Kocasının yaptığı rezillikleri unutamayanlar.. Gelin dertleşelim..

kafadar

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2008
370
214
323
son zamanlarda o kadar kafaya takar oldum ki..
oturduğum yerde,çalışırken,bir iş yaparken her zaman aklıma gelir oldu..
durduk yere canımı sıkıyorum biliyorum ama unutamıyorum :çok üzgünüm:
kafayı yiycem.. eşim çok iyi aslında şu günlerde bana karşı
ama ben onda bile birşeyler arıyorum.
elimden geldiği kadar ona yansıtmamaya çalışıyorum,bir yandan da içimden geçenleri ona bi söylesem bağırsam çağırsamda rahatlasam diyorum :çok üzgünüm:
off ben ne yapacam yaa varmı benimle aynı durumda olan :çok üzgünüm:

Canım neden eşine bu kadar canın sıkkın?BELLİ etmemeye çalışıyorum dediğine göre seni üzecek birşeyler yaptı ve senin bildiğinden haberi yok, öylemi yanlış anlamadım değil mi :uhm:
Güzelim her derdin bir çözümü mutlaka vardır.Paylaşırsan belki düşüncelerimle yardımcı olmaya çalışabilirim.:teselli:

hayır.. bulunduğum durum şuanla ilgili değil.
evet eşim beni üzecek bişeyler yaptı çok şeyler yaptı.. ama ben onu affettim
evliliğim için çocuğum için affettim.ama unutamıyorum işte.acaba şimdi yine birşeyler yapıyomu diye düşünüyorum.kafamdan atamıyorum bu düşünceleri.bu halimi de ona yansıtmak istemiyorum çünkü biliyorum çok yanlış bi durum.madem affettim bu konuyu kapatmam lazım ama olmuyo işte.içim içimi yiyo..

ayy canım benım yaa anlasılan senı cok uzuen bısey yapmıs sanırım tahmın ettıgımn sey paylas bzıımle ama senın ıcın olzel olmadııgı surece rahatklarsın

kuzu bu sekilde yasımyamasın af etmek ayrı, hic bisey olmamış gibi davranmak cok ayrı onu aftinysen güzel,ama sende kaybettiklerinide hisetmeli.bunu tek basına asmaya cabalama zamana ihtiyacın varsa bu sürece saygı duymalı sonucta insansın hatası telafi kaybettigi güveni kazanma cabası olmalı.bu yasadıkların gayet dogal.

Canım sen affettim desende zorunlu olduğun için affetmiş gibi gözükmüşsün.İnsanın içini merak ve sıkıntı kurt gibi kemirir.İçin içini yemektense yaptığını düşündüğün şeyle ilgili eşine belli etmeden bilgi topla,zaten eğerhatasını yineliyorsa sana ara ara ipucu verir.ya olayı araştırarak içini rahatlat yada hiç açma.Sana tavsiyem insanın herşeyi bilmeye hakkı vardır gerekiyorsada uygun dille endişelerini eşinle paylaş güvensizlik üzerine evlilik yürümez yürüsede sıkıntı verir.

bence de belli etmemeye çalışmak yanlış olur hep aklında kalır, yüzüne vurma kesinlikle tabi ama henüz unutamadığını bilmeli bencea.s

ayrıca hata 1 kez olur aynı konuyla ilgili ve bir daha olmayacağını düşün bence şutarafagitti

biz 6 yıllık evliyiz ve 5 yaşında bi çocuğumuz var. bu 6 yıllık süreçte eğer tabiri caizse eşim tarafından çekilmesi gereken ne çile varsa çektim. şimdi iyi ama ben iyi değilim.
tamam herşey düzeldi dedim 2 ay önce yine yaptı yapacağını. bu konuyu da şimdiye kadar buraya açmayı pek düşünmedim kendim halledebilirim diye düşündüm ama olmadı işte yapamadım... bazen amaaann boşver diyorum kendi kendime ozaman iyi oluyo
bazen de bir of çekiyorum ki içimden bütün kanımın çekildiğini hissediyorum içim acıyo..
güvenim kalmadı artık.. yaa öyle tuhaf ki bugünlerde öyle iyi ki bana karşı anlatamam..
ne oluyo diyorum düzeliyomu acaba yada ne bu günahmı çıkarıyoki diye de düşünüyorum

güven kalmadıysa . . .

