• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaya anneni sevmiyorum demek

Ben fazla politik insanlari samimi bulmuyorum pek ne yalan soyleyeyim. Kimisinin karakteri oyledir belki ama coğu ne "şiş yansin ne kebap" olan insanlarin yalan soyledigini dusunuyorum ve samimiyetsiz geliyor. Eşim de sevmez.

Ben politik olamam mesela cunku eşim beni ve huylarimi tanıyor, biliyor. Mesela şu aşagidaki cümleyi ben eşime kursam samimiyetime asla inanmaz. Cunku basimin ustunde yeri var gibi süslü konuşmam normalde, laf kalabaligi yaptigimi düşünür.
Bir de kalbimi kiran birini kirmaktan bu denli korkacak veya umursayacak biri degilimdir.

Şu cümleyi kurmam eşimin gozunde beni direkt asagi ceker yani, yalan soyledigimi anlar. 😂
Bence bu denli ezbere gitmemek lazim. Herkes politik olamaz, olsa da inandirici olmaz.
Kız ezber değil misal bunun denginde bişey olması lazım ben 8 yıllık evliyim benim eşim içimi dışını biliyo ben direk sevmiyorum kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda ben saygıda kusur etmiyosam onlarda ezmeye çalışmayacak beni kusura bakmasınlar torunlarını rüyalarında görürler diyorum açık açık da söylerim ama herkesin dinamiği farklı tabi ki

Kız ezber değil misal bunun denginde bişey olması lazım ben 8 yıllık evliyim benim eşim içimi dışını biliyo ben direk sevmiyorum kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda ben saygıda kusur etmiyosam onlarda ezmeye çalışmayacak beni kusura bakmasınlar torunlarını rüyalarında görürler diyorum açık açık da söylerim ama herkesin dinamiği farklı tabi ki

İşte onun dengi de ayni şeyler olur asagi yukari. Bir çok kisi beğenmiş mesela o yorumu ama dediginiz gibi herkesin dinamiği, karakteri farkli.
Butun ilişkilerini politik yaşayan bir insan o cumleyi kursa siritmaz belki ama öbür türlü çok yapcik durabilir.
Zaten hayatini politik olmakla yuruten insan da kalkip "nasil demeliyim" sorusunu sormaz yani. 😂😂😂 ya da sorar mi bilemiyorum...

sonuçta eşler bir çok şeyin farkındadır ama annesini asla kötülenmesini istemez bu herkes için geçerli,söylerseniz ne olmasını beklıyorsunuz.Kv aranda sorun olduğunda Annen bazen çok kırıcı konuşuyor diye çıtlatırsın...Bunun ne derdi var yine diye düşünmemiş olur.
Benim kv bazen ne konuştuğunu bilmez etrafa karşıda öyle benle bir dialogunda olduysa sonra baktı nahoş durumda kalıyor sen bana bize bakma biz ole herşeyi konuşuyoruz kızım der.Eşimde genelde mutfakta bahcede bana sorar alınmadın dimi sorun yok yüzüme bakar biliyorsun işte kafa gidip geliyor yaşlandı artık nezaman gidiyoruz der 🤣 Fazlada kalmayı sevmez.
Bense ne kızarım ne küserim nötr durumda günümü yaşarım doğa havası alırım evime dönerim👍

Back
X