• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocayı parmağında oynatmak ???

Zekasına hayran olunası üyeler yine konuya doluşarak "Parmağında oynatmak!" ifadesini konu sahibinin ağzından burnundan getirmişler. Kardeşim kadının demek istediğini anlamamak için neden sınırları zorluyorsunuz? Bu bir kalıptır yahu! İnsanı daha da dert sahibi ediyorsunuz ya.

Konu sahibi arkadaşım;

İşine bak. Kendine bir yol çiz. Hayatın eşinden ibaret olmasın. Sana tavsiyem budur.

Günler sonra ayrı kalmaya karar verdim bi süre, derken sadece 4 gün . Bu süreç kendinden uzak kalmamı istemiyor, millet ne der diye mi ailesi sorar diye mi korkuyor bilemiyorum .
Geri döndüm eşimleyim. Adam çok garip her konuda benimle inatlaşıyor.

Önceden birlikte birşeyler yapardık en azından bir kaç haftada bir gezmeye giderdik . Birlikte eğlenir birlikte zaman geçirmekten keyif alırdık yada ben öyle sanıyordum.

Adamın hicbir şeyinı kısıtlayıp boğmak gibi bir huyum yoktur yanlış olduğunu düşünürüm hep. Ama tamamen herşey den elini eteğini çekti artık. Bekar hayatı Yasar gibi yaşıyor hayatını her istediği yere gidiyor istediğini yapıyor , Aileme gelmek istemiyor, ben onun çevresine karşı o kadar iyiyim ki ailesinin bana yaptıklarına karşılık,ama artık gitmeyi düşünmüyorum çevresine

Benimle zaman geçirmeyi sevmez istemez hale geldi. Şimdi hicbir şey istemiyorum istesemde yaptiramiyorum. Dediğim dedik olup kocalarına böyle herşeyi direnip yaptıran insanlara hayranlıkla bakıyorum iyice pskolojim bozuldu eşine istediklerini yaptirabilen Onun gerçekten kararlarınin sonucundan korkmasini nasıl sağladığınz Allah için bir akıl?
İnatlasmadan bişeyler nasıl işleyip kaybetmek korkmasini sağlarım?

Not. Bu adamlar iyice kafayı yedirdi bize. İnanın bu konunun ironik bi şekilde komik ve dramatik olduğunn farkındayım ama eminim çoğumuz bundan muzdaribz

Eşimi terketmedim bu ara sadece bir kaç gün kafa dinlemeye gittim geldim karşılıklı konuştuk. Belki özleyince değişirsin dedim . Eşim aileme gitmeme izin vermez o yüzden 4 gün kalıp geri geldim . Eşimle aramızda çok güzel bir sevgi bağı vardi. Bana hep eşin senin etrafında pervane gibi dönüyor derlerdi . Ama öyle değildi. Ben ufak birşey bile fikrimi söylesem hemen inatlaşmaya başlıyor. Beni hep ilişkiden vazgeçebilecek biri olarak görüyor yani şu ki çalışmasam da beni kısıtlayamacagini biliyor. Benim herşeyi bilmem den bilgili olmamdan evde pısırık olmamamdan çok rahatsız. Her Emirlerine itaatkar olmam gerekiyor ona göre . Oysa ondan izinsiz yada habersiz dışarıya adım atmam ben Anadolu yakasındayim ailem Avrupa yakasında arkadaşlarım herkes Avrupa yakasında ben çok yalnızım bunu kendine silah olarak kullanıp pskolojimı bozdu . Dayanmıyor kafam artık çıkamaz hale geldim işin içinden.

sallamayan kocaya taktikler tutmaz canım...

ama boşarsan jetonu dusebılır kanımca

Mesela ailene gidemezsin dese kaba tabirle hadi be ordan derim. Benim Ailem başka şehirde. Canım isterse ben gidicem haftasonu diyip arabaya atlayıp gidiyorum. Çocuk muyum ben de izin alacağım hele ailem konusunda. Evlenince ailenizi bile izinle görecekseniz tabii takmaz sizi.

Zaten ondan izin istemiyorum gidicem diyorum afralara tafralara başlıyor bende sinirleniyorum kavga ediyoruz oda adamlık sanıyor bunu laf dinletmek sanıyor aileme gitmemi istemeyince

Zekasına hayran olunası üyeler yine konuya doluşarak "Parmağında oynatmak!" ifadesini konu sahibinin ağzından burnundan getirmişler. Kardeşim kadının demek istediğini anlamamak için neden sınırları zorluyorsunuz? Bu bir kalıptır yahu! İnsanı daha da dert sahibi ediyorsunuz ya.

