kocasıyla küs ve ayrı yatanlar :)

72angel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
41
0
96
Batman
eşim her zaman ki gibi akşam yemekten sonra dışarı çıktı eve döndüğünde oğlumla televizyon izliyoduk oturduk biraz kalkıp çay kurabiye falan getirdim morali de bozuk değildi nerden başladığını bile anlamadan bi baktım tartışıyoruz eşimi artık tanıyamıyorum gittikçe duygusuz bencil merhametsiz bi insan oluyor üstüne düşüyorum bunaltıyosun diyo kendi haline bırakıyorum umursamadığımı düşünüyor kaçarak evlendiğim için aileme de danışamıyorum onlar beni dünyanın en mutlu insanı biliyolar eşimle bu şekil evlenmemiş olsaydım çoktan boşanmıştım bile bazen kendimi bi kuyuda gibi hissediyorum bağırsam kimse duymicak çıkmak istesem debelenmekten başka bişi yapamicakmışım gibi geliyo

zor bir durum dunyadaki en zor sey ailede gecimsizlik
ailenden destek alamayacagini bildigi icin boyle davraniyor
ama bilmiyorlar ki
kadinlar bardak tasdiktan sonra gozu hic bir sey gormez sokakta kalacagini bilse dahi eyvallah etmez

zor bir durum dunyadaki en zor sey ailede gecimsizlik
ailenden destek alamayacagini bildigi icin boyle davraniyor
ama bilmiyorlar ki
kadinlar bardak tasdiktan sonra gozu hic bir sey gormez sokakta kalacagini bilse dahi eyvallah etmez

evet ama sokakta kalmayı göze alabilmek için kimseye muhtaç olmicak durumda olman lazım evet ailemden destek alamicağımı bildiği için ağzına gelen küfürü hakareti ediyo bense çıt bile çıkaramıyorum üstelik git diyo gidemiceğimi bildiği için

insanda vicdan olmazmı hiç ya çok kızdım eşinize
ailenizi arasanız kıyamazlar belki..

insanda vicdan olmazmı hiç ya çok kızdım eşinize
ailenizi arasanız kıyamazlar belki..

söylemek mi ailemle barıştım 2 yıl sonra ama karşılıklı pturduğumuzda annemim iki lafından biri sen ettin başına bişi gelirse kendin hallet bizi millete bi kere rezil ettin bi daha etme yani anlicağın söylersem sadece mutsuz olduğumu anlarlar ama asla kapılarını açmazlar

calisma imkanin yok mu? calissan

geçen sene bu vakitlerde çok kötü bi kavgamız olmuştu hatta şiddete bile varmıştı eşimin 2 abisi onu kardeşlikten reddetti hala da konuşmuyolar bende o gece evliliğimin sonunun olmicağını anladım ve üniversite sınavına girdim şimdi açıköğretim sosyal hizmetler okuyorum inşallah bitirirsem hemen boşancam 4 yıldır evliyiz her geçen gün kötüye gidiyo iyiye gitmiyo o zamana kadar oğlum da büyür

canim seni cok iyi anliyorum bende benzer seyler yasiyorum cook uzun bir donem esimle ayri yattik. Insani cok uzen bisey ve benim esimde hergun olmasada haftada 3-4gun aksm yemegini yiyip disari cikar ve bazilarinda cok gec gelr ben daha 1senelik evliyim ama dayanamiyorum artik aklimin bir kosesinde hep bosnma var. Ama evlenirken ailemi dinlemedigim icin cesaret edemiyorum

ah be güzelim neden bir erkek için ailenizi hiçe sayarsınız erkekler işte mutlaka en savunmasız durumda vuruyorlar bunu yüzünüze umarım hatasını anlar ve düzelirsiniz diyecek bişi yok((

canım valla ben 4 yıllık evliyim her gün kötüye gidiyo iyiye gitmiyo bırak haftada 3 4 günü hergün çıkıyo ve evde kalmasını hiç istemiyom hatta geç bile gelmesini istiyorum ben 1 yıllık evliyken kocamın dışardan gelmesini dakikaları sayarak bekliyodum artık günden güne soğudum yan yana geldiğimiz de birbirimizi iğnelemekten sohbet edemiyoruz sonu da tartışmayla bitiyo zaten en kötüsü de anneme ve bütün aileme etmediği küfür kalmıyo beni parçalara ayırsa canım o küfürler kadar yanmaz heralde

fedakarlık mı ne fedakarlığı sen benim için ne yaptın biz beraber kaçtık bende seninle aynı durumdaydım sanki ailesi ile 2 yıl küs kalan abisinden tehdit telefonları alan babasının onu evlatlıktan reddedeceği haberini alan oymuş gibi bu lafları kullanan biri fedakarlıktan ne anlasın

bu lafa susmican işte tamam gidiyorum sende burda çöplüğünde çürü dicen ama arkan yokmuş onu kullanıyo ama kullandırma
tmm de gidiyorum blöf yap bakalım ne dicek banada eşim bi kere git demişti benim aiilemle bi problemim yok hatta annem hayattayken senii üzdüğü zaman boşan gel derdi:) o git dediğinde bende tamam gidiyorum dedim ama anasından emdiği sütü bunrundan getirdim şimdi biliyoki bana git deyince bi daha gideceğimi ima bile edemiyo sende blöf yap bakalım ne dicek..

işin tuhaf tarafı evlilikten önce eşimin bu alışkanlıklarını bi tarafa bırakın ben onu inancı güçlü biri diye en çok evlenmek istemiştim evlendikten sonra bunları öğrenmek bi şok karaktersiz olduğunu öğrenmek ayrı bi şok bazen ona eşim dediğim için iğreniyorum

yazdiklarini uzulerek okuyorum cunku benim durumuma cok benzio. Ben bir umut duzeliriz diye sabrediyorum ama hicbirseyin degismemesi daha kotuye gitmesi beni cok korkutuyo ALLAH yardim etsin canim

canım inan cok üzüldüm durumuna ya böle adamları duyunca kendi eşime şükrediyorum..ama çaresiz hissetme kendini Allah büyüktür herseyden önce ona sığın ve ne sana nede cocuğuna zarar vermeye kalktığı an cek git ölesini anca Allah ıslah etsin.git ailenin yanına.onların sözü kocanın yaptıkları kadar zoruna gitmez sen onların canısın annen kırgın olduğu için öle sölüyor ama mutssuz olduğunu bilse herkesten önce onun canı yanar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…