Maleseff benim esimde bekliyor surekli ama yapamiyorum yani hamurumda yokEşimin artık sürekli cilve beklemesinden ööö geldi arkadaşlar ,bu cilve nasıl bişeyse ipuçları verinde bilmeyen arkadaşlar faydalanalım
Canım benim aklına gelebilecek çekici kıyafetler fazlasıyla giyildi davranışlarda bi sıkıntı var galibaazcık çekici şeyler giyin de adamların gözü gönlü açılsın
)))leopar tayt solda sıfır kalır benim kıyafetlerin yanında ,mesele davranışlar konuşmalar ben anlamadım bu adamın cilve beklentisi ne kıyafet süs püs değil o kesin çünkü ona özel değil zaten öyleyim ,bende eksik olan davranışlar sanırım (( tamda bebek çalışmalarını hızlandırmamız gereken bi dönem bide,Cilve eşittir gırgır:).. leopar desenli tatytta şart tabi:)
ay onu bilemedim valla insanın içinde olcak bazısı var duruşu ile kocasını kendine çekiyor.Leopar tayt deri kıyafetler değil benim sorduğum hal hareket davranışlara örnek
Sonradan olmaz desene ((en azından birazcık ((ay onu bilemedim valla insanın içinde olcak bazısı var duruşu ile kocasını kendine çekiyor.
Azcık saf taklidi yapcan "aaaa ben onu anlamadıaaaam" diyeceksin dudakları büzereksonra arada "hahahahay" diye şuh kahkahalar atacaksın
Ona da sen ogretcen bacım :)))Alemsinizya
Benim kocaya da biri öğretse şu cilveleşmeyi
Adam mübarek has kalas
Yok yawrum 9 yıldır öğrenmiyor çabalamıyor bile accık insan oynak olur her iş bir ciddiyetle yapılmazOna da sen ogretcen bacım :)))
Ahahaha şimdi sen söyleyince bı düşündüm de eşim çok ciddi olaydı o an ayyyy insan kendini kötü hissederdi yahuYok yawrum 9 yıldır öğrenmiyor çabalamıyor bile accık insan oynak olur her iş bir ciddiyetle yapılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?