- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 997
- 73
- Konu Sahibi EstrellaMorente
Hayat böyle kızım napakOooh evet yaa ver paraları ver paraları 2 dk sonra yerlerde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayat böyle kızım napakOooh evet yaa ver paraları ver paraları 2 dk sonra yerlerde![]()
Ahahah benim ki de oryantal istiyo sonra açıyorum remix müzikler birlikte kopuyoruzKızlar ya cok guldum yazdıklarınıza benım eşim yabancı muzıkte ona dans etmemı ıstıyo bır kere cesaret geldı sacma sapan oynadım ıkıncıye de ıstedıgınde yapmadım cunku bende cılveli degilim galıba gulesim geliyordu oynarken tabı o safım bakıyordu oyle mutlu mutlu![]()
Kız mutlu baktığına göre hoşuna gitmişKızlar ya cok guldum yazdıklarınıza benım eşim yabancı muzıkte ona dans etmemı ıstıyo bır kere cesaret geldı sacma sapan oynadım ıkıncıye de ıstedıgınde yapmadım cunku bende cılveli degilim galıba gulesim geliyordu oynarken tabı o safım bakıyordu oyle mutlu mutlu![]()
Bu işin saati yoktur bacım geç olsun güç olmasın yap bişeylerHayat böyle kızım napakben bu akşam bir şey yapmayacağım çünkü şirketten geç çıkacağım amaaa yaaaarııııın
![]()
hahahahah çok iyiymişBen bir keresinde karşısında seksi seksi dans edeyim dedim. Sonra olay nasıl o hale geldi bilmiyorum en son karşılıklı efe oynuyorduk.
Bi de ellerini böyle açacaksın, bak böyle böyle diye bana gösteriyordu :/
Yavrum konuşturma beni bir bildiğim vaaaarBu işin saati yoktur bacım geç olsun güç olmasın yap bişeyler![]()
![]()
Kız mutlu baktığına göre hoşuna gitmişniye yapmıyosuuuun a aaa
![]()
Bazen eşimde bana oynasana der bende dans etmeyi hiç bilmem yıldız tilbe gibi bişey çıkıyor ortayaAhahah benim ki de oryantal istiyo sonra açıyorum remix müzikler birlikte kopuyoruz![]()
![]()
Bazen eşimde bana oynasana der bende dans etmeyi hiç bilmem yıldız tilbe gibi bişey çıkıyor ortaya
Dans etmeyi bilen kadın başka bişey bilmesede olurçok büyük artı
Kesinlikle dans çok önemliBazen eşimde bana oynasana der bende dans etmeyi hiç bilmem yıldız tilbe gibi bişey çıkıyor ortaya![]()
Dans etmeyi bilen kadın başka bişey bilmesede olurçok büyük artı
Yaaaa konuş konuş konuşşşşYavrum konuşturma beni bir bildiğim vaaaar![]()
Burdan olmaaaz bebişimmYaaaa konuş konuş konuşşşş![]()
Sende olabilecek yerde söyle bekliyom hadi zaten daha o mesaajıda söylemedinBurdan olmaaaz bebişimm![]()
Şekerim oku sayfaları ne tüyolar var delirrisinBen de cilvesiz olmaya çalışıyorum
hahahha cidden nasıl olunur bilmiyorum ama çok zor olmamalı ya. Beklenmeyen öpücüklerle, tatlı dille, sevgi sözcükleriyle başlayabilirsin.![]()
Hahahah hemen okuyorum bakalımŞekerim oku sayfaları ne tüyolar var delirrisin![]()
Her yeri mum ışığıyla aydınlat, bir elbise giy fakat camasir giyme, sen dokun n sen iste, istekli olduğunu belli et o birşey anlatırken gözlerini onun gözlerinden ayırma, ve birden bire op sonra seni dinliyorum de,ama buna benEr bir sürü şey yapabiilirsinMerhabalar,
Konu başlıkta belirttiğim gibi hanımlar
3 yıllık evliyim bir kızım var, eskiden çok olaylı zamanlar geçirdik ama 1.5 yıldır çok şükür inanılmaz iyiyiz
Ancak şöyle bir durum var kiiiiii;
Yapım gereği erkeksiyimdir biraz yani yatak odası farklı tabii de bahsettiğim normal evin içinde cilve işve bende sıfırBunu eşim değil herkes söyler etrafımda
Benim canıma artık tak etmiş durumda süslü püslü cilveli kikir kikir olmak istiyorum
Lütfen konuyla ilgili yardım istiyorum![]()