Kocasıyla konuşunca karısı sinirlendi

Bende muhabbet etmedim ki .
Adam çarptı pardon dedi sadece bende önemli değil dedim gülümsedim bu olay.zaten konuşmaya çalışmadı benle bende onla.kadın bir hışım gelip sanki bizi basmış gibi davranması çok saçma .kendini rezil etsin ya banane .
Bu ufak bir örnek..

Ay ölcem gülmekten Sanki senin çirkin göbekli yaşlı kocana kaldık. Bu kadar kolay atlamayın her yeme ya, azıcık IQ geliştirin kocişlerinize harcayacağınız zamanda Böyleleriyle alay etmeye bayılıyorum ya

Gerçek sandı kadın valla yüreğine inecek..

Kocanın iş yeri adresi de olur.
Oha sen fena kaşınıyorsun ama baby erkek arkadaşın hal hazirda boynozlu oldu bile hayırlı uğurlu olsun
Koca göbekli de değil bu yaptığın alayda değil kaşarlık hm bak anıta dışarda kadınlar tepki koyuyorlar ya bak tam bole kaşarlara o tepkiyi koyuyorlar.şimdi deminki 3 noktalar benden sana bayram şekeri olsun hadi bol erkekler sana yallah

Belki zaten sinirliydi adama ya da o an başka bir duruma siniri bozuldu, bilemeyiz ki. Ben böyle münferit olaylara çok da anlam yüklemiyorum hayatımda, siz de boşverin, bir daha görmeyeceğiniz insanlar neticede ve cidden niye sinir olduğunu asla öğrenemeyiz, bir varsayımdan öte gidemez düşüncelerimiz. Ve aralarındaki ilişki durumu ile ilgili bir şey bu neticede yine medeniyete bağlamadım ben, ilişki dinamikleri ile ilgili.

Tepki konulcak durum var durum var
Böyle adam pardon dedi diye bir hışım gelip saçma sapan harekette bulunması normal değil.insanı kötü hissettiriyor.eskiden çok takardım şimdi gülüyorum.

Kokusdu konu iki kokusuk yüzünden e hadi kokun burda eşinin iş yeri olur diyo ya hayatta senin.... esimde bende biliriz de e hadi neyse vallah b...k kokdu konu sayende

Ahahaha kalitesizliğe bak ya Daha cümle kuramıyor, noktalama işaretlerinden bihaber, cehalet fışkırıyor. Zaten hep böyle tipler koca delisi oluyor. Yazık ya, ülkenin hali içler acısı.

Son derece basit bir hareket.böyle davranan bir insan medeniyetten bahsedemez.Avrupada bir çok kez bulundum.kimse bana öyle davranmaz.ama nedense burda hep oluyor.buda medeniyetsiz olduklarından oluyor.bir erkekle konuşmak arkadas olmayı geçtim selam versen sorun çıkıyor.
Bu ufak bir örnek .çok fazla geldi başıma geliyor geldi .sadece benim değil arkadaslarımında.
Bence sen benle barış ya.böyle bir konuda tartıştık diye her yorumuma muhalefet oluyorsun.zorla haklı çıkmaya çalışıyorsun..aslında gerçek düşüncelerinin böyle olmadığını düşünüyorum.çünkü başka yorumlarında gayet mantıklı yorumlarını gördüm ..

Ooooo birbirinize bayram mesajlarınız ne kadar üsluplu ne kadar güzel, yorumlar incelenecek, benden de size bayram çikolatası tadında banlar gelir artık, iyi bayramlar.

Ille makyajli suslu şık giyinmeniz gerekmez nerde nasil konusacaginizi bilmiyor insanlarin esinin yaninda samimi muahbbetlere giriyor samimi davraniyorsaniz her kadin rahatsiz olur ki hicbir kadinda durduk yere huylanmaz masum bir insandan lutfen dikkat edin rahatsiz oluyorsaniz bakislarindan o kadinin hislerini anlamaya çalışın ona gore davranin

Biz bundan önce sadece bir kere konuştuk zaten, burada biriyle bir kere tartışınca kin tutup, gördüğüm yerde muhalefet olayım diye beklemedim hiç, kin tutma huyum yok, hatta tartışmanın sonunda özür dileyenden ben de özür dilerim genelde. Nezakete ben de önem veririm; ama insan davranışlarını neticede kontrol edemiyoruz, neyi niye yaptı bilemiyoruz, o yüzden takılmayın dedim. Geliyor olabilir başkalarının da başına geliyor olabilir; ama bu nezaket kurallarını çok bilmediğimizden oluyor. Yolda önümdeki adam bir kadına çarptı mesela kadın döndü ahlaksız, görgüsüz özür de dilemiyor diye sokak sonuna kadar bağırdı. Yolda amca, ben ve kadın dışında kimse yok. Bende de bavul var, acaba bilmeden onunla mı değdim diye döndüm ben özür diledim, adam dönüp sana değil bana diyor dedi. Bunlar nezaket kurallarının az bilinmesinden kaynaklı olaylar hep işte, kadın-erkek ilişkilerini aşan şeyler.

Ben cozemedim sizin nerede oldugunuzu
Once amcanizdaydiniz
Simdi ev sahibinin 40a merdiven dayamis erkek kardesiyle kahve iciyorsunuz. Ve akrabalarimizdayiz diyorsunuz.
40 yasindaki adamin karsisinda 20 yasinda nasil sigara iciyorsunuz onu hic anlamadim, amca evinde bir cay koyamadin burda kahveler sigaralar hayirdir demiyor mu kimse?

sonrada kitap oku kendini ifade etmeyi öğrenirsin bari deyince kızıyorlar..
amcasında. diğer amcası ve yengesiyle beraber.. ev sahibi olan yengenin erkek kardeşi bahsettiği kişi..

misafir misafiri istemez ev sahibi hiçbirini istemez..

Turkce terk sanirim konu sahibi
20 yasindaki bu gariplik beni benden aldi. Amerikada mi yasiyorlar acaba, amcamin evinde yengemin erkek kardesiyle kahve sigara keyfi yapacam, evdeki diger kadinlar hissedilen 40 derece sicaklikta bir ev dolusu luzumsuz insana yemek cay corba servisiyle ugrasacaklar

Bu misafirligi kim icat ettiyse yatacak yeri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…