Kocasıyla zıt karakterde olanlar var mı?

Lider diyemicem ama çalışkan olduğu için başarıyı yakalar ,aslında son sözü söylemezde söylermiş gibi yapar.Çocuklarına ve ailesine düşkündür.Sadıktır

zıt kutuplar birbirini çeker sözüne kesinlikle katılıyorum.. aşkımla zıt yönlerimiz anlaştığımız yönlerle aynı orantıda.. yine de herşeye rağmen mutluyum opuyorumnanaktan

Ben balık eşim aslan tamamen zıt insanlarız Balık duygusal olur derler ama bende duygusallık yok ruhsuz birisiyimdir hatta acımasız olduğumu bile söylerler Eşim sabit fikirlidir yönetmeyi sever yönetilmeyi değil zaten kavgalarımız hep bundan çıkar ben asiyimdir inatçı o kadar zıt karakterlerizki düşününce ortak bir paydamız olmadığını görüyorum ama buna rağmen 8 yıllık evliyiz buda enteresan

Oğlak bir kocan olsaydı inanırdın diye düşünüyorum.1 işkolik 2 ketum 3 sabit 4 ciddi 5 inat 6 en güzel özelliği sadakat.

tüm özellikler mi tutar ya, tam 12 den vurdun canım. tabi bir de şakalarını ilave edersek tam olacak. bu arada ben aslanım ve bu evlilik hala yürüyor!

kızlar zıt kutuplar olmasak belki eşlerimizi bize çeken bişiler olmazdı :)

çok zıt olmamak kaidesiyle bizdede yaşanıyor

kocam kova ben balık

kovanın titizliği ile balığın dağınıklığı bir araya gelince

kopacak kıyamet kaçınılmaz xD

Arkadaşlar eşimde ben de Koç burcuyuz. 3 senedir evliyiz çok tartışırız ama çok da severiz birbirimizi. Siz nasıl yorumlarsınız bu uyumu merak ediyorum.

ben başak eşim balık burç uyumumuz nedir bilmiyorum.çok uyumsuz bi çift olduğumuzu düşünmüyorum.arada terslikler tabiki oluyor.oda normaldir.ama ben daha sakin daha alttan alan yapım yardır.birbirimizi idare ediyoruz işte

ikimizde aslan burcuyuz ama çok da benzemiyoruz birbirimize
zaten uyumun burçlarla pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum ben
farklılıklarımıza gelince o sinirlidir ben sakin
o acelecidir ben değil
o çabuk panik olur ben daha soğukkanlıyımdır
çok duygusaldır ben onun kadar değilim galibaCADIARZU
ama zaman geçtikçe eşim bana benzemeye başladı gibikaydirigubbakcemile3daha sakin ve sabırlı oldu bense daha sinirli:jeyyar:
evleneli 8 yıl olacak orta yolu buluyoruz galiba:roflol::roflol:

Bende teraziyim! hihoyyyt Esim boga burcu.. 3 sene nisanli kaldim, 1,5 senedir evliyim

Karakterimizde cok zit yonler var, ama cok ortak noktalarimizda var, mesela ikimizde

guzel ve luks seylerden hoslaniriz, zevkimize duskunuz, guzel yemek, iyi bir film gibi

Sohbet etmeyi, gulmeyi, bildiklerimizi, duyduklarimizi yorumlamayi, paylasmayi severiz..

Bazi hobilerimiz ayni mesela...

Fakat ben gezmeyi severim, sosyalimdir, o da sosyaldir, ama daha cok evcimendir, ne de olsa toprak burcu..

Ikimizde liderligi elimize almaya calisiriz, ve bu yonden cok tartisiriz..

Artik dersimizi aldik ve ikimizde alttan almaya calisiyoruz Şeniz

Ben Teraziyim , benim eşim de Oğlak. İnanılmaz derece de zıttız. 13 yıllık beraberliğiz war we hiç hatırlamıyorum ki aynı şeylerden hoşlandığımızı. Ben gezmeyi , eğlenmeyi , şehir hayatını sewiyorum. O sessiz sakin doğa hayatını. Benim sewdiğim yemekleri o sewmez , onunkileri ben. Aklıma gelenler bunlar.

Çok haklısın Mihriban yıllar içinde karı koca birbirlerinin huylarını alıyor.Eşimin hiç sevmediğim bir huyu var,en ufak bir şey için ''niye benim haberim yok der''.Lüzümlu lüzumsuz her şey için kullanır bu boş cümleyi.Bende nefret edriyorum sözlerden.Geçen fark ettim iş yerinde aynı kelimeleri ben kullanıyorum.Üstelik aynı tavırla.Körle yatan şaşı kalkar bu luyor demek.

