Kocasıyla konuşunca karısı sinirlendi

kocasından kıskanmış

Sende 35 ine geldiginde kocan balkonda 20 yasinda bir kizla sigara ictiginde senle o zaman konusuruz..dikkat etmelisin hareketlerine ister 36 olsun ister 50 evli erkeklerle bu tarz durumlar yasamamalisin..sen iyi niyetli olabilirsin ama karsindaki adam art niyetli olabilir..onun disinda kadin 35 yasinda sen 20 yasindasin diye o kadindan daha guzel daha alimli oldugun anlamina gelmez...neyse evlendiginde anlarsin anca bu gibi durumlarin normalmi anormalmi oldugunu..

Yorumları okudum da çok seviyesizleşmiş.

Kadının kadına bu şekilde sözde şaka adı altında alay etmesi içler acısı.

Kadınlar obje mi , av mı , avcı mi vallahi anlamadım /.....

Şaka bile olsa kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz şaştım kaldım doğrusu.

................

" Ben 20 yaşındayken bütün olgunlarin gözü bendeydi , erkekler çıtır hatun sever " bu cümle bile ne kadar boş kalpler ile yaşadığımızı gösteriyor.

Çıtır hatunluk değil bu subyancilik , ben o yaşlarda olgunlar benle ilgileniyor mu diye düşünmüyordum bile.
Düşünsem midem bulanırdı. Bu marifet değil ki , bela paratoneri. Her 20 ilk kadın sevilmez/ kullanılmaz kart erkekler tarafından. Kendini seçtiren sevilir.

Erkekler bunu sever şunu sever. Yahu sen neyi seversin önemli olan bu.

................

Erkeklerin krallığının tek nedeni bazı kadınlar , dünyayı bedenleriyle , kurlarıyla satın alabilecekleri sanan bazı zavallı beyinler..

Aslında yorum yazarken bu insan karşımda olsa yüzüne karşı söyleyebilir miydim diye düşünmeli ya da söylersem kendimi nasıl gösteririm karşımdakine diye. Bazı yorumlar beni benden aldı dağlara savurdu.

Ayyyy pardon ama yani ne alaka, sizin evli bir adamla bir kere bile olsa sigara icmeniz sohbet etmeniz bir kere hata. O adama zaten söylicek laf bulamiyorum. Siz adamla muhabbet ederseniz kiyida kösede kadin tabikide öyle bakar. Siz o bayana niye bukadar takmissinizki? Acaba esine ilgi duydugunuz ve kadini kiskanmaya dalan basladiniz ondanmi? Bence siz kiyida kösede adamla sigara icip muhabbete girmeyin o kadinda size öyle bakmaz bunun cözümü cok kolay.

Güzel kardesim sen git kendi yasitin bekar erkeklerle muhabbet et sigarani ic gezmeye git bak gör kafan daha rahat edersin.

Ahahaha kalitesizliğe bak ya Daha cümle kuramıyor, noktalama işaretlerinden bihaber, cehalet fışkırıyor. Zaten hep böyle tipler koca delisi oluyor. Yazık ya, ülkenin hali içler acısı.
Cümle kuruyorum veya kuramıyorum keyfım bılır lıselı bız 4+2 sene unıversıte bıtırdık ama hayatımda senın kadar utanmaz esının ıs adresı numarası ver dıyecek kadar utanmaz ınsan görmedım.ben Türk gelınıyım merak etme kendı ulkemı çok güzel temsıl edıyorum burda ama gerçekten ulkenın halı ıcler acısı senın gıbılerınden dolayı.not:senın yaşlı kocanamı kaldık fln yazmışsın ya hanı eskı konularına göz atdım kendınden 15 yas büyük adamla çıkmışsın yanı yaşlı degıl o yas grubu senın ıcın bellı kuzum ondan bukadar yüzsüz Mesajlar yazmışsın.koca delısı lafına gelınce benım esım 4sene pesımden koştu ben aılemden gızlı tatıl planları yapmadım unıversıtemızı bıtırdık çalışma hayatına atıldık ve alnı acık evlendık şükür neyse bırdaha muhattap olma benle

Kalıtesızlıge bak fln yazmışsın ben emınım kı turkıyede kalıtelı ınsan kocanın ıs yerı numarası ne?dıye soru soranlara,bukadar dusmeyı kendını yakıstıranlara senın tabırınce alay gecenlere denılmıyor ve emınımkı kalıte Türkçede utanmaz anlamına gelmıyor.bunu çok ıyı bılıyorum.

benim esimle biri sigara icecek de muhabbete girecek oyle mi valla yolarim gec o abi ayaklarini ben esim evdeyken kimseyi eve kabul bile etmiyorum kadinda hic bir problem yok hatta iyi niyetli biriymis sadece ters ters bakmakla kalmis ben olsam o evde kan cikar ne munasebet rica ediyorum evli insanlarin hayatlarina dahil olup aile ici huzurlarini bozmayin yazik gunah kiskanabilir en dogal hakki cunku o onun hayat arkadasi ben uzuluyorum boyle seylere insanlar bu yuzden sinir hastasi oluyo seslerini cikarip da ne munasebet hadi kizim sen evine diyemiyolar yazik cok yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…