Bunu bize birilerinin lutfetmesine ne gerek var aradığı insanlar tamam hadi dese koşa koşa gidecekti umrunda olmayacaktım kiGereksiz bir şey yapıyorsun.esin sana öyle yada böyle hadi pazar günü birlikteyiz demiş.Sen sevinçle bunu karşılamaliydin ki o da sana daha çok yaklaşsin.
Benim esimde gece gunduz surekli gorevde bizde vakit geciremiyoruz hakli olabilirsiniz ama yanlis dusunuyorsunuz bi pazar gununuz varmis onu da kuserek gecirmeyin derim bunu cezalandirarak degil ancak konusarak halledebilirsiniz ..kızlar merhaba biz karı koca çalışıyoruz ve tek tatil günümüz pazar bundada eşimin arkadaşlarıyla okey oynama isteği yüzünden burnumdan geliyor hemen her pazar gidiyo yaf daha 11 aylık evliyiz ben istiyorum beraber olalım o istiyor dışarı çıkayım. sıkıldım artık.birlikte bişeyler bile yapsak beni eve bırakınca yine koşuyor onların yanına.biraz önce tartıştık yine 40 kez anlattım sana su Pazar'ları beraber geçirelim istiyorum diye neymiş ben dinlenecekmişim o da biraz kafa dağıtacakmış aradı arkadaşları da kandil ne okeyi dediler bana yanaşmaya başladı bende millet reddetti diye bana yanaşma boşa uğraşmış olursun dedim neymiş pazar tatil olmasaymış keske çalışsaymış Pazar'ları benim dırdırımı çekmezmiş şimdi oturuyor salonda tv izliyor konuşmayacağım onunla madem pazarı benimle geçirmeyi istemiyor otursun bi basına bütün gün diğer odada oturucam gitmeyeceğim onun olduğu odaya ama bunada bi ders vermeliyim sizce ne yapıp yola getirebilirim bunu
vur kırbacıkızlar merhaba biz karı koca çalışıyoruz ve tek tatil günümüz pazar bundada eşimin arkadaşlarıyla okey oynama isteği yüzünden burnumdan geliyor hemen her pazar gidiyo yaf daha 11 aylık evliyiz ben istiyorum beraber olalım o istiyor dışarı çıkayım. sıkıldım artık.birlikte bişeyler bile yapsak beni eve bırakınca yine koşuyor onların yanına.biraz önce tartıştık yine 40 kez anlattım sana su Pazar'ları beraber geçirelim istiyorum diye neymiş ben dinlenecekmişim o da biraz kafa dağıtacakmış aradı arkadaşları da kandil ne okeyi dediler bana yanaşmaya başladı bende millet reddetti diye bana yanaşma boşa uğraşmış olursun dedim neymiş pazar tatil olmasaymış keske çalışsaymış Pazar'ları benim dırdırımı çekmezmiş şimdi oturuyor salonda tv izliyor konuşmayacağım onunla madem pazarı benimle geçirmeyi istemiyor otursun bi basına bütün gün diğer odada oturucam gitmeyeceğim onun olduğu odaya ama bunada bi ders vermeliyim sizce ne yapıp yola getirebilirim bunu
Iyi de çocuk değil ki cezalandiracaksniz.Bir yerde okumuştum.bir kimsenin bir şeyi yapmasını istiyorsunuz.o zan o davranışı yaptığında Coşkun bir sevinçle karşılayın.sitem asla etmeyin.ogünü sizi görmeye gelmiyor.Geldiğinde sitem edip laf vurmayin.Sevgiyle karşılayın diye.Bunu bize birilerinin lutfetmesine ne gerek var aradığı insanlar tamam hadi dese koşa koşa gidecekti umrunda olmayacaktım ki
Yen'i actiğim konuya bakarmısınvur kırbacı
konuşarak çözersiniz. bu ark. hanımları varsa her hafta 8 li olarak bir araya gelin. ister evde ister dışarda ?
Arkadaşlar ben adamı Yen'i Yen'i tanıyorum arkadaşları aradı biraz önce inanın hiçbirşey söylemedim hatta mutfakta tatlı yapıyordum sanki karşısında ben konuşuyormuşum gibi başladı kendi kendine tartışmaya İnan'ın hiçbirşey söylemedim en son yanıma geldi mutfak tezgahını yumrukladı hatta biran bana vuracak sandım ama vurmadı bıktım senden çalışan kadınla evlenme demişlerdi bana diye bağırarak çarptı kapıyı çıktı amacı sadece kendini haklı çıkartmak tamam gitsin zaten bişeyde demedim aslında normalde akşamları biraz sıkıldım dese ben aratıp gönderiyorum ama bu olmadı yani bi okey için insan karısını bu denli yıpratmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?