Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geca yarisina kadar calismak zorundamisiniz. Aksam en azindan elemana biraksaniz hayatiniza renk katsaniz ?
zaten sabahlari eleman aciyor yada esim erkenden gidiyor benim genelde saatim 16 - 23 oluyor gec geldigimiz icin gec uyuyoruz ve gec kalkiyoruz derken bi bakmisiz gun bitmis is saati gelmis :/Siz saat 4 gibi vardiyanızı bitirseniz yerinize eleman gelse
Hem evinizle kendinizle ilgilenmeye vakit kalır hemde sabah akşam dip dibe olmamış olursunuz
Eşinize destek oluyorsunuz. Iş durumu iyi ise zorlandığınız yerde ben artık gelmeyim dersiniz bu seferde 11 e kadar evde yalnız sıkılabilirsinizzaten sabahlari eleman aciyor yada esim erkenden gidiyor benim genelde saatim 16 - 23 oluyor gec geldigimiz icin gec uyuyoruz ve gec kalkiyoruz derken bi bakmisiz gun bitmis is saati gelmis :/
ne isi yapiyorsunuz ? gorusmuyorsunuz mu iste ki muhattap olmuyorsunuz :)Ben de istifa edip, eşimle çalışmaya başladım.
Şimdilik bir sorun yok, bazen kaçamak yapıyorum :)
Kendi işimi yaparken ve şuan ki durumumuz arasında bir fark yok gibi,
İşyerinde çok muhattap değilim, konuşmuyorum
merhabalar kizlar sormak istedim size aceba aranizda benim gibi kocasiyla calisan varmi ?
gece 11 e kadar calisiyoruz beraber lokantamiz var orayi isletiyoruz haftanin 6 günü ...
Bir yandan avantajlari var bir yandan ise kotu bi durum ben mesela evde olup yemegimi hazirlayip esimin eve gelmesini beklemeyi onu tum gun ozlemeyi günün nasil gecti neler yaptin diye sormayi isterdim ama oyle bi sansim yokberaber gidiyoruz beraber calisiyoruz beraberde geri donuyoruz, evde tam yeni evli ciftler gibi canim cicimli olurken isteyken biraz daha gergin ve stresli geciyor ...
evet herzaman gerginlik ve stres olmuyor, dedigim gibi bazi avantajlarda var mesela iste sikilma gibi bi derdimiz yok zaman cok cabik geciyor, o yanimda diye kendimi guvendede hissediyorum, eskiden kendi isine giderdi ben kendi isimde kalirdim ozamanda aklimimiz birbirimizdeydi :) simdi icimiz rahat , aceba iyi mi napiyor falan diye bi merakim yok :)Güzel birşey aslında. Hem eşiniz hem iş arkadaşınız oluyor, haliyle en iyi arkadaşınız da :) Şuanda çalışmıyorum bende, eşim gelir beni bazen ofise götürür yanında dururum, kahve yaparım arada öperim falan :) Onunla olunca günüm daha güzel geçiyor, varsın o gelmeden hazırlamayayım yemeği nolcak ki, onunla geçirdiğim dakikalar daha değerli :)
ne isi yapiyorsunuz ? gorusmuyorsunuz mu iste ki muhattap olmuyorsunuz :)
Cok hos! Japon dramalarinda seyerederim boyle aile restoranlari isleten yaslari 80 hala beraber olan ciftleri.merhabalar kizlar sormak istedim size aceba aranizda benim gibi kocasiyla calisan varmi ?
gece 11 e kadar calisiyoruz beraber lokantamiz var orayi isletiyoruz haftanin 6 günü ...
Bir yandan avantajlari var bir yandan ise kotu bi durum ben mesela evde olup yemegimi hazirlayip esimin eve gelmesini beklemeyi onu tum gun ozlemeyi günün nasil gecti neler yaptin diye sormayi isterdim ama oyle bi sansim yokberaber gidiyoruz beraber calisiyoruz beraberde geri donuyoruz, evde tam yeni evli ciftler gibi canim cicimli olurken isteyken biraz daha gergin ve stresli geciyor ...