zor bir durum dunyadaki en zor sey ailede gecimsizlik
ailenden destek alamayacagini bildigi icin boyle davraniyor
ama bilmiyorlar ki
kadinlar bardak tasdiktan sonra gozu hic bir sey gormez sokakta kalacagini bilse dahi eyvallah etmez
insanda vicdan olmazmı hiç ya çok kızdım eşinize
ailenizi arasanız kıyamazlar belki..
calisma imkanin yok mu? calissan
canim seni cok iyi anliyorum bende benzer seyler yasiyorum cook uzun bir donem esimle ayri yattik. Insani cok uzen bisey ve benim esimde hergun olmasada haftada 3-4gun aksm yemegini yiyip disari cikar ve bazilarinda cok gec gelr ben daha 1senelik evliyim ama dayanamiyorum artik aklimin bir kosesinde hep bosnma var. Ama evlenirken ailemi dinlemedigim icin cesaret edemiyorum
evet ama sokakta kalmayı göze alabilmek için kimseye muhtaç olmicak durumda olman lazım evet ailemden destek alamicağımı bildiği için ağzına gelen küfürü hakareti ediyo bense çıt bile çıkaramıyorum üstelik git diyo gidemiceğimi bildiği için
bu lafa susmican işte tamam gidiyorum sende burda çöplüğünde çürü dicen ama arkan yokmuş onu kullanıyo ama kullandırma
tmm de gidiyorum blöf yap bakalım ne dicek banada eşim bi kere git demişti benim aiilemle bi problemim yok hatta annem hayattayken senii üzdüğü zaman boşan gel derdi:) o git dediğinde bende tamam gidiyorum dedim ama anasından emdiği sütü bunrundan getirdim şimdi biliyoki bana git deyince bi daha gideceğimi ima bile edemiyo sende blöf yap bakalım ne dicek..[/QUo benim gerçekten gitmemi istiyo evli olmak özgürlüğünü kısıtlıyomuş neyden eksik kalıyosa istediği pisliği yapıyo odun ne anlar blöf ten
bu lafa susmican işte tamam gidiyorum sende burda çöplüğünde çürü dicen ama arkan yokmuş onu kullanıyo ama kullandırma
tmm de gidiyorum blöf yap bakalım ne dicek banada eşim bi kere git demişti benim aiilemle bi problemim yok hatta annem hayattayken senii üzdüğü zaman boşan gel derdi:) o git dediğinde bende tamam gidiyorum dedim ama anasından emdiği sütü bunrundan getirdim şimdi biliyoki bana git deyince bi daha gideceğimi ima bile edemiyo sende blöf yap bakalım ne dicek..[/QUo benim gerçekten gitmemi istiyo evli olmak özgürlüğünü kısıtlıyomuş neyden eksik kalıyosa istediği pisliği yapıyo odun ne anlar blöf ten
ne yapıyo ki? seni aldatıyor mu dövüyor mu?
Kaçmanın zaraaları işte madem öyleyse ailenle konuş annen seni anlamaz mı anneler evlatlarına kıyamaz affederler seni belki
affederlerse boşan sende vur tekmeyi?
ne yapıyo ki? seni aldatıyor mu dövüyor mu?
Kaçmanın zaraaları işte madem öyleyse ailenle konuş annen seni anlamaz mı anneler evlatlarına kıyamaz affederler seni belki
affederlerse boşan sende vur tekmeyi?
aldatıyoda dövüyoda esrarını da içkisini de kullanıyo üstelik aldatmasını bana itirafetmesi onun için dürüstlükmüş annem elalem ne dercilerden benim ne durumda olduğumdan çok elalemin ne dediği önemli onun için anneme sölememe gerek yok o her fırsatta hatırlatıyo zaten
işin tuhaf tarafı evlilikten önce eşimin bu alışkanlıklarını bi tarafa bırakın ben onu inancı güçlü biri diye en çok evlenmek istemiştim evlendikten sonra bunları öğrenmek bi şok karaktersiz olduğunu öğrenmek ayrı bi şok bazen ona eşim dediğim için iğreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?