Kocayı cezalandırma

Ruhudeli

Kadrolu Deli
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.486
1.175
133
kızlar merhaba biz karı koca çalışıyoruz ve tek tatil günümüz pazar bundada eşimin arkadaşlarıyla okey oynama isteği yüzünden burnumdan geliyor hemen her pazar gidiyo yaf daha 11 aylık evliyiz ben istiyorum beraber olalım o istiyor dışarı çıkayım. sıkıldım artık.birlikte bişeyler bile yapsak beni eve bırakınca yine koşuyor onların yanına.biraz önce tartıştık yine 40 kez anlattım sana su Pazar'ları beraber geçirelim istiyorum diye neymiş ben dinlenecekmişim o da biraz kafa dağıtacakmış aradı arkadaşları da kandil ne okeyi dediler bana yanaşmaya başladı bende millet reddetti diye bana yanaşma boşa uğraşmış olursun dedim neymiş pazar tatil olmasaymış keske çalışsaymış Pazar'ları benim dırdırımı çekmezmiş şimdi oturuyor salonda tv izliyor konuşmayacağım onunla madem pazarı benimle geçirmeyi istemiyor otursun bi basına bütün gün diğer odada oturucam gitmeyeceğim onun olduğu odaya ama bunada bi ders vermeliyim sizce ne yapıp yola getirebilirim bunu

Gereksiz bir şey yapıyorsun.esin sana öyle yada böyle hadi pazar günü birlikteyiz demiş.Sen sevinçle bunu karşılamaliydin ki o da sana daha çok yaklaşsin.
Bunu bize birilerinin lutfetmesine ne gerek var aradığı insanlar tamam hadi dese koşa koşa gidecekti umrunda olmayacaktım ki

Benim esimde gece gunduz surekli gorevde bizde vakit geciremiyoruz hakli olabilirsiniz ama yanlis dusunuyorsunuz bi pazar gununuz varmis onu da kuserek gecirmeyin derim bunu cezalandirarak degil ancak konusarak halledebilirsiniz ..

Benimde eskiden boyke bir sevgilim vardi ctesi acil tecil kosardi okey grubuna ,pazar gorusemiyoruz zaten herseyi sikis tikis yapardik ,okeye yetissin diye ,
Ama evli olsaydim o donemde bu kadar umursamam ,
Haftanin her gunu berabersiniz ,biraz serbestlik iyidir kendinize baska arkadaslar edinin

vur kırbacı
konuşarak çözersiniz. bu ark. hanımları varsa her hafta 8 li olarak bir araya gelin. ister evde ister dışarda ?

hiç anlamıyorum tatil günlerini kadın kocasıyla geçirmek isterken adamların arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemesini.
arada olur tabiki ama düzenli hele getirdiyse hiç hoş değil.
birlikte geçirdiğiniz zamanları daha keyifli hale getirseniz.senin dirdirin felan dediğine göre evde kalınca sizinle huzursuz olacağını düşünüyordur belki.
bence uzatmayin şimdi hazırlanın ve salonun kapısının önüne gidin.
ben hazırlandım hadi sende hazırlan beraber çıkalım deyin.
yada cikmayacaksaniz çay demleyin gidin ve bişey yok gibi muhabbet edin.
dışarı çıkması için daha çok bahane sebebi veriyorsunuz suan eşinize.

Şimdi böle surat yaparak elinize birşey geçmez aksine keşke arkadaşlarım uygun olsaydıda burda bu suratı çekeceğime onlarla mutlu olurdum fikrini iyice yerleştiriyorsunuz adamın beynine . Bence hemen bu moddan çıkan ve beraber yapmaktan zevk alacağınız şeyler yapıp birliltede gayet iyi zaman geçirebildiğinizi gösterin . Hem cezalandırmaya çalışırken gereksiz yere ilişkinizi yormuş olmuyor musunuz ? Gününüzü boşa harcamayın

insanın içinden gelecek, öyle zorlamayla, cezayla, tehditle sizinle vakit geçirdiğinde siz o vakitten keyif alabilecek misiniz...

Eşinden başka derdin yok galiba. Adamı takmasan kendine ödül ona ceza olacak ama neyse uğraşacak başka şeyin yoktur senin şimdi :)

Bunu bize birilerinin lutfetmesine ne gerek var aradığı insanlar tamam hadi dese koşa koşa gidecekti umrunda olmayacaktım ki
Iyi de çocuk değil ki cezalandiracaksniz.Bir yerde okumuştum.bir kimsenin bir şeyi yapmasını istiyorsunuz.o zan o davranışı yaptığında Coşkun bir sevinçle karşılayın.sitem asla etmeyin.ogünü sizi görmeye gelmiyor.Geldiğinde sitem edip laf vurmayin.Sevgiyle karşılayın diye.

Arkadaşlar ben adamı Yen'i Yen'i tanıyorum arkadaşları aradı biraz önce inanın hiçbirşey söylemedim hatta mutfakta tatlı yapıyordum sanki karşısında ben konuşuyormuşum gibi başladı kendi kendine tartışmaya İnan'ın hiçbirşey söylemedim en son yanıma geldi mutfak tezgahını yumrukladı hatta biran bana vuracak sandım ama vurmadı bıktım senden çalışan kadınla evlenme demişlerdi bana diye bağırarak çarptı kapıyı çıktı amacı sadece kendini haklı çıkartmak tamam gitsin zaten bişeyde demedim aslında normalde akşamları biraz sıkıldım dese ben aratıp gönderiyorum ama bu olmadı yani bi okey için insan karısını bu denli yıpratmamalı

Sizde kendinize bir arkadaş grubu edinin. Her pazar toplanın, kahvaltı sinema filan. 2 durumdan biri olur sonuçta. 1. Si eşiniz arkadaşlarınıza zaman ayırdığınız için kıskanıp, sizinle vakit geçirmek için plan yapabilir
2. olarak bu durum işine gelip rahat rahat arkadaşları ile takılmaya devam edebilir.

Neden dışarı çıkıp kafa dagitmiyorsun
Bunun için kocana ihtiyacın yok.
Rahatla gevse
Kendini bu kadar kasmana değmez.

Evet o zaman başka tabii.Ama ne alaka çalışan bayanla evlenme.Bizde çalıştık sonuçta.Evlilik karşılıklı Anlayısla olur.Herkes üzerine düşeni yaparsa hayat akıp gider
Dediğinizde doğru bir okey gidemedim diye de eşini yıpratmak insan.bence henüz evlilik sorumluluğunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…