- 24 Mayıs 2016
- 750
- 1.483
- 113
- Konu Sahibi EstrellaMorente
Ben takipteyim kuzum bakalım kim yürücek bu gece kocişine![]()
Bende gaza geldim ama yürüyemicem izinliyim malesef bir hafta beklemem gerekecek :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben takipteyim kuzum bakalım kim yürücek bu gece kocişine![]()
O zaman sen takip et ben yürüyeyim bacım olur muBende gaza geldim ama yürüyemicem izinliyim malesef bir hafta beklemem gerekecek :)
UvvvHer yeri mum ışığıyla aydınlat, bir elbise giy fakat camasir giyme, sen dokun n sen iste, istekli olduğunu belli et o birşey anlatırken gözlerini onun gözlerinden ayırma, ve birden bire op sonra seni dinliyorum de,ama buna benEr bir sürü şey yapabiilirsin
Cilvedir tabi qıı daha ne olsunbende eşim işten gelince ellerini yıkarken gider arkasından sarılırım çok hşuna gider sahiplenici olduğunu düşünür buda bi cilvemidir bilmem ama![]()
bir keresinde televizyon izlerken oynaşıyorduk, niyeyse gıdıklayayım dedim. 'yapma, yapma!' dedi, ben de naz yapıyor sandım. Daha coşkun gıdıklamaya devam ettim. 'bak bayılırım yapma' dedi. Bayıldı.
hayatımda yaşadığım en büyük travmaydı. meğer gerçekten gıdıklanınca bayılıyormuş.
iyi bari sevindim öğrenmem gereken çok şey var benimde iyi oldu bu konu vallaCilvedir tabi qıı daha ne olsun![]()
Valla bencedeiyi bari sevindim öğrenmem gereken çok şey var benimde iyi oldu bu konu valla
olur tabi bir turda fazladan dön ben dönemiyorumO zaman sen takip et ben yürüyeyim bacım olur mu![]()
![]()
Ohacilveli olunmaz doğulur. banada çok cilvelisin fazla cilvelisin derler. ama ben gram makyaj yapmam süslü püslü giyinmem de yoktur hatta rüküş giyinirim sayılır.
ama dişlerim bembeyazdır sigara kullanmama rağmen. bir kadının en güzel cilvesi güllüşüdür. 32 diş sırıtmıcaksın tabi. bir konu mu geçti patlat kahkayı birden kes tek kaşını kaldır yeter bu kadar lakırdı işimize dönelim de.
yemek masasında yemek mi yiyorsunuz yere bişey düşürün alırken de onun olmayacak bir yerine temas edin ayy eben değmedim elim değdi diyin.
mesala aklına gelmıcek bıseye ıltıfat edin. göğüs kıllarına mesala. :) ben biraz hanzo olduğum için. şu kılların seni çok erkekçe gösteriyor beni tahrik ediyor diyin.
hep bayanların eli öpülür yalnış bence. işten gelince soğuk elini alın öpün ve sen bu ellerle çalıştın mı bugun amma usumus dur ısıtayım diyin pijamınzdan içeri soku :)
bu yontemler bende yarıyor valla size de tavsıye ederım
BayildimmmOhaSu son fikre ba yil dimmm deneyelim bakalim
![]()
Ben bunları yapamam ya kocam beni salak gibi görür die utanırım :)OhaSu son fikre ba yil dimmm deneyelim bakalim
![]()
Yaa bayıldımHer yeri mum ışığıyla aydınlat, bir elbise giy fakat camasir giyme, sen dokun n sen iste, istekli olduğunu belli et o birşey anlatırken gözlerini onun gözlerinden ayırma, ve birden bire op sonra seni dinliyorum de,ama buna benEr bir sürü şey yapabiilirsin
Ayyy teşekkür ederim bacımmKızlar şu cilvesi çok olan kadınları tebrik ediyorum
Benim gibi odun olanlara yazık kocalarina
@karpuz_suyu seni tebrik ediyorum ne olur bende senin gibi olsaydim![]()