Canım sanıyorum Terazi-Oğlak kombinasyonunda sorun var.Aynen bizde tamamen birbirimizin tersiyiz.Bizde 22 yıllık evliyiz .Zıtlıklar yada yılların etkisi sanki birbirimizden koptuk sanki.Gezmeyi sevmez,kızımla tatil yapıyoruz,yada mutlaka peşimize birilerini katar,ona kalsa yazlığımızda kışında oturur ama ben şehirden kopamam şimdilik direniyorum.vs vs vs vs saymakla bitmez.

Ben boga burcuyum, esim ise yengec burcu...
Sanirim aramizdaki en büyük fark, benim daha mantikli esimin ise daha duygusal olmasi...
Boga-yengec birlikteligi uyumu hakkinda fikirlerinizi bekliyorum kizlaryerimseniben

ben başak
eşim koç..
banada deyı verın gariii..

Bizde tam tersi ben koç..
Sözlüm başak.. sırnaşık şey
Valla burc uyumlarına baktığınızda alakasız diyolar ama birbirlerini tanıdıklarında güzel bi ilişki ortaya çıkar diyo bi yandanda..
Ben bütün olayların netleşmesini isterim her sefernde o çok rahat bakarız,ederiz,olabilr,belki,o gün gelsin konuşurz nefret eder oldum bu kelimelerden..
Hee bide çok ısrar ediosam susturmak için tmm dio snra ee hani dediğimde ölemi demiştim hatrlamıorum çok ısrar etmişsin tamam demek zorunda kalmışım hayırı kabl edicekmiydn sanki die cwp werio sırnaşık şey
Mesela ben duygularımı çok belli eden biriyimdir o öle değildir bizim en büyük zıtlığımız bu heralde..

ben balık eşimse yengeç zemuszemus
yorumlara baktıımda da cennet çıkma ilişki diolar
bende öle oldunu düşünüyorum
elbet zıtlıklarımız var olmazmıı
ama o zıtlıkların bi şekilde üstesinden gelmeyi yada orta yolu bulamyı biliyoruz
seviyorum seviliyorumm en güzelide bu olsa gerekk :asigim:

ben aslan
eşim oğlak
aksi gibi kızımda oğlak

eşim bana inatçısın der o daha bi inatçıdır bunu kabul etmez.
yemek konusunda sürekli sebze yer,hamur işi sevmezzzz
çok fazla dışarı gezmeye götürmez ben gitmek istediğimizde nereye gidecez ne yapacaz der (bi yere götürüp pasta yemedirmek yada kahve içmeye gitmek aklına gelmez)
ki ben arada gezmeyi isteyen biriyim
böle devam ederrrrr

burçlara göre değil ama karakterimize göre çok zıttız..ben akrep o balık...
ben sebze severim,o et.
ben çok sakin ve duygusalım,o ise sinirli ve ketum..
ben tutumlu sayılırım,o savurgan
aşk filmlerini severim,o ise nerde karete,boks filmi var onları izler,
avmleri severim,o ise nefret eder,
çok uyurum,az uyur,
sigaradan nefret ederim,2 paket içer,
yani birimizin sevdiği şeyi diğeri sevmez.
çok zıttız sosyal konularda hiç birbirimizle anlaşamayız. ben siyah derim o beyaz der.bazen yaptıklarına gıcık olurum o da bana.nasıl birbirimiz sevdik hayret ediyorum.zıtlar birbirini çeker diye boşuna dememişler..

biz eşimle muutluyuz....
ben terazii o koç burcuu ikikmzde liderilk öncü olmayı seviiyoruzzzbirazda aksiyyiz galililba ama
genede aşıgım onaaaa

ben Boga burcuyum esim Koc.
Ben onu aktif biri olur bilirdim,ama uykuya cok duskun. Cok zitt insanlariz, ben gezmeyi eylenmeyi, her seyi denemeyi seviyorum, ama daha cok evde oturmagi, dogrusu uyumayi :)) seviyor, bi de tutucu. o olmaz dogru digil, bu ayip millet ne dusunur,
Ama yok ben karar verdim, duzelticem onu :)))))

benimde aynı çok farkılıyız ben ikizlerim eşim akrep ama tam bi akrep yaniii tamamen farklı dünyalardayız :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…