Kocaya cilveli olma yolları (:

bir keresinde televizyon izlerken oynaşıyorduk, niyeyse gıdıklayayım dedim. 'yapma, yapma!' dedi, ben de naz yapıyor sandım. Daha coşkun gıdıklamaya devam ettim. 'bak bayılırım yapma' dedi. Bayıldı.

hayatımda yaşadığım en büyük travmaydı. meğer gerçekten gıdıklanınca bayılıyormuş.

:D :D Ay kusura bakmayın, o an kötüdür ama böyle anlatınca çok güldüm...

cilveli olunmaz doğulur. banada çok cilvelisin fazla cilvelisin derler. ama ben gram makyaj yapmam süslü püslü giyinmem de yoktur hatta rüküş giyinirim sayılır.

ama dişlerim bembeyazdır sigara kullanmama rağmen. bir kadının en güzel cilvesi güllüşüdür. 32 diş sırıtmıcaksın tabi. bir konu mu geçti patlat kahkayı birden kes tek kaşını kaldır yeter bu kadar lakırdı işimize dönelim de.

yemek masasında yemek mi yiyorsunuz yere bişey düşürün alırken de onun olmayacak bir yerine temas edin ayy eben değmedim elim değdi diyin.

mesala aklına gelmıcek bıseye ıltıfat edin. göğüs kıllarına mesala. :) ben biraz hanzo olduğum için. şu kılların seni çok erkekçe gösteriyor beni tahrik ediyor diyin.

hep bayanların eli öpülür yalnış bence. işten gelince soğuk elini alın öpün ve sen bu ellerle çalıştın mı bugun amma usumus dur ısıtayım diyin pijamınzdan içeri soku :)

bu yontemler bende yarıyor valla size de tavsıye ederım
Oha :KK53: Su son fikre ba yil dimmm deneyelim bakalim :21:

Yapıyla alakası var yoksa yoktur varsa vardr.. Kocalardan da bekliyoruz bişeyler ama aynı tas aynı hamam

Her yeri mum ışığıyla aydınlat, bir elbise giy fakat camasir giyme, sen dokun n sen iste, istekli olduğunu belli et o birşey anlatırken gözlerini onun gözlerinden ayırma, ve birden bire op sonra seni dinliyorum de,ama buna benEr bir sürü şey yapabiilirsin
Yaa bayıldım En Büyük KK kesinlikle yapıcam haftasonuu teşekkğr ederimmHoppa

Gün geçmiyor kk ya bir cilve konusu daha açılmasın :halay:
Arkadaş hemcinslerim olarak erkege doğru gidiyoruz erkeklwsiyoruz sanırsam :)10 yılsonu söyle konular açılabilir mesela kk da :esim benim tıraş bıçağimi kullandı ne yapmaliyim :)yada kocam mini bana suslenmiyor vs vs
.mümkündür yani
Çile mevzusu na gelince esim tutuklu 5 aydır ve haliyle ben evde koltuğa mindere falan cilvesi yapamaaayaguma göre :)eşime diyorumki geldiğinde bir haydar abiylen karsilasabilirsin :)bende artik biyik bırakıp
Beyaz çorap giyip bacakbacak üstüne atıyorum :)):super:

Valla şu an istanbul 2 derece benim olduğum yer, kıçım dondu. Eve kendimi zor attım, peteğe yaptığım cilveyi bir görseniz, dudaklarımı bile ısıttım.

Paçalı donlarımı giydim ve uzun çoraplarımı dizime kadar çektim. inanılmaz bir zevk battaniyeyle aşk yaşamak. Ahh canım evim kurban olduğum. Benim cilve anlayışım budur.

Back
X