları 1.57 73 kiloyum eşimde her halini seviyorum diyo. Bazende bu göbek ne zaman gidecek diyo. Bende kiloliyum ama böylede güzelim diyorum. :63: o kendine baksın.

boyuna göre kilon gayet iyi.ama sanırım arada fazla kilom var dediysen o da diline dolamıştır.erkekler sever bu tür zafiyetleri kullanmayı sen üzerinde durmazsan o da zamanla bırakacaktır.

ben takıntılı olduğum halde böyle yapıyor diye üzülüyorum. Ama dediğiniz gibi galiba zafiyetleri kullanma durumu var benim camışımda.:KK34:

Sevgili kocam 1,90 boyunda 95 kilo civarında. Zayıf sayılmaz yani. Ben de takılıyorum nadiren de olsa ona. Ama rahatsız değilim bu durumdan.
Karşılıklı takışıyorsunuz sorun yapacak bir şey yok o zaman. Tabi önemli olan zaten senin kendini iyi hissettiğin kiloda olman.

Eh ne dengesiz adam ya... kendin nasıl mutluysan öyle ol, beğenmeyen baksın işine... Allah allah...
Kimse için psikolojini bozmaya değmez...
EŞİNDE OLSA!!..

Back
X