Kocayı parmağında oynatmak ???

Sorun bu, her şeyi tastamam yapmaya başlamanız. Ona, ilişkiyi düzene koyması için, eksiklikler, tamamlaması gereken noktalar bırakın. O bekar hayatı gibi mi yaşıyor, siz de takılmayın, umursamayın. Yemeğinizi yapın, basın gidin arkadaşlarınızla buluşmalara. "Yemek kat" dedirtmeyin, derse "Tencere orada hayatım" deyin geçin, kendiniz karnınızı doyurun kalkın gidin, öbür tarafta uzuun uzun keyifli keyifli saç tarayın, ayna karşısında kremlenin, tırnaklarınızı törpüleyin vb. sonra "Canım ben bizim kızlara kadar geçiyorum" deyin yine basın gidin.

Ailenizle görüşmek istemiyor mu, "Keyfin bilir tatlım" deyin ve onun ailesiyle görüşeceğiniz günü bekleyin.
Eşiniz kendi ailesine gitmek için size işaret verdiğinde "Canım, kendin istiyorsan git, ben gelmiyorum" deyin. Neden derse de "Senin aileme gelmek istememenle aynı sebepten" deyin dönün gidin, kendinize kekler pişirin falan fıstık.

4 nokta var;
1) İnatsa, inatlaşın, restleşin kimi bundan anlar.
2) İnatsa, umursamayın, kendi kendine inat yapsın dursun, hayatınızı yaşayın.
3) Yeri geldiğinde kısasa kısas yapmaktan çekinmeyin.
4) Mutlu görünün, "Bensiz de mutlu" fikriyle korksun.

Bunlar ilk etapta yapılabilir.
Ben seni bu yüzden seviyorum işte angela :KK200::rapci:

Bu arada herkese çok teşekkür ederim fikirleriniz çok yardımcı oldu biraz dalsa kararlarımı almak için cesarete ihtiyacım vardı ve başlayacağım

Sorun bu, her şeyi tastamam yapmaya başlamanız. Ona, ilişkiyi düzene koyması için, eksiklikler, tamamlaması gereken noktalar bırakın. O bekar hayatı gibi mi yaşıyor, siz de takılmayın, umursamayın. Yemeğinizi yapın, basın gidin arkadaşlarınızla buluşmalara. "Yemek kat" dedirtmeyin, derse "Tencere orada hayatım" deyin geçin, kendiniz karnınızı doyurun kalkın gidin, öbür tarafta uzuun uzun keyifli keyifli saç tarayın, ayna karşısında kremlenin, tırnaklarınızı törpüleyin vb. sonra "Canım ben bizim kızlara kadar geçiyorum" deyin yine basın gidin.

Ailenizle görüşmek istemiyor mu, "Keyfin bilir tatlım" deyin ve onun ailesiyle görüşeceğiniz günü bekleyin.
Eşiniz kendi ailesine gitmek için size işaret verdiğinde "Canım, kendin istiyorsan git, ben gelmiyorum" deyin. Neden derse de "Senin aileme gelmek istememenle aynı sebepten" deyin dönün gidin, kendinize kekler pişirin falan fıstık.

4 nokta var;
1) İnatsa, inatlaşın, restleşin kimi bundan anlar.
2) İnatsa, umursamayın, kendi kendine inat yapsın dursun, hayatınızı yaşayın.
3) Yeri geldiğinde kısasa kısas yapmaktan çekinmeyin.
4) Mutlu görünün, "Bensiz de mutlu" fikriyle korksun.

Bunlar ilk etapta yapılabilir.

Bence sorun bu,asıl siz değil kocanız sizi parmağında oynatıyor baksanıza. Ona ne kadar ekmek o kadar köfte taktiğiyle yaklaşmayı deneyin. Ben de her istediğimi yapan biri varken açıkçası bi zamandan sonra fikirlerini önemsememeye başlarım. Yani kadın dediğin biraz dişli olmalı,pamuk olmamalı. Erkekler bundan anlamaz canım benim. Çok tanıdığımdan değil ama kendimi onların yerine koyduğumda da böyle düşünüyorum. Biraz zorluk çıkar her istediğini yapma ÖNCE KENDİNİ DÜŞÜN. Kendine değer ver ki o da sana değer versin.

Değer vermeyince değer görürsün net...
Kadinlar sevildikçe daha çok seviyor
Ama erkekler sevgiye ilgiye emeğe boguldukça totoları kalkıyor...

İş bulabiliyorsan çalışabilirsin bulamıyorsan da kendi evinde o asil kendini ezdirmeyen kendine saygı duyan ve saygı gören kadın olabilirsin. Merkezine kocanı almayacaksın. Her istediğini yapmayacaksın. Haketmediği ilgiyi göstermeyeceksin. Örneğin meyve tabağını kendine hazırlayıp tv karşısına geçip yiyeceksin onu da yedirmeyeceksin. Trip atar gibi değil bunları cool bi şekilde yapıcaksın. Gerekmedikçe konuşma evet hayatım hmm hayır hayatım bu kadar. Eşini bi kendine getir ; kaç ki kovalanasın. Biraz höt höt tarzı var galiba seviyosa azcık yontulur gibime geliyo.

Veee en önemlisi avm ye gidelim diye onun başının etini de yemiyeceksin ısrar da etmeyeceksin. Bir kere teklif ettin ve hayır dediyse benimle ilgilenmiyosun diye ağlayacağına tamam o zaman diyip arkadaşınla kuzeninle dışarı çıkacaksın ben gidiyorum hayatım geç kalmam diyeceksin ve ardına dahi bakmayacaksın. Lütfen bunu yap eşine bağımlı olma kendin çık gez ev ziyaretlerine git. Eşin dışında bir dünyan olsun canım. Eskiden gülerdik vs diyon ya heh şimdi o seni sindirmeye çalışıyo sert mizacıyla (yersen) , sinmeyeceksin. Evdeyken arkadaşını arayıp yarım saat neşeli gülerek kahkaha atarak konuşacaksın. Kocan da duyacak. Hadi rastgele bacım:KK19: ben olsam böyle bir kadına tutulurdum şahsen,diğer türlü ağlayan devamlı ilgi dilenen (evet istediğin şeyler uç değil çok çok makul)bir kadını çekici bulmazdım.. bu yol da işe yaramazsa o zaman boşanmayı düşünürdüm. Beni sevecek başkasını mı bulamicam nedir yani..

Hanımlar söylediklerinizin hepsini kocam bana yapıyor resmen . Ben şok olmuş durumdayım. Sanki sizden burda taktikleri okumuş gibi yada sizin söylediklerinizden sonra farketmis olabilirim beni umursamamasini bu derece. Gerçekten beni çıldırtıyordu davranışları. Yarından itibaren harekete geçiyorum

Back
X