ailen destek olmadığı için ve herhangi bir işin olmadığı için bu saatten sonra yapacağın tek şey okulu bitirip bir an önce kpss sınavına girmen.seni sadece bu yol kurtarır.sizin bölüm 84-85 puanla rahat atanıyor.hırs yap okulu zamanında bitir.herşey senin elinde unutma.şu an kpss ye girip girmediğini bilmiyorum ama eğer girdiysen açıktan alımlarada başvuru yapabilirsin.
o senin eşin sana nasıl git derki nasıl böyle davranır...bizde eskiden çookk sık kavga ederdik ama asla yatmadık haftalarca konuşmadığımız oldu....bir keresinde sınırımın sonundaydım...yeter arttık gidecem dedim...sabah oldu toparlandım...evi terk ettimm....1 hafta sonra çağırdı döndüm.. ogünden sonraa ufak tartışmamız bile olmadı...
Benımde cok canımı yakan cok uzuldugum ve haklı oldugum bır konu vardı. Ki bu konu onuda ılgılendırıyordu aslında. Ama eşim demekki hiç üzülmemiş ve cok kolay sindirmişki,, beni hiç savunmadı. ve onlarla gorusmeye devam edecegını soyledı. cok ayrıntıya gırmek ıstemıyorum ama anlatsam bana dersınızkı evıne bıle sokma..
Ve bu yuzden eşimle 2 haftadır ayrıyız. annemın evındeyım. Cokta ciddiyim. ne olucaksa olsun sonu. aılem her turlu arkamda zaten. Evlilik oyuncak değil elbet. Hemen ardından ben eşimle boşanıyorum diye asla ortalığa düşmem. ama aradan 1 yıl degıl 1000 yıl geçsin aramam aramıycamda. kendisi neyi doğru biliyorsa onu yapsın.canı ne istiyorsa kabul. Boşanmak mı istiyor eyvallah. ama asla davayı açan ben olmam. kendi gitsin uraşsın ben niye uraşıyorum. ben annemin evınde rahatım.. bu olayı unutacagımı hiç zannetmiyorum.
benim bu kadar canımı yakan bır konuda o bır nebze dahi acı hissetmemişse ben onun aşkından sevgısınden herseyınden şüphe duyarım. ve kımseye hissetmediği bir duyguyu zorla hissettiremem. o yuzden kendıme acı cektırmeyı bıraktım. kendı yoluma bakıyorum. haksız oldugu halde arayıp özür bile dilemedi. umrumda bıle değil.
Oysaki hiç bir sorunumuz yoktu. hersey yoluna gırmeye baslamısken boyle anlamsız bır ınatlasma ve gereksız bır savunma ıcınde olması benı yıktı. şimdi o cok sevdıgı ınsanlarla gıtsın bır hayat kursun. O ınsanlar kendı yuvalarında mutlu mesutken benım esım olucak ınsanda onlar ıcın yıktıgı yuvasıyla boynuna kocaman bır madalya takıp övünedursun. Bir damla gözyaşı dökmem. insan ölen biri için arkasından gözyaşı dökebilir. fakat yaşarken ölen biri için nasıl göz yaşı dökebilir?
hanımlar suan kendı yazımı okuyorumda kocmannn gulumsedım. ınsan esıyle dargınken ne kadarda karamsar uç noktalrda oluyormus :))
anlasıldıgı gıbı esımle barıstık:))) nasılmı? esım annemın evıne gıderken sıtenın onunde kolumdan tuttu 3 saat konustuk. esımın cok nadır gozyaslarına şahit olmusumdur. Cok agrına gıtms. uzulmus bayağı. yınede ben cıddıyetımı korudum geçti artık dedım. bu sen gelmezsen bende senı kaçırırım dedı kucagına almazmıı. Allahtan ev yakındı
ama sunu ıtıtraf edıyorum kocama yenıden asık oldum sankı cok ozlemısım onu ve evimi. ınsan bosanma kelımesını kolay kolay agzına almamalı bence. bende eşimin bu yönünü cok sevıyorum asla agzına almamıstır bosanma kelımesını. ben Allah var almısımdır sakince konusunca bırbırımızı yanlıs anladıgımızı farkettık. cok mahzunlasmış garibim:)) Iyki küsmüşüz vallaınsan bırbırının kıymetını daha ıyı anlıyor. araa-da bır kusmek lazım. Her gun benım yasatıgımın ustune cercevelı resmımı koyup uyumus. bir gün unutuvermiş resmi işe varınca farketmiş. hemen geri dönmüş eve resmi masya koymus geri işe gitmiş. ben görmeyeyim diye bendede yedek anhatar vardı aten arada bır gıdıyordum eve :) bunu anlatınca cok uzuldum. birde ben eve gıtmıstım o yokken esyamı almak ıcın. televızyon ızlemıstım bırazda kumandaları aynı yere koymustumkı anlamasın. bırden bana dedıkı televızyonda ızlemıssın ben yokken dedı guldu bende yoook oyle bırsey gelmdm hıc eve dedım. kumandların yerını degıstırmemıssın ama kanalı degıstırmıssın dedı kıpkırmızı oldum tbi
ne güzel.barışmanıza sevindim.darısı benim baıma inşallah...
teşekkür ederim. Sizin problemınız nedır?
arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum yarın aöf sınavım var dikkatim dağılmasın diye girmiyodum hepinizin dualarına ihtiyacım var allah herkesin yardımcısı olsun
hanımlar suan kendı yazımı okuyorumda kocmannn gulumsedım. ınsan esıyle dargınken ne kadarda karamsar uç noktalrda oluyormus :))
anlasıldıgı gıbı esımle barıstık:))) nasılmı? esım annemın evıne gıderken sıtenın onunde kolumdan tuttu 3 saat konustuk. esımın cok nadır gozyaslarına şahit olmusumdur. Cok agrına gıtms. uzulmus bayağı. yınede ben cıddıyetımı korudum geçti artık dedım. bu sen gelmezsen bende senı kaçırırım dedı kucagına almazmıı. Allahtan ev yakındı
ama sunu ıtıtraf edıyorum kocama yenıden asık oldum sankı cok ozlemısım onu ve evimi. ınsan bosanma kelımesını kolay kolay agzına almamalı bence. bende eşimin bu yönünü cok sevıyorum asla agzına almamıstır bosanma kelımesını. ben Allah var almısımdır sakince konusunca bırbırımızı yanlıs anladıgımızı farkettık. cok mahzunlasmış garibim:)) Iyki küsmüşüz vallaınsan bırbırının kıymetını daha ıyı anlıyor. araa-da bır kusmek lazım. Her gun benım yasatıgımın ustune cercevelı resmımı koyup uyumus. bir gün unutuvermiş resmi işe varınca farketmiş. hemen geri dönmüş eve resmi masya koymus geri işe gitmiş. ben görmeyeyim diye bendede yedek anhatar vardı aten arada bır gıdıyordum eve :) bunu anlatınca cok uzuldum. birde ben eve gıtmıstım o yokken esyamı almak ıcın. televızyon ızlemıstım bırazda kumandaları aynı yere koymustumkı anlamasın. bırden bana dedıkı televızyonda ızlemıssın ben yokken dedı guldu bende yoook oyle bırsey gelmdm hıc eve dedım. kumandların yerını degıstırmemıssın ama kanalı degıstırmıssın dedı kıpkırmızı oldum tbi
Iyi halt ediyorsunuz. Bir de ":)" yapmışlar te allahım. Doğru yoldasınız, bravo size.
aa oylemi, Allah zihin acikligi versin canim, insallah hayirlisiyla alirsin eline diplomani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?