- 22 Mart 2019
- 705
- 1.458
- 113
- Konu Sahibi Maviguverciin
her gün diyorum
saydırıyorum artık eşimde alıstı sıfır tepki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu mesajdakileri yapıyorum yine olmuyor. Annem iyi niyetli sen plancısın diyor ee şimdi be olacakKuzum konu ac okuyalim parti kur oya verelim bekarlar olarak
İçinizde tutun benceMerhaba arkadaslar başlıktanda anladığınız gibi kocaya anneni sevmiyorum demek ne kadar dogru. Kaynana cok kotuluk yaptıysada ondan her seferde nefret etmeni saglasa da. Eşimize anneni sevmiyorum demek yanlış mı?
Mükemmel.... Adam dediğin kim nedir bilecek... Bilmiyorsa uzak tutacak dengeyi koruyacak eşini ezdirmeyecek.... Ne mutlu böyle kadınlara... Diğer türlü cambazlık traplen düşmeden durma sanatı..... Çok yorucu yazarken bile sıkıldımBenim kayınvalideme karşı hiç bir duygum yokken ben sevmiyor konumuna düştüm.Sebebi ise annesi beni hiç tanımadığı halde bile gelinimi çok seviyorum diyip eşimin beynine işledi.Tabi ben daha tanımadığım için birşey demedim.Sonra o iyi oldu ben kötü.hatta ben bile inandım sevdiğine eşime attığı mesajları görünce sonra bir baktım bunları sadece eşime söylüyor.Benim yüzüme düşmanmışım gibi bakıyor.ne arar ne sorar ben ararım bazen açar bazen açmaz.Ama o hep arar oldu ben aramayan oldum.Benim pskoljim iyi degil panik atak ilacı kullanıyorum sağım solum belli olmaz diye göz dağı verdi eşime söyleyince annem öyle bir ilaç kullanmıyor sen yalan söylüyorsun dedi.Bunu nasıl beceriyor bilmiyorum..Onun yaptıgı gibi eşimin yanında yüzüne gülüp eşim gidince ters ters konusmam lazımdı aslında ama oynayamadım.Pişmanda değilim.Kendi benliğimi karakterimi kaybedecek kadar kimseyi sevmedim sevmem.O yüzden nefret bile etmiyorum.Canı sıkılan bu teyzeler sıkıntıdan öyle oyun oynayıp huzursuzluk çıkartmaya bayılıyorlar.Kendi kaynanalarından ne gördüyse onu yapıyorlar ama buysa amaçları alsınlar oğullarını onların olsun bırakın.Açıkcası benim umruda bile degil artık.Kimsenin entrikalarını çekmek zorunda degilsiniz![]()
Politik olmak lazim ben olamıyorum
Yapi meselesi
Politik olanlar kazanir
Ben gibi olanlar yaya kalır![]()
Yanlış .
Çünkü her ufak sızlanmanda zaten annemi sevmiyorsun uyduruyosun olur dediği
Annendir başımın üstünde yeri var ama beni çok kırıyor ben onu kırmamak için uzak durmak istiyorum zira daha fazla dayanamam kalbini kırarım diye korkuyorum denir
ben yapamıyorum zten de kimisi yapıyor isinebakiyorBen fazla politik insanlari samimi bulmuyorum pek ne yalan soyleyeyim. Kimisinin karakteri oyledir belki ama coğu ne "şiş yansin ne kebap" olan insanlarin yalan soyledigini dusunuyorum ve samimiyetsiz geliyor. Eşim de sevmez.
Ben politik olamam mesela cunku eşim beni ve huylarimi tanıyor, biliyor. Mesela şu aşagidaki cümleyi ben eşime kursam samimiyetime asla inanmaz. Cunku basimin ustunde yeri var gibi süslü konuşmam normalde, laf kalabaligi yaptigimi düşünür.
Bir de kalbimi kiran birini kirmaktan bu denli korkacak veya umursayacak biri degilimdir.
Şu cümleyi kurmam eşimin gozunde beni direkt asagi ceker yani, yalan soyledigimi anlar.
Bence bu denli ezbere gitmemek lazim. Herkes politik olamaz, olsa da inandirici olmaz.
ben yapamıyorum zten de kimisi yapıyor isinebakiyor
Benim onu sevmediigmi oyle biliyorki demedigim halde
Diyorki geçen sabah annemi hic mi sevmiyorsun dedi
Yorum yapmadim![]()
Ben hinclaniyorum agzima geleni sayasim geliyorBenim eşim de biliyor da yine de soylemişligim var.İcim rahatladi.
Merhaba arkadaslar başlıktanda anladığınız gibi kocaya anneni sevmiyorum demek ne kadar dogru. Kaynana cok kotuluk yaptıysada ondan her seferde nefret etmeni saglasa da. Eşimize anneni sevmiyorum demek yanlış mı?
Elbette ki çok yanlış..Her olayda Direk kafasında bu algı oluşacak.. Bazı yerlerde zaten annemi sevmiyorsun tabi böyle konuşursun tabi ki böyle yanlış anlarsın vs gibi düşünmesini sağlamış olursunuz.. Kaldı ki eşiniz açısından da acı bir durum olur zaten karısının annesini sevmiyor olması...Merhaba arkadaslar başlıktanda anladığınız gibi kocaya anneni sevmiyorum demek ne kadar dogru. Kaynana cok kotuluk yaptıysada ondan her seferde nefret etmeni saglasa da. Eşimize anneni sevmiyorum demek yanlış mı?
Yok artık bide seviorum mu dicem daha neler... basbaya nefret ediyorum işteBu da soru mu?
Tabi ki yanlış....
"Sen zaten annemi sevmiyorsun" diyen bi dırdırcı yaratacaksınız durduk yere...
"Anneni çok seviyorum, benim için çok değerli ama bana söylediği sözler ve davranışları karşısında kendimi çok değersiz hissediyorum" denir...