eşim her zaman ki gibi akşam yemekten sonra dışarı çıktı eve döndüğünde oğlumla televizyon izliyoduk oturduk biraz kalkıp çay kurabiye falan getirdim morali de bozuk değildi nerden başladığını bile anlamadan bi baktım tartışıyoruz eşimi artık tanıyamıyorum gittikçe duygusuz bencil merhametsiz bi insan oluyor üstüne düşüyorum bunaltıyosun diyo kendi haline bırakıyorum umursamadığımı düşünüyor kaçarak evlendiğim için aileme de danışamıyorum onlar beni dünyanın en mutlu insanı biliyolar eşimle bu şekil evlenmemiş olsaydım çoktan boşanmıştım bile bazen kendimi bi kuyuda gibi hissediyorum bağırsam kimse duymicak çıkmak istesem debelenmekten başka bişi yapamicakmışım gibi geliyo
esinle kac senelik evlisin?ve sence neden böyle davranixor önceden nasildiniz..ben bu konuda önemli bir tecrübe yasadim kac yasindasin
esinle kac senelik evlisin?ve sence neden böyle davranixor önceden nasildiniz..ben bu konuda önemli bir tecrübe yasadim kac yasindasin
aldatıyoda dövüyoda esrarını da içkisini de kullanıyo üstelik aldatmasını bana itirafetmesi onun için dürüstlükmüş annem elalem ne dercilerden benim ne durumda olduğumdan çok elalemin ne dediği önemli onun için anneme sölememe gerek yok o her fırsatta hatırlatıyo zaten
Şiddetten, alkolden, uyuşturucudan söz ediyorsunuz; bunlar çok ağır durumlar.
Bir çocuğun büyümesi için hiç uygun bir ortam değil.
Arkanızda kimsenin olmadığını bildiği için bunu yapıyor eşiniz, her kaçarak evlenenlerin başına geldiği gibi ..
Aileniz ''arkanda olmayız'' deselerde siz onların canısınız.
Sıkıştığınız zaman biraz söylenselerde sizin en büyük korumanız onlar olur.
İyi düşünün. Bu kadar zamana yaymayın. Olan sizin zamanınıza oluyor.
aldatıyoda dövüyoda esrarını da içkisini de kullanıyo üstelik aldatmasını bana itirafetmesi onun için dürüstlükmüş annem elalem ne dercilerden benim ne durumda olduğumdan çok elalemin ne dediği önemli onun için anneme sölememe gerek yok o her fırsatta hatırlatıyo zaten
böyle adamın yanında durulmaz canım can güvenliğin bile yok esrar kullanan adamın ne yapacağı belli mi olur:26:
ailen nasıl bu kadar vurdumduymaz bunları bliip nasıl sen ettin diyebiliyorlar nasıl sahip çıkmıyorlar
okul okuyormuşsun inşallah bitirip bir işe girebilirsin canım
maalesef o zamana kadar dişini sıkmaktan başka çaren yok gibi
Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok üzüldüm
kocana ve ailene söyleyecek söz bulamıyorum
4 yıllık evliyiz eşim evlenmeden öncede böle biriymiş ailesi evlenirse düzelir belki diye askerden döner dönmez buna baskı yapmaya başlamış o zaman da biz çıkıyoduk evliliğimizin ilk aylarında bi melek gibi bi adamla evlendiğimi düşünmüştüm ama her kavgada ve tartışmada beni mahveden kahreden yeni huylarını öğreniyodum ve bana en çok koyan da en ufak bi tartışmada bile beni yaptığı kötü alışkanlıklarla tehdit ediyodu bende yapmasın diye herşeye devam ettim ama olmadı o aynı karaktersiz bense hergüne başlangıcımda yıkılıyorum bu adamla bi gün daha mı yaşicam die
ulen şu aldatan evli erkekleri duyunca etlerini liğme liğme edesim geliyor. odun işte. senin yapacağın şu canım sana şiddet uyguladığı zaman derhal hastaneye gidiyorsun ve adli rapor alıyorsun ve suç duyurusunda bulunuyorsun. sonra savcılığa şikayete gidiyorsun. ve tedbir kararı verilir eşine muhtemelen o sürede zarfında sana yaklaşamaz zaten yaklaşırsa ararsın polisi onlar gerekeni yaparlar. sonra süre bitti varsayalım ya yeniden talep edersin yada kadın sığınma evine gidersin. oda kendi isliğinde boğulsun insan müsveddesi. o arada belki ailen haline kıyamazda sahip çıkarlar. ben bu aileleride anlamıyorum. hatalar insanlar içindir. görmemişsindir gerçek yüzünü, güvenmişsindir. evlendin diye dünyanın sonumu elalem 1 gün 2 gün konuşur. sana kötü birşey yapsa elalemin dedikleri dahamı önemli.
