Kocaya cilveli olma yolları (:

Evet evet işte bu!:KK58: işte benim kast ettiğimdr bunlar zaten bende tatlı dil falan hiç yok adam onu yapmazsan safi odunsun diyor:KK70: hani öyle kocacımmm erkeğimm falan benim istediğim bunlar eveeet :KK70:
yavaş yavaş bacım
alıştır dilini yani söylemeye yanlış anlaşılmasın hemen :D
bide pardon o işi yaparken de kullan bu sözleri sızlanmayı azaltır

Sofrayı hazırlarken her gidiş gelişte bir yerini öp :)) yemekten sonra çay faslınız varsa böyle kuru incir badem fındık koy imalı imalı espriler yap :KK70: arada sırada eline bi yerlerine dokun, o esnada yanağını dudağını falan öp. Güler yüz ve öpücük hiç eksik olmasın :) ha bi de evde tayt giy sürekli :p hem rahat hem hoş gösteriyor :))))
Tayt giydiğimdr deliriyor zaten :D sofra mevzusunu çok sevdim bu arada şahaneymiş mutlaka deniyeceğim çok merci:KK68:

Eşine masaj yap bence çok hoşuna gider :P

Ben çok cilveli olduğumu düşünmüyorum ama eşim bana kedi gibisin der. Çoğunlukla güler yüzluyum. Yakin teması severim. Sofrada bile elini tutarım. Her fırsatta öperim. Sık sık onu sevdiğimi söylerim, iyi ki evlenmişiz derim falan filan... Bazen yalandan trip atarim sırf o gelsin sarılsın diye :D

Tabi biz artık 3 yılı devirdik utangaçlık filan kalmadı.
ooovvvv :cool:

Giy seksi bi gecelik gel odasının kapısına şuh bir kahkaha sonrası çıkar dilini kapıyı yalıyormuş gibi yap sonrada git mutfağı toplamaya devam et al sana değişiklik :KK70:

Bence kahkahan eksik olmasın sırıtmak zorunda değilsin suratın asık olmasın yeter

Koptum resmen yaaaaa:rolleyes::rolleyes:

cilveli kadın olunmaz cilveli kadın doğulur. mesela sibel can. cilvenin dibi var kadında. bende beğenmem ayrı, ama kadın cilveli işte. mesela irem derici o kadın cilveli olmaz, olamaz, yapamaz. herkes cilveli olamaz. ama cilvenin yaratacağı etkiyi yaratan farklı şeyler..neden olmasın

Yorumlardan birinde "Kapıyı yala" filan diyen mi oldu abi ben mi yanlış gördüm :KK70:
İnşallah yanlış görmüşümdür.
Kapıyı yala demedim yalamış gibi yap dedim:KK70:
Arkadaşlar gün arkadaşlarımın birbirine verdiği tavsiye idi çok dalgasını geçtik burayada öyle yazdım Altınada asıl yorumumu yazdım :KK70: ama hayatın gerçeği yapanlarda var:KK70:

Back
X