Kocaya cilveli olma yolları (:

Kızlar ya cok guldum yazdıklarınıza benım eşim yabancı muzıkte ona dans etmemı ıstıyo bır kere cesaret geldı sacma sapan oynadım ıkıncıye de ıstedıgınde yapmadım cunku bende cılveli degilim galıba gulesim geliyordu oynarken tabı o safım bakıyordu oyle mutlu mutlu :KK53::KK53:
Ahahah benim ki de oryantal istiyo sonra açıyorum remix müzikler birlikte kopuyoruz :D :D

Kızlar ya cok guldum yazdıklarınıza benım eşim yabancı muzıkte ona dans etmemı ıstıyo bır kere cesaret geldı sacma sapan oynadım ıkıncıye de ıstedıgınde yapmadım cunku bende cılveli degilim galıba gulesim geliyordu oynarken tabı o safım bakıyordu oyle mutlu mutlu :KK53::KK53:
Kız mutlu baktığına göre hoşuna gitmiş :halay: niye yapmıyosuuuun a aaa :D

Biz mesela çalıştığımız için akşam eve gelince eşim ben mutfakta yemek yaparken oda arkamda masada oturur haber felan izler yanımda olır. ben ara sıra giderim boynunu felan öperim. Ya da ayaktaysak bilerek sürtünürüm felan . eve gelince pijama yerine tayt ya da daha güzel gözüken şeyler giyierim dekolteli tişörtler felan bilerek bazen önünde eğilip gösteririm eşim de hep der iyi ki seninle evliyim tam kadınsın sen diyr.bunları deneyebilirsin.

İşve cilve cidden insanın içinden gelen birşey, ısmarlama olmuyor yapmacık duruyor.
Zorlarsanız da taklit gibi durur çünkü karakteriniz oturmuş artık.
Yatak odası hayatımız çok iyi diye çok kez belirtmişsiniz, bi tık ilerisi konunun taşınmasına yol açar aman dikkat.
Ayrıca işve cilvenin sonu illa yatak odasına bağlanmaz ki, amaç yatak odasına renkli bir şekilde gitmekse okey ama genel olarak cilveli olmak bu değil zaten.:KK51:

Bazen eşimde bana oynasana der bende dans etmeyi hiç bilmem yıldız tilbe gibi bişey çıkıyor ortaya:KK45:
Dans etmeyi bilen kadın başka bişey bilmesede olur:KK53: çok büyük artı

hic de bile... Ben oynamayı biliyorum hatta çok da güzel oynarım ama esim ben oynarken benimle alay ediyor. Koskoca emirasalih hocanın hareketlerine bak hiç utanmiyorsun diyor :D (din kültürü öğretmeniyim diye böyle söylüyor)

ne yaparsan yap yaranamazsın yani boşver :P

Ben de cilvesiz olmaya çalışıyorum :KK24:
hahahha cidden nasıl olunur bilmiyorum ama çok zor olmamalı ya. Beklenmeyen öpücüklerle, tatlı dille, sevgi sözcükleriyle başlayabilirsin. :KK68:

Merhabalar,

Konu başlıkta belirttiğim gibi hanımlar:KK53:

3 yıllık evliyim bir kızım var, eskiden çok olaylı zamanlar geçirdik ama 1.5 yıldır çok şükür inanılmaz iyiyiz:nazar:

Ancak şöyle bir durum var kiiiiii;

Yapım gereği erkeksiyimdir biraz yani yatak odası farklı tabii de bahsettiğim normal evin içinde cilve işve bende sıfır :eek: Bunu eşim değil herkes söyler etrafımda :KK14:

Benim canıma artık tak etmiş durumda süslü püslü cilveli kikir kikir olmak istiyorum :KK8:

Lütfen konuyla ilgili yardım istiyorum:halay:
Her yeri mum ışığıyla aydınlat, bir elbise giy fakat camasir giyme, sen dokun n sen iste, istekli olduğunu belli et o birşey anlatırken gözlerini onun gözlerinden ayırma, ve birden bire op sonra seni dinliyorum de,ama buna benEr bir sürü şey yapabiilirsin

Back
X