ya benim için güven sevgiden önce geliyor, güvenin kalmadıysa aşman çok zor :bbo:
senin için bilemem tabi ben kendimce yorumluyorum ama biraz daha açık anlatamaz mısın ? Neler oldu ne yaptı ?

ben aldatıldım.. hemde birkaç defa..
evlendiğim ilk zamanlar herşey ve herkes hakkında o kadar temiz düşünüyordum ki..
eşimin birgün bana bunları yapacağı aklımın ucundan bile geçmiyordu.
ama yaptı işte. uzun zaman oldu aslını isterseniz. tam herşey düzeldi dedim 2 ay önce tekrar yıktı beni.hemde beşpara etmez bi insanla.yakıştıramıyorum ya.diyeceksinizki sende mi bi kusur var acaba.hani bir insan bir defa aldatılır ise hata karşı taraftadır ama ikinci kez aldatılırsa hatayı kendinede aramalıdır diye bir söz vardır ya.. değil işte..
tek hatam olduysa benim o da sevdiğimi çok belli etmekti. konumuzu bilen arkadaşlarımız sana nasıl yapar bunu diyorlar.. offf kurtulmak istiyorum artık bu düşüncelerden

Erkegin aldatmasının kadınla ilgisi yok ki.kendi ahlaksızlıgı ile ilgisi var.Tek esli hayat surememesiyle,iradesizligiyle,kendine guvensizligiyle,karaktersizligiyle...liste daha uzayıp gider.Gururun incinmiş.Aldatılmanın ne demek oldugunu bilen biri olarak seni çok iyi anladıgımı ifade etmek isterim.Severken ayrılık kararı vermenin de cok zor oldugunu.Elinin kolunun baglı olmasının ne demek oldugunu......affettim diyorsun ama af etmemişsin.sen etmişsin ama gönlün etmemiş.İçin içini yiyor.Sonucta ondan ayrılacaksın.bu boyle gitmeyecek bal gibi biliyorsun.Sana karsı iyi olmasının artık bir önemi yok.Kalp kırıldı mı,paramparca edildi mi yürek bir daha dogrulmuyor üzene karsı.evladının yüzü suyu hürmetine katlanmak seninkisi.asırı sekilde kızgınsın esine.Uzerinde tepinmek istiyorsun.Her gun dunyanın lafını etmek istiyorsun biliyorum.kendine yakıstıramadıgından,kendi iyiliginden,huzur bozulmasın dediginden yapamıyorsun.onun yaptıklarının iki özür dilemeyle yanına kar kalması seni cileden cıkarıyor.Gururun kırılmıs bir kere.ask da gurur ancak iki kişi arasında yaşanıyorsa birşeyler olmuyor ama sevdiginin araya 3 cü 4 cü kişileri soktugunu ögrendikten sonra gurur giriyor devreye ki girmelide.Ben bu dönemi yasadım.Evlilik bambaşka birşey ama sadece bir hata kalmıs onu bırakıp gitmene.Onurun pusuda bekliyor ve rahatsız ediyor seni icten ice.Ornegin ben;Allah korkusuyla yaşayan ben,kimseye kıyıp kötü söz söyleyemeyen ben gun boyu beddua eder oldum.İcimden surekli küfür ediyorum,surekli en fena bedduaları ediyorum.durduramıyorum kendimi.İçimde onunla sanki karsımdaymıs gibi kavga ediyorum.Geceleri beni aldattıgı, aldatmıs olma ihtimali olan kadınların isimlerini sayıklayarak uyanıyorum.Sonra aglıyorum.Yasadıklarımın hiç birini hak etmedigimi biliyorum.İşte buna dayanamıyorum.O 5 para etmez kadınlarla yaşadıklarını sindiremiyorum.Bana bunu yapmasını hazmedemiyorum.Onun icin yaptıklarımı,fedakarlıklarımı,bu ask icin cektiklerimi dusunuyorum.Niye ben acı cekiyorum da o kendi icinde mutlu ve beni uzmus olmasına ragmen aynı sekilde davranmaya devam edebilmiş,bana kıyıp nasıl yalanlar soyleyebilmiş,kendi yazdıgı senaryolara inandırabilmiş,bana nasıl kıymıs diyorum.icimde biri bas bas bagırıyor.Seni cok iyi anlıyorum.:teselli:

