Ben terazi bucu eşim ise oğlak,burç uyumumuz bile yok ama 22 yıllık evliyiz.Bir şekilde sürüp gidiyor.Paylaşımlarınızı bekliyorum.
Ben terazi burcuyum
Eşim başak burcu
Burçlardan hiç anlamam sizce biz uyumlumuyuz :uhm:
Karakter olarak sorarsan çok uyumlu ve iyi anlaşan bi çiftiz
ben terazi eşim yay burcu.
anlaşırız ama hep ben alttan alırsam
8 yıldır bu şekilde devam edip gidiyor.
ben ikizleirm eşim terazi burcu 6 aylık evliyiz tartışmasız tek günümüz olmadı.22 yıl bu adamla nasıl geçer die düşünür oldum şimdi size maşallah.
ben az yerim o çok
ben uykuyu severim o sevmez
ben tatlı yemem o tatlısız dakika yapamaz
ben rahatım oysa çok kaygılı
inanılmaz takıntılı
hep beni ezme ve lafını geçirme çabasında
yaşlarımız aynı ama çok çocuk ve şımarık
ilgi alanlarımız farklı
vss.vss.offf daraldım yine..
Oğlak bir kocan olsaydı inanırdın diye düşünüyorum.1 işkolik 2 ketum 3 sabit 4 ciddi 5 inat 6 en güzel özelliği sadakat.
dogru valla....kaydirigubbakcemile3birkeresinde hararetli bir konusma yasamistik esimle....donup bana hep en son sozu illaki sen soyleyeksin dedi ....dimi....evet ole dedim...kaydirigubbakcemile3
Benim nisanlimda oglak.
Koca olarak nasil bilmiyorum ama nisanli olarak, sabit, ciddi, inat, sadakat gibi özellikleri cok dogru:)
Zor erkektir ama, lider ruhludur, hep 1. olmayi ister, dolayisiyla evdede son sözü ben söyleyeyim demek isteyecek gibime geliyor?
Dogrumudur?
Başak erkeği genelde çok takıntılıdır,sizin eşinizin yükselen burcu etkiliyordur.Terazi zaten uyum burcudur,onun için ilişkiniz düzgün gidiyor.
ben balık burcuyum duygusal hayalci kendi halinde merhametli
Eşimde oğlakk gerçekçii hırslı kimseye eyvallah etmeyen
Biz çok birbirimizi tamamlıyoruz
Ben duygusal yaklaşırım o "hayır öyle olmaz böyle olur aslında sen göremiyosun" der
Ve 3 senedir evliyiz hep de onun dediği çıkar..
Kendimle ilgili yada bizimle ilgili bütün konularda danışırım danışman gibidir sölemesi ayıp benim eşim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?