kocayla beraber calismak

Canim1012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
79
102
43
merhabalar kizlar sormak istedim size aceba aranizda benim gibi kocasiyla calisan varmi ?

Son düzenleme:
Sürekli dibdibe Zormus ya ..arkadaslar okulda öğretmen eşler pek muhattap olmaz mesela

Geca yarisina kadar calismak zorundamisiniz. Aksam en azindan elemana biraksaniz hayatiniza renk katsaniz ?

Ben de eşimle bu kadar vakit geçirebilmeyi isterdim ;( ben de bir kaç saat anca görebiliyorum, buna da şükür tabii ki..

Geca yarisina kadar calismak zorundamisiniz. Aksam en azindan elemana biraksaniz hayatiniza renk katsaniz ?

gezmeye merakli oldugumuz icin yil boyunca sikca tatiller kacamaklar yapiyoruz cok sukur oda olmasa dayanamazdik bu ritme heralde.. degisiklik oluyor iyi geliyor tatiller :)

Siz saat 4 gibi vardiyanızı bitirseniz yerinize eleman gelse
Hem evinizle kendinizle ilgilenmeye vakit kalır hemde sabah akşam dip dibe olmamış olursunuz

Siz saat 4 gibi vardiyanızı bitirseniz yerinize eleman gelse
Hem evinizle kendinizle ilgilenmeye vakit kalır hemde sabah akşam dip dibe olmamış olursunuz
zaten sabahlari eleman aciyor yada esim erkenden gidiyor benim genelde saatim 16 - 23 oluyor gec geldigimiz icin gec uyuyoruz ve gec kalkiyoruz derken bi bakmisiz gun bitmis is saati gelmis :/

zaten sabahlari eleman aciyor yada esim erkenden gidiyor benim genelde saatim 16 - 23 oluyor gec geldigimiz icin gec uyuyoruz ve gec kalkiyoruz derken bi bakmisiz gun bitmis is saati gelmis :/
Eşinize destek oluyorsunuz. Iş durumu iyi ise zorlandığınız yerde ben artık gelmeyim dersiniz bu seferde 11 e kadar evde yalnız sıkılabilirsiniz
Iş yerinde gerginliklerin yaşanması normal. 7-24 bırak kocayı herhangi bir insanla birarada olmak zor

Ben de istifa edip, eşimle çalışmaya başladım.
Şimdilik bir sorun yok, bazen kaçamak yapıyorum :)
Kendi işimi yaparken ve şuan ki durumumuz arasında bir fark yok gibi,
İşyerinde çok muhattap değilim, konuşmuyorum

aslinda ben ona degilde o bana yardimci oluyor :KK70: benim kendi isimdi esimin de isi vardi ama ayrildi benimle beraber calismak icin :)

Ben de istifa edip, eşimle çalışmaya başladım.
Şimdilik bir sorun yok, bazen kaçamak yapıyorum :)
Kendi işimi yaparken ve şuan ki durumumuz arasında bir fark yok gibi,
İşyerinde çok muhattap değilim, konuşmuyorum
ne isi yapiyorsunuz ? gorusmuyorsunuz mu iste ki muhattap olmuyorsunuz :)

gergin ve stresli olmanız çok doğal..sonuçta iş ortamı...eşin yalnız idare edebilirse veya sen yalnız idare edebilirsen arada uzaklaşın..ne bileyim haftada birkaç gün eve erken git mesela..

yaz gelince biz de eşimle işyeri açıp beraber işleteceğiz Allah nasip ederse.bana şu anda güzel gibi geliyor ama bakalım hayırlısı.gece 11 e kadar kalmak zorundaysan o zaman o açmadığınız 1 günü birlikte gönlünüzce geçirin.hayatta bişyler elde edebilmek için çalışmak zorundayız yapacak birşey yok

