- Konu Sahibi Darkdreams
-
Bende muhabbet etmedim ki .Valla sana şöyle diyim ben minyon tipliyim, şimdiki liseliler benden büyük duruyor, tanımayanlardan liseye gittiğimi düşünenler oluyor, tanıdıklarımdan liseli gibi durduğumu söyleyen de oluyor, benim kıskanmam için ortada bir sebep olmamalı o zaman değil mi? Olay karşıdaki kadının yaşı vs değil, Türk toplumunda kadın ve erkek arkadaş nasıl olunur bu bilinmiyor, muhabbet belli bir süre sonra farklı bir yöne kayıyor en temel sorun bu. Mesafeli ve yeri geldiğinde konuşmak diye bir şey var, bu bence yeterince medenice, yolda çarptığım biriyle durup muhabbet etmek bana göre medeniyet seviyesini vermez, pardon der geçerim.
Ay ölcem gülmektenNiye vermeye adamı arıyorsun sokaga cik kendine yakışanı yap şimdi tam yazıyım içimden sana bikelime kullandım ...noktalarin yerine yakışanı sen koy kafanda ve defol ucuz...üç nokta hm diğer üç nokta farklıydı sen sec
Gerçek sandı kadın valla yüreğine inecek..Ay ölcem gülmektenSanki senin çirkin göbekli yaşlı kocana kaldık. Bu kadar kolay atlamayın her yeme ya, azıcık IQ geliştirin kocişlerinize harcayacağınız zamanda Böyleleriyle alay etmeye bayılıyorum ya
Oha sen fena kaşınıyorsun ama baby erkek arkadaşın hal hazirda boynozlu oldu bile hayırlı uğurlu olsunKocanın iş yeri adresi de olur.
Koca göbekli de değil bu yaptığın alayda değil kaşarlık hm bak anıta dışarda kadınlar tepki koyuyorlar ya bak tam bole kaşarlara o tepkiyi koyuyorlar.şimdi deminki 3 noktalar benden sana bayram şekeri olsun hadi bol erkekler sana yallahAy ölcem gülmektenSanki senin çirkin göbekli yaşlı kocana kaldık. Bu kadar kolay atlamayın her yeme ya, azıcık IQ geliştirin kocişlerinize harcayacağınız zamanda Böyleleriyle alay etmeye bayılıyorum ya
Belki zaten sinirliydi adama ya da o an başka bir duruma siniri bozuldu, bilemeyiz ki. Ben böyle münferit olaylara çok da anlam yüklemiyorum hayatımda, siz de boşverin, bir daha görmeyeceğiniz insanlar neticede ve cidden niye sinir olduğunu asla öğrenemeyiz, bir varsayımdan öte gidemez düşüncelerimiz. Ve aralarındaki ilişki durumu ile ilgili bir şey bu neticede yine medeniyete bağlamadım ben, ilişki dinamikleri ile ilgili.Bende muhabbet etmedim ki .
Adam çarptı pardon dedi sadece bende önemli değil dedim gülümsedim bu olay.zaten konuşmaya çalışmadı benle bende onla.kadın bir hışım gelip sanki bizi basmış gibi davranması çok saçma .kendini rezil etsin ya banane .
Bu ufak bir örnek..
Tepki konulcak durum var durum varOha sen fena kaşınıyorsun ama baby erkek arkadaşın hal hazirda boynozlu oldu bile hayırlı uğurlu olsun
Koca göbekli de değil bu yaptığın alayda değil kaşarlık hm bak anıta dışarda kadınlar tepki koyuyorlar ya bak tam bole kaşarlar o tepkiyi koyuyorlar.şimdi deminki 3 noktalar benden sana bayram şekeri olsun hadi bol erkekler sana yallah
Yooook ya vallah şuan kahvaltı yapıyoruz şehir disinda eşim çocukla takılıyor bende arkadaslarla arada bakıyorum makara oluyor ole sen düşün okadar onemsizGerçek sandı kadın valla yüreğine inecek..
