Hayirlisi olur insllh ..Evet cnim malesef negatif. 20 gün sonra tekrar gidicem
ewet Bulent durana yaptrcm insllhAda tıpta kime gidiyorsunuz tüp bebek mi yaptıracaksınız adatipta
Hayirlisi olsun bende kararsiz kaldim ücret ne kadar ada tıptaewet Bulent durana yaptrcm insllh
Raporlu 2500 3500 arasiHayirlisi olsun bende kararsiz kaldim ücret ne kadar ada tıpta
Kasim gibi korucuga tup bebek aciliyomusRaporlu 2500 3500 arasi
Fiyatı 3500e iyi raporu devlet hastanesinden mi aldınız korucuk açılıyor ama Oranın tüp bebek merkezinin oturması İcin bir sure geçmesi lazım tüp bebek laboratuvarının benceRaporlu 2500 3500 arasi
Bu ilac fiyatı mı yoksa hastane fiyatı mıRaporlu 2500 3500 arasi
Haklisin korucu uzun surebilir ama en azindan dewletede geliyo bakalim hayirlisiBu ilac fiyatı mı yoksa hastane fiyatı mı
Ben eğitim araştırmadan rapor almıştım sonra iptal ettirdim evraklarını hazırlayınca bi haftada çıkıyor rapor Allah kolaylık versinHaklisin korucu uzun surebilir ama en azindan dewletede geliyo bakalim hayirlisi
Sen niye iptal ettrdinnBen eğitim araştırmadan rapor almıştım sonra iptal ettirdim evraklarını hazırlayınca bi haftada çıkıyor rapor Allah kolaylık versin
Ben Umuttepe de yaptırmayı düşündüğüm icin iptal ettirmiştim cunku eğitim araştırmadan çıkan rapor sadece sakaryada geçerli onlarda İstanbul'a tüp bebek icin gönderiyorlar İstanbul da yapacaklardı tüp bebeği. Zor bu isler insan ısın içine girince anlıyor zorluğunuSen niye iptal ettrdinn
Ewett bende cok sasrdim burdan istanbula gonderiylr izmit bolu warken nekadr sacma insanlari ugrastrmaktn baska bisry degl bnde rapor alip o yuzfn ozelde yaptrmayi dusundum burda acilckmis bide ona bakicm onumzdeki hafta doktora gidip dogrumu diyeBen Umuttepe de yaptırmayı düşündüğüm icin iptal ettirmiştim cunku eğitim araştırmadan çıkan rapor sadece sakaryada geçerli onlarda İstanbul'a tüp bebek icin gönderiyorlar İstanbul da yapacaklardı tüp bebeği. Zor bu isler insan ısın içine girince anlıyor zorluğunu
En azindan ilki olmazsa ikinci dewlette yaptrrmEwett bende cok sasrdim burdan istanbula gonderiylr izmit bolu warken nekadr sacma insanlari ugrastrmaktn baska bisry degl bnde rapor alip o yuzfn ozelde yaptrmayi dusundum burda acilckmis bide ona bakicm onumzdeki hafta doktora gidip dogrumu diye
İstanbul'da ki hastaneye gidenlerle de konuştum pek tutan Yok içime sinmedi. Ada tip içinde tüp bebek icin ilac yazarken her ilac icin ayrı ayri yazıp rapor hakkını dolduruyorlar diye duydum bunu sor canim tam net anlatamadım insallah anlamissindirEwett bende cok sasrdim burdan istanbula gonderiylr izmit bolu warken nekadr sacma insanlari ugrastrmaktn baska bisry degl bnde rapor alip o yuzfn ozelde yaptrmayi dusundum burda acilckmis bide ona bakicm onumzdeki hafta doktora gidip dogrumu diye
İnsallah ikinciye gerek kalmaz birinci de emeğin karşılığını alirsinEn azindan ilki olmazsa ikinci dewlette yaptrrm
Benm yakin arkdsm yaptrdi bebegi oldu cok memnun kaldi adatiptan doktor artik taniyo zaten ameliyatlarimida o yapti artik sorarim ama yinede sagoll ..bende bi kac tanidigim umuttepe icin cok kotu dediler insanlari hem kullaniyolar hemde umursamiyolar dediİnsallah ikinciye gerek kalmaz birinci de emeğin karşılığını alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?