kocasıyla küs ve ayrı yatanlar :)

yok canım evlendikten sonra kpss ye hiç girmedim ama allahın izni ile bütün zorluklara rağmen bu okulu bitircem belki biliyosundur bu sene bütün bölümler kredili sisteme geçti biraz zorlicak ama pes etmicem yani eskiden senede 8 ders görülüyodu şimdi 16 ders

angel kadın sığınma evlerini araştır......o evde kalacağına daha iyi misafir edilirsin.....eğer gidecek yerin yoksa devlet sana tokiden ev de ayarlıyor muş bir miktar ücret te.......lütfen araştır hiç değilse bir görüş..... o evde alt tarafı karnın doyuyor...
mor çatı ya da uçan süpürge.....bunları devlet planlama teşkilatında çalışan bir abladan öğrendim....inana bana kimsenin sizi bulamayacağı yerde yeni bir hayata başalayabilirsin

o senin eşin sana nasıl git derki nasıl böyle davranır...bizde eskiden çookk sık kavga ederdik ama asla yatmadık haftalarca konuşmadığımız oldu....bir keresinde sınırımın sonundaydım...yeter arttık gidecem dedim...sabah oldu toparlandım...evi terk ettimm....1 hafta sonra çağırdı döndüm.. ogünden sonraa ufak tartışmamız bile olmadı...

ne güzel ders almışsınız siz ama benimki gittikçe hayvanlaşıyo

hanımlar suan kendı yazımı okuyorumda kocmannn gulumsedım. ınsan esıyle dargınken ne kadarda karamsar uç noktalrda oluyormus :))
anlasıldıgı gıbı esımle barıstık:))) nasılmı? esım annemın evıne gıderken sıtenın onunde kolumdan tuttu 3 saat konustuk. esımın cok nadır gozyaslarına şahit olmusumdur. Cok agrına gıtms. uzulmus bayağı. yınede ben cıddıyetımı korudum geçti artık dedım. bu sen gelmezsen bende senı kaçırırım dedı kucagına almazmıı. Allahtan ev yakındı
ama sunu ıtıtraf edıyorum kocama yenıden asık oldum sankı cok ozlemısım onu ve evimi. ınsan bosanma kelımesını kolay kolay agzına almamalı bence. bende eşimin bu yönünü cok sevıyorum asla agzına almamıstır bosanma kelımesını. ben Allah var almısımdır sakince konusunca bırbırımızı yanlıs anladıgımızı farkettık. cok mahzunlasmış garibim:)) Iyki küsmüşüz valla ınsan bırbırının kıymetını daha ıyı anlıyor. araa-da bır kusmek lazım. Her gun benım yasatıgımın ustune cercevelı resmımı koyup uyumus. bir gün unutuvermiş resmi işe varınca farketmiş. hemen geri dönmüş eve resmi masya koymus geri işe gitmiş. ben görmeyeyim diye bendede yedek anhatar vardı aten arada bır gıdıyordum eve :) bunu anlatınca cok uzuldum. birde ben eve gıtmıstım o yokken esyamı almak ıcın. televızyon ızlemıstım bırazda kumandaları aynı yere koymustumkı anlamasın. bırden bana dedıkı televızyonda ızlemıssın ben yokken dedı guldu bende yoook oyle bırsey gelmdm hıc eve dedım. kumandların yerını degıstırmemıssın ama kanalı degıstırmıssın dedı kıpkırmızı oldum tbi

ne güzel.barışmanıza sevindim.darısı benim baıma inşallah...

canm bende açıkögretm okuyorum inin ki kredili sistem daha kolay.eroin fln var diosun bu ciddi bişey ailene sıgın aynı zamanda iş bak kendine .bizde çok kavga ediyoruz eşimin malesf şiddt de var ama aslı ii onu seviyrm bir dedgmi iki etmez uysalda ama nasl şiddt kullnıo bende anlamıyrm çok üzülüyrm napcam bilmyem

teşekkür ederim. Sizin problemınız nedır?

eşimle evliliğimizi kör topal yürütmeye çalışıyoruz.hamileliğimde başladı sorunlar.ceviz kabuğunu doldurmayan bir sebepten kavga edip küstük.ben çocuk olduktan sonra belki düzelir deyip sabrettim.ama malesef ipler artık kopma noktasına geldi.noluyor bu erkeklere anlamış değilim.sanırım rahat batıyor.

arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum yarın aöf sınavım var dikkatim dağılmasın diye girmiyodum hepinizin dualarına ihtiyacım var allah herkesin yardımcısı olsun

Iyi halt ediyorsunuz. Bir de ":)" yapmışlar te allahım. Doğru yoldasınız, bravo size.

küs yatabilirim ama ayrı ı ıhh!!

arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum yarın aöf sınavım var dikkatim dağılmasın diye girmiyodum hepinizin dualarına ihtiyacım var allah herkesin yardımcısı olsun

aa oylemi, Allah zihin acikligi versin canim, insallah hayirlisiyla alirsin eline diplomani

ya okadar hosuma gıttıkı bu anlattıklarınız anlatamam bayıldım sıze ALLAH mutlulugunuzu daım etsın ınsallah...
umarım butun kocalar sızın esınız gıbı hanımlarının degerını anlar ınsallah

Son düzenleme:
Iyi halt ediyorsunuz. Bir de ":)" yapmışlar te allahım. Doğru yoldasınız, bravo size.

konuyu iyice okusaydınız alışkanlıktan :) işareti koyduğumu tahmin ederdiniz biliyosunuz ki silinmiyoda burda kadınlar birbirini anlamıyo bizde kalkmış erkeklerin bizi anlamasını bekliyoruz

Eğer evliliğinize zarar gelsin istemiyorsanız ayrı yatmayın ben de eşimle ciddi bi şekilde kavga etmiştim geçen sene
ama nasıl ağlıyorum bağırışlar çağırışlar üzerime yürümeler kapı çarpmalar off felaketti allah bi daha yaşatmasın aldı yastığını içeri gitti,yalvara yalvara yatağına döndürdüm gururmuş onurmuş dinlemedim o benim kocam sonuçta ve sabaha sarmaş dolaş uyandık hiç kavga etmemişiz gibiydik iyiki de döndürmüşüm yatağına..

demem o ki yatak evliliğin temel taşı kurtarıcısı gibidir bana göre,ben küs kalırsam uyuyamam küs kalamam çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…