Sartlari degisyoremiyorsaniz ve arada problem.olmuyorsa yapilacak cok birsey yok gergin olmayi kafaniza takmayin tamam hos degil gerilmek falan ama yapamadiginiz kavgalara sayin misal niye bu saatte geldin? Kim o kadin(ki kadin olmasi sart degil kavga yurur gider burdan yasasin arizaa ) sen benimle.ilgilenmiyorsun? Yuzunu goremiyorum?....vs ornekler cogaltilabilir amma hem.gozunuzun onunde hemde adrenalin ayaginiza gelmis ona sayin:KK53:

merhabalar kizlar sormak istedim size aceba aranizda benim gibi kocasiyla calisan varmi ?
gece 11 e kadar calisiyoruz beraber lokantamiz var orayi isletiyoruz haftanin 6 günü ...
Bir yandan avantajlari var bir yandan ise kotu bi durum ben mesela evde olup yemegimi hazirlayip esimin eve gelmesini beklemeyi onu tum gun ozlemeyi günün nasil gecti neler yaptin diye sormayi isterdim ama oyle bi sansim yok :KK1: beraber gidiyoruz beraber calisiyoruz beraberde geri donuyoruz, evde tam yeni evli ciftler gibi canim cicimli olurken isteyken biraz daha gergin ve stresli geciyor ...

Güzel birşey aslında. Hem eşiniz hem iş arkadaşınız oluyor, haliyle en iyi arkadaşınız da :) Şuanda çalışmıyorum bende, eşim gelir beni bazen ofise götürür yanında dururum, kahve yaparım arada öperim falan :) Onunla olunca günüm daha güzel geçiyor, varsın o gelmeden hazırlamayayım yemeği nolcak ki, onunla geçirdiğim dakikalar daha değerli :)

Güzel birşey aslında. Hem eşiniz hem iş arkadaşınız oluyor, haliyle en iyi arkadaşınız da :) Şuanda çalışmıyorum bende, eşim gelir beni bazen ofise götürür yanında dururum, kahve yaparım arada öperim falan :) Onunla olunca günüm daha güzel geçiyor, varsın o gelmeden hazırlamayayım yemeği nolcak ki, onunla geçirdiğim dakikalar daha değerli :)
evet herzaman gerginlik ve stres olmuyor, dedigim gibi bazi avantajlarda var mesela iste sikilma gibi bi derdimiz yok zaman cok cabik geciyor, o yanimda diye kendimi guvendede hissediyorum, eskiden kendi isine giderdi ben kendi isimde kalirdim ozamanda aklimimiz birbirimizdeydi :) simdi icimiz rahat , aceba iyi mi napiyor falan diye bi merakim yok :)
bazen evde kavga ederiz mesela ben ona kuserim daha konusmiycam derim , sonra calismaya gidiyoruz ama isteykende mecbur konusmak zorunda kaliyorum isle ilgili , sonra bi bakmisiz barismisiz hic bisey yokmus gibi konusuyoz :KK70:yani evdeki olan kavgamizi bile unutuyoz ise tasimiyoruz cunku, bazen capkinlik yapar gelip gittiginde uzaktan opucuk atar goz kirpar biraz asilir tavlar hosuma gider :) surekli beni kontrol etmeye gelir falan evdekinden daha ilgili davraniyo vllh baska isi yokta ondan heralde :)

ne isi yapiyorsunuz ? gorusmuyorsunuz mu iste ki muhattap olmuyorsunuz :)

X bey-x hanım boyutunda iş gereği görüşürüz, ben yanına gidip sohbet etmem.
Çalışanlarla müşterilerle ilgilenirim.
Akşam eve gelince dili şişmiş oluyor, 2 saat susmuyor :KK45:
İşyerinde yüz vermiyorum ki , benle sohbeti özlesin:cool:

gece 11 e kadar calisiyoruz beraber lokantamiz var orayi isletiyoruz haftanin 6 günü ...
Bir yandan avantajlari var bir yandan ise kotu bi durum ben mesela evde olup yemegimi hazirlayip esimin eve gelmesini beklemeyi onu tum gun ozlemeyi günün nasil gecti neler yaptin diye sormayi isterdim ama oyle bi sansim yok :KK1: beraber gidiyoruz beraber calisiyoruz beraberde geri donuyoruz, evde tam yeni evli ciftler gibi canim cicimli olurken isteyken biraz daha gergin ve stresli geciyor ...
Cok hos! Japon dramalarinda seyerederim boyle aile restoranlari isleten yaslari 80 hala beraber olan ciftleri.
Olayin romantik tarafindan bakmak lazim ama, birbirinize tatil verip, bos zamanlarda baska yerlere ayri ayri gitmeniz beraberliginiz icin sart.

Back
X