Kocasıyla zıt karakterde olanlar var mı?

:) ben yay burcuyum eşim akrep...
ben özgürlüğüme asırı duskunum ..biri benı kısıtlasın veya kıskansın uluorta en befret etiğim seydir..öylee sahşplenmelere gelemem ben..ve o kısıden zamanla uzaklasıp sogurum..
eşimdee tamm tersiiii pöff....neysekı bu duruma uzun kavgalar sonucunda son verdık (ona daha fazla beni sıkarsa ondna soguyacagımı soyledin oda kendını frenledi..frenlesinde bi zahmet)
et pek yemem,o deli olurrr.. bunun gbii seyler...
ortak yonlerımız
ıkımızde asırı sınırlıyızzz ama deli deliyi gorunce sopasını saklar lafını uyguluyoruz :))
canlı renkleri asırı seviyoruzzz , evim cıvıl cıvıldır bitane klasık esyam yoktur..
ıkımızde visneli ve limonlu dondurma seviyoruz.. , baklava gibi bol serbetli tatlılara bayılıyoruz
cocukları sevmıyoruz belkım ilerde kendı bebemizi severizzz :))))
çok titiziz
allahın yazısı kaderimmiş..iykide kaderim Aşkım.. ne kadar zıtlıklarda olsa onu çok seviyorum

Ben ıkızlerım esımse akrep burcu. Anlasamadıgımız yonler cok ama genelde 2 taraftan bırı alttan almak zorunda oluyor

Burclara göre hic degerlendirmedim uyumlu olup olmadigmizi???

Yaw kizlar bilen varsa bir el atin?
Ben akrep o terazi burcu, uyumlumuyuz biz acep?

Karekter yönlerimiz cok farkli.

biz eşimle okadar farklıyızki birimiz şama birimiz halebe bakıyoruz titizlik konusu hariç çok ilginç ama bu kadar farklı zevke ragmen çokta iyi anlaşıyoruz .

Ben AKREP,
Eşim ASLAN burcu,
bizde öyle aman aman çok uyumlu değiliz
arada anlaşmazlıklarımız çıkar ama zıtız
birbirimizden çok farklı olmamıza rağmen nasıl anlaşıyoruz
bende bilmiyorum :))

ben akrep eşim başak uyumsuz bir çiftiz bu yüzden kavgalarımız çok oluyor alsanaalsanasmile ama büyük aşkımız sayesinde sürdürmeye çalışıyoruz.kaydirigubbakcemile5

Oğlak bir kocan olsaydı inanırdın diye düşünüyorum.1 işkolik 2 ketum 3 sabit 4 ciddi 5 inat 6 en güzel özelliği sadakat.

Bende bu özellikleri yüzünden evlenmekten vazgeçtim :)

O bir akrep ya da balık burcu eş istemişti ben akrebim ama yapamadım ben onunla uzaklaştım:icecream:

ben boğayım o yengeç anlaşabildiğimiz düşünüyorum, ama bazen herkesin oluyodur anlaşamıyoruz:):)
Mesela o içinde ne varsa söylüyor, ben hep içime atıyorum.
O sonunda ayrılmak bile olsa herşeyi söyler, ben kendimi sıkar sıkar ağlarım...
Kısacası o çok konuşkan ki ben çok konuşanları sevmem,ben de tam tersi suspus bi insanım...
Başkaca da;çok şey vardır alsanaalsanasmilezaten biraz önce tartıştık :dilcikar:,herşeyi söyleyebilirim şu an
kaydirigubbakcemile3

bende burçlara göre hiç düşünmemiştim..ama biz çok zıttız,hemde uçlarda..ama severek evlendik ve çok mutluyuz...hiç sorun yaşamadık..

buarada ben ikizler,eşim akrep..

[I[/I]bende ilk evlenmeden burç uyumuna çok inanmamıştım ama şuan hiç anlaşamayan iki çiftiz ama baya evliliğimizide yıprattık ben akrep eşim oğlak...

ben oğlak eşim kova geceyle gündüz gibiyiz ama 10 yıldır çok güzel anlaşıyoruz.değişik karakterlere saygı duymakla alakalı

eşim koç burcu ben başak hiçbir ortak yanımız yok
ikimizde çok farklı şeylerden hoşlanıyoruz cinsellik dahil
ama allaha şükür 11 yıldır beraberiz çok tartışırız ufacık bir konudan kavga çıkar
ama önemli bir konu değilse hiçbirzaman uzamaz bizde inanamıyoruz hala nasıl evliyiz diye
çok seviyoruz sanırım sadece sevgimiz ayakta tutuyor bizi

ıkımızde koc burcuyuz.
ıkımızde ınatcıyız.
ıkımızde ben haklıyım dıyoruz.
ıkımızde benım sozum gecsın dıyoruz.
ıkımızde sınırlendıgımız zaman gozumuz hıc bır seyı gormuyor.
ıkımızde aılelerımızı savunmak adına bırbırımızı yıpratıyoruz.

Ben terazi eşim ikizler burcudur..
Zevklerimiz asla uyuşmaz ...
Ben daha sosyalimdir kendileri değildir...
Ben pek et yemem kendisi et sever...
Çok detayçıdır ben o kadar değilimdir ...
Çok şeyler var da neyseeeee
Bu şekilde tam 23 yıldlr evliliğimiz devam ediyor işte...
Ama en güzeli bana duyduğu aşkkk ..
Bu bana yetiyor işte....

aynı biz(

Oğlak bir kocan olsaydı inanırdın diye düşünüyorum.1 işkolik 2 ketum 3 sabit 4 ciddi 5 inat 6 en güzel özelliği sadakat.

bütün oğlak erkekleri aynı mı böyle yaw? kesinlikle çok doğru. aynı benim eşim. ben de boğa burcuyum. oğlak ve boğa için mükemmel çift derler, bi de ikimiz de toprak grubuyuz diye ama o kadar farklıyız ki. ikimizin de ayakları yere basar.ikimiz de evcimenizdir. ama ben hayat dolu cıvıl cıvıl bi insandım onunla evlenmeden önce. gezmeyi, eğlenmeyi, yenilikleri çok severim. o da gayet ağır, donuk, genç olduğu halde sürekli kendini yaşlı gibi hisseden, yıllar boyunca tv karşısında otursa sıkılmayan bi insan... :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…