Kocasıyla konuşunca karısı sinirlendi

Darkdreams

:
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
779
235
33
Bunun için ayrı konu açayım banamı öyle geldi mi bilmiyorum inşallah öyledir.
Biz akrabamızdayız ev sahibinin erkek kardeşi var 36 yaşı sanırım evli ama abim yani
Karısıda o civar yaşı bende 20
Abiyle sigara içiyoz konuşuyoruz normal karısı biraz değişik geldi bana işi düşünce hitap şekli aşkım canım oluyor. Ama sonra tuhaf bakıyor bana hep ilk geldiğimde onla tanıştım ve bana direk ' Evli misin?' Dedi.
Bende abla o kadar büyük mü gösteriyorum yok daha küçüğüm evlenmeyide düşünmüyorum dedim. Ama hala tuhaf bakıyor bakışından rahatsızım hatta abiyle bile konuşmuyorum ki öyle sohbetimiz yok yanlış anlar diye neden böyle karısı sizce

Çok saçma evde bile normal bol tişört uzun bol eşofman giyiyom makyajlıda değilim açık saçıl giyinip makyaj yapsam hak veririm ama nebileyim ilginç ya kendimi kötü hissettim

Onceki konunuzdan hareketle bence fazla rahat tavirlariniz var. Hatta esi kocasini kiskandigi icin bile degil baska bir sey icin bile sinir olmus olabilir. "Ay niye boyle oldu ki" diye dusuneceginize hareketlerinizi biraz tartin derim.

Ne alaka ? Siz bence yorum yapmak için yorum yapmayın. Başıma geleni anlatıyorum millete niye sarayım
5 dk önce alt tarafı cay koydunuz diye Trip atıyordunuz başka başlık açmış,
Şimdide balkonda sigara içmişsiniz adamın karısı kıskanmışmış derdine düşmüşsünüz.
Ki hiç öyle bir şey ima edilmemiş size...
Bir de açık giyinip makyaj yapınca bütün kadınların sizi kıskanacağı algınız var ona hiç bir şey diyemedim :)

Sen abiyle konuşma gülümm başına iş açma ! Kedini sevmeye devam et

yanlis anlamayinda asiri samimiyet olmayan ozel durumlar disinda bana boyle kizlarin erkeklerle sigara icmeleri hic hos gelmiyor. ayiplanacak bi is oldugundan veya gunahdir diye degil. tablo hos degil yani toplumda yan yana gelse iki cift laftan öteye gidemicek muhabbet sahibi insanlarin kenara cekilip aralarinda sigara icmeleri bana hos gelmiyor nasi ifade edilir bilmiyorum. karisida rahatsiz olmus olabilir ne samimiyet dercesine. yurtdisinda yasiyorum sigara paydosu verildiginde tabii kadin erkek beraber iciyor ama ben bizim turklerde hos bulamiyorum

Bak şöyle söyleyiyeyim size. Ben beni kıskansınlar vs demiyorum demek istediğim evde normal duruyorum niye kızgın bakıyor ilk günden onla sohbet vs ettim hani böyle kısa felan giyinsrm evde eşi var rahatsız olabilir kim olsa olur bence. Çay olayı bu akşam yaşandı bu sigara mevzusu ilk geldiğimden beri
Siteye şimdi girdim ikisinide ayrı konuda açmak istedim siz sanıyorsunuz hepsini bianda yaşadımda millete takıyorum aklımda kaldı sormak istedim neden bana karşı öyle diye
Sizde yanlış anlıyorsunuz kaba yorumlarınız. Bi sorunumu anlatıyorum normal bi üslupla sana öyle gelmiş demek varken direk kaba yorum yapıyorsunuz ki hoş değil tanımıyorum etmiyoruö kimseyi

Eeee napalım sana öyle gelmiştir o zaman.Oldu mu şimdi?

Haklısınız hadi gel sigara içelim diye olay bile olmadı yoldan geldik abi kahve içiyordu. Gel kardeşim sanada yapalım dedi yok abi sağol dedim gel dedi ısrar etti tamam abi dedim kahvenin yanında sigara içtim eşide geldi kaç kardeşsiniz vs öyle konuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…