Benımde cok canımı yakan cok uzuldugum ve haklı oldugum bır konu vardı. Ki bu konu onuda ılgılendırıyordu aslında. Ama eşim demekki hiç üzülmemiş ve cok kolay sindirmişki,, beni hiç savunmadı. ve onlarla gorusmeye devam edecegını soyledı. cok ayrıntıya gırmek ıstemıyorum ama anlatsam bana dersınızkı evıne bıle sokma..
Ve bu yuzden eşimle 2 haftadır ayrıyız. annemın evındeyım. Cokta ciddiyim. ne olucaksa olsun sonu. aılem her turlu arkamda zaten. Evlilik oyuncak değil elbet. Hemen ardından ben eşimle boşanıyorum diye asla ortalığa düşmem. ama aradan 1 yıl degıl 1000 yıl geçsin aramam aramıycamda. kendisi neyi doğru biliyorsa onu yapsın.canı ne istiyorsa kabul. Boşanmak mı istiyor eyvallah. ama asla davayı açan ben olmam. kendi gitsin uraşsın ben niye uraşıyorum. ben annemin evınde rahatım.. bu olayı unutacagımı hiç zannetmiyorum.
benim bu kadar canımı yakan bır konuda o bır nebze dahi acı hissetmemişse ben onun aşkından sevgısınden herseyınden şüphe duyarım. ve kımseye hissetmediği bir duyguyu zorla hissettiremem. o yuzden kendıme acı cektırmeyı bıraktım. kendı yoluma bakıyorum. haksız oldugu halde arayıp özür bile dilemedi. umrumda bıle değil.
Oysaki hiç bir sorunumuz yoktu. hersey yoluna gırmeye baslamısken boyle anlamsız bır ınatlasma ve gereksız bır savunma ıcınde olması benı yıktı. şimdi o cok sevdıgı ınsanlarla gıtsın bır hayat kursun. O ınsanlar kendı yuvalarında mutlu mesutken benım esım olucak ınsanda onlar ıcın yıktıgı yuvasıyla boynuna kocaman bır madalya takıp övünedursun. Bir damla gözyaşı dökmem. insan ölen biri için arkasından gözyaşı dökebilir. fakat yaşarken ölen biri için nasıl göz yaşı dökebilir?
senin çocuğun var mı
ailen destek olmadığı için ve herhangi bir işin olmadığı için bu saatten sonra yapacağın tek şey okulu bitirip bir an önce kpss sınavına girmen.seni sadece bu yol kurtarır.sizin bölüm 84-85 puanla rahat atanıyor.hırs yap okulu zamanında bitir.herşey senin elinde unutma.şu an kpss ye girip girmediğini bilmiyorum ama eğer girdiysen açıktan alımlarada başvuru yapabilirsin.geçen sene bu vakitlerde çok kötü bi kavgamız olmuştu hatta şiddete bile varmıştı eşimin 2 abisi onu kardeşlikten reddetti hala da konuşmuyolar bende o gece evliliğimin sonunun olmicağını anladım ve üniversite sınavına girdim şimdi açıköğretim sosyal hizmetler okuyorum inşallah bitirirsem hemen boşancam 4 yıldır evliyiz her geçen gün kötüye gidiyo iyiye gitmiyo o zamana kadar oğlum da büyür
Ben genelde kesip atmak yerine önce konuşmayı tercih edenlerdenim.Eşinle oturup konuşsan sorunun nerden kaynaklandığını bulmak mümkün değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?