Koceli üniversitesi umuttepe hastanesinde dr emek doğer 'e tüp bebek yaptıranlar

Sen niye iptal ettrdinn
Ben Umuttepe de yaptırmayı düşündüğüm icin iptal ettirmiştim cunku eğitim araştırmadan çıkan rapor sadece sakaryada geçerli onlarda İstanbul'a tüp bebek icin gönderiyorlar İstanbul da yapacaklardı tüp bebeği. Zor bu isler insan ısın içine girince anlıyor zorluğunu

Ewett bende cok sasrdim burdan istanbula gonderiylr izmit bolu warken nekadr sacma insanlari ugrastrmaktn baska bisry degl bnde rapor alip o yuzfn ozelde yaptrmayi dusundum burda acilckmis bide ona bakicm onumzdeki hafta doktora gidip dogrumu diye

Ewett bende cok sasrdim burdan istanbula gonderiylr izmit bolu warken nekadr sacma insanlari ugrastrmaktn baska bisry degl bnde rapor alip o yuzfn ozelde yaptrmayi dusundum burda acilckmis bide ona bakicm onumzdeki hafta doktora gidip dogrumu diye
En azindan ilki olmazsa ikinci dewlette yaptrrm

İstanbul'da ki hastaneye gidenlerle de konuştum pek tutan Yok içime sinmedi. Ada tip içinde tüp bebek icin ilac yazarken her ilac icin ayrı ayri yazıp rapor hakkını dolduruyorlar diye duydum bunu sor canim tam net anlatamadım insallah anlamissindir

Benm yakin arkdsm yaptrdi bebegi oldu cok memnun kaldi adatiptan doktor artik taniyo zaten ameliyatlarimida o yapti artik sorarik ama yinede sagoll ..bende bi kac tanidigim umuttepe icin cok kotu dediler insanlari hem kullaniyolar hemde umursamiyolar dedi

İnsallah ikinciye gerek kalmaz birinci de emeğin karşılığını alirsin
Benm yakin arkdsm yaptrdi bebegi oldu cok memnun kaldi adatiptan doktor artik taniyo zaten ameliyatlarimida o yapti artik sorarim ama yinede sagoll ..bende bi kac tanidigim umuttepe icin cok kotu dediler insanlari hem kullaniyolar hemde umursamiyolar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…