Kocayı cezalandırma

Annem senelerce bu gidip gece yarılarına kadar okey bilmem ne oynamasıyla uğraştı babamın. Üstelik bu sıralarda küçük kardeşime hamileydi, onu doğurdu, ilk bebeklik zamanları vs. vs. Hep üç çocukla uğraşarak geçti. Ev hanımıydı da. Babamın tayininden dolayı küçük ilçelerde oluyorduk. Çok yapacak bir şeyi de olmuyordu. Kavga da etse babam asla dinlemezdi. Gece onikide gelirdi eve neredeyse her gün. Bayağı bir süre böyle devam etti. Annem onu işte haftada üç günle falan sınırlamayı başardı kavgalarla. Tayin çıkınca hemen kendine yeni bir lokal buluyordu. Sonra annem gitti memurluk sınavı vardı o zamanlar ona hazırlanmaya başladı. Açıktan üniversite okumaya başladı, lise mezunuydu. Memur oldu, atandı. Bizi de aldı üç saat uzaklıktaki bir şehre yerleştik. Babam haftasonları geliyordu sadece. Bir iki sene böyle oldu. Babam sonra tayin isteyebildi, bir araya geldiler. Araları kötü falan değildi bu dönemde. Yani özellikle ayrı yaşamıyorlardı. Ama annem kendi kariyerine kendi hayatına odaklandı. Babamı hayatının odak noktası olmaktan çıkardı. Sonradan babam kendiliğinden bıraktı oyun oynama işini. Nasıl oldu bilmiyorum. Belki annemin o tavrı işe yaradı belki de yeni taşındığımız yerde bu kez öyle bir ortam bulamadı.
Babamın anneme yaptığını eşim bana yapmaya kalksa iki hafta sonrasında mahkemeden boşanma celbini elinde bulurdu. Birbirimizden ayrı yerlerde kafa dağıtacaksak niye evlendik? Benimle zaman geçirmek onu sıkıyorsa ben onu hiç istemem. Beraber zaman geçirmeyeceksek de onun çamaşırlarını yıkamaya, onunla aynı evde yaşamaya niye devam edeyim? Bana sadece yük olacaksa ne işi var hayatımda?
Ama annemin boşanamama hastalığı vardı zaten. Ona bir şey diyemiyorum.
Sizinki en azından haftada bir gün sanırım. Ama ben yine de katlanamazdım.

ben adamı Yen'i Yen'i tanıyorum arkadaşları aradı biraz önce inanın hiçbirşey söylemedim hatta mutfakta tatlı yapıyordum sanki karşısında ben konuşuyormuşum gibi başladı kendi kendine tartışmaya İnan'ın hiçbirşey söylemedim en son yanıma geldi mutfak tezgahını yumrukladı hatta biran bana vuracak sandım ama vurmadı bıktım senden çalışan kadınla evlenme demişlerdi bana diye bağırarak çarptı kapıyı çıktı amacı sadece kendini haklı çıkartmak tamam gitsin zaten bişeyde demedim aslında normalde akşamları biraz sıkıldım dese ben aratıp gönderiyorum ama bu olmadı yani bi okey için insan karısını bu denli yıpratmamalı

Kavga etsek de evden çıkmaya bahanem olsa diyormuşmuş. Siz cevap vermeyince kendi kendine kavga edip kendi kendine tepki olarak evden çıkmış İyi de çalışan kadın olmasanız ondan daha çok ilgi beklerdiniz bütün gün evde onu bekleyeceğiniz için. Çok saçma bir ruh halinde şu an kendisi sanırım. Evlilikten bunalmış gibi. Bir süre hiç ilgilenmeyin bence ne hali varsa görsün.

Öyle yapıcam zaten ne hali varsa görsün hatta akşam birlikte yatmamayı bile düşünüyorum

Öyle yapıcam zaten ne hali varsa görsün hatta akşam birlikte yatmamayı bile düşünüyorum
Ya yatak ayırınca kötü yerlere gidiyor iyice onu pek tavsiye etmem. İyice soğursunuz bu sefer.
Bu sonuçta böyle bir dönem. Geçecek gidecek öyle düşünün.

