Kocaya anneni sevmiyorum demek

Yanlış .
Çünkü her ufak sızlanmanda zaten annemi sevmiyorsun uyduruyosun olur dediği
Annendir başımın üstünde yeri var ama beni çok kırıyor ben onu kırmamak için uzak durmak istiyorum zira daha fazla dayanamam kalbini kırarım diye korkuyorum denir
Kuzum konu ac okuyalim parti kur oya verelim bekarlar olarak

Eşim sevip sevmediğimi anlar zaten, gereksiz yere dile getirmem

Ama sevmiyorsam tutup “anneni seviyorum, değer veriyorum ama şöyle böyle” de demem. Bana göre değil çünkü. Sevmiyorsam sevmiyorumdur.

Ben de sevmem esim de farkindadir ama sevmiyorum denilmez elbette ki.
hatta sey derim ben “annen bana sunu sunu dedi ama ben yaslidir kalbini kirmayayim diye cevap vermedim ama cok zoruma gitti dedigi”
oyle mutlu olur ki bu yaptigima iyi yapmissin deyip gider annesiyle kavga eder neden oyle dedin diye.
politik davranmak lazim biraz her dogru her yerde soylenmez ki..

Ben başta söylemezdim anlamazdı bizi daha da yüz göz ederdi sonra söyledim yavaştan alıştı şimdi istediğim zaman söylüyorum haklı olduğum için ses edemiyor bence sizde çekinmeyin söyleyin mesafeyi korur en azından

Eşime rol kesmiyorum. Annesini sevmiyorum, sevmedigimi soylemişliğim de var.
Ama herkesin evliliği, eşi farklı. Benim eşim beni biliyor ve bu durum bize sıkıntı olmuyor, başkasina sıkıntı olabilir.

Yanlış .
Çünkü her ufak sızlanmanda zaten annemi sevmiyorsun uyduruyosun olur dediği
Annendir başımın üstünde yeri var ama beni çok kırıyor ben onu kırmamak için uzak durmak istiyorum zira daha fazla dayanamam kalbini kırarım diye korkuyorum denir
Hatta "ben onu seviyorum anne/kız gibi olmak istiyorum, o neden beni bir türlü sevemedi, çok üzülüyorum" diye eklenir. :KK70:

Sevmek zorunda değilsiniz annesini. Fakat annesinin tuhaf hareketlerinden eş sorumlu değildir.
Siz bu adamla evlisiniz annesiyle değil.
Bu ayrımda ise eşiniz üzmeyin adamı.

Direk sevmiyorum derseniz acik kapi birakmamis olursunuz..Belki ilerde seversiniz.Sevmem icin ugrastiniz mi yoksa bikac olaydan mi yola cikarak sevmiyorum dediniz?

Söyledim, konusu açılırsa yine söylüyorum. Hatta küçük bacisini ekstra sevmediğimi de ilettim.
Güzel oluyor yani reis

Yüzüne söylemek elbette hoş olmaz. Zaten hoşlanıp hoşlanmadığını alıyordur. Belki sizde sevmiyor değil de sadece kırgın ve soğuksunuzdur. Bence birinden nefret etmek ve sevmemek, o kötü hisleri insan içinde
taşıdıkça aslında kendine kötülük yapıyor. O hisler insanın enerjisini ruhunu emiyor.

Valla ben kendimi tutamıyorum bazen. Tabi benim kaynanam ( Farklı biraz kimde olsa çıldırırda) Evet bunları bunları yaptı ama sende zaten onu sevmiyorsun dediğinde evet sevmiyorum diyorum. Rol yapamam valla🙄🙄🙄

Benim kayınvalideme karşı hiç bir duygum yokken ben sevmiyor konumuna düştüm.Sebebi ise annesi beni hiç tanımadığı halde bile gelinimi çok seviyorum diyip eşimin beynine işledi.Tabi ben daha tanımadığım için birşey demedim.Sonra o iyi oldu ben kötü.hatta ben bile inandım sevdiğine eşime attığı mesajları görünce sonra bir baktım bunları sadece eşime söylüyor.Benim yüzüme düşmanmışım gibi bakıyor.ne arar ne sorar ben ararım bazen açar bazen açmaz.Ama o hep arar oldu ben aramayan oldum.Benim pskoljim iyi degil panik atak ilacı kullanıyorum sağım solum belli olmaz diye göz dağı verdi eşime söyleyince annem öyle bir ilaç kullanmıyor sen yalan söylüyorsun dedi.Bunu nasıl beceriyor bilmiyorum..Onun yaptıgı gibi eşimin yanında yüzüne gülüp eşim gidince ters ters konusmam lazımdı aslında ama oynayamadım.Pişmanda değilim.Kendi benliğimi karakterimi kaybedecek kadar kimseyi sevmedim sevmem.O yüzden nefret bile etmiyorum.Canı sıkılan bu teyzeler sıkıntıdan öyle oyun oynayıp huzursuzluk çıkartmaya bayılıyorlar.Kendi kaynanalarından ne gördüyse onu yapıyorlar ama buysa amaçları alsınlar oğullarını onların olsun bırakın.Açıkcası benim umruda bile degil artık.Kimsenin entrikalarını çekmek zorunda degilsiniz👍
Aynen ya yapmacık yapmacık gelinimi seviyorumlar. Hayır tanımadan nasıl sevdin anlamsız değil mi. Ve de yüze Baska arkaya Baska tavrını yeminle ben kv de gördüm. Ondan öyle korktum ki ben kendimi izah dahi etmiyorum. Onunla aşık atılmaz.

• Beğen
Reactions: LSD
Back
X