kocasıyla küs ve ayrı yatanlar :)

herkes kendi mezarına gircek o mezarında iken dövdüğü sövdüğü hakaret ettiği ben olmicam yanında onu allaha havale ediyorum her zaman onunla sonum yok biliyorum onun için en fazla üniversitem bitene kadar sabredicem o zamana kadar oğlum da büyür okulumu bitirmem için dua edin bana tek kurtuluşum okul

esinle kac senelik evlisin?ve sence neden böyle davranixor önceden nasildiniz..ben bu konuda önemli bir tecrübe yasadim kac yasindasin

esinle kac senelik evlisin?ve sence neden böyle davranixor önceden nasildiniz..ben bu konuda önemli bir tecrübe yasadim kac yasindasin

4 yıllık evliyiz eşim evlenmeden öncede böle biriymiş ailesi evlenirse düzelir belki diye askerden döner dönmez buna baskı yapmaya başlamış o zaman da biz çıkıyoduk evliliğimizin ilk aylarında bi melek gibi bi adamla evlendiğimi düşünmüştüm ama her kavgada ve tartışmada beni mahveden kahreden yeni huylarını öğreniyodum ve bana en çok koyan da en ufak bi tartışmada bile beni yaptığı kötü alışkanlıklarla tehdit ediyodu bende yapmasın diye herşeye devam ettim ama olmadı o aynı karaktersiz bense hergüne başlangıcımda yıkılıyorum bu adamla bi gün daha mı yaşicam die

4 yıllık evliyim eşim evlenmeden öncede böle biriymiş bütün aile örnek bi benim ki numune evliliğimin ilk günlerinde melek gibi bir adamla evlendiğimi düşünmürtüm ama her tartışmada eşimin kötü bi huyunu daha öğreniyodum en ufak bir tartışmada beni kötü alışkanlıklara devam etmekle tehdit ediyodu bense yapmasın die herşeye tamam canım olur canım diodum şimdi o aynı karaktersiz bense çocuğum babasını örnek almasın die onu güzel eğitebilmek için elimden geleni yapıyorum çünkü bu durumda beni mutlu edebilecek tek şey oğlumun örnek bir insan olması

Bilemiyorum ama ben hiç bir erkeğe tam anlamıyla güvenilmemesinden yanayım

En ufak birşeyi koz olarak kullanabiliyorlar

Örneğin eşiniz ; kaçarak evlenmenizi ve bu yüzden ailenize anlatamadığınızı bildiğinden böyle davranabiliyor

Ayrıca dışarı çıktı gelip durduk yerde tartışma çıkardı diyorsunuz.. Peki nereye gidiyor akşamları ?

eşiniz ona muhtaç olduğunuzu gidemeceğinizi bildiği için böyle diyordur kesin.
bir kere ona rest çekseniz git dediğinde tamam gidiyorum deseniz. ne olur acaba diye düşünüyorum açıkcası
ailenizde şimdi size böyle diyordur ama çektiklerinizi anlatsanız annenizin babanızın size kıyamayacağını düşünüyorum siz onların canısınız sonuçta.
kadın sığınma evleri var olmadı oraya başvurun. ama böyle her pisliğin mevcut olduğu adamla aynı evi paylaşmayın
okulunuzun bitmesine ne kadar var :hhh:

Güvenme, onu yapma, bunu yapma bir zaman sonra yüzüne vurur falan filan, o zaman insan ister istemez sorguluyor sevgisini, kacmıs diye ailesi kabul etmez diye istedigin gibi oyna! Nasılsa gidecek yeri yok..
Bu nasıl sevgi ya?
Acımasız, düsüncesizlik ve daha bir ton sıfat var erkeklerin geneline yakıstırdıgım..
Seviyorum, ölüyorum, bitiyorum.. Evlenene kadar kapında yatar, salya sümük aglar evlendikten sonra da 360 derece dönüslerde!
Hakareti, sert elestirisi, baskısı, tehdit etmesi, hic ummadıgın bir seyde yüzüne vurması daha neleri, neleri..

ben daha önce genc yasta bir evlilik yaptim cocugumuzda olmadi sorun ondaydi iyiki olmamis.hergün disaridaydi arkadas arkadas ama hergün cok disari da gezen bir erkek bence evllilik ne bilmiyordur.zaten oda bilmiyordu hep yalnizdim.hic bir yere gitmemede izin vermezdi..2 sene böyle gecti hergün kavga ediyorduk eve hep gec geliyordu.bence bu tür erkekler digerlerine göre daha cok aldatma meyilli.senin anlattiklarin ayni benim ex esim.aynii.bence sonun yok.bende kacmistim.aileme yüzüm yoktu.zaten babam yok ben kücükken öldü.ayni senin esin gibi kullaniyordu gidemeyecegimi yapamayacagimi biliyordu vazgcilmezim derdi küfür hakaret S***** G** (Defol) laflari.ooooo...sonra bigün kavga ettik ogün o beni birakti ben abimle ev tuttum bi kere geldi onu seviyordum affettim kapimda yatti yalvardi..abimi 2 kez öyle biraktim.ayni tas ayni hamam 2 3 hafta sürdüü dayanabildim tekrar abime döndüm ama ayrildigimi belli etmedim.yeni ev tutcaz simdili kalabilirmiyim dedim sonra aradan 1 seneye gecti sürekli vazgecilmezim falan flan öyle seyler bigün biriyle tanistim yani hayatimin adami herseyiyle tam benim adamim.simdi bu adamla evliyim 2 senedir mutlu bir evliligimiz var masallah ne desem yapar benden izin siz bi yere gitmez bande tabiki istediginde izin veririm yeterki beni adam sinifina alsin yeter. evden ise isten eve bir kizim var cumartesi pazar beraber geciririz isvicrede yasiyorum 2 senedir esimle tatilde tanistik antalyada simdi cok mutluyum.allah hayirlisini veriyor valla.cok uzatmicam dört dörtluk bi esim var inan.simdi ve cok mutluyum dunya tatlisi bi kizim da var allah yoklugunu cektirmesin..ben esimle evlenirken bu sefer ailemin onayiyla yaptim herseyi.bence sende kendine en kisa zamanda mutlu olacagin bi hayat kur öyle adamlarla ömür gecmiyoryürümeyen bisey biteer helede senin alnizligini böyle kullanan biri bu adam seni gercekten sevmemis canim.bosver en kisa zamanda sil at bigün öyle olacak canina tak diyecek bundan eminim.sabir bakalim

