son zamanlarda o kadar kafaya takar oldum ki..
oturduğum yerde,çalışırken,bir iş yaparken her zaman aklıma gelir oldu..
durduk yere canımı sıkıyorum biliyorum ama unutamıyorum :çok üzgünüm:
kafayı yiycem.. eşim çok iyi aslında şu günlerde bana karşı
ama ben onda bile birşeyler arıyorum.
elimden geldiği kadar ona yansıtmamaya çalışıyorum,bir yandan da içimden geçenleri ona bi söylesem bağırsam çağırsamda rahatlasam diyorum :çok üzgünüm:
off ben ne yapacam yaa varmı benimle aynı durumda olan :çok üzgünüm:
Canım neden eşine bu kadar canın sıkkın?BELLİ etmemeye çalışıyorum dediğine göre seni üzecek birşeyler yaptı ve senin bildiğinden haberi yok, öylemi yanlış anlamadım değil mi :uhm:
Güzelim her derdin bir çözümü mutlaka vardır.Paylaşırsan belki düşüncelerimle yardımcı olmaya çalışabilirim.:teselli:
hayır.. bulunduğum durum şuanla ilgili değil.
evet eşim beni üzecek bişeyler yaptı çok şeyler yaptı.. ama ben onu affettim
evliliğim için çocuğum için affettim.ama unutamıyorum işte.acaba şimdi yine birşeyler yapıyomu diye düşünüyorum.kafamdan atamıyorum bu düşünceleri.bu halimi de ona yansıtmak istemiyorum çünkü biliyorum çok yanlış bi durum.madem affettim bu konuyu kapatmam lazım ama olmuyo işte.içim içimi yiyo..
güven kalmadıysa . . .
ya benim için güven sevgiden önce geliyor, güvenin kalmadıysa aşman çok zor :bbo:
senin için bilemem tabi ben kendimce yorumluyorum ama biraz daha açık anlatamaz mısın ? Neler oldu ne yaptı ?
ben aldatıldım.. hemde birkaç defa..
evlendiğim ilk zamanlar herşey ve herkes hakkında o kadar temiz düşünüyordum ki..
eşimin birgün bana bunları yapacağı aklımın ucundan bile geçmiyordu.
ama yaptı işte. uzun zaman oldu aslını isterseniz. tam herşey düzeldi dedim 2 ay önce tekrar yıktı beni.hemde beşpara etmez bi insanla.yakıştıramıyorum ya.diyeceksinizki sende mi bi kusur var acaba.hani bir insan bir defa aldatılır ise hata karşı taraftadır ama ikinci kez aldatılırsa hatayı kendinede aramalıdır diye bir söz vardır ya.. değil işte..
tek hatam olduysa benim o da sevdiğimi çok belli etmekti. konumuzu bilen arkadaşlarımız sana nasıl yapar bunu diyorlar.. offf kurtulmak istiyorum artık bu düşüncelerden
arkadaşlar o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki.. nutkum tutulmuş durumda şuan..
şuanki iyikiğinin geçeceğini ve birgün yine bana aynı şeyleri yapacağını biliyorum.
suskunum zaten şu günlerde içime kapandım.onun bana davranışlarından mutlu bile olamıyorum çünkü güvenemiyorum nasıl olsa kıracak yine beni
nasıl olsa üzecek diye düşünüyorum..
dedimya ahh şöyle bi içimden ne geçiyosa yüzüne vursam bağırsam çağırsam da raatlasam :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?