Kocasıyla zıt karakterde olanlar var mı?

zedier

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
84
1
86
İstanbul
Ben terazi bucu eşim ise oğlak,burç uyumumuz bile yok ama 22 yıllık evliyiz.Bir şekilde sürüp gidiyor.Paylaşımlarınızı bekliyorum.

ben kova eşim oğlak çok alakasız ama 8yıldır evliyim :bbo: bir şekilde yürüyo dediğin gibi ama çok zıt görüşlerimiz olduğu için sürekli kavga ediyoruz Çok üzgünüm çoook arada sevgimiz olmasa sırnaşık şey neolurduk bilmiyorum bunada şükür tabiki..alkisalkisalkis

Ben terazi bucu eşim ise oğlak,burç uyumumuz bile yok ama 22 yıllık evliyiz.Bir şekilde sürüp gidiyor.Paylaşımlarınızı bekliyorum.

ılk önce Maşallah diyeyim 22 senebuyrunnnnnnnnn

Eşimle uyumumu hiç burçlara göre yorumlamadım,fallara göre özelliklerimiz tam tersi çıkıyor çünkü,çok güvenmiyorum..

Ama farklı olduğumuz yönlerimiz çokk,örneğin o çok sabırlıdır bense tam tersi..
Tartışmalarda benim gözüm bir şey görmez,o sesini bile yükseltmez..
Düzenlidir bense tam tersi...Gezmeyi çok sevmez ben severim vs.. vs...

Ben bu farklılıklarımızın bizi birbirine bağladığını düşünüyorum,eğer aynı karakterlerde olsaydık çok daha farklı olurdu bence..ıki cambaz bir ipte oynamaz misali...
Ayrıca insanlar kendinden farklı olan eşleri seçer yani benim gözlemlediğim bu, başta ben olmak üzere...

eşim yay... ben akrep burcuyum.

tek ortak yönümüz birbirimxe olan sevgimiz saygımız. ben vejeteryanım o etobur:)
ben gs liyim o fb li..
ve her işimi sol elimle yaparım o sağ...
ben uykusuz duramam o durur...
ben az yerim o çok iştahlıdır.
tatlıyı çok severim o sevmez pek.
o çok sosyaldir arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever ben ise asosyalim.. pek sevmem.

kararkterlerimizz çok farklıdır. ama aşkımız aynı:)

Ben terazi burcuyum
Eşim başak burcu
Burçlardan hiç anlamam sizce biz uyumlumuyuz :uhm:

Karakter olarak sorarsan çok uyumlu ve iyi anlaşan bi çiftiz

ben terazi eşim yay burcu.
anlaşırız ama hep ben alttan alırsam
8 yıldır bu şekilde devam edip gidiyor.

ben balık burcuyum duygusal hayalci kendi halinde merhametli
Eşimde oğlakk gerçekçii hırslı kimseye eyvallah etmeyen

Biz çok birbirimizi tamamlıyoruz
Ben duygusal yaklaşırım o "hayır öyle olmaz böyle olur aslında sen göremiyosun" der

Ve 3 senedir evliyiz hep de onun dediği çıkar..
Kendimle ilgili yada bizimle ilgili bütün konularda danışırım danışman gibidir sölemesi ayıp benim eşim...

ben ikizleirm eşim terazi burcu 6 aylık evliyiz tartışmasız tek günümüz olmadı.22 yıl bu adamla nasıl geçer die düşünür oldum şimdi size maşallah.
ben az yerim o çok
ben uykuyu severim o sevmez
ben tatlı yemem o tatlısız dakika yapamaz
ben rahatım oysa çok kaygılı
inanılmaz takıntılı
hep beni ezme ve lafını geçirme çabasında
yaşlarımız aynı ama çok çocuk ve şımarık
ilgi alanlarımız farklı
vss.vss.offf daraldım yine..

ben teraziyim o ise bir balık tamamen zıt ve farklı karakterlerdeyiz buna rağmen 10 yıllık bir gecmişimiz var ben düzenliyim o dağınık
ben kafama takarım o gamsız

genelde anlaşıyoruz
ben başak eşim terazi
ama ben burçlarla ilğisi olmadığını düşünüyorum.