okulu bitirmeyi bekleme bence oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama yatılı hasta bakımı işi falan bulabilirsin, oğlunla kalabileceğin, paranı da biriktirirsin, oğlunla kalmış olursun. bu psikopatla yaşanmaz.

Benımde cok canımı yakan cok uzuldugum ve haklı oldugum bır konu vardı. Ki bu konu onuda ılgılendırıyordu aslında. Ama eşim demekki hiç üzülmemiş ve cok kolay sindirmişki,, beni hiç savunmadı. ve onlarla gorusmeye devam edecegını soyledı. cok ayrıntıya gırmek ıstemıyorum ama anlatsam bana dersınızkı evıne bıle sokma..
Ve bu yuzden eşimle 2 haftadır ayrıyız. annemın evındeyım. Cokta ciddiyim. ne olucaksa olsun sonu. aılem her turlu arkamda zaten. Evlilik oyuncak değil elbet. Hemen ardından ben eşimle boşanıyorum diye asla ortalığa düşmem. ama aradan 1 yıl degıl 1000 yıl geçsin aramam aramıycamda. kendisi neyi doğru biliyorsa onu yapsın.canı ne istiyorsa kabul. Boşanmak mı istiyor eyvallah. ama asla davayı açan ben olmam. kendi gitsin uraşsın ben niye uraşıyorum. ben annemin evınde rahatım.. bu olayı unutacagımı hiç zannetmiyorum.
benim bu kadar canımı yakan bır konuda o bır nebze dahi acı hissetmemişse ben onun aşkından sevgısınden herseyınden şüphe duyarım. ve kımseye hissetmediği bir duyguyu zorla hissettiremem. o yuzden kendıme acı cektırmeyı bıraktım. kendı yoluma bakıyorum. haksız oldugu halde arayıp özür bile dilemedi. umrumda bıle değil.
Oysaki hiç bir sorunumuz yoktu. hersey yoluna gırmeye baslamısken boyle anlamsız bır ınatlasma ve gereksız bır savunma ıcınde olması benı yıktı. şimdi o cok sevdıgı ınsanlarla gıtsın bır hayat kursun. O ınsanlar kendı yuvalarında mutlu mesutken benım esım olucak ınsanda onlar ıcın yıktıgı yuvasıyla boynuna kocaman bır madalya takıp övünedursun. Bir damla gözyaşı dökmem. insan ölen biri için arkasından gözyaşı dökebilir. fakat yaşarken ölen biri için nasıl göz yaşı dökebilir?

Son düzenleme:
canım benim çok üzüldüm hele de o minik oğluşun için.para biriktir 3/5 at köşeye sakla bilmesin 3 liraya aldığın şeyi 5 liraya aldm de yada harcadım de sakla.eşin çalışmana izin vermiyor sanırım.ama lise mezunu olarakta şuan da iş bulabilirsin.ailenden özür dile durumunu anlat.annene anlat o da babana anlatsın.anneler kıyamazlar.üzgünüm ama kanun bu kimse değişmez.keşke değişse.biz kadınlar değişir düzelir diye bekleriz ama değişmezler.inşallah ailen destek çıkarda en azında 3 ay kalmama izin verin desen de kabul etmezlermi? o zamana kadar bir iş bulursun ev tutar birkaç bişe alırsın yada eşin eşyaların bazılarını vermezmi ev tutup çalışsan?çocuğunu da devlet kreşine felan verirsin aklıma gelenler bunlar.

senin çocuğun var mı

ailen destek olmadığı için ve herhangi bir işin olmadığı için bu saatten sonra yapacağın tek şey okulu bitirip bir an önce kpss sınavına girmen.seni sadece bu yol kurtarır.sizin bölüm 84-85 puanla rahat atanıyor.hırs yap okulu zamanında bitir.herşey senin elinde unutma.şu an kpss ye girip girmediğini bilmiyorum ama eğer girdiysen açıktan alımlarada başvuru yapabilirsin.

Ben genelde kesip atmak yerine önce konuşmayı tercih edenlerdenim.Eşinle oturup konuşsan sorunun nerden kaynaklandığını bulmak mümkün değil mi?

Ben genelde kesip atmak yerine önce konuşmayı tercih edenlerdenim.Eşinle oturup konuşsan sorunun nerden kaynaklandığını bulmak mümkün değil mi?

biz konuşmaktan o kadar yorulduk ve bıktık ki artık konuşunca aramızda saygıya dair hiç bişi yok bana ettiği iltifatlar bile küfürlü kavga anlarını düşünün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…