Koceli üniversitesi umuttepe hastanesinde dr emek doğer 'e tüp bebek yaptıranlar

Adatipta hangi doktora yaptırdı arkadaşın tüp bebegi

Arkadaşlar merhaba umuttepe tüp bebek deneyip embiriyo genetiğine baktıran mikro cip deneyen var mı?

Merhaba yumurta toplami islemini yigit bey mi yapiyor?yoksa baska personel mi ameliyathanedeki falan? Tesekkurler

İnsallah bugün bir arkadaş ile görüştüm Ondan tüp bebek sonrası ekstra para istemişler devlette ücretsiz sadece ilac parasını vermiyor muyuz yada en basta bilgilendirmeleri lazim

2 asılama 3 tüp bebek ücretsiz onun dısında yapılırsa ucretlı duye bılıyorum ben ılaclarda devlet bı kısmını karsılıyor

Evet emek bey doktorum nasip olurdaysa tüp bebek ona gideceğim ama sakaryada başka doktora sordum bugün o dedu folik asitin zararı olmaz aksine yararı olur diye
merhaba. Ben de emek beye gitmeyi düşünüyorum. Sakaryadayım. Baya olmuş bu mesajınızı yazlı ama yine de yazmak istedim. Emek beyden memnun muydunuz?

Selam Kızlar,
Bende Emek hocaya gitmeyi düşünüyorum. İlk önce aşılama ile başlamak istiyorum ücret talep ediliyor mu acaba umuttepe hastanesinde konuyla bilgisi olan var mı ? Ayrıca Emek hocadan memnun olmayan var mı?

Hayr rapor cikarirsa sadece ilaclairni aliyosun oda 50 tl max tutar tabi ben gec gordum biraz asilama yaptirdiniz mi bu arada

Hayr rapor cikarirsa sadece ilaclairni aliyosun oda 50 tl max tutar tabi ben gec gordum biraz asilama yaptirdiniz mi bu arada
Bende geç gördüm mesajınızı Henüz yapılmadı sanırım haftaya yapılacak dün adet dönemimde gittim ilaç verildi cuma kontrole gidicem haftaya büyük ihtimalle aşılama yapılacak şuan rapor çıkartılıyor.

Kızlar emek hocaya randevular dolu hastaneye gıtsem muayne olabılırmıyım
Emek bey ile görüştüm ben iyi gibiydi rapor kac günde çıkıyor bende kararsız kaldım bir de ek tüp bebek icin ücret ödüyor müsünüz hastaneye
Emek hocaya nasıl randevu aldınız

Kızlar emek hocaya randevular dolu hastaneye gıtsem muayne olabılırmıyım

Emek hocaya nasıl randevu aldınız
İlk muayenem de telefon ile özelden aldım 120 tl civarında ücret ödedim her şeyi konuştuk anlattım durumumu sonraki tedavimde her sabah erkenden gidip sıra almaya başladık ücretsiz olarak muayene devam etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…