Konu sahibi arkadaşım;

İşine bak. Kendine bir yol çiz. Hayatın eşinden ibaret olmasın. Sana tavsiyem budur.
Ağzınıza saglik allah izini verirse öyle yapicam çünkü herkes bunu söylediğine göre yanılıyor olamazsınız ki bende düşünüyordum ama iş bulamıyorum şimdi düşüncem tamamıyle değişti.

İş bulabiliyorsan çalışabilirsin bulamıyorsan da kendi evinde o asil kendini ezdirmeyen kendine saygı duyan ve saygı gören kadın olabilirsin. Merkezine kocanı almayacaksın. Her istediğini yapmayacaksın. Haketmediği ilgiyi göstermeyeceksin. Örneğin meyve tabağını kendine hazırlayıp tv karşısına geçip yiyeceksin onu da yedirmeyeceksin. Trip atar gibi değil bunları cool bi şekilde yapıcaksın. Gerekmedikçe konuşma evet hayatım hmm hayır hayatım bu kadar. Eşini bi kendine getir ; kaç ki kovalanasın. Biraz höt höt tarzı var galiba seviyosa azcık yontulur gibime geliyo.

Veee en önemlisi avm ye gidelim diye onun başının etini de yemiyeceksin ısrar da etmeyeceksin. Bir kere teklif ettin ve hayır dediyse benimle ilgilenmiyosun diye ağlayacağına tamam o zaman diyip arkadaşınla kuzeninle dışarı çıkacaksın ben gidiyorum hayatım geç kalmam diyeceksin ve ardına dahi bakmayacaksın. Lütfen bunu yap eşine bağımlı olma kendin çık gez ev ziyaretlerine git. Eşin dışında bir dünyan olsun canım. Eskiden gülerdik vs diyon ya heh şimdi o seni sindirmeye çalışıyo sert mizacıyla (yersen) , sinmeyeceksin. Evdeyken arkadaşını arayıp yarım saat neşeli gülerek kahkaha atarak konuşacaksın. Kocan da duyacak. Hadi rastgele bacım:KK19: ben olsam böyle bir kadına tutulurdum şahsen,diğer türlü ağlayan devamlı ilgi dilenen (evet istediğin şeyler uç değil çok çok makul)bir kadını çekici bulmazdım.. bu yol da işe yaramazsa o zaman boşanmayı düşünürdüm. Beni sevecek başkasını mı bulamicam nedir yani..

Son düzenleme:
İş bulabiliyorsan çalışabilirsin bulamıyorsan da kendi evinde o asil kendini ezdirmeyen kendine saygı duyan ve saygı gören kadın olabilirsin. Merkezine kocanı almayacaksın. Her istediğini yapmayacaksın. Haketmediği ilgiyi göstermeyeceksin. Örneğin meyve tabağını kendine hazırlayıp tv karşısına geçip yiyeceksin onu da yedirmeyeceksin. Trip atar gibi değil bunları cool bi şekilde yapıcaksın. Gerekmedikçe konuşma evet hayatım hmm hayır hayatım bu kadar. Eşini bi kendine getir ; kaç ki kovalanasın. Biraz höt höt tarzı var galiba seviyosa azcık yontulur gibime geliyo.

Veee en önemlisi avm ye gidelim diye onun başının etini de yemiyeceksin ısrar da etmeyeceksin. Bir kere teklif ettin ve hayır dediyse benimle ilgilenmiyosun diye ağlayacağına tamam o zaman diyip arkadaşınla kuzeninle dışarı çıkacaksın ben gidiyorum hayatım geç kalmam diyeceksin ve ardına dahi bakmayacaksın. Lütfen bunu yap eşine bağımlı olma kendin çık gez ev ziyaretlerine git. Eşin dışında bir dünyan olsun canım. Eskiden gülerdik vs diyon ya heh şimdi o seni sindirmeye çalışıyo sert mizacıyla (yersen) , sinmeyeceksin. Evdeyken arkadaşını arayıp yarım saat neşeli gülerek kahkaha atarak konuşacaksın. Kocan da duyacak. Hadi rastgele bacım:KK19: ben olsam böyle bir kadına tutulurdum şahsen,diğer türlü ağlayan devamlı ilgi dilenen (evet istediğin şeyler uç değil çok çok makul)bir kadını çekici bulmazdım.. bu yol da işe yaramazsa o zaman boşanmayı düşünürdüm. Beni sevecek başkasını mı bulamicam nedir yani..
Ah süpersinnnn canım hadi bana rastgele :)

Bende parmaklar küçük adam 100 kilo :olamaz:
Cool olacaksın kendini paşa zannetmeyecek. Şımarmayacak. Sevgini az dozlarda göstereceksin ki kıymeti olsun.
Benim gibi her aklına geleni söylemeyeceksin, sürekli seni kolayca üzebildiğini farketmeyecek.

