Kocaya cilve???

34sanem

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
152
64
13
45
Eşimin artık sürekli cilve beklemesinden ööö geldi arkadaşlar ,bu cilve nasıl bişeyse ipuçları verinde bilmeyen arkadaşlar faydalanalım

azcık çekici şeyler giyin de adamların gözü gönlü açılsın

Leopar tayt deri kıyafetler değil benim sorduğum hal hareket davranışlara örnek

Cilve eşittir gırgır:).. leopar desenli tatytta şart tabi:)
)))leopar tayt solda sıfır kalır benim kıyafetlerin yanında ,mesele davranışlar konuşmalar ben anlamadım bu adamın cilve beklentisi ne kıyafet süs püs değil o kesin çünkü ona özel değil zaten öyleyim ,bende eksik olan davranışlar sanırım (( tamda bebek çalışmalarını hızlandırmamız gereken bi dönem bide,

Aaa cilve benim göbek adım

Koooccaaaaciiişşşkkkooo diye atla üstüne durmadan amma aşkımmmmm yaaaaa de ağzını büze büze kırıt sexülü şeyler giy :)

Al daha ne olsun

Bence cilveli olunmaz , doğulur :):):)
Adama bir kaş göz atarım , yürürken yanına otururken ne bileyim kızz işte yapıdan sanırım cilveli olmak ... Kıyafetle falan alakası pek yok bana göre.

Aynada profiline bak nasıl daha seksu gozukuyorsun

Saçın basın dağınık gez yada tipuzunu dağınık yap arkadaslrin önerileri artı bunlar :))

Arada savur saçlarını bı bahane ile parfüm kokun ona kadar gitsin

Yok yawrum 9 yıldır öğrenmiyor çabalamıyor bile accık insan oynak olur her iş bir ciddiyetle yapılmaz
Ahahaha şimdi sen söyleyince bı düşündüm de eşim çok ciddi olaydı o an ayyyy insan kendini kötü hissederdi yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…