Sen hakisin helde yeni evli iseniz bence tabrini koy oda bi esnin olduğunu sorumlulugunu bilsin once es sonra arkadas birak kendisi gelsin özür dilesin

Esim hafta ici de hafta sonu da bulusur arkadaslariyla ve ben hic problem etmedim bunu.
Biliyorum ki onlarla vakit gecirmek ona iyi geliyor o arkadaslarinin yanindayken ben genellikle temizlik yapiyorum evle ilgileniyorum ve onun sevdigi yemekleri yapip gelmesini bekliyorum.
Beni ozlemis olarak eve geliyor.
Eve geldigi saat de cok uygun bir zaman dilimi oluyor.
Rahatsiz degilim bu durumdan acikcasi
Ve ben de yeni evliyim 1 bucuk yil oldu.
Biraz kendi haline birakmayi denerseniz iyi olur belki.
Ceza olmaz ama

Esimin bekar arkadaşları var onlarda maca çağırır sürekli eşim 1 gitmez 2 gitmez 3 de mecbur kalıyor
Benimde zoruma gidiyor pazar günü aile günüdür bana göre ailenle Zaman geçirmen için vardır yani
Ama ben de çıktığı Zaman'lar surat asmam Onu kapıya kadar Uğur'larım öperim seni Bekliyorım bak özlüyorum gibi şeylerle gönderiyorum Adam mahcup oluyor bana karşı geldiğinde çaydır tatlıdır veririm hoş tutarım ki beni tercih etsin ev ortamını huzuru dışarda bulamasın bulamıyor zaten
Elhamdulillah
İnşeAllah sizde düzelirsiniz evinizde bakara suresi okuyun yada netten acın sürekli okunsun evde huzurunuz için iyi gelir inşeAllah
Ceza olayına girmeyin yatakları ayırmayın Bence

Eğer hiç pazar birlikte vakit gecirmiyorsaniz , böyle bir fırsatı çok eğlenceli gecirebilirdiniz.
En azından birlikte olursanız nasıl vakit gecirebiliyorsunuz ogrenirdi.
..
Diğer yandan bencede herkesin kendine ayirabilecegi, kafasını dagitabildigi zamanlar , alanları olmalı.
Bunu kısarsanız mutsuz olur mutsuz edersiniz.

En azından bir pazar birlikte, bir pazar arkadaşlarıyla , ya da sabah akşam şeklinde bölerek anlaşabilirsiniz.
Sizde kendinize program yaparsınız, yapmalısınız.

Bence kesinlikle haklısın. Konuşmuşsun konuşmadan anlamadıysa tavrını koy ortaya. Halada değişmezse sende pazarları arkadaşlarınla geçir. Kısasa kısas

İyi yapmışsın. Kadınlar hep alttan alan, gerdan kıran taraf olmak zorunda değil. Arkadaşları gelmeyince lütfeder gibi seninle gitmeye karar vermiş. Allah razı olsun kandil günü hayır işlemiş.
Gitme oturduğu odaya, yap kendine bir çay, aç dizini otur izle. Bir de kendine pazar günleri çıkacak arkadaş edin, o da evde lönk diye kalsın okey oynamadığı günler. Aklı başına gelsin.

Bundan sonra ona bişey demeden pazar sabahı dışarı çık.. akşama kadar gelme. . Totosu kalkmış beyimizin..

Bence sende okey oyna onların hanımları sevgilisi ne varsa kocana de onlarla ufak bişeyine her hafta oynayn mesela bu hafta kaybeden birdaha ki hafta mangal ısmarlyck vs gbi bence onlarda zevk alır sizde esinizle olursunuz güzel vakit gecirirsiniz keyifli olur bence dene derim

Ben artık o adamla zaman geçirmek istemiyorum

Herkes surat yaparak Yanlış yapmışsın falan demiş de ne yapacaktı pardon? Her hafta izin gününde Evde eşi varken boş beleş adamlar gibi okey oynamaya gitmek nedir yahu? Neden evlenmiş o zaman? Hayır yani at binmeye, balık tutmaya falan da gitmiyor kahvede okey oynuyor.

Ceza konusuna gelince pazar günleri kendine bi aktivite bul. O okeye gittiğinde nasılsa evdesin diye rahat olamasın, aklı sende kalsın. Spora falan git mesela. Hiçbir şey yapamazsan avmye falan git ama kesinlikle onun okeyden dönmesini bekleme

sizde kendi arkadaslarınızla plan yapın , aileniz yakında ıse onlara gıdın o yokmuş gibi davranın eğerki birşey derse biz evliyiz ve ben beraber birşeyler yapmak için çok uğraştım sen ayrı takılmayı tercih ettiğin için bende planlarıma artık seni dahil etmiyorum deyin bu kadar basit yani kısasa kıssas yapın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…