Ben kendi beyniyle hareket eden bir adamı, kadının aklıyla hareket eden bir adama tercih ederim

Aynı şeyleri bende yaşadım boşanma aşamasındayız aşk bitti saygı bitti yürümüyor haliyle.... her şeyine karışır bağırır illa onun dedikleri olacak hata yapma şansım Yok en ufak şeylerden kavga hep ben alttan almak zorundayım vb... şimdi ona sorsak benim hatam. Yok sen hatalıydın bağırılmayı hak ettin der.... seni yols getirecem yetiştircem der evde oturur hiç bi iş yapmaz çocuğun bütün yükü bende bi yandan çalışıyorum bide onun bağırıp çağırıp aşağışamalrı değerimi bilmiyor hep ezik görüyor sen kimsin kendini ne sanıyorsun oysaki çok saygın bir mesleğim var ÖSS de derece yaptım ama adam salak mal gerizekalı diye seslenir bana

Aynı şeyleri bende yaşadım boşanma aşamasındayız aşk bitti saygı bitti yürümüyor haliyle.... her şeyine karışır bağırır illa onun dedikleri olacak hata yapma şansım Yok en ufak şeylerden kavga hep ben alttan almak zorundayım vb... şimdi ona sorsak benim hatam. Yok sen hatalıydın bağırılmayı hak ettin der.... seni yols getirecem yetiştircem der evde oturur hiç bi iş yapmaz çocuğun bütün yükü bende bi yandan çalışıyorum bide onun bağırıp çağırıp aşağışamalrı değerimi bilmiyor hep ezik görüyor sen kimsin kendini ne sanıyorsun oysaki çok saygın bir mesleğim var ÖSS de derece yaptım ama adam salak mal gerizekalı diye seslenir bana
Hakaretİ yok canım bana ama dediğin gibi . Beni yola getirmeye çalışıyor aklınca ezmeye çalışır reddetme gibi bir şansım yoktur. Çok uzatmayı düşünmüyorum bi süre daha burda kolay arkadaşların dediği gibi davranıp sonra yoluma bakmayı düşünüyorum

Adam afedersiniz kadını ehlileştirebileceği terbiye edebileceği bir hayvan zannediyor. Buna izin vermemeli En Büyük KK he kadın da erkeği yontabileceği bir odun olarak görüyor ama olsun o kadar:dondurma:

O istediğini yapıyor ama senin ailene gitmene izin vermiyor sebep ne? Ailenle görüşmenden niye rahatsız? Ben böyle adamların sonunu hiç iyi görmüyorum. Kadınlar erkeklere emanettir, köle değil. Annemiz babamızın şefkatli evini bırakıp böyle adamlarla ömür geçirmeyi hiçbir kadın haketmiyor. Bence 4 günde gelmemeliydin, aklı başına gelmemiş.

Evlilikte taktiğe gerek yok bence. Öyle taktikle,inatla,hırsla hayat geçer mi? Normal davranacaksınız. Kızdıysanız belli edeceksiniz,bazen alttan alacaksınız,bazen susacaksınız ama hiçbir zaman hakkınızı yedirmeyeceksiniz. Erkeğin bir eşraf saati vardır bir de eşşek saati. Baktınız deli döneceksiniz geri. Aranız iyiyken sorunlarınızı halledeceksiniz. İkinizde sinirliylen susacaksınız sakşnken tatlı tatlı anlatacaksınız.Erkekte en önemli şey karakter. O yoksa işiniz çok zor. Taktikte bulsanız işe yaramaz bence

olaya kocayı parmagında oynatmak tabiri yanlıs bence . adamlarda desinki kadınları parmagında oynatmak.
senin su an ki sorunun esin kendini çiğnemmiş hissediyor dogru yada yanlıs bilemem ama za bucuk erkekler hakkında birseyler biliyorsam böyleler bu ailenin reisi benim benim sözümden cıklımaz havaları ve bunun çinenwmesiyle işi inada bindirme.araasa benim eşimde yapar o dönemlerde suyuna giderim

Evlilikte taktiğe gerek yok bence. Öyle taktikle,inatla,hırsla hayat geçer mi? Normal davranacaksınız. Kızdıysanız belli edeceksiniz,bazen alttan alacaksınız,bazen susacaksınız ama hiçbir zaman hakkınızı yedirmeyeceksiniz. Erkeğin bir eşraf saati vardır bir de eşşek saati. Baktınız deli döneceksiniz geri. Aranız iyiyken sorunlarınızı halledeceksiniz. İkinizde sinirliylen susacaksınız sakşnken tatlı tatlı anlatacaksınız.Erkekte en önemli şey karakter. O yoksa işiniz çok zor. Taktikte bulsanız işe yaramaz bence
Haklısınız canım

Back
X