Son düzenleme:

sen mi ayrılmak istemedin o mu bırakma dedi, yoksa ikinizde mi çocuk için ayrılmadınız.
ona kendisini aldatma ihtimalinin olduğunu söyle hep aklında şüphe kalsın kötükedihüso

arkadaşım otur durumunu enine boyuna düşün.onunla nasıl yaşarsın,onsuz nasıl yaşarsın iyice birmuhasebeni yap.varsa kardeşlerin iyi arkadaşların yalnız kalma,sana birşey diyeceğim belki içini acıtacak ama bu iyilik hali geçici.erkeklerin hepsine hata sonrası yaptıkları dengesiz bir hal..yardım alma imkanın varsa al.sen durumu iyice sindirene kadar sözüm ona geviş getirmeye devaam edeceksin,her defasında biraz daha biraz daha yıpranacaksın.en az hasarla bu dönemi atlatmaya bak.ve unutmaki yaratılış amacın eşin değil.

miminor sen duygularını çok güzel dile getiryosun.. benimde duygularım bunlar...

aldatan erkeklerden nefret ediyorum.... ama misilleme yapmayalım ne olursa olsun... aldatan kadar onursuzlaşmış oluruz o zaman...yapmasak bile dilimizden çıksa koz olarak kullanır bu ahlaksız insan bozuntuları...

ben yaşadıklarımla şunu anladım erkekerin hiçbirine güvenme...bağlanma ....inanma..... ne kadar çok beklentin olursa o kadar çok haya kırıklığın olur derler... bekleme hiçbişey...bırak gitsin..senin olduğunu düşünme hiçbir erkeğin...öyle düşünmedim ben ve acılar içinde kıvranıyorum.. başkalarının olması ihtimaline bile dayanamıyorum..o benim diye haykırmak geçiyo içimden.... o beş para etmez kadınlar da allahından bulsun.... bana yaşattıklarının benden çaldıklarının listesini tutsam burdan cehenmeme yol olur onlara...

ama sonuç şu kendimizden değerli hiçbişey yok...... kimse bizden önemli olamaz... bunu empoze etmeye çalışıyorum kendime...sende öyle yap canım....

arkadaşlar o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki.. nutkum tutulmuş durumda şuan..
şuanki iyikiğinin geçeceğini ve birgün yine bana aynı şeyleri yapacağını biliyorum.
suskunum zaten şu günlerde içime kapandım.onun bana davranışlarından mutlu bile olamıyorum çünkü güvenemiyorum nasıl olsa kıracak yine beni
nasıl olsa üzecek diye düşünüyorum..
dedimya ahh şöyle bi içimden ne geçiyosa yüzüne vursam bağırsam çağırsam da raatlasam :çok üzgünüm:

Bu suskunlugun sonu da baya bir bagırıp cagırma olacak galiba hatta sinir krizi boyutunda patlayacaksın.erkeklere susunca da cencen yapınca da bagırıp cagırınca da yaranılmıyor.En azından dök icini gitsin.biraz da o neye ugradıgını sasırsın.:jeyyar:

canım çeken bilir gibi klasik bir şey söyleyeceğim :):).)malesef şartlar durumlar gönülden affetmesekte görünürde affetmeye sebebiyet veriyor .(bende en iyi anımda bile kesin bir şeyler var iyi davranıyorki açığını yakalamayayım diye uğraşıyor diyorum...az bir dışarı çıksa tamam telefonu yanında kesin kesin birini arayacak...ama malesef her seferinde güvenimi boşa çıkarmasından dolayı her anında her hareketinde hata arar oldumdiyecek sözüm kalmadı ben utanıyorum artık eşimle problemlerim var demeye ele güne burda yazabiliyorum .....

insan ne kadar yaşarsa yaşasın ölecek ne kadar severse kaybedecek hayata herşey kaybetmek ve kazanmakla oluyo siz kendinizi bir müddet geri çekin kaçan kovalanır misali sevginizi belli etmeyin eğer sizie karşı sevgisi varsa sizi kayıbetmekden korkacaktır yok eğer buda olmaz diyorsanız bütün içinizden geçenleri mektup olara yaızn endişelerinizi ve düşünvcelerinizi güzel bir dille izah edin temmenim inşaallh herşey düzelir kırılan şey artık eskisi gibi olaz tamir olsada siz deneğin unutmayınki şeytanın en hoşuna giden şey karı kocanın ayrılması ve huzursuz olamsıdır

iki seçeneğiniz var...
ya affedeceksiniz ya bitireceksiniz..
unutmayıp affetmiş gibi yapmak olmaz...
hem size hem de eşinize yazık...
madem bir şans verdiniz...
devam edin...
bir daha yaparsa affetmeyin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…