Adatipta hangi doktora yaptırdı arkadaşın tüp bebegiBenm yakin arkdsm yaptrdi bebegi oldu cok memnun kaldi adatiptan doktor artik taniyo zaten ameliyatlarimida o yapti artik sorarim ama yinede sagoll ..bende bi kac tanidigim umuttepe icin cok kotu dediler insanlari hem kullaniyolar hemde umursamiyolar dedi
Amin insallahh hepimize nasip etsin rabbim..Zaten tek doktr bulent duran..Adatipta hangi doktora yaptırdı arkadaşın tüp bebegi
Merhaba yumurta toplami islemini yigit bey mi yapiyor?yoksa baska personel mi ameliyathanedeki falan? TesekkurlerKizlar bende rapor cikarttim bugün. Erkek infertilitesi. Umuttepede baslicam tedavime adeti bekliyorum ilaclarimi falan yazdirdim. Emek bey cok kaba. Kesinlikle ahmet yigit cakiroglu nu tercih edin. Benim doktorum o. Ne guzel izmitten birilerinin olmasi. Kaybetmeyelim bu sayfayi
İnsallah bugün bir arkadaş ile görüştüm Ondan tüp bebek sonrası ekstra para istemişler devlette ücretsiz sadece ilac parasını vermiyor muyuz yada en basta bilgilendirmeleri lazim
Ben de emek doğeri araştırıyorum bi tanıdık tavsiye etmişti hangi hastanede aceba biliyormysunuz
merhaba. Ben de emek beye gitmeyi düşünüyorum. Sakaryadayım. Baya olmuş bu mesajınızı yazlı ama yine de yazmak istedim. Emek beyden memnun muydunuz?Evet emek bey doktorum nasip olurdaysa tüp bebek ona gideceğim ama sakaryada başka doktora sordum bugün o dedu folik asitin zararı olmaz aksine yararı olur diye
Hayr rapor cikarirsa sadece ilaclairni aliyosun oda 50 tl max tutar tabi ben gec gordum biraz asilama yaptirdiniz mi bu aradaSelam Kızlar,
Bende Emek hocaya gitmeyi düşünüyorum. İlk önce aşılama ile başlamak istiyorum ücret talep ediliyor mu acaba umuttepe hastanesinde konuyla bilgisi olan var mı ? Ayrıca Emek hocadan memnun olmayan var mı?
Bende geç gördüm mesajınızıHayr rapor cikarirsa sadece ilaclairni aliyosun oda 50 tl max tutar tabi ben gec gordum biraz asilama yaptirdiniz mi bu arada
13 Kasımda aşılamam oldu artık beklemedeyiz.Hayr rapor cikarirsa sadece ilaclairni aliyosun oda 50 tl max tutar tabi ben gec gordum biraz asilama yaptirdiniz mi bu arada
Emek hocaya nasıl randevu aldınızEmek bey ile görüştüm ben iyi gibiydi rapor kac günde çıkıyor bende kararsız kaldım bir de ek tüp bebek icin ücret ödüyor müsünüz hastaneye
Merhaba ben 2 gun boyunca yarim.saatte yada saatbasi girerek intten randevu yakalamistim.zamanin varsa sansini dene istersen hastaneye gidipKızlar emek hocaya randevular dolu hastaneye gıtsem muayne olabılırmıyım
Emek hocaya nasıl randevu aldınız
İlk muayenem de telefon ile özelden aldım 120 tl civarında ücret ödedim her şeyi konuştuk anlattım durumumu sonraki tedavimde her sabah erkenden gidip sıra almaya başladık ücretsiz olarak muayene devam etti.Kızlar emek hocaya randevular dolu hastaneye gıtsem muayne olabılırmıyım
Emek hocaya nasıl randevu aldınız
merhaba baya zaman geçmiş ama sonuç aldınızmı emek beyden bende randevu aldım çarşamba gününeMerhaba emek bey için çok iyi diyorlar bende basladım onunlaaa devam inşallah bakalm
MerhabaEmek bey ile görüştüm ben iyi gibiydi rapor kac günde çıkıyor bende kararsız kaldım bir de ek tüp bebek icin ücret ödüyor müsünüz hastaneye
MerhabaMerhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?