Oha sen fena kaşınıyorsun ama baby erkek arkadaşın hal hazirda boynozlu oldu bile hayırlı uğurlu olsun
Koca göbekli de değil bu yaptığın alayda değil kaşarlık hm bak anıta dışarda kadınlar tepki koyuyorlar ya bak tam bole kaşarlara o tepkiyi koyuyorlar.şimdi deminki 3 noktalar benden sana bayram şekeri olsun hadi bol erkekler sana yallah
Son derece basit bir hareket.böyle davranan bir insan medeniyetten bahsedemez.Avrupada bir çok kez bulundum.kimse bana öyle davranmaz.ama nedense burda hep oluyor.buda medeniyetsiz olduklarından oluyor.bir erkekle konuşmak arkadas olmayı geçtim selam versen sorun çıkıyor.Belki zaten sinirliydi adama ya da o an başka bir duruma siniri bozuldu, bilemeyiz ki. Ben böyle münferit olaylara çok da anlam yüklemiyorum hayatımda, siz de boşverin, bir daha görmeyeceğiniz insanlar neticede ve cidden niye sinir olduğunu asla öğrenemeyiz, bir varsayımdan öte gidemez düşüncelerimiz. Ve aralarındaki ilişki durumu ile ilgili bir şey bu neticede yine medeniyete bağlamadım ben, ilişki dinamikleri ile ilgili.
Belli belliYooook ya vallah şuan kahvaltı yapıyoruz şehir disinda eşim çocukla takılıyor bende arkadaslarla arada bakıyorum makara oluyor ole sen düşün okadar onemsiz
Biz bundan önce sadece bir kere konuştuk zaten, burada biriyle bir kere tartışınca kin tutup, gördüğüm yerde muhalefet olayım diye beklemedim hiç, kin tutma huyum yok, hatta tartışmanın sonunda özür dileyenden ben de özür dilerim genelde. Nezakete ben de önem veririm; ama insan davranışlarını neticede kontrol edemiyoruz, neyi niye yaptı bilemiyoruz, o yüzden takılmayın dedim. Geliyor olabilir başkalarının da başına geliyor olabilir; ama bu nezaket kurallarını çok bilmediğimizden oluyor. Yolda önümdeki adam bir kadına çarptı mesela kadın döndü ahlaksız, görgüsüz özür de dilemiyor diye sokak sonuna kadar bağırdı. Yolda amca, ben ve kadın dışında kimse yok. Bende de bavul var, acaba bilmeden onunla mı değdim diye döndüm ben özür diledim, adam dönüp sana değil bana diyor dedi. Bunlar nezaket kurallarının az bilinmesinden kaynaklı olaylar hep işte, kadın-erkek ilişkilerini aşan şeyler.Son derece basit bir hareket.böyle davranan bir insan medeniyetten bahsedemez.Avrupada bir çok kez bulundum.kimse bana öyle davranmaz.ama nedense burda hep oluyor.buda medeniyetsiz olduklarından oluyor.bir erkekle konuşmak arkadas olmayı geçtim selam versen sorun çıkıyor.
Bu ufak bir örnek .çok fazla geldi başıma geliyor geldi .sadece benim değil arkadaslarımında.
Bence sen benle barış ya.böyle bir konuda tartıştık diye her yorumuma muhalefet oluyorsun.zorla haklı çıkmaya çalışıyorsun..aslında gerçek düşüncelerinin böyle olmadığını düşünüyorum.çünkü başka yorumlarında gayet mantıklı yorumlarını gördüm ..
Ben cozemedim sizin nerede oldugunuzu
Once amcanizdaydiniz
Simdi ev sahibinin 40a merdiven dayamis erkek kardesiyle kahve iciyorsunuz. Ve akrabalarimizdayiz diyorsunuz.
40 yasindaki adamin karsisinda 20 yasinda nasil sigara iciyorsunuz onu hic anlamadim, amca evinde bir cay koyamadin burda kahveler sigaralar hayirdir demiyor mu kimse?
Turkce terk sanirim konu sahibisonrada kitap oku kendini ifade etmeyi öğrenirsin bari deyince kızıyorlar..
amcasında. diğer amcası ve yengesiyle beraber.. ev sahibi olan yengenin erkek kardeşi bahsettiği kişi..
misafir misafiri istemez ev sahibi hiçbirini istemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?