İş bulabiliyorsan çalışabilirsin bulamıyorsan da kendi evinde o asil kendini ezdirmeyen kendine saygı duyan ve saygı gören kadın olabilirsin. Merkezine kocanı almayacaksın. Her istediğini yapmayacaksın. Haketmediği ilgiyi göstermeyeceksin. Örneğin meyve tabağını kendine hazırlayıp tv karşısına geçip yiyeceksin onu da yedirmeyeceksin. Trip atar gibi değil bunları cool bi şekilde yapıcaksın. Gerekmedikçe konuşma evet hayatım hmm hayır hayatım bu kadar. Eşini bi kendine getir ; kaç ki kovalanasın. Biraz höt höt tarzı var galiba seviyosa azcık yontulur gibime geliyo.
Veee en önemlisi avm ye gidelim diye onun başının etini de yemiyeceksin ısrar da etmeyeceksin. Bir kere teklif ettin ve hayır dediyse benimle ilgilenmiyosun diye ağlayacağına tamam o zaman diyip arkadaşınla kuzeninle dışarı çıkacaksın ben gidiyorum hayatım geç kalmam diyeceksin ve ardına dahi bakmayacaksın. Lütfen bunu yap eşine bağımlı olma kendin çık gez ev ziyaretlerine git. Eşin dışında bir dünyan olsun canım. Eskiden gülerdik vs diyon ya heh şimdi o seni sindirmeye çalışıyo sert mizacıyla (yersen) , sinmeyeceksin. Evdeyken arkadaşını arayıp yarım saat neşeli gülerek kahkaha atarak konuşacaksın. Kocan da duyacak. Hadi rastgele bacım

ben olsam böyle bir kadına tutulurdum şahsen,diğer türlü ağlayan devamlı ilgi dilenen (evet istediğin şeyler uç değil çok çok makul)bir kadını çekici bulmazdım.. bu yol da işe yaramazsa o zaman boşanmayı düşünürdüm. Beni sevecek başkasını mı bulamicam nedir yani..