Kocaya cilveli olma yolları (:

cilveli kadın olunmaz cilveli kadın doğulur. mesela sibel can. cilvenin dibi var kadında. bende beğenmem ayrı, ama kadın cilveli işte. mesela irem derici o kadın cilveli olmaz, olamaz, yapamaz. herkes cilveli olamaz. ama cilvenin yaratacağı etkiyi yaratan farklı şeyler..neden olmasın
Bende o farktan istiyorum işte, İrem Derici konusunda hak veriyorum mesela son oynadığı reklamda bence çok iğrenç :D

Kapıyı yala demedim yalamış gibi yap dedim:KK70:
Arkadaşlar gün arkadaşlarımın birbirine verdiği tavsiye idi çok dalgasını geçtik burayada öyle yazdım Altınada asıl yorumumu yazdım :KK70: ama hayatın gerçeği yapanlarda var:KK70:
Yalamışlar mı yalar gibi mi yapmışlar acaba :DDD sen benlen dalga mı geçtin yani bacım :halay:

Bende tam tersi çok cilveliymişim.aslında çokta memnun değilim bu durumdan.bende erkek Fatma gibi kızlara özenir dururum.
maalesef bu yapıyla alakalı sanırım.annemde bebekliğinde böyleydı der hep.değişmeye çalıştım ama olmuyo eksilerini de çok yaşadım hayatımda.mesela normal erkek arkadaşlarım bile bi zamansonra kur yaptığımı falan sanıp evlilik teklifiyle geliyolardı.oysa ben çok severdim kız erkek kanka gibi takılanları.
Gerçekten işve cilve adına yaptığım bilinçli hiçbişey yok.Ama bitek şu var.eğer bi kişyle sohbetten mutluysam,yanında olmaktan huzurluysam gözlerimin içi güler ve onu dinlerken tik gibi göz kırpar kafamı hafif kaldırırım.bunu işve cilve gibi değilde gerçekten mutlu olduğum için yaparım.ama eşime nişanlıyken başka insanlara yapmıcama dair söz vermiştim çok etkileniyomuş.
bide mesela kavga anında da yaptığımda hemen sular duruluyo.o kızgın adam gidiyo .kavga da bile seni seviyorum mesajı alıyor heralde.
NOT: bu arada Sibel Can gibi değil işve cilvem.Çok severim kendisini ama ondakini biraz yapmacık buluyorum.Sanki karşındakini etkilemek içinmiş gibi geliyor.

biz de eşimle yakında tam olarak kardeş olcaz. ben de evlendiğim zaman jartiyerler gecelikler... fantastik hareketler falan yapardım. baktım adamda bir hareket yok:işsiz::işsiz::işsiz: ben de bıraktım artık. geçenlerde tüm o tarz gecelikleri poşetliyip bazanın altına kaldırdım. zaten artık içine giremem, bebek de var. bitti yani bende o işler.

Fantazi olayıyla ilgili genel fikrimi söylemek istiyorum insanı doyumsuzlaştırıyor böyle çok arada sırada içinden çok geldiği zamanlarda yapmak lazım yoksa düzünün bi esprisi yokmuş gibi oluyor sık sık öpmek yerine duygulu öpmek mesaja boğmak yerine çok yoğun stresli bi gününde ya da beklenmedik anlarda mesaj atmak gibi evde misafir varken mesela misafirler gidince deee:halay:

Fantazi olayıyla ilgili genel fikrimi söylemek istiyorum insanı doyumsuzlaştırıyor böyle çok arada sırada içinden çok geldiği zamanlarda yapmak lazım yoksa düzünün bi esprisi yokmuş gibi oluyor sık sık öpmek yerine duygulu öpmek mesaja boğmak yerine çok yoğun stresli bi gününde ya da beklenmedik anlarda mesaj atmak gibi evde misafir varken mesela misafirler gidince deee:halay:
Hahahahaha eskiden o bana derdi mesela hadi karıcım eve gidelimde ..... :D böyle mi hahaha

Ben baştan yaratın beni demedim zaten farkındaysanız. Tavsiye istedim ancak bir tavsiyeniz yok ise teşekkürler bana bir şey katmayan yorumunuz için :KK54:
Yorum ille de tavsiye içermek zorunda değil. Bence burda ne tavsiye gelirse gelsin yapınızda işve cilve yoksa bi yere varmayacaktır. Sizi baştan yaratmak gibi bir düşüncede yazmadım zaten, nerden çıkardınız? Sizi iğnelemeye de çalışmadım. Kendi fikrimi yazdım. Beğenmezseniz göz ardı edersiniz olur biter.

Bence işve cilveden önce biraz gardınızı düşürün. Kavgaya her an meyilli olmanız ve sert üslubunuz size bahsettiğiniz "erkek fatma" duruşunu kazandırmış olabilir. Daha naif olmaya çalışın. Kimse size düşman değil

Yorum ille de tavsiye içermek zorunda değil. Bence burda ne tavsiye gelirse gelsin yapınızda işve cilve yoksa bi yere varmayacaktır. Sizi baştan yaratmak gibi bir düşüncede yazmadım zaten, nerden çıkardınız? Sizi iğnelemeye de çalışmadım. Kendi fikrimi yazdım. Beğenmezseniz göz ardı edersiniz olur biter.

Bence işve cilveden önce biraz gardınızı düşürün. Kavgaya her an meyilli olmanız ve sert üslubunuz size bahsettiğiniz "erkek fatma" duruşunu kazandırmış olabilir. Daha naif olmaya çalışın. Kimse size düşman değil
Yorumu başka nicke yazmıştım siz neden alındınız?

Back
X