Ben terazi burcuyum
Eşim başak burcu
Burçlardan hiç anlamam sizce biz uyumlumuyuz :uhm:

Karakter olarak sorarsan çok uyumlu ve iyi anlaşan bi çiftiz

Başak erkeği genelde çok takıntılıdır,sizin eşinizin yükselen burcu etkiliyordur.Terazi zaten uyum burcudur,onun için ilişkiniz düzgün gidiyor.

Çocuk olunca zıtlık filan kalmıyor,ne zamanki çocuklar kendi ayakları üstünde duruyor,yaş 40 lara gelince bir düşünce alıyor insanı ben kimim bunca yıl kendim için ne yaptım diye vs vs ,unuttuğun tüm zıtlıklar tek tek aklına geliyor ,yapacak tek şey takılmamayı öğreniyorsun

Oğlak bir kocan olsaydı inanırdın diye düşünüyorum.1 işkolik 2 ketum 3 sabit 4 ciddi 5 inat 6 en güzel özelliği sadakat.

Oğlak bir kocan olsaydı inanırdın diye düşünüyorum.1 işkolik 2 ketum 3 sabit 4 ciddi 5 inat 6 en güzel özelliği sadakat.

kaydirigubbakcemile3

Benim nisanlimda oglak.
Koca olarak nasil bilmiyorum ama nisanli olarak, sabit, ciddi, inat, sadakat gibi özellikleri cok dogru:)

Zor erkektir ama, lider ruhludur, hep 1. olmayi ister, dolayisiyla evdede son sözü ben söyleyeyim demek isteyecek gibime geliyor?

Dogrumudur?

valla arkadaslar bir oglak burcu kadini olarakcok inatci bir kisiligimdir..ama kadin olsun erkek olsun oglak burcu olan bir esiniz var ise cok sanslisiniz demektir...genelde hislerimizde hic yanilmayiz...tabi inatcilik gibi kotu bir huy olsada..damarina basmadigin surece hersey iyi gider diye dusunuyorum....
esim basak burcu...her ne kadar cok uyumlu iki burc oldugu soylensede ben hic oyle dusunmuyorum....cok zit yonlerimiz var...bir oglak olarak ciddiyetsiz mesafesiz seylerden nefret ediyorum hele sorun esim olunca ondan daha cok ozveri bekliyorum,daha cok saygi bekliyorum...ama genede iyiyizdir....benim gibi agresif ve inatci bir oglak a ,boyle alltan alan,gonulcelen bir basak illaki lazimmis....

dogru valla....kaydirigubbakcemile3birkeresinde hararetli bir konusma yasamistik esimle....donup bana hep en son sozu illaki sen soyleyeksin dedi ....dimi....evet ole dedim...

ama oyle biseyde varki oglakin ustune asla fazla gitmeyecesin....kendimden biliyorum..:lepi:

Başak erkeği genelde çok takıntılıdır,sizin eşinizin yükselen burcu etkiliyordur.Terazi zaten uyum burcudur,onun için ilişkiniz düzgün gidiyor.

Yorumun için teşekkür ederim

Takıntılı olan benim aslında kaydirigubbakcemile3

Eşim bana düşkün olduğundan hiç sesini çıkarmaz

Eşim düzenlidir temizdir

İkimizde birbirimize karşı paylaşımcıyız

Sen ben hesabı yapmıyoruz

Bu zaten bizi evlilikte mutlu eden

Yükselen burçlarımıza gelince

Ben yengeç kesin bilgi

Eşim yay sanırsam kesin olmamakla birlikte öyle tahmin ediyoruz

canım bizde de ben oğlak eşim balık yani tam tersi.
ama ben çok pratiğimdir eşim ise çok ağırkanlı. yani sabahları kalkarım kahvaltı hazırlarım çocuğu giydirir kendim gyinirim ve yine de ondan önce evden çıkmayı başarırım. bizim tartışmalarımızda hep benim onu beklememden kaynaklanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…