Annem senelerce bu gidip gece yarılarına kadar okey bilmem ne oynamasıyla uğraştı babamın. Üstelik bu sıralarda küçük kardeşime hamileydi, onu doğurdu, ilk bebeklik zamanları vs. vs. Hep üç çocukla uğraşarak geçti. Ev hanımıydı da. Babamın tayininden dolayı küçük ilçelerde oluyorduk. Çok yapacak bir şeyi de olmuyordu. Kavga da etse babam asla dinlemezdi. Gece onikide gelirdi eve neredeyse her gün. Bayağı bir süre böyle devam etti. Annem onu işte haftada üç günle falan sınırlamayı başardı kavgalarla. Tayin çıkınca hemen kendine yeni bir lokal buluyordu. Sonra annem gitti memurluk sınavı vardı o zamanlar ona hazırlanmaya başladı. Açıktan üniversite okumaya başladı, lise mezunuydu. Memur oldu, atandı. Bizi de aldı üç saat uzaklıktaki bir şehre yerleştik. Babam haftasonları geliyordu sadece. Bir iki sene böyle oldu. Babam sonra tayin isteyebildi, bir araya geldiler. Araları kötü falan değildi bu dönemde. Yani özellikle ayrı yaşamıyorlardı. Ama annem kendi kariyerine kendi hayatına odaklandı. Babamı hayatının odak noktası olmaktan çıkardı. Sonradan babam kendiliğinden bıraktı oyun oynama işini. Nasıl oldu bilmiyorum. Belki annemin o tavrı işe yaradı belki de yeni taşındığımız yerde bu kez öyle bir ortam bulamadı.kızlar merhaba biz karı koca çalışıyoruz ve tek tatil günümüz pazar bundada eşimin arkadaşlarıyla okey oynama isteği yüzünden burnumdan geliyor hemen her pazar gidiyo yaf daha 11 aylık evliyiz ben istiyorum beraber olalım o istiyor dışarı çıkayım. sıkıldım artık.birlikte bişeyler bile yapsak beni eve bırakınca yine koşuyor onların yanına.biraz önce tartıştık yine 40 kez anlattım sana su Pazar'ları beraber geçirelim istiyorum diye neymiş ben dinlenecekmişim o da biraz kafa dağıtacakmış aradı arkadaşları da kandil ne okeyi dediler bana yanaşmaya başladı bende millet reddetti diye bana yanaşma boşa uğraşmış olursun dedim neymiş pazar tatil olmasaymış keske çalışsaymış Pazar'ları benim dırdırımı çekmezmiş şimdi oturuyor salonda tv izliyor konuşmayacağım onunla madem pazarı benimle geçirmeyi istemiyor otursun bi basına bütün gün diğer odada oturucam gitmeyeceğim onun olduğu odaya ama bunada bi ders vermeliyim sizce ne yapıp yola getirebilirim bunu
ben adamı Yen'i Yen'i tanıyorum arkadaşları aradı biraz önce inanın hiçbirşey söylemedim hatta mutfakta tatlı yapıyordum sanki karşısında ben konuşuyormuşum gibi başladı kendi kendine tartışmaya İnan'ın hiçbirşey söylemedim en son yanıma geldi mutfak tezgahını yumrukladı hatta biran bana vuracak sandım ama vurmadı bıktım senden çalışan kadınla evlenme demişlerdi bana diye bağırarak çarptı kapıyı çıktı amacı sadece kendini haklı çıkartmak tamam gitsin zaten bişeyde demedim aslında normalde akşamları biraz sıkıldım dese ben aratıp gönderiyorum ama bu olmadı yani bi okey için insan karısını bu denli yıpratmamalıAnnem senelerce bu gidip gece yarılarına kadar okey bilmem ne oynamasıyla uğraştı babamın. Üstelik bu sıralarda küçük kardeşime hamileydi, onu doğurdu, ilk bebeklik zamanları vs. vs. Hep üç çocukla uğraşarak geçti. Ev hanımıydı da. Babamın tayininden dolayı küçük ilçelerde oluyorduk. Çok yapacak bir şeyi de olmuyordu. Kavga da etse babam asla dinlemezdi. Gece onikide gelirdi eve neredeyse her gün. Bayağı bir süre böyle devam etti. Annem onu işte haftada üç günle falan sınırlamayı başardı kavgalarla. Tayin çıkınca hemen kendine yeni bir lokal buluyordu. Sonra annem gitti memurluk sınavı vardı o zamanlar ona hazırlanmaya başladı. Açıktan üniversite okumaya başladı, lise mezunuydu. Memur oldu, atandı. Bizi de aldı üç saat uzaklıktaki bir şehre yerleştik. Babam haftasonları geliyordu sadece. Bir iki sene böyle oldu. Babam sonra tayin isteyebildi, bir araya geldiler. Araları kötü falan değildi bu dönemde. Yani özellikle ayrı yaşamıyorlardı. Ama annem kendi kariyerine kendi hayatına odaklandı. Babamı hayatının odak noktası olmaktan çıkardı. Sonradan babam kendiliğinden bıraktı oyun oynama işini. Nasıl oldu bilmiyorum. Belki annemin o tavrı işe yaradı belki de yeni taşındığımız yerde bu kez öyle bir ortam bulamadı.
Babamın anneme yaptığını eşim bana yapmaya kalksa iki hafta sonrasında mahkemeden boşanma celbini elinde bulurdu. Birbirimizden ayrı yerlerde kafa dağıtacaksak niye evlendik? Benimle zaman geçirmek onu sıkıyorsa ben onu hiç istemem. Beraber zaman geçirmeyeceksek de onun çamaşırlarını yıkamaya, onunla aynı evde yaşamaya niye devam edeyim? Bana sadece yük olacaksa ne işi var hayatımda?
Ama annemin boşanamama hastalığı vardı zaten. Ona bir şey diyemiyorum.
Sizinki en azından haftada bir gün sanırım. Ama ben yine de katlanamazdım.
Kavga etsek de evden çıkmaya bahanem olsa diyormuşmuş. Siz cevap vermeyince kendi kendine kavga edip kendi kendine tepki olarak evden çıkmışben adamı Yen'i Yen'i tanıyorum arkadaşları aradı biraz önce inanın hiçbirşey söylemedim hatta mutfakta tatlı yapıyordum sanki karşısında ben konuşuyormuşum gibi başladı kendi kendine tartışmaya İnan'ın hiçbirşey söylemedim en son yanıma geldi mutfak tezgahını yumrukladı hatta biran bana vuracak sandım ama vurmadı bıktım senden çalışan kadınla evlenme demişlerdi bana diye bağırarak çarptı kapıyı çıktı amacı sadece kendini haklı çıkartmak tamam gitsin zaten bişeyde demedim aslında normalde akşamları biraz sıkıldım dese ben aratıp gönderiyorum ama bu olmadı yani bi okey için insan karısını bu denli yıpratmamalı
Öyle yapıcam zaten ne hali varsa görsün hatta akşam birlikte yatmamayı bile düşünüyorumKavga etsek de evden çıkmaya bahanem olsa diyormuşmuş. Siz cevap vermeyince kendi kendine kavga edip kendi kendine tepki olarak evden çıkmışİyi de çalışan kadın olmasanız ondan daha çok ilgi beklerdiniz bütün gün evde onu bekleyeceğiniz için. Çok saçma bir ruh halinde şu an kendisi sanırım. Evlilikten bunalmış gibi. Bir süre hiç ilgilenmeyin bence ne hali varsa görsün.
Ya yatak ayırınca kötü yerlere gidiyor iyice onu pek tavsiye etmem. İyice soğursunuz bu sefer.Öyle yapıcam zaten ne hali varsa görsün hatta akşam birlikte yatmamayı bile düşünüyorum
Arkadaşlar ben adamı Yen'i Yen'i tanıyorum arkadaşları aradı biraz önce inanın hiçbirşey söylemedim hatta mutfakta tatlı yapıyordum sanki karşısında ben konuşuyormuşum gibi başladı kendi kendine tartışmaya İnan'ın hiçbirşey söylemedim en son yanıma geldi mutfak tezgahını yumrukladı hatta biran bana vuracak sandım ama vurmadı bıktım senden çalışan kadınla evlenme demişlerdi bana diye bağırarak çarptı kapıyı çıktı amacı sadece kendini haklı çıkartmak tamam gitsin zaten bişeyde demedim aslında normalde akşamları biraz sıkıldım dese ben aratıp gönderiyorum ama bu olmadı yani bi okey için insan karısını bu denli yıpratmamalı
Aynen fazla sevgi ağır geldi bünyesi kaldırmadı paşanınBundan sonra ona bişey demeden pazar sabahı dışarı çık.. akşama kadar gelme. . Totosu kalkmış beyimizin..
Ben artık o adamla zaman geçirmek istemiyorumBence sende okey oyna onların hanımları sevgilisi ne varsa kocana de onlarla ufak bişeyine her hafta oynayn mesela bu hafta kaybeden birdaha ki hafta mangal ısmarlyck vs gbi bence onlarda zevk alır sizde esinizle olursunuz güzel vakit gecirirsiniz keyifli olur bence dene derim
sizde kendi arkadaslarınızla plan yapın , aileniz yakında ıse onlara gıdın o yokmuş gibi davranın eğerki birşey derse biz evliyiz ve ben beraber birşeyler yapmak için çok uğraştım sen ayrı takılmayı tercih ettiğin için bende planlarıma artık seni dahil etmiyorum deyin bu kadar basit yani kısasa kıssas yapın...kızlar merhaba biz karı koca çalışıyoruz ve tek tatil günümüz pazar bundada eşimin arkadaşlarıyla okey oynama isteği yüzünden burnumdan geliyor hemen her pazar gidiyo yaf daha 11 aylık evliyiz ben istiyorum beraber olalım o istiyor dışarı çıkayım. sıkıldım artık.birlikte bişeyler bile yapsak beni eve bırakınca yine koşuyor onların yanına.biraz önce tartıştık yine 40 kez anlattım sana su Pazar'ları beraber geçirelim istiyorum diye neymiş ben dinlenecekmişim o da biraz kafa dağıtacakmış aradı arkadaşları da kandil ne okeyi dediler bana yanaşmaya başladı bende millet reddetti diye bana yanaşma boşa uğraşmış olursun dedim neymiş pazar tatil olmasaymış keske çalışsaymış Pazar'ları benim dırdırımı çekmezmiş şimdi oturuyor salonda tv izliyor konuşmayacağım onunla madem pazarı benimle geçirmeyi istemiyor otursun bi basına bütün gün diğer odada oturucam gitmeyeceğim onun olduğu odaya ama bunada bi ders vermeliyim sizce ne yapıp